april 13, 2023

Honger

“Hoe lang nog?” Mijn appje is ongeduldig. Logisch, ik sta in mijn naakte tieten en slipje aan het aanrecht. Oh, vergeet mijn schort en naaldhakken niet.

Plotseling hoor ik de deur opengaan. Sleutels vallen in het bakje, schoenen worden uitgeschopt. Als de deur openzwaait geef ik hem mijn meest verleidelijke glimlach. Ik til koket één van mijn benen op, als een echte pin-up huisvrouw uit de jaren 50. Zijn gezicht vertoont een enorme glimlach. Daarna wordt zijn grijns onmiddellijk stout. ‘Zo, zo…waar heb ik dit aan te danken?’ vraagt hij lachend. Ik haal geheimzinnig mijn schouder op en kijk hem over mijn bril ondeugend aan. Hij loopt op me af en komt achter me staan. Zijn lichaamswarmte is onmiddellijk te voelen tegen mijn naakte rug. Zijn handen glijden langs mijn schouders over mijn armen naar beneden. Ik zucht diep terwijl ik poog de soep geconcentreerd te blijven roeren. Kippenvel spreidt zich uit over mijn hele lichaam en ik voel mijn tepels nog verder samentrekken.

Zijn handen trekken een spoor over mijn rug naar mijn billen, die hij daarna liefdevol omvat. Zijn handen gaan weer omhoog, via de voorkant dit keer. Ze glijden langs het schort naar mijn borsten. Hij pakt ze vast en laat zijn duimen en wijsvingers mijn tepels zachtjes vastpakken. Ik kreun licht en de lepel valt stil. Hij kneedt mijn borsten even en laat dan één hand via het schort naar beneden zakken. Hij duwt het schort aan de kant en laat zijn hand over mijn kruis glijden. Zijn wijs- en middelvinger plagen mijn clit door mijn slipje heen. Ik adem diep in en uit terwijl ik mijn ogen sluit. Zijn hand glijdt onder de stof van mijn ondergoed en zijn vingers glijden langs mijn ingang. Hij maakt zijn vingers nat en laat een vingertop naar binnen glijden. Daarna glijdt hij over mijn clit, steeds wat sneller en met wat meer druk. Ik was überhaupt al opgewonden van de anticipatie, halfnaakt wachtend tot hij thuis zou komen. Mijn orgasme laat daarom niet lang op zich wachten. Hij weet precies wat hij moet doen om mij tot een sidderend hoogtepunt te laten komen. Ik laat mijn gewicht tegen hem aan zakken en kreun diep als mijn climax me overspoelt. Hij blijft zachtjes doorgaan met vingeren totdat ik mijn ogen weer open.

Zijn handen trekken zich terug en hij laat zijn lippen langs mijn oorlel glijden. Hij sabbelt en likt langs mijn nek naar beneden tot hij bij mijn schouder is. Ondertussen hoor ik dat hij aan zijn riem trekt en zijn broek open doet. Ik hoor de stof rond zijn enkels vallen en voel zijn lippen naar mijn andere schouder bewegen. Kippenvel staat wederom op mijn huid en ik kan niet wachten om zijn lul bij me naar binnen te voelen gaan. Zijn warme eikel baant zich een weg tussen mijn billen, op zoek naar mijn natheid. Hij glijdt langs mijn ingang en blijft zo een paar keer op en neer gaan. Zonder woorden laat hij zijn pik in me gaan, bij iedere stoot een stukje dieper. Ik kreun van genot en beweeg mijn billen verder in zijn richting, hem aanmoedigend om compleet bezit van me te nemen. Wanneer hij me helemaal vult hoor ik een tevreden zucht over zijn lippen komen, zijn adem heet in mijn nek. Ik laat mijn hoofd achterover vallen en hij begint in en uit me te bewegen. Het gevoel van zijn lul die in en uit me glijdt maakt me gek.

Het tempo gaat wat omhoog en hij pakt mijn heupen vast om meer kracht te kunnen zetten. Hij duwt zich met iedere stoot diep bij me naar binnen. Ik hoor aan zijn ademhaling dat hij snel richting zijn climax gaat. Ik buig mijn bovenlichaam iets verder naar voren, mijn borsten deinen mee op het ritme van zijn stoten. Hij pakt met één hand mijn borsten één voor één even vast en knijpt er in. Zijn ademhaling wordt gejaagder, die van mij doet mee. Ik kan niet wachten tot hij me volspuit. Zijn stoten worden ruwer, er zit meer noodzaak achter. Hij beukt zich bij me naar binnen en ik vind het heerlijk. Ik kreun luid om hem aan te moedigen zichzelf in me te verliezen. Hij gromt en ik voel dat hij klaarkomt. Diep kreunend en hijgend spuit hij zichzelf in me leeg. Nog een paar bewegingen en dan laat hij zich uit me glijden. Ik voel meteen zijn sperma langs mijn bovenbenen naar mijn knieën sijpelen. Hij hijgt en geeft me een kus op mijn schouder. Ik moet ook even op adem komen.

Als hij zijn broek omhoog heeft gehesen kijk ik ondeugend achterom, over mijn schouder. Mijn bril is licht beslagen doordat ik het zo warm heb gekregen van onze sekspartij. Ik trek mijn wenkbrauw op en kijk hem over het montuur aan.

‘Honger?’ vraag ik stout.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *