januari 21, 2022

De parenclub

Ik gluur uit het raam van de taxi. Hij knijpt bemoedigend in mijn been. Als ik een vluchtige blik op zijn gezicht werp zie ik dat hij het ook spannend vindt. Dat is dan vijfendertig euro. We betalen de taxichauffeur en stappen uit. De wind slaat langs mijn benen en ik ril ongewild van de kou. De zenuwen helpen niet mee. Mijn man slaat zijn arm om me heen en samen lopen we richting de entree. Mijn man betaalt galant aan de deur en we worden onmiddellijk naar de kleedkamers gewezen.

Nu we binnen staan voelt ik me ineens wat behaaglijker. Onze jassen en de rest van onze kleding mogen we achterlaten in een kluisje. Mijn man fluit goedkeurend. Lekker wijf dat je bent. Ik laat mijn ogen over hem heen glijden, hij ziet er goed uit in zijn chique onderbroek en ontbloot bovenlijf. Zijn blonde haren zitten strak in model en zijn baard is minutieus getrimd. Ik heb mijn donkerblonde haren los langs mijn gezicht hangen, make-up subtiel. Mijn setje laat weinig aan de verbeelding over, bedenk ik me terwijl ik naar beneden kijk en mijn harde tepels uit zie steken. Ik heb een mooi zwartkanten onderbroekje en een topje dat aan elkaar hangt met touwtjes, mijn half ontblote borsten parmantig vooruitstekend. Zullen we dan maar?

Arm in arm lopen we naar binnen. Mijn hoge hakken klikken op de stenen vloer. We kijken om ons heen en zien een soort ruime huiskamer met in het midden een grote, ronde bar. Overal zijn verschillende knusse zitjes gemaakt en er staat een lekker muziekje op. Mijn man manoeuvreert me behendig richting de bar en we nemen plaats op twee roodleren barkrukken. Het leer voelt koud en vreemd aan op mijn blote billen. We bestellen snel twee Chardonnay en proosten op ons avontuur. Mijn man drinkt zijn wijn sneller dan anders, grote slokken. Hij bestelt een tweede terwijl ik die van mij nog niet eens voor de helft op heb. Ik moet om hem lachen en hij lacht verontschuldigend terug. Ondanks de zenuwen ben ik ook nieuwsgierig. Ik werp een slinkse blik over mijn schouder en zie vier mensen gezellig bij elkaar zitten. Ze hebben een geanimeerd gesprek en ze raken elkaar af en toe aan. Ik kan niet exact zeggen wie nu bij wie hoort. Dat boeit ook weinig, gok ik, vroeg of laat delen ze toch dezelfde kutten en pikken.

Hij draait de deur op slot. Ik glimlach. Je weet dat ze ons nog steeds kunnen zien?

Mijn man gluurt af en toe om zich heen en we houden elkaar intussen bezig met wat geklets over koetjes en kalfjes. Ik leg een hand op zijn rug en laat deze langzaam naar beneden glijden. Kippenvel verschijnt waar mijn hand is geweest. Ik leun wat dichter naar hem toe, mijn rechterborst raakt zijn arm. Ik fluister in zijn oor dat ik het tijd vind worden om rond te lopen en te kijken of we wat leuks kunnen vinden om te doen. Zijn kaak spant en ontspant en zijn hand glijdt half stiekem over mijn dijbeen naar boven. Het blijft even wennen, dat je zo openlijk aan elkaar kan en mag zitten. Terwijl hij de buitenkant van zijn hand over mijn in kant gehulde clitje laat gaan zucht ik. Mijn tepels worden nog harder van opwinding. Zullen we dan maar? Hij staat op en pakt mijn hand. Ik zet mijn lege glas op de bar en laat me meenemen. We lopen langs een paar themakamers. De jungle, de spa, de orgy kamer. Uiteindelijk belanden we in een donkere gang met een drietal deuren. Elke deur heeft een slot aan de binnenkant en beschikt over een minuscuul raampje, precies op ooghoogte. De kamertjes zijn sfeervol verlicht en in het midden staat een soort vierkant bed, bekleed met donkerrood kunstleer. Ik tuur door het raampje van het eerste kamertje maar zie niks. Ongeduldig trekt mijn man me mee, het tweede kamertje in. Hij draait de deur op slot. Ik glimlach. Je weet dat ze ons nog steeds kunnen zien? Natuurlijk.

Hij duwt me op het bed, geplaatst in het midden van de kamer, en positioneert me met mijn billen richting de deur. Terwijl hij voor me komt staan kijk ik naar hem op. Zijn blik staat donker door het sfeerlicht en ik zie de opwinding in zijn ogen. Op mijn handen en knieën trek ik met mijn mond zijn boxershort naar beneden. Zijn lul komt al hard tevoorschijn. Op een loom tempo lik ik aan zijn eikel en de rest van zijn pik, af en toe werp ik verleidelijk een blik naar boven. Als ik zijn pik een stuk in mijn mond neem hoor ik hem zuchten. Hij legt zacht zijn hand op mijn achterhoofd en oefent wat druk uit zodat zijn pik dieper in mijn mond gaat. Buiten de deur hoor ik ineens wat gestommel en geschuifel. Ik kan er alleen maar vanuit gaan dat er mensen kijken naar onze show. Die gedachte maakt me fucking geil.

Als ik stop met pijpen laat ik mijn billen naar achter op mijn enkels zakken en ik voel dat mijn slipje al zeiknat is. Mijn man draait me een kwartslag, knielt voor me neer en begint uitgebreid aandacht aan mijn borsten te besteden. Hij knijpt er in, duwt ze naar elkaar toe en draait rondjes om mijn tepels met zijn tong. Af en toe zuigt hij harder of geeft hij een kleine liefdesbeet. Ik schok als de elektriciteit vanuit mijn tepels rechtstreeks naar mijn clit schiet. Ik ga met mijn handen door zijn haren en spoor hem aan om zijn ruwe baard langs mijn tepels te laten gaan. Wanneer hij mijn topje los klikt en in de hoek gooit trek ik snel mijn ondergoed uit. Een klam gevoel gaat langs mijn been als ik mijn slip naar beneden trek. Ik druip. Snel draait mijn man me om zodat ik wederom op handen en knieën kom te zitten, billen verleidelijk omhoog stekend. De voyeurs hebben zo geen frontaal zicht op mijn natte kutje maar wel op de harde lul van mijn man als hij één been naast mij op het bed zet en zich behendig achter mijn kont positioneert. Hij laat even zijn eikel langs mijn druipende poes glijden en smeert zichzelf in met mijn natuurlijke glijmiddel. Speels duwt hij af en toe even zijn eikel naar binnen om deze vervolgens weer langs mijn kutje af te laten glijden. Ik kreun van plezier en spoor hem aan om me te neuken.

Ik hoor meer gestommel buiten de deur. Ga eens aan de kant. Mijn beurt. Hij gaat haar nu neuken. Doggystyle. Ik hoor dat de voyeurs elkaar afwisselen. Tegelijkertijd duwt mijn man zijn lul naar binnen. Helemaal naar binnen. Elke centimeter van mijn kutje wordt door hem gevuld. Hij haalt zijn pik langzaam er weer uit en stopt deze opnieuw helemaal er in. Dit herhaalt hij een paar keer tot zijn pik glibbert van mijn vocht. Dan begint hij het tempo wat op te voeren. Door het feit dat hij zijn been op het bed heeft kan hij me van een goede hoek nemen, zijn pik gaat diep. Hij neukt me wat sneller en ik hoor zijn onderlijf tegen mijn billen aan kletsen. De geilheid van de plaats en het moment laten me niet koud. Ik pak de hand die op mijn heup ligt en dwing mijn man om wat voorover te buigen zodat hij mij met één hand kan vingeren. Ik stuur zijn hand aan en vraag of hij sneller wil bewegen. Ik voel een bekende prikkel vanuit mijn onderbuik komen. Niet stoppen. Ik hou zijn vingers op mijn clit en door de stimulatie en het gevoel van zijn pik die in en uit mijn kutje glijdt kom ik klaar. Mega hard. Ik knijp onwillekeurig mijn kutje om de harde pik van mijn man heen in een verpletterend orgasme. Hij blijft vingeren tot ik uitgekreund ben en hem zeg dat het genoeg is zo. Ik hoor enthousiast en goedkeurend gemompel aan de andere kant van de deur.

Wanneer ik een blik over mijn schouder werp zie ik dat de borst van mijn man inmiddels glinstert van het zweet. Hij voert een showtje op. Het feit dat ik net retehard klaargekomen ben en hem nu met glazige, geile ogen aankijk windt hem nog meer op. Hij pakt mijn haren in zijn hand en begint kei hard in mijn kutje te stoten. Zijn tempo ligt hoog en ik hoor dat het hem moeite kost om zich in te houden. Het geluid van onze lijven die elkaar raken bij iedere stoot weerkaatst door het kamertje. Ik kreun harder, zijn pik doet bijna pijn. Met mijn haren in de ene hand en één hand op mijn heup blijft hij me genadeloos neuken. Dan gromt hij bijna dierlijk en ik voel dat hij zichzelf compleet in mij leegspuit. Zijn pik wordt nog harder in mijn natte kutje. Nog een paar keer pompen en hij laat mijn haar los. Hij buigt zich iets voorover en geeft een paar kussen op mijn inmiddels ook bezwete rug. We hijgen en terwijl ik mijn hoofd weer naar hem omdraai krijg ik een passionele tongzoen. Buiten horen we opgewonden geklets. Er wordt nog wat geschuifeld bij de deur en vervolgens wordt het stil. Als hij zijn pik uit me laat glijden draai ik me naar hem om, zittend op het bed. Ik pak zijn bezwete hoofd in mijn handen en geef hem een dikke kus op zijn mond.

Dit moeten we vaker doen, denk je niet?

Drawing made by Coloringcuties
Artwork made by Coloringcuties

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *