februari 5, 2024

Valentijnsverrassing

Daar is ‘ie weer. De meest irritante dag van het jaar, als je single bent tenminste. Valentijnsdag.

Alleen de naam al veroorzaakt een kokhalsneiging die ik nauwelijks onderdrukken kan. Verveeld luister ik naar mijn beste vriendin die over haar plannen met ‘manlief’ verteld. Intussen dwalen mijn gedachten af naar het lijstje van mannen in mijn telefoon. Wie zal ik eens appen?

Wanneer ik thuis op de bank hang, scroll ik lijzig door mijn verzameling. Mijn vinger blijft hangen bij Joris. Precies wat ik nodig heb. Knap, lang, gespierd en helemaal vol met tattoos. Omdat ik geen behoefte heb aan dat gezapige gekwijl en het doen alsof ik uit ben op een lange-termijnrelatie is mijn eerste bericht uiterst direct.

“Komende zaterdag iets te doen? Zo niet, mij doen?” stuur ik naar hem. Ik weet dat hij het kan waarderen. Later op de avond komt er een reactie.

“Klinkt goed. Anti-Valentijnsfuck?” antwoordt hij. Yes. My kind of guy.

Zaterdag breekt aan en ik besluit de seksoven alvast een beetje voor te verwarmen. Die pik van hem moet hard zijn wanneer hij door mijn deur naar binnen stapt, want ik doe niet aan voorspel. In mijn meest kinky outfit maak ik een foto en stuur deze naar hem. Mijn ronde vormen zijn gehuld in een ultrakort, mega strak, zwart latex jurkje waar mijn boezem flink in omhoog wordt gedrukt en mijn poesje, heel speels, nét iets onderuit piept.

“Ik ga je voorover buigen, je kutje genadeloos hard neuken en daarna dat latexjurkje van je helemaal onderspuiten” is wat ik, vrijwel direct, als reactie krijg. Meteen voel ik mijn kutje kloppen en ik kan het niet laten om mijn vingers even langs mijn clit te laten glijden. Ik besluit op dat moment om dit jurkje vandaag niet meer uit te doen. Elke keer als ik langs de spiegel loop, raak ik opgewonden van mijn eigen reflectie. Soms vinger ik mezelf even vluchtig en hard, totdat ik bijna klaarkom. Net op tijd stop ik, verlangen gierend door mijn lijf. Ze zeggen dat een goede work-out een goede warming-up nodig heeft.

Rillend van de anticipatie loop ik naar de deur, nadat de deurbel is gegaan. Ondertussen loos ik mijn warme maar saaie, gebreide vest, zodat ik alleen nog het jurkje draag, uiteraard zonder bh en slipje. Ik doe de deur met een ruk open en staar recht in de lichtblauwe ogen van… Siem?

Fuck.

‘Jezus, Rena, wat zie jij er…’ Siem stopt met praten en kan alleen nog maar zijn ogen van mijn decolleté naar mijn blote benen laten glijden. De grijns op zijn gezicht is schurkachtig. In mijn hoofd begint paniek zich van me meester te maken. Toegegeven, Siem had deel uitgemaakt van de top drie waaruit ik heb gekozen. Ik wist alleen dat ik vanavond zin had in een gewetenloze beurt. Siem is lekker en neukt geweldig maar is soms… te hoffelijk. Hoe loos ik hem zonder hem kwijt te raken als neukmaatje? Ik weet dat Joris ieder moment aan de deur kan staan en als er één ding is waar ik niet op zit te wachten, is het om op fucking Valentijnsdag droog te staan. Ik besluit eerlijk te zijn.

‘Hey, Siem. Eerlijk gezegd verwachtte ik iemand anders.’ Een zweem van teleurstelling trekt over zijn gezicht. Ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom hij nou spontaan aan mijn deur staat, dat is niet per se onze normale manier van doen.
‘Ik had natuurlijk kunnen weten dat jij niet alleen zou zitten met Valentijnsdag. Maar goed, een man mag hopen, toch?’ antwoordt hij, ietwat verslagen. Ik haal verontschuldigend mijn schouders op.
‘Je mag gerust mee doen hoor,’ grap ik, om de sfeer een beetje luchtig te houden. Geheel boven verwachting zie ik dat Siem daadwerkelijk serieus nadenkt over mijn opmerking. Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk hem verward aan.
‘Nou ja… ik heb nog nooit een trio gehad,’ zegt hij droog. Hij meent het. Kut.

Ondertussen hoor ik voetstappen in het trappenhuis van mijn appartement. Ik kijk naar links en zie door de trapleuning Joris naar boven komen. Oh, mijn God. Hoe de fuck ga ik dit goedpraten. Joris ziet Siem staan en daarna mij in de deuropening, in mijn sexy outfit. Zijn ogen gaan van mij naar Siem, en weer terug.
‘Triootje?’ vraag ik, mijn ogen verontschuldigend en mijn glimlach ontwapenend. Joris kijkt nog eens kritisch naar Siem, perst zijn lippen even op elkaar met opgetrokken wenkbrauwen en haalt vervolgens instemmend zijn schouders op.

Ben ik soms in een andere dimensie beland? Hallucineer ik? Is dit de twilight zone? Sinds wanneer vinden twee mannen het niet erg om te delen?

Nog voor ik meer tijd heb om erover na te denken duwt Joris me naar binnen, met een hand om mijn hals, precies zoals ik van hem gewend ben. Siem stapt mee naar binnen en trekt de deur achter hem dicht. Joris zoent me vol op mijn mond, dwingend en met veel tong. Siem staat inmiddels naast me en laat zijn handen verkennend over het gladde latex van mijn jurkje glijden. Ik voel zijn vingers over mijn kutje gaan, die is al klaar voor actie. Joris onderbreekt onze zoen en Siem neemt het even over, een stukje zachtaardiger. Daarna knikt Joris met zijn hoofd naar Siem en vervolgens naar mijn bed. Die begrijpt de hint onmiddellijk en samen slepen ze me mee naar het voeteneinde van mijn bed, waar ik als een stout schoolmeisje op mijn knieën wordt neergezet.

Wanneer ik naar beide heren opkijk, grijnzen ze een moment voordat ze hun ritsen openen. Ik zie twee inmiddels harde pikken die me tegemoet komen en gretig pak ik ze in mijn handen. Ze zijn nagenoeg gelijk in lengte en dikte, niet de minste pikken, dat is zeker. Enthousiast begin ik te likken en te zuigen, met goedkeurende geluiden als gevolg. Ik voel dat Joris aan de rits van mijn jurkje trekt waardoor mijn borsten meer vrijheid krijgen. Siem pakt één van mijn borsten in zijn handen en kneedt deze zacht. Joris is een stuk minder vriendelijk en slaat tegen mijn andere borst aan, waarna hij even aan mijn tepel trekt. Wat een heerlijk contrast. Mijn natheid sijpelt inmiddels langs mijn eigen dijbenen omlaag. Joris trekt zijn shirt uit om zijn gebeeldhouwde bovenlichaam te onthullen, volledig vol met tattoos. Siem volgt zijn voorbeeld, minder getatoeëerd maar zeker niet minder indrukwekkend.

Wanneer Joris klaar is met mijn pijpkunsten hijst hij me aan mijn elleboog omhoog en trekt daarna de rits van mijn jurkje helemaal omlaag, waardoor deze compleet opengaat en alleen nog als een soort vest om mijn schouders hangt. Siem trekt het lapje latex over mijn armen uit en gooit het op de grond. Beide heren schoppen hun schoenen en vervolgens hun broek en onderbroek uit. Intussen ga ik op de rand van mijn bed zitten, achterover hangend, mijn benen verleidelijk uit elkaar. Joris en Siem komen naast me zitten, ik zie hun harde piemels recht vooruit steken en krijg direct zin om ze in me te voelen. Joris heeft echter een ander plan en laat zijn hand vrijpostig tussen mijn benen glijden. Hij duwt eerst één en dan twee vingers bij me naar binnen en vingert me ruw. Ik kreun in Siems mond, die de mijne heeft gevonden in een gepassioneerde zoen. Hij voelt aan mijn borsten en ik zie hem af en toe kijken naar hoe Joris’ vingers in mijn kutje verdwijnen. Ineens heeft Joris mijn g-spot te pakken. Hoe hij dat telkens voor elkaar weet te krijgen blijft me een raadsel. Ik slaak een diepe zucht en ontspan me compleet als hij me blijft stimuleren. Mijn hoogtepunt komt snel en is heerlijk intens. Ik kreun en sidder onder zijn aanrakingen, terwijl Siem me blijft zoenen. Dan haalt Joris zijn hand weg en trekt me bovenop hem, het is duidelijk wie de leiding heeft.

Wanneer ik boven hem hang voel ik zijn eikel tegen mijn ingang duwen. Hij laat zijn dikke lul bij me naar binnen gaan. Mijn adem stokt wanneer hij me vult en ik probeer wat met mijn heupen te bewegen om hem beter aan te kunnen. Siem schuift iets naar achter op het bed zodat hij me op mijn mond kan zoenen en ik zijn pik in mijn hand kan nemen, tijdens dat Joris in mij begint te bewegen. Zoals altijd staat hij garant voor een wilde, ruwe neukbeurt. Ik kreun telkens als hij dieper bij me naar binnen ramt. Mijn gekreun wordt uiteindelijk gedempt door het feit dat ik Siems lul weer in mijn mond heb. Met alles wat ik in me heb probeer ik te multitasken, ik ruk en zuig aan de ene harde lul terwijl de andere me ondertussen genadeloos neemt. Joris en Siem grommen van genot en voor ik het in de gaten hebt duwt Joris me van hem af. Siem schuift met zijn benen naar beneden, terug over de bedrand en ik kruip schrijlings over hem heen. Zijn pik glijdt moeiteloos naar binnen, het voorwerk al gedaan door mijn spuug en Joris’ dikke lul. Joris steekt ondertussen brutaal zijn natgemaakte vinger in mijn kontje. Ik til mijn heupen op en laat me weer zakken, steeds sneller en sneller, op een gekmakend ritme. Siem wringt onder mijn bewegingen en pakt vervolgens mijn billen vast om me wat af te remmen. Ik val even stil, buig voorover en geef hem een geile tongzoen, hij kneedt met beide handen mijn borsten.

Als ik achterom kijk zie ik Joris’ stoute glimlach en voel ik tegelijkertijd zijn warme eikel tegen mijn gaatje aan. Ik hoor hoe hij nog wat spuug op zijn lul laat komen en dit uitsmeert over zijn eikel en mijn kont, voordat hij zichzelf naar binnen probeert te proppen. Ik probeer me te ontspannen om hem de toegang te verschaffen. Eindelijk glijdt hij voor een deel naar binnen. Siem merkt duidelijk op dat er iets verandert is, want hij beweegt niet en kijkt nieuwsgierig naar me op. Als Joris zichzelf verder naar binnen duwt, sluit ik mijn ogen en concentreer ik me op de nieuwe sensaties die me overspoelen. Om beurten beginnen ze allebei in en uit me te glijden. Uiteindelijk hebben ze een ritme te pakken en neuken ze me flink, in allebei mijn gaatjes. Siem is intens opgewonden, zijn grote zwarte pupillen zeggen mij genoeg. Achter me hoor ik Joris hard kreunen terwijl hij zich diep in mijn kontje blijft rammen. Ik gil het uit. ‘Ja! ja! Fuck!’ moedig ik ze allebei aan. Ineens voel ik Siems pik mega hard worden en zijn ogen draaien weg. Zijn orgasme is verrukkelijk, zo te zien, want hij zucht en kreunt diep als hij zijn zaad in mijn kutje spuit. Intussen neukt Joris mijn kontje door, op een moordend tempo. Joris pakt me bij mijn haren en trekt mijn bovenlichaam iets omhoog, ondertussen zichzelf nog naar binnen pompend. Uiteindelijk gromt hij en laat hij zijn voorhoofd tegen mijn schouderbladen zakken. Hij leegt zijn ballen in mijn kontje en beweegt nog een aantal keren op en neer, voordat hij zijn pik uit me laat glijden.

Ik ben compleet buiten adem en het zweet staat overal. Ik laat mezelf opzij rollen en lig op mijn rug op mijn bed. Siem duwt zichzelf op zijn ellebogen omhoog en zijn ogen glimmen geamuseerd als hij naar me kijkt. Joris kijkt zelfvoldaan wanneer hij zijn onderbroek over zijn billen trekt.

‘Dat was nog eens een leuke Valentijnsverrassing,’ zucht ik, als ik mezelf loom uitrek.

Spread the love

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *