april 13, 2022

Vermoorde onschuld

Hey mam, zegt Twan terwijl hij binnenloopt. Ha schat, antwoord ik terwijl ik even snel in zijn arm knijp. Het is spitsuur in huize Smeets. Twan moet over een uurtje werken en ik ben als een bezetene het eten aan het klaarmaken. Een drukke dag op het werk gevolgd door een drukke avond thuis. Ik ben blij als ik straks zit.

Twan slaat de deur – net iets te hard – dicht en stapt op zijn fiets. Ik zwaai nog even naar hem vanuit het keukenraam en doe de laatste afwas. Mijn zoon is inmiddels 24 en bijna klaar met zijn studie. Hij wil op zichzelf gaan wonen maar helaas is de markt niet in zijn voordeel. Er is nauwelijks iets te huur in de buurt en een huis kopen zit er al helemaal niet in. Veel geld om hem te ondersteunen heb ik ook niet. De scheiding heeft er bij mij flink ingehakt. Ik wilde per se in het huis blijven dus ik heb mijn ex uit moeten kopen. Omdat ik de – nagenoeg – volledige voogdij over Twan heb wilde ik hem liever niet uit zijn thuisbasis halen. Mijn ex en ik koesteren weinig wrok naar elkaar, dat is gelukkig fijn, ook voor Twan. Daarentegen was het voor Twan natuurlijk zwaar om zijn ouders te zien scheiden. Hij heeft het heel volwassen opgepakt en heeft mij echt gesteund. Het feit dat zijn vader een tweede gezin er op na hield was een bittere pil voor ons allebei. Twan had duidelijk aangegeven dat hij graag bij mij wilde blijven, in ons huis. Daar heb ik dan ook hard voor gevochten.

Inmiddels zijn mijn ex en ik alweer twee jaar uit elkaar. Ik heb af en toe een keer een date gehad maar ik vind het lastig om mezelf toe te leggen op iets nieuws. Misschien wordt dat makkelijker als Twan straks het huis uit gaat. Soms komen er vrienden van Twan over de vloer of blijven er één of twee slapen na het uitgaan in het weekend. Ergens vind ik dat altijd wel gezellig, weer wat leven in huis. Ik maak het ze naar de zin, doe flinke boodschappen en zorg voor een uitgebreid anti-katerontbijt. Twan heeft leuke vrienden, stuk voor stuk knappe en slimme jongens. Eén van zijn vrienden kan het niet laten om af en toe met mij te flirten. Zijn toenaderingspogingen zijn overduidelijk – voor mij althans. Rob is de ladiesman van de groep en schijnbaar slaat hij elke week weer een nieuw meisje aan de haak. Gek vind ik het niet, hij heeft een aantrekkelijk gezicht met ondeugende, blauwe ogen. Daarnaast zie je duidelijk dat hij naar de sportschool gaat. Ik voel af en toe dat hij me bestudeert en merk dan dat ik het daardoor warm krijg. Zijn verleidelijke glimlach baant zich een weg naar mijn opwinding en ik probeer me op die momenten zo snel mogelijk te verwijderen uit de situatie. Dit weekend zouden Rob en Sander, een andere vriend van Twan, bij ons blijven slapen. Ze gaan naar een festival tot elf uur, hier in de buurt.

De ochtend na het festival breekt aan, mijn wekker gaat. Ik heb de heren gisterenavond nog thuis horen komen, erg stil waren ze niet. Terwijl ik naar beneden loop knoop ik mijn badjas dicht. In de keuken tref ik een ware ravage aan, zo te zien hebben ze nog een eitje gebakken. Het koffiezetapparaat pruttelt wanneer ik de vaat opruim en voor mezelf een broodje in de oven doe. Ik gok dat de mannen niet heel vroeg uit bed komen dus ik heb even wat tijd voor mezelf. Met een zucht zak ik neer op een stoel aan de eettafel, mijn telefoon in mijn hand. Blazend in mijn koffie scroll ik door mijn favoriete nieuwswebsite. Als ik een slok neem hoor ik ineens gestommel op de gang. Mijn mok zakt iets, ik frons mijn wenkbrauwen en draai mijn hoofd om beter te luisteren. Het blijft stil. Ik haal mijn schouders lichtjes op en neem weer een slok koffie. Plots spoelt het toilet beneden door en niet lang daarna zwaait de deur naar de woonkamer open. Ik kijk verbaasd op van mijn telefoon en kijk recht in de speelse, zij het wat vermoeide, ogen van Rob. Hij grijnst. Goedemorgen mevrouw Smeets, zijn stem klinkt plagend. Ik hef mijn mok koffie naar hem op. Ook goedemorgen, antwoord ik neutraal. Ik voel me lichtelijk ongemakkelijk en vouw met één hand de bovenkant van mijn badjas nog wat verder dicht. Even blijft het stil, hij leunt intussen tegen de keukentafel, een meter van mij af. Kan ik iets voor je doen? Vraag ik hem. Hij kijkt richting de oven. Vervolgens snuffelt hij. Ruikt goed hier, zegt hij nonchalant. Ik schiet omhoog van mijn stoel omdat ik me ineens besef dat mijn broodje al lang uit de oven had gemoeten. Snel ruk ik de oven open en ik zie dat mijn ontbijt inmiddels donkerbruin is gekleurd. Instinctief grijp ik het broodje zo snel mogelijk uit de oven met mijn blote hand. Au, godverdomme! Ik smijt het knalharde ding in de wasbak en wapper met mijn hand. Plots reikt Rob naast mij naar de kraan en zet deze aan. Hij pakt mijn hand en drukt hem onder de koude straal water. Ik kijk naar links, Rob kijkt geconcentreerd naar mijn hand, zijn wenkbrauwen gefronst. Dan kijkt hij me aan, zijn ogen serieus en intens. Hoezo pak je dan ook geen ovenwant? Zegt hij vermanend, alsof ik hier het kind ben. Ik bestudeer zijn gezicht en mijn blik glijdt als vanzelf af naar zijn volle, roze lippen.

Zijn grip om mijn onderarm verslapt en ik voel zijn duim over het gevoelige stukje huid van mijn pols glijden. Het koude water blijft over mijn hand lopen maar ik voel mijn wangen warm worden. Ons oogcontact blijft hangen, veel te lang naar mijn zin. Heel langzaam maar zeker overbrugt hij de afstand tussen ons. Mijn lippen gaan van elkaar maar ik kan geen woord uitbrengen. Zijn onderlip raakt bijna die van mij. Ik trek mijn hand met een ruk terug en doe een stap achteruit. Ik adem diep in en uit en schud mijn hoofd. Rob zet de kraan uit en doet ook een stap terug. Ik, eh… ga weer naar boven. Hij klinkt ineens minder zelfverzekerd. Ja, lijkt me verstandig, antwoord ik snel. Met een theedoek dep ik voorzichtig mijn hand droog, Rob loopt richting de deur en kijkt nog een keer om. Ik draai me snel om naar het aanrecht, alles om zijn brandende blik te ontwijken. Ik gooi snel andere broodjes in de oven en zet dit keer mijn timer zodat ze niet weer verbranden. Nadat ik de tafel heb gedekt zet ik de broodjes in een mandje met een doek erover op tafel. Daarna ga ik snel naar mijn slaapkamer en kleed me aan. Terwijl ik naar beneden loop denk ik weer aan Rob, ik vraag me af of hij weer slaapt of dat zijn hoofd ook op hol geslagen is. Snel loop ik richting de deur en zwaai ik mijn tas om mijn schouder. In de auto leg ik mijn handen op het stuur en adem ik nog een keer diep in en uit. Wat denk ik wel niet, hij is potverdomme 24 jaar oud en een vriend van mijn zoon. Nadat ik de auto start rij ik snel weg, op weg naar de stad om mijn gedachten te verzetten met wat nieuwe aankopen.

Een aantal weken later is Twan jarig, hij wordt vandaag 25 jaar oud. Ik heb zoals altijd een traditioneel ontbijtje op bed voor hem gemaakt en ik leg zijn cadeau, een spel wat hij graag wilde hebben, op het dienblad. Zijn ogen fonkelen als hij het spel uitpakt. Bedankt mam, super tof van je! Ik grinnik en geef hem een dikke kus op zijn hoofd. Graag gedaan schat. Als je maar wel zorgt dat je dit jaar dat diploma binnensleept en niet als een verslaafde achter die spelcomputer blijft hangen, grap ik. Hij lacht en knikt. Hee mam, is het goed als dit weekend Sander en Rob weer blijven pitten? We gaan zaterdag naar de stad voor mijn verjaardag. Mijn maag draait zich in de knoop. Ik schraap mijn keel en probeer luchtig te reageren. Tuurlijk schat, ik zal zorgen voor een ontbijtje. Hij geeft me een kus op mijn wang. Thanks mam, dat is lief van je. Ik knijp even in zijn hand en sta dan op. Op weg naar beneden leg ik mijn hand even op mijn borstkas. Mijn hart klopt sneller en ik voel me nerveus over het vooruitzicht dat Rob weer in mijn huis is. Ik besluit het uit mijn hoofd te zetten, hij blijft nou eenmaal hier slapen en ik heb er maar mee te dealen. Het is niet Twan zijn schuld en hij zou het niet begrijpen als ik ineens niet meer wil dat Rob hier blijft overnachten. Mijn oog valt op de wasbak en ik ga weer terug naar het moment dat onze lippen elkaar bijna raakten. Ik voel zijn duim in gedachten weer over mijn pols gaan en mijn hart slaat over. Godverdomme vrouw, kap hiermee, zeg ik streng tegen mezelf.

Het is zaterdagavond. De vrienden van Twan druppelen één voor één binnen. Ik had aan Twan gevraagd of hij wilde dat ik de deur uit ging maar hij vond het prima als ik er nog even bij was. Ergens weet ik dat hij het wel fijn vindt dat ik altijd alles goed verzorg. Daarnaast gaan ze toch al rond tien uur richting de stad dus ik heb de rest van de avond nog even voor mezelf alleen. Terwijl ik een drankje inschenk voor een vriendinnetje van één van Twan zijn vrienden hoor ik ineens geschreeuw. Rob komt met veel bombarie de huiskamer in en vliegt Twan om zijn nek. Hij heeft een magnumfles La Chouffe mee die hij met veel ceremonie aan hem overhandigt. Mijn zoon kijkt naar me om, een glimlach van oor tot oor en hij tilt trots de fles op. Ik glimlach en knik enthousiast met mijn hoofd. Plots voel ik de ogen van Rob op me branden. Hij knipoogt naar me en ik kijk schichtig om me heen om te zien of iemand het heeft geregistreerd. Niemand lijkt zich met mij bezig te houden, gelukkig. Ik geef het drankje aan en loop daarna richting de garage om wat nieuw bier in de koelkast te leggen. De jongens zijn hard aan het drinken en de sfeer zit er al goed in. Ik sta bij de koelkast en buig voorover naar de krat met bierflesjes. Terwijl ik er een aantal uitpak hoor ik ineens iemand achter me fluiten. Ik weet niet hoe snel ik overeind moet komen en om moet draaien, de biertjes klinken tegen elkaar aan in mijn armen.

Je maakt me gek, zegt hij zacht. Mijn hartslag slaat op hol en ik voel vlinders in mijn buik. Je weet dat dit niet kan, Rob, fluister ik.”

Ho shit, sorry, ik wilde je niet laten schrikken. Rob komt snel op me afgelopen met zijn handen voor zich uit in een poging eventuele vallende bierflesjes op te vangen. Ik wil een stap naar achteren doen maar voel de deur van de koelkast in mijn rug botsen. Mijn ogen staan groot van verbazing en schrik en ik voel me een beetje in het nauw gedreven. Hij staat dicht bij me, zijn handen op de bierflesjes in mijn armen. Zal ik er een paar van je overnemen? Zijn stem klinkt warm en sensueel. Ik knik. Is goed, is het enige wat ik uit weet te brengen. Met zijn vingers reikt hij om de bierflesjes heen waarbij hij – onbedoeld? – langs mijn borsten streelt. Een steek van opwinding schiet meteen richting mijn onderbuik en ineens voelt de kraag van mijn shirtje te strak. Zijn handen pakken een paar flesjes van me over maar hij beweegt zijn lichaam verder niet. Ik voel de warmte van zijn lijf dicht bij het mijne. Mijn ogen schieten onbedoeld richting zijn lippen. Je maakt me gek, zegt hij zacht. Mijn hartslag slaat op hol en ik voel vlinders in mijn buik. Je weet dat dit niet kan, Rob, fluister ik. Mijn ogen schieten weer naar zijn lippen en ik zie dat hij er op bijt terwijl hij even gefrustreerd van me wegkijkt en sterk uitademt. Dan draait hij zijn hoofd weer naar me toe en kijkt me strak aan. Zijn gezicht is dicht bij het mijne en ik voel dat zijn onderlijf bijna mijn onderlichaam raakt. Mijn ademhaling zit hoog en de enige barrière tussen ons in zijn de bierflesjes in onze handen. Zijn hoofd komt nog iets dichterbij en ik kan niet verder achteruit vanwege de deur van de koelkast tegen mijn achterhoofd. Zijn lippen raken héél zacht die van mij. Zachte, warme, volle lippen. De deur van de garage gaat open. Ik duw Rob naar achteren zo hard ik kan, hij stommelt verbaasd richting een fiets met de bierflesjes onhandig in zijn handen. Sander komt de garage binnen en kijkt heel even verbaasd naar mij, de koelkast nog steeds in mijn rug. Eh, kan ik helpen? Vraagt hij onzeker. Ik kuch. Ja, Rob zag dat ik bijna de flesjes uit mijn handen liet vallen en hielp door er een paar op te vangen. Mijn leugen rolt zo over mijn lippen maar Sander kijkt toch even met gefronste wenkbrauwen van mij naar Rob. Dan loopt hij op me af. Geef maar, yes, ik heb ze. Hij pakt de flesjes van me over en doet de koelkast open. Ik geef hem nog een paar flesjes aan en samen maken we de voorraad in de koelkast weer compleet. Op het laatst geeft Rob ook zijn flesjes bier aan Sander. Ik weet niet hoe snel ik uit de garage moet weglopen.

Ik ren als een bezetene de trap op naar boven en draai snel het slot van de badkamer om. Ik doe de deksel van het toilet naar beneden en ga er op zitten. Mijn benen en handen trillen en mijn ademhaling is gejaagd. Gedachten aan Rob schieten door mijn hoofd. Zijn intense blik, zijn vingers langs mijn borsten, de zachtheid van zijn lippen. Ik breng mijn wijs- en middelvinger trillend naar mijn lip en ga er zachtjes overheen. Het wordt warm tussen mijn benen. Ik laat mijn hand onder mijn rok glijden, langs mijn kousen omhoog naar mijn blote dijbenen. Aangekomen bij mijn clit streel ik mezelf zacht. Pas als ik besef wat ik aan het doen ben trek ik gauw mijn hand weg. Daarna sluit ik mijn ogen en laat ik mijn gezicht in mijn handen zakken, mijn ellenbogen steunen op mijn knieën. Ik zucht diep en voel me verward en beschaamd. Ergens ben ik bang om naar benden te gaan, ergens weet ik ook dat ik wel zal moeten. Ik adem nog een keer bevend in en uit en trek dan mijn shirtje en mijn rok recht. Ik kijk in de spiegel en doe mijn pony nog even goed voordat ik weer naar beneden loop. Eenmaal beneden zie ik dat er een aantal stelletjes al vertrekken richting de stad. Twan komt naar me toe. Mam, ik denk dat we zo al naar de stad gaan, is dat oké? Ik knik van ja. Helemaal goed schat, ga lekker. Dan gooi ik de pizza’s niet in de oven. Twan pakt zijn telefoon van de tafel. Oké, top! Dan zijn wij weg denk ik. Ik geef Twan een kus op zijn mond en zwaai naar de rest van de vrienden van Twan die mondjesmaat richting de deur lopen. Rob gaat als één van de laatsten de deur uit en zwaait nog naar me. Ik wend snel mijn blik af, mijn wangen rood van schaamte.

Nadat ik de rommel heb opgeruimd zak ik met een zucht en een flink glas rode wijn op de bank. Ik zet mijn favoriete serie aan maar ik kom er niet echt in. Flashbacks aan een paar weken geleden en vanavond gaan door mijn hoofd. Ik neem gauw een paar grote slokken van mijn wijn in de hoop mijn zenuwen wat te kalmeren. Ik sla mijn benen over elkaar op de salontafel, mijn hakken maken geluid als ze elkaar raken. Ik heb nog geen zin om me uit te kleden, ik wil alleen maar even zitten en alles vergeten.
Inmiddels heb ik mijn derde glas wijn gepakt en ik ga weer op de bank zitten. Mijn hoofd voelt rozig en ik ben blij dat ik me weer wat beter voel. Ik zet loom mijn glas op het tafeltje naast de bank en laat mijn hoofd even achterover op de bank hangen. Vervolgens val ik in een diepe slaap.
Ik schrik me kapot als ik de voordeur dicht hoor slaan. Mijn voeten stoten een leeg bakje van de tafel in de haast die ik heb om ze weer op de grond te zetten. Ik hoor drie jongens geanimeerd kletsen in de gang. Ze zijn thuis. Ik kijk snel om me heen en zie dat ik al mijn kleren nog aan heb en mijn halfvolle glas wijn nog op de bijzettafel staat. Voor ik mezelf enigszins kan opkalefateren gaat de deur naar de huiskamer open. Ik kijk recht in het verbaasde – ietwat beschonken – gezicht van Twan. Hee, mam, hoezo ben jij nog wakker? Hij kijkt even naar zijn vrienden en lacht dan. Sander en Rob gniffelen mee. Ik sta op en strijk mijn rok glad. Tsja, volgens mij ben ik op de bank in slaap gevallen. Ik wrijf even over mijn nek die inmiddels redelijk stijf is van de houding waarin ik in slaap ben gevallen. Twan gaapt. Sander geeft hem een klap op zijn arm. Ouwe zak, zegt hij grappend. Twan slaat hem speels terug. Kom, we gaan naar bed. Rob en Sander knikken en volgen Twan richting de gang. Trusten mam, zegt Twan. Weltrusten mevrouw Smeets, zegt Sander. Ik hef mijn hand naar ze op bij wijze van welterusten. Slaap lekker, zegt Rob met een betekenisvolle blik in zijn ogen. Dan sluit de deur naar de gang.

Ik sta in de keuken om de vaatwasser uit te ruimen en nog de laatste ronde vaat er in te zetten. Het is inmiddels stil boven dus ik neem aan dat de heren knock-out zijn gegaan. Mijn hakken doen pijn en ik heb zin om me uit te kleden en naar bed te gaan. Ik doe wat afwasmiddel in mijn wijnglas en spoel het zorgvuldig uit. Ineens hoor ik heel zacht de deur achter me opengaan. Is er iets Twan? Vraag ik routineus zonder om te kijken. Eh, ik ben het, zegt Rob. Mijn hart slaat over en ik verrek zowat mijn nek in de snelheid waarmee ik mijn hoofd draai. Wat doe jij hier? Sis ik hem toe. Hij komt in een rap tempo op me afgelopen. Ik zet gauw het wijnglas weg en sta met natte handen en een spons als verstijfd aan het aanrecht. Voor ik door heb wat er gebeurt staat hij achter me, zijn handen op mijn schouders. Hij duwt met zijn onderlichaam het mijne tegen de rand van het aanrecht. Ik voel mijn onderbuik samentrekken en blijf strak naar voren kijken. Zijn vingers trekken een licht spoor vanaf mijn schouders over mijn armen en ik voel kippenvel over mijn hele lijf verschijnen. Ik adem bibberend in en uit. Zijn handen gaan door langs mijn middel en mijn heupen. Hij laat zijn handen voorzichtig onder mijn rok glijden en hij streelt het blote stuk huid wat boven mijn kousen uitkomt. Dan voel ik zijn lippen in mijn nek terecht komen, zacht maar baldadig. Hij kust vanaf mijn nek naar mijn oorlel en neemt deze heel even zacht tussen zijn lippen. Mijn tepels zijn steenhard in mijn bh en heel mijn lijf tintelt van de opwinding. Ik gooi de spons in de wasbak en droog mijn handen snel aan mijn rok. Dan draait hij me om. Onze neuzen raken elkaar, we zijn even groot door de hakken die ik draag. Ons oogcontact blijft even intens en dan voel ik plots zijn lippen op die van mij. Ik kreun lichtjes terwijl hij met zijn tong langs mijn lippen gaat. Zijn handen banen zich een weg langs mijn middel omhoog naar mijn borsten. Intussen verdiept hij onze zoen. Ik kan het niet helpen, ik laat me meevoeren door het moment. Ik zoen hem sensueel terug terwijl hij mijn borsten kneedt. Zijn handen glijden naar de zijkant van mijn rok en hij maakt mijn rits open. Mijn rok glijdt langs mijn benen af om mijn voeten. Daarna trekt hij mijn shirt over mijn hoofd uit. Zijn ogen gaan bewonderend naar mijn borsten. Hij duwt ze tegen elkaar en drukt er teder kusjes op. Mijn ademhaling zit hoog en mijn clit klopt van opwinding.

Ik durf voor het eerst mijn handen op zijn lijf te leggen. Zijn lichaam voelt strak, atletisch en warm. Hij trekt zijn shirt snel uit en maakt zijn broek los, deze valt om zijn enkels. Hij stapt eruit en helpt mij vervolgens uit mijn rok te stappen. In een vlotte beweging duwt hij me met mijn heupen tegen de bar in de keuken. Ik voel zijn harde lul in zijn onderbroek tegen mijn billen duwen. Hij trekt een spoor van kussen over mijn ruggengraat naar beneden en ik steun met beide handen op het blad van de bar. Mijn bh gaat los en valt op de grond. Hij trekt mijn slip naar beneden en zijn mond gaat waar mijn slipje net is geweest. Van achteren likt hij aan mijn poesje en een zachte kreun ontsnapt over mijn lippen. Ik laat vervolgens mijn bovenlichaam op de bar hangen en geef hem zo meer ruimte om erbij te kunnen. Zijn handen glijden langs mijn kousen omhoog en kippenvel volgt waar hij is geweest. Langzaam voel ik één vinger bij me naar binnen glijden. Ik hou het bijna niet meer van spanning, ik ben intens opgewonden. Zijn duim glijdt langs mijn clit en zo blijft hij me stimuleren. Voor iemand die zo jong is weet hij precies hoe hij me moet verwennen. Al snel voel ik mijn hoogtepunt naderen. Mijn ademhaling komt van diep en ik zucht als ik voel dat ik klaar ga komen. Mijn orgasme is hevig, ik bijt op mijn hand om het niet uit te schreeuwen. Rob blijft me nog even stimuleren tot mijn climax voorbij is. Ik adem zwaar en verminder de grip van mijn tanden op mijn hand. Het geheel is zo fout maar tegelijkertijd zó goed. Hij leidt me naar één van de barkrukken die aan de bar staan. Ik ga op de barkruk zitten en duw mijn billen over de rand, naar hem toe. Met mijn handen hou ik me vast aan de rand van de bar. Ik hoor stof over huid gaan en ineens zie ik zijn onderbroek op de grond vallen.

Ik reik naar achteren met mijn hand en tref zijn harde, lange lul aan. Ik begin hem langzaam te strelen en hij trekt mijn hoofd naar de zijkant voor een diepe zoen. Hij kreunt zacht in mijn mond terwijl ik hem aftrek en ik merk dat hij zijn best moet doen om zich niet nu al te laten meeslepen. Ik onderbreek onze zoen en leid zijn pik naar mijn natte poesje en duw hem tegen mijn ingang aan. Zijn eikel glipt een klein stukje naar binnen en ik hoor zijn adem stokken. Hij laat zich weer uit me glijden en zet daarna meer druk om zijn pik verder naar binnen te duwen. Als hij me helemaal vult kreun ik zacht, hij legt meteen zijn hand op mijn mond om mijn kreun te dempen. Zijn andere hand rust op mijn borst terwijl hij zich langzaam in en uit me laat glijden. Elke keer als hij diep in me stoot kreun ik onder zijn hand. Ik hoor hem licht hijgen in mijn oor, zijn adem voelt warm op de huid van mijn nek. Zijn stoten worden intussen dwingender. Hij beweegt sneller en zijn onderlichaam klapt tegen mijn achteruitgestoken billen aan. De grip op mijn mond verslapt en hij verplaatst zijn handen naar mijn heupen. Ik hoor hem binnensmonds kreunen en het gevoel van zijn harde pik die in en uit me glijdt doet mijn mond openvallen. Meegesleept door het gevoel glimlach ik van genot. Het tempo gaat nog iets omhoog en hij ramt zijn lul keer op keer naar binnen. Opeens kreunt hij en om zijn geluid te dempen drukt hij zijn lippen tegen mijn schouder. Hij laat zijn hoofd op me hangen en blijft intussen zijn zaad in me lozen. Nog een paar stoten en dan houdt hij zich stil. We hijgen samen, uitgeput van de inspanning en opwinding. Hij laat zijn pik uit me glijden en ik draai me naar hem om op de kruk. Zijn borstkas gaat op en neer door zijn zware ademhaling, zijn blauwe ogen staan donker van geilheid. Ik werp een blik op de klok. Volgens mij is het bedtijd voor jou, jongeman.

Hij kijkt ook naar de klok en dan weer naar mij. Zijn ogen glijden langzaam, uitdagend en ondeugend over mijn lichaam. Maar natuurlijk, mevrouw Smeets, zegt hij plagend.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *