mei 9, 2023

In opdracht

De muziek gonst en het publiek gaat los. Drank, drugs, seks, alles hangt in de lucht. Mijn vriend kijkt naar me en er schiet een steek van verlangen door mijn onderbuik. Welke stoute spelletjes zouden we vandaag gaan spelen?

Een festival is altijd een goede reden om je op te doffen. Nee, we hebben het niet over zo’n seksfeest, je weet wel, gewoon een lekker zomerfeestje. De muziek is goed, de mensen zijn knap en de kleding laat – meestal – nog iets aan de verbeelding over. Mijn favoriete DJ is net klaar met draaien en we bewegen ons richting een andere tent. Mijn vriend pakt me bij mijn kont en trekt me daarna tegen zich aan.

‘Ik heb een opdracht voor je, sletje,’ fluistert hij in mijn oor. Een klein spoortje kippenvel trekt langs mijn nek, dat terwijl het minimaal 25 graden is. Met een schuin oog kijk ik naar hem op. Zijn grijns spreekt boekdelen. Aangekomen bij een bar bestel ik een cocktail en hij een biertje. We vervolgen onze weg naar het podium naast de bar waar de volgende DJ die we willen zien zo gaat beginnen. Ik zit er aan te denken om misschien nog even naar de wc te gaan. Kut, heb ik net mijn drankje gehaald…die mag niet mee naar binnen natuurlijk. Ik haal mijn schouders op en besluit maar wat vaart achter het opdrinken van mijn cocktail te zetten. We dansen wat en ik kijk even achterom. Mijn vriend kijkt naar me, zijn blik donker van opwinding. Hij laat me nog even in afwachting.

‘Wil je weten wat je moet doen?’ vraagt hij dan. Ik voel zijn warmte tegen mijn rug en schuur met mijn billen langs zijn kruis als dansmove. Hij ziet dat ik met mijn hoofd knik. Dan laat hij zijn vingers over mijn arm glijden terwijl hij in mijn oor praat. ‘Je zoekt een knappe kerel uit. Die neem je mee naar de wc’s. Daar pijp je hem totdat hij klaarkomt, in je mondje. Dan kom je me weer opzoeken. Je slikt het pas door als je het mij hebt laten zien.’ Zijn stem klinkt bevelend. Ik voel dat de spanning zich opbouwt in mijn lichaam. Wat een opdracht…een andere vent pijpen op een wc op een festival. Wie zou ik zo gek krijgen?

Ik loer als een roofdier om me heen, op zoek naar een gewillig slachtoffer. Er staat een groepje gasten, ongeveer onze leeftijd. Ik besluit mijn kans te wagen wanneer er eentje richting de bar loopt. Ik kom naast hem staan en werp hem mijn allerliefste glimlach. ‘Warm dagje joh, je moet goed blijven drinken hoor,’ zeg ik flirterig. Hij glimlacht terug en knikt. ‘Dorstig weer, noemen ze dat,’ grapt hij terug. Ik pers mijn lippen een beetje op elkaar en trek één wenkbrauw op. ‘Zo kan je mij ook wel noemen momenteel,’ plaag ik. Hij lacht hardop. ‘Ben je zo thirsty ja? Niet gedacht. Zo’n knappe vrouw als jij kan toch iedere man op dit festival scoren?’ zegt hij, ietwat verbaasd. ‘Nou, wat een compliment, dankjewel. Maar…ik denk dat niet iedere man zou willen doen wat ik van hem vraag,’ ga ik verder. Hij fronst zijn wenkbrauwen. ‘Nu heb je écht mijn aandacht,’ antwoordt hij. Ik kijk even richting mijn vriend en dan weer terug naar de knappe vreemdeling. ‘Ik wil je klaar pijpen in de wc,’ zeg ik, zo zacht als mogelijk met de muziek op de achtergrond. Zijn mond valt open van verbazing. ‘Je bedoelt hier? Nu?’ vraagt hij, met grote ogen. Ik knik bevestigend en neem met grote, onschuldige ogen een slok van zijn bier. Zijn adamsappel beweegt wanneer hij slikt. Dan spreekt hij weer, zijn pupillen duidelijk groter door zijn opwinding. ‘Neem me maar mee,’ zegt hij. Zonder een seconde te wachten pak ik zijn hand en neem ik hem mee richting de toiletblokken. Het is er rustig, voor de verandering. Snel lopen we door tot het eind, waar we het laatste hokje ingaan. Thank God, er ligt geen kots, poep of pies op de grond of over de bril.

De man duwt me tegen de zijkant van het hokje en zoent me ineens op mijn mond. Ik draai snel mijn hoofd weg en duw hem een stukje van me vandaan. ‘Dat was niet de afspraak,’ zeg ik streng. Hij kijkt me aan alsof ik twee hoofden heb. ‘Wat is dan wel de afspraak?’ vraagt hij ongelovig. ‘Dat ik je net zo lang pijp totdat je in mijn mondje klaarkomt,’ zeg ik, zonder ons oogcontact te verbreken. ‘Eh…oké,’ antwoordt hij zacht. Ik laat mijn hand brutaal over de bobbel van zijn broek glijden, zijn lul is al klaar voor actie. Ik hurk voor hem en doe zijn rits open waarna ik behendig zijn pik uit zijn boxershort haal. Terwijl ik naar boven kijk spuug ik er op en wrijf ik het uit met mijn hand. Dat windt hem duidelijk op, hij ademt scherp in en ik voel zijn lul nog harder worden. Langzaam begin ik hem af te trekken. Ondertussen laat ik mijn tong over zijn eikel en schacht glijden. Uiteindelijk neem ik hem in mijn mond. Zijn pik glibbert tussen mijn lippen door en gaat tot diep in mijn keel. Ik beweeg mijn hoofd heen en terug op een langzaam ritme. Hij legt één hand op mijn hoofd en met zijn andere hand zoekt hij steun tegen de toiletwand. Hij kreunt diep, laat zijn hoofd in zijn nek zakken en sluit zijn ogen.

Ik besluit het tempo te verhogen. Met mijn lippen voer ik de druk om zijn pik wat meer op. Zijn ademhaling wordt gejaagder en de druk van zijn hand op mijn hoofd wordt groter. Ik blijf doorgaan en doorgaan, zijn lul telkens diep in mijn mond. Mijn spuug loopt inmiddels langs zijn schacht naar zijn ballen en ik voel het langs mijn eigen kin lopen. ‘Doorgaan, ik ga komen,’ kreunt hij. Ik voel me aangemoedigd en blijf hem op hetzelfde gekmakende ritme pijpen. Uiteindelijk gromt hij en duwt hij mijn hoofd verder om zijn lul. Zijn zaad schiet bijna in mijn keel, ik kan nog net op tijd mijn hoofd draaien. De opdracht zou immers gefaald zijn als ik geen bewijs kan laten zien. Kreunend spuit hij zichzelf leeg en de warme vloeistof vult mijn mond. Wanneer hij klaar is sta ik zonder pardon op. Ik geef hem een knipoog, draai het slot open en spring naar buiten. Snel loop ik richting het podium waar mijn vriend op mij staat te wachten. Ik tik hem op zijn schouder. Zijn blik is verwachtingsvol. Als een braaf sletje open ik mijn mond zodat hij de witte vloeistof erin kan zien. Zijn grijns gaat van oor tot oor. ‘Mooi werk, sletje. Veel sneller dan ik had verwacht,’ complimenteert hij mij. Mijn borst zwelt van trots en ik slik uiteindelijk alles door. ‘Mond open en tong uitsteken,’ gebiedt hij. Ik steek braaf mijn tong uit en laat zien dat ik daadwerkelijk alles heb doorgeslikt. ‘Goed zo,’ zegt hij, terwijl hij even over mijn wang streelt.

Ik zwel op van trots en glimlach breed naar hem. Dan neem ik snel een slok van de lauwe cocktail die hij voor mij heeft vastgehouden. Ik ben benieuwd wat hij volgende keer voor me in petto heeft.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *