april 9, 2022

Jij bent de baas – Deel 2

Na onze eerste seksuele ontmoeting was ik verkocht. Zijn dominantie, zijn pik.. ik ben verslaafd. Ik ben uit zijn kantoor gelopen met brandende billen en de grootste glimlach die ik ooit op mijn gezicht heb gehad. Nu wil ik meer.

We hebben geprobeerd momenten te vinden om met elkaar alleen te zijn. Van seks is het niet meer gekomen, elke keer was er wel iets wat er tussen kwam. Vanmiddag ga ik weer naar zijn kantoor, hopelijk is de rest van mijn collega’s dan al naar huis.

Zenuwachtig tik ik met mijn pen op mijn bureau terwijl ik verlangend op de klok kijk. Nog vier minuten, dan is het alweer vijf uur. EVA. ALSJEBLIEFT, kap daar mee. Ik zie dat Sandy geïrriteerd naar me kijkt vanaf haar bureau. Sorry, ik moet zo weer naar de baas, zeg ik snerend terwijl ik met mijn ogen rol. Het is voor mij het makkelijkste om te doen alsof ik nog steeds een hekel aan hem heb. Sandy pakt mijn hand met de tikkende pen even vast. Kalm aan kind, je krijgt er nog wat van. Ik knik en leg mijn pen neer. Zo nonchalant mogelijk begin ik mijn tas alvast in te pakken. Sandy klapt haar laptop dicht en staat ook op. Tis weer tijd voor weekend moppie, zegt ze vriendelijk. Ik rits mijn tas dicht en zucht theatraal. Gelukkig wel, alhoewel ik wel benieuwd ben of ik nog werk meekrijg van meneer. Sandy knijpt even in mijn bovenarm terwijl ze langs me loopt richting de deur. Fijn weekend mop, laat je niet kisten door die rotvent. Ze steekt haar hand nog even omhoog vanuit de deuropening. Ik zwaai lafjes naar haar en kijk dan snel even om me heen. Kut, nog steeds twee collega’s op kantoor. Toch besluit ik om op te staan en richting zijn kantoor te lopen.

Ik klop op de deur en mijn hart bonst bijna mijn borstkas uit. Ik kon de hele middag niks eten, mijn maag zat in de knoop van spanning. Binnen. Zijn stem doet zelfs door de deur iets met me. Ik adem in en uit en doe de deur met een zwaai open waarna ik hem weer vlug dichttrek. Ik sta met mijn rug tegen de deur en kijk hem aan. Mijn borsten gaan op en neer, mijn ademhaling is hoog van de opwinding. Zijn oogcontact maakt me nu al heet, zijn blik brandt dwars door me heen. Hij tilt zijn hand op en wijst naar een papiertje wat voor hem op zijn bureau ligt. Ga zitten, zegt hij. Ik loop voorzichtig naar voren en ga in de stoel zitten. Ik laat mijn vinger over het papier glijden en zie dat het een soort contract is. Met opgeheven wenkbrauwen kijk ik hem aan. Hij knikt. Het is een contract, om ervoor te zorgen dat we privé en zakelijk gescheiden houden. Ik knipper een paar keer en knik dan met mijn hoofd. Hij leunt iets naar voren en ik voel zijn blik op mijn gezicht fikken. Daarnaast, voegt hij toe, is het ook een contract voor toestemming. We gaan samen niks doen wat jij niet wil doen. Zijn stem klinkt donker, streng. Ik draai het papier om en zie dat er ruimte is voor toevoegingen. Daar, zegt hij terwijl hij zijn vinger op de pagina legt, kunnen we een safe word invullen en mag je aangeven wat je absoluut niet wil doen. Ik pak de pen van zijn zijde van het bureau, een dure Parker. Hij heft even kort zijn wenkbrauwen op in verbazing over mijn brutaliteit. Ik voel me betrapt en merk dat mijn wangen rood worden. Toe maar, zegt hij. Ik knik en schrijf mijn safe word op. Rood. Hij draait de pagina snel. Oké, dat lijkt me redelijk en goed te onthouden. Wat zijn zaken die je echt niet wil doen? Vraagt hij nieuwsgierig.

Ik zet de pen even met de achterkant tegen mijn onderlip. Zijn ogen volgen en ik zie dat zijn pupillen zich lichtjes verwijden door de aanblik. Ik schrijf een aantal zaken op, waaronder poep- en plasseks, dieren, minderjarigen en anaal. Dan zet ik mijn handtekening. Hij draait snel de pagina weer naar zich toe en begint te lezen, zijn blik geconcentreerd. Op het laatst schiet één van zijn wenkbrauwen omhoog en zijn ogen vinden die van mij. Dacht je serieus dat ik iets met dieren en minderjarigen zou willen? Ik barst bijna in lachen uit. Niet per se, maar gewoon voor de zekerheid. Hij proest bijna en leest dan gauw de laatste regel. Geen anaal? Hij klinkt bijna verbouwereerd. Ik knik. Dat heb ik nog nooit gedaan maar ik wil het ook nog niet. Aha, zegt hij kort. Hij zucht en leunt achterover. Natuurlijk ben ik het met de rest meer dan eens, ik hoopte eigenlijk wel dat dat voor zich zou spreken. Echter, anaal.. wellicht komen we daar nog op terug. Ik ga ook naar achteren zitten en sla mijn armen over elkaar. Nog. Niet. Ik kijk hem uitdagend aan. Hij slaat ook zijn armen over elkaar. Oké, prima. Hij schraapt zijn keel. Jij, als sub, hebt altijd – maar dan ook altijd – de controle over alles wat er tussen ons gebeurt. Op het moment dat jij iets niet wil of je wil dat ons spel stopt, dan gebruik je onmiddellijk je safeword, geen uitzonderingen. Ik knik van ja. Prima, ik begrijp het. Hij legt zijn handpalmen op het bureau en buigt dreigend een stukje naar voren terwijl hij ons oogcontact vasthoudt. Die recalcitrante houding van je zou ik het liefst op dit moment bestraffen. Zijn lichtblauwe ogen schitteren intens. Ik voel spanning richting mijn onderbuik schieten en mijn maag knijpt zich samen. Mijn mond valt een stukje open maar ik kan niks uitbrengen. Hij knikt met zijn hoofd in de richting van de deur. Is het kantoor leeg? Ik kijk vluchtig over mijn schouder en schud mijn hoofd van nee. Er zijn nog twee collega’s, meneer. Hij perst zijn lippen op elkaar. Vooruit dan.. Morgenavond, mijn huis, zegt hij streng.

Ik kom thuis en leg mijn tas met een zucht op de eettafel. Ik trek mijn sjaal losser en adem diep in en uit. Zijn huis, morgenavond. Mijn hart slaat over van zenuwen en verwachting. Ik besluit een lange, koude douche te gaan pakken om even af te koelen. Terwijl ik net de douche uit zet hoor ik dat ik een berichtje krijg op mijn telefoon. Nieuwsgierig droog ik me snel af en reik ik naar mijn telefoon. Ik klik en zie op het beginscherm zijn naam, Tobias, mijn baas. Met trillende vingers ontgrendel ik mijn smartphone en lees ik het bericht. In voorbereiding op morgen wil ik dat je vanavond een geil filmpje opzoekt en de link naar mij doorstuurt. Vervolgens kijk je het filmpje en laat je jezelf klaarkomen terwijl je aan mij denkt. Ik voel mijn wangen warm worden en er trekt een tintelend gevoel naar mijn clit. Lopend naar mijn slaapkamer bijt ik op mijn onderlip, mijn telefoon in mijn hand. Ik laat mezelf op mijn bed vallen en begin te zoeken op een website met seksfilmpjes. Na even scrollen heb ik iets gevonden waar ik het warm van krijg. Een dom die zijn sub rond commandeert en vervolgens genadeloos neukt terwijl haar handen zijn vastgebonden. Ik voel opwinding door mijn lijf gieren en laat mijn hand tussen mijn benen zakken. Ik spoel het filmpje terug en stel me voor dat Tobias deze dingen bij mij doet. Mijn orgasme overvalt me, zo snel als het gebeurt. Ik knijp mijn ogen dicht en mijn mond valt open terwijl mijn adem stokt. De hevigheid van mijn climax verbaast me, ik stond blijkbaar op springen. Ik zucht een keer diep en besluit dan de link van het filmpje te kopiëren en naar mijn baas door te sturen. Mijn telefoon ligt op mijn kussen terwijl ik nog op mijn rug lig na te gloeien van mijn vingerwerk. Dan gaat mijn smartphone ineens weer af. Ik weet niet hoe snel ik om moet rollen om mijn telefoon te pakken en het bericht te lezen. Goed gedaan, meisje. Je weet jouw baas goed te gehoorzamen, blijkt wel. Dat belooft wat voor morgen. Denk eraan, 7 uur bij mij, geen seconde later. Wederom voel ik spanning door mijn lijf razen. Daarna krijg ik een locatie doorgestuurd, zijn huis, in een chique buurt van Rotterdam.

Ik stap uit mijn auto en loop richting de voordeur van zijn huis. Een statig pand, waarschijnlijk gespaard gebleven of in ere hersteld na de oorlog. Ik druk op de bel en over de intercom klinkt zijn stem. Ah, mijn meisje, mooi op tijd. Vervolgens wordt de deur automatisch geopend. Ik loop naar binnen en kom in een hal terecht met een enorm hoog plafond met mooi sierstukwerk. De vloer is oud maar goed onderhouden, ik vind het prachtig. Rechts opent een deur, het is Tobias. Hij doet een stap opzij en wenkt me naar binnen. Ik loop door en zie een stijlvol ingerichte woonkamer met de originele schouw. Er knispert een haardvuurtje en er staat een zacht muziekje op. Tobias gebaart naar de bank en loopt vervolgens door naar zijn antieke globe die, klaarblijkelijk, fungeert als bar. De bovenkant van de globe opent en er staan verschillende soorten whisky. Kan ik iets voor je inschenken? Ik schuifel een beetje op de bank, ongeduldig en verwachtingsvol. Ik weet niet of ik het lust, zeg ik eerlijk. Hij schenkt een klein beetje in één glas en wat meer voor zichzelf in een ander glas. Dan loopt hij nonchalant op me af en geeft me het glas aan. Hij kijkt me aan en heft zijn glas. Op.. ons. Ik hef mijn glas naar hem en neem een nipje. De warme, amberkleurige vloeistof brandt zich een weg door mijn slokdarm. Ik kuch een beetje en kijk hem verontschuldigend aan. Voor het eerst zie ik iets wat lijkt op een warme glimlach om zijn mond. Die glimlach laat me verre van koud, merk ik. Heel mijn lijf staat plotseling in de fik. Ik neem nog een klein nipje en kan nu iets meer waarderen van de smaak van de whisky. Daarna zet ik mijn glas op een bijzettafel, langs de bank. Hij staat nog en loopt naar hetzelfde bijzettafeltje om zijn glas ook weg te zetten. Dan steekt hij zijn hand naar me uit. Zullen we? Zijn stem is laag en dreunt door me heen.

Hij leidt me de trap op, een smalle trap met houten balustrade, onze voetstappen gedempt door de vloerbedekking. Dan opent hij het slot van een deur en leidt me naar binnen. Mijn mond valt open als ik om me heen kijk. Het is een waar seks paradijs. Een enorm houten hemelbed met witte gordijnen staat tegen de muur, een spiegel op het plafond. Er staat een grote kast met glazen deuren tegen de muur waarin ik denk zweepjes en dildo’s te zien liggen. Als laatste valt mijn oog op een bad wat aan het voeteneind van het bed staat, een klassiek model op vier pootjes. De hele kamer ademt seks en sensualiteit. Ik kijk naar Tobias en hij is duidelijk trots. Wat vind je er van, meisje? Vraagt hij kalm. Ik knipper een paar keer voordat ik iets zeg. Het is.. duidelijk wat het doel is van deze kamer, weet ik uit te brengen. Hij gniffelt. Zijn lachje beroert mijn hart en mijn buik verkrampt. Ik glimlach naar hem terug en zie dan dat zijn gezicht net zo snel weer serieus is geworden. Hij kucht in zijn vuist. Maak jezelf klaar, meisje, zegt hij streng. Kleed je uit en ga op je rug op het bed liggen. Ik ben zo terug. Ik kijk een beetje schichtig om me heen en kijk hem na terwijl hij de deur uitloopt. Ik doe mijn mond open om iets te zeggen maar dan valt de deur achter hem dicht. Oké, duidelijk. Ik loop even de kamer door en laat mijn vingers langs de deuren van de hoge kast glijden. Ik tuur naar binnen en zie verschillende kleuren en formaten dildo’s, vibrators en buttplugs. Dan zie ik verschillende zweepjes en handboeien. Ik knijp mijn ogen samen om bovenin de kast te kijken en denk iets te zien liggen wat lijkt op tepelklemmen. Een rilling gaat over mijn rug, het vooruitzicht maakt me rusteloos en opgewonden.

“Plots wordt er op de deur geklopt, ik schrik op en haal snel mijn hand weg. Klaar, meisje? Zijn diepe stem klinkt gedempt door de deur.”

Ik begin me uit te kleden. Beetje zonde van dat mooie setje, bedenk ik me terwijl ik mijn bh uit doe en op de stoel langs het bed gooi. Het geheel voelt enigszins klinisch. Normaal gesproken kleed je elkaar uit of zoende je tenminste voordat er iets gebeurde. Wij gaan meteen over tot de orde van de dag. Direct en zonder poespas, net zoals mijn baas. Wanneer ik naakt ben plof ik op mijn rug op het bed. Ik zie mijn eigen reflectie in de spiegel boven het bed. Mijn rode haren liggen uitgespreid over het witte kussen, mijn lichte huid steekt nauwelijks af bij het witte beddengoed. Langzaam laat ik mijn handen langs mijn nek, over mijn borsten en buik naar beneden glijden. Mijn rossige schaamhaar is voor de gelegenheid bijgewerkt tot een streep. Het is niet koud in de kamer maar ik ril van ongeduld. Ik wil zijn handen op mijn lijf, ik wil stoppen met nadenken en alleen maar voelen. Snel laat ik mijn vingers even langs mijn kutje gaan. De opwinding heeft me al nat gemaakt, voel ik. Plots wordt er op de deur geklopt, ik schrik op en haal snel mijn hand weg. Klaar, meisje? Zijn diepe stem klinkt gedempt door de deur. Ja, meneer, zeg ik snel. De deur gaat open en hij komt binnen, alleen nog gekleed in zijn boxershort. Ik wist dat zijn lichaam goed was, dat voelde ik onder zijn blouse in het kantoor al. Om hem nu in volle glorie te zien, dat is heel iets anders. Zijn spieren zijn steenhard, hij lijkt wel uit marmer gehouwen. Een zachte, gladde huid zonder enige littekens of tattoos. Doelbewust komt hij op me afgelopen, daarna knielt hij langs het bed. Hij legt zijn linker wijsvinger op mijn lippen en laat deze dan tergend langzaam naar beneden glijden. Ik bekijk mezelf via de spiegel. Hij trekt een spoor over mijn kin, mijn keel, mijn sternum, mijn navel.. dan stopt hij. Mijn ogen schieten als vanzelf naar links en zijn blauwe ogen staan intens. Zoals ik al eerder zei, je bent prachtig. Zelfs nu nog klinkt zijn stem zakelijk, ook al lijkt er toch iets van warmte doorheen te sijpelen.

Mijn ademhaling zit hoog, de spanning giert door mijn lijf. Met een ruk staat hij op en loopt hij naar de kast. Ik kijk verlangend naar zijn gespierde rug, zijn spieren rollen terwijl hij in de kast reikt en spullen verzamelt. Hij trekt er een blinddoek uit, een lang soort sjaal en iets wat lijkt op een vibrator. Hij loopt naar me terug en zonder ons oogcontact te verbreken legt hij de spullen op het nachtkasje. Hij laat de sjaal aan me zien. Deze ga ik gebruiken om je handen bij elkaar te binden, zodat je hulpeloos bent en ik alles met je kan doen wat ik wil. Zijn woorden doen vlinders naar mijn clit fladderen. Daarna houdt hij de blinddoek omhoog. Je moet me vertrouwen, meisje. Denk aan je safeword. Er gaat een schok van opwinding en lichte angst door mijn lijf. Ergens hoop ik dat ik mijn safeword niet hoef te gebruiken. Ik kijk in de spiegel en wanneer hij de blinddoek over mijn ogen schuift wordt alles donker. Ik hoor de lange sjaal over de grond slepen en ik voel zijn lichaamswarmte verplaatsen van mijn bovenlijf naar mijn bovenbenen. Ik kan alleen maar luisteren en voelen, daarnaast ruik ik ineens ook zijn mannelijke geur vele malen sterker. Hij pakt mijn benen op en duwt mijn knieën zachtjes richting mijn borst. Ik frons mijn wenkbrauwen onder mijn blinddoek en voel me onzeker over wat hij met me gaat doen. Vervolgens pakt hij mijn polsen vast en brengt ze naar elkaar, mijn handen achter mijn bovenbenen. Dan voel ik de doek langs mijn dijbenen gaan. Hij wikkelt de sjaal om mijn polsen in een complex ritueel van knopen, totdat ik ze nauwelijks nog kan bewegen. Te strak, meisje? Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Nee, meneer. Daarna voel ik zijn lichaamswarmte verdwijnen van mijn onderlichaam. Ik voel koele lucht langs mijn vochtige kutje trekken terwijl ik daar lig, mijn polsen vastgebonden achter mijn bovenbenen.

Mijn gehoor zegt me dat hij bij het nachtkastje is en ik hoor hem iets pakken, waarschijnlijk de vibrator. Ik hoor een knopje klikken en dan hoor ik het geluid van een luchtdrukvibrator. Ik wriemel een beetje op het bed en draai een keer met mijn polsen in de sjaal. Het geluid komt dichterbij en plotseling voel ik de vibrator op mijn tepel. Ik slaak een klein kreetje van schrik en voel mijn tepel onmiddellijk samentrekken. Hij verplaatst naar mijn andere tepel en trekt vervolgens dezelfde baan als met zijn vinger, naar beneden. Eenmaal bij mijn poesje legt hij de vibrator op mijn clit. Ik adem scherp in. Dan hoor ik zijn donkere stem. Jij zegt me waar ik moet zijn, meisje. Ik zucht. Iets naar onder, fluister ik. Hij verplaatst gehoorzaam de vibrator. Het genot wordt ineens heel intens. Ik kreun en voel dat mijn hoogtepunt binnen seconden al over me heen gaat komen. Ik adem diep in en mijn rug kromt zich iets. Plots haalt hij de vibrator weg. Mijn mond valt open. Maar.. zeg ik verbouwereerd en teleurgesteld. Zijn hand gaat over mijn mond. Je hebt niks te maren, meisje. Als ik zeg dat jij nog niet mag komen dan kom je nog niet. Ik mompel ‘ja meneer’ onder zijn hand. Weer voel ik de vibrator richting mijn clit gaan, hij pakt precies hetzelfde plekje als net. Binnen enkele seconden zit ik er weer helemaal in en voel ik mijn climax weer op me af denderen. Ik adem stevig in en uit door mijn neus en ben klaar om het gevoel over me heen te laten komen. Weer stopt hij. Ik maak een gefrustreerd geluidje onder zijn hand. Zijn mond is dicht bij mijn oor als hij weer tegen me praat. Meisjes die geen geduld hebben krijgen uiteindelijk helemaal niks. Er gaat een rilling door me heen en kippenvel spreidt zich uit over mijn hele lichaam. Hij herhaalt dit grapje nog drie keer.

Ondertussen weet ik niet meer waar ik het heb van opwinding. Mijn lichaam wringt in het bed en ik ben op zoek naar verlossing. Ik ben heet, gefrustreerd, boos en mateloos geil. Dan ruik ik zijn geur terwijl hij dicht bij me komt met zijn gezicht. Nu mag je komen, meisje. Hij haalt zijn hand van mijn mond af en ik haal dankbaar adem. De vibrator gaat weer naar hetzelfde plekje en ik voel binnen no time mijn orgasme weer aankomen. Ik focus me op het enige wat op dit moment belangrijk is voor mij: de zaligheid van een lang uitgesteld orgasme. Het gevoel komt vanuit mijn tenen. Ik besef me dat ik nog nooit zo’n heftige aanloop tot klaarkomen heb gehad. Voordat ik er langer over na kan denken overspoelt mijn orgasme mij in alle hevigheid. Golven op golven op golven van genot trekken door mijn hele lijf. Mijn tenen krullen en mijn kreun komt van diep en ver. Verlossing was nog nooit zo lekker. Wanneer ik enigszins kalmeer haalt hij de vibrator weg van mijn clit en zet hij hem uit. Wat zeg je dan, meisje? Ik denk even na. Dankjewel, meneer, zeg ik snel. Heel goed, antwoord hij. Ik hoor dat hij de vibrator op het nachtkastje legt. Inmiddels loopt mijn eigen vocht tussen mijn billen door, ik voel dat het een natte vlek onder mij vormt. Ik voel zijn lichaamswarmte naast me en dan voel ik zijn handen op mijn beider heupen. In één ruige beweging rolt hij me van mijn rug om op mijn knieën. Mijn adem stokt van schrik, die had ik even niet zien aankomen. Het feit dat mijn handen nog onder mijn benen vastgebonden zijn maakt dat ik met mijn wang en schouders op het bed steun, mijn kont steekt recht omhoog. Het matras deukt achter mij iets in en ik voel dat hij plaatsneemt achter me. Ik voel zijn wijsvinger vanaf mijn stuitje naar beneden gaan, over mijn anus richting mijn poesje. Een rilling gaat door me heen. Wat is hij met me van plan?

Zijn vinger vindt mijn vagina en glijdt moeiteloos naar binnen. Na een aantal bewegingen stopt hij een tweede vinger erbij. Ik adem zwaar en heb het warm, ik voel me hulpeloos en extreem opgewonden. Na het plagen van mijn kutje houdt hij op. Ik voel hem dichter bij me komen en ik voel de warmte van zijn huid tegen de achterkant van mijn benen. De vingers van mijn bij elkaar gebonden handen raken hem soms aan. Ik voel dat hij zijn eikel tegen mijn ingang aanduwt. Zonder verdere waarschuwing ramt hij zich bij me naar binnen. Mijn adem stokt als ik probeer alle sensaties te verwerken die me overspoelen. Hij laat zich even een stukje uit me glijden en propt zich dan weer in zijn geheel naar binnen. Een hoge kreun passeert mijn lippen. Kun je het nog aan, meisje? Ik knik en besef dan dat hij dit niet kan zien. Ja, zeg ik schor. Wat zeg je dan? Zijn stem is streng en hij ramt zijn lul genadeloos nog een keer naar binnen. Ja. Ja. MENEER. Ik probeer tussen de heftige stoten door te praten. Juist ja, dat dacht ik ook, zegt hij snerend. Hij begint op een heftig tempo in mijn kutje te pompen. Zijn pik kon ik me nog herinneren van vorige keer, groot en zo hard als steen. Ik kreun elke keer als hij me helemaal vult. Harder, sletje? Vraagt hij, zijn stem geknepen van inspanning. Ik knik weer. Ja, meneer, zeg ik vlug. Zijn tempo versnelt iets. Zeg me wat je wil, slet, zegt hij dreigend. PATS. Een harde klap valt op mijn rechterbil. Ik gil kort. PATS. Mijn linker bil nu. Hij neukt me genadeloos door en tussen zijn stoten door praat hij tegen me. Zeg, me, wat, je, wil, SLET. Alsjeblieft meneer, neuk mijn kutje, harder! Mijn stem is schel en ik klink buiten adem. Graag, zegt hij hijgend. Zijn pik blijft in en uit me stoten en ik zit op het randje van pijn. Ik geniet van de macht die hij over me heeft en de controle die ik aan hem opgeef. Zijn handen blijven rake klappen geven op mijn billen, om en om, tussen de stoten door. Mijn billen voelen rood en rauw, ze branden. Ik vind het heerlijk. Ik ga zo je slettenkutje volspuiten, meisje. Zijn stem klinkt buiten adem en onheilspellend.

Ja, alsjeblieft, alsjeblieft. Mijn lichaam begint pijn te doen van de houding waarin ik nog steeds zit en de stof van de sjaal om mijn polsen begint te irriteren. Zijn dikke lul klapt nog steeds hard in en uit me en zijn onderlichaam maakt geluid op mijn rauw geslagen billen. Ik ga in je kutje spuiten, zegt hij met opeengeklemde kaken. Nog voor ik iets kan antwoorden voel ik zijn lul nog harder worden en komt hij met een dierlijke grom in me klaar. Hij knijpt mijn bil bijna fijn en heeft zijn andere hand op mijn stuitje om zich nog een paar keer diep in me te stoten. Grommend en sidderend spuit hij zich in me leeg. Ik kreun met hem mee van opwinding en genot. Langzaam laat hij zich uit me gaan, ik hoor hem hijgen van inspanning. Hij legt me zachtaardig op mijn zij en begint mijn polsen los te maken. Wanneer de sjaal af is doet hij voorzichtig mijn blinddoek af, terwijl ik met mijn handen over mijn polsen wrijf. Mijn ogen zijn licht waterig als ik hem aankijk, zijn felblauwe ogen intens en gepassioneerd. Hij knielt langs het bed en kijkt me aan, ik lig nog steeds op mijn zij. Ik reik met mijn hand naar zijn gezicht maar hij pakt mijn pols vast voordat ik hem kan aanraken. Nee, meisje, zegt hij fluisterend. Hij drukt een kus op de muis van mijn hand en staat dan op, zijn pik inmiddels half slap. De warmte van zijn mond brandt nog op de binnenkant van mijn hand. Ik laat me op mijn rug rollen en bekijk mezelf in de spiegel. Een glimlach spreidt zich uit en ik kan een grinnik niet onderdrukken. Vanaf de andere kant van de kamer bij de kast hoor ik hem gniffelen. Word je daar blij van, ja? Vraagt hij speels. Ik kijk zijn kant op, zijn gespierde kont maakt me opnieuw opgewonden. Ja, meneer, dit maakt me inderdaad blij.

Dat komt dan goed uit, zegt hij, plots weer intens en bijna beangstigend. Want dit is niet de eerste en ook zeker niet de laatste keer dat je hier gaat komen. Ik voel dat mijn lichaam zich vult met opwinding, spanning, angst en verwachting, alles tegelijk..

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *