april 6, 2022

Stomend heet

Ik hijs mezelf uit het water en plof op mijn billen op de stenen rand van het zwembad. Terwijl ik met mijn handen het zwemwater uit mijn dikke bos haar knijp valt mijn oog op de bevallige achterkant van een mij inmiddels bekende man. Ik zie hem bijna elke week. Het is rustig in de sauna op dit tijdstip, er is nagenoeg niemand.

Terwijl ik mijn badjas aantrek zie ik dat de man mij van een afstandje vluchtig bekijkt. Ik voel een lichte warmte naar mijn gezicht trekken. Ik schuif in mijn stoffen badslippers en loop op mijn gemakje richting de Zweedse sauna even verderop. Mijn badjas hang ik buiten en mijn handdoek neem ik mee naar binnen. Ik zucht een keer diep als ik ga zitten op de houten bank. Ik til mijn lange, zware bos haar op en probeer zo goed en zo kwaad als het gaat een knot te maken. Het is al lekker warm in de sauna en ik besluit wat eucalyptus water op de hete stenen te gooien. Ik adem de geur diep in en bij mijn uitademing voel ik alle zorgen van me afglijden.

Ik schrik op als de deur van de sauna open gaat. Ik glimlach verwelkomend als ik zie dat het de man is die ik net zag staan. Hij knikt. Goede avond, zegt hij kort. Goede avond, antwoord ik snel. Hij gaat in de andere hoek van de sauna zitten. We zijn stil maar ik voel een zekere elektriciteit tussen ons in hangen. Dan openen we tegelijk onze mond om de stilte te verbreken. Oh, eh.. Ik knipper met mijn ogen. Hij lacht, de lachrimpels rond zijn ogen verergeren hierdoor tijdelijk. Dan begint hij opnieuw, zijn stem diep en zwoel. Ik wilde bijna zeggen ‘kom je hier vaker’ maar dat zou wel een hele slechte gespreksopener zijn aangezien ik je bijna elke week tref. Ik lach om zijn opmerking. Ja, ik kan je vertellen dat ik die ook al vaak genoeg heb gehoord in de kroeg, grap ik. Hij grinnikt en kijkt me aan met een scheve glimlach. Ik vind hem aantrekkelijk. Zijn tanden zijn recht, zijn bruine ogen staan speels. Hij heeft een goed lichaam, ik schat dat hij midden dertig is. Ik ontwijk zijn blik snel omdat ik een scheut opwinding naar mijn poes voel schieten. Hij leunt wat naar achteren en sluit zijn ogen. Ik kan het niet helpen om snel even te kijken naar zijn slappe pik. Zo ziet het er al interessant uit, ik vraag me af hoe hij is als hij hard wordt. Ergens voel ik een beetje schaamte over wat ik denk maar ik duw de schaamte snel weg. Waarom? Iedereen is hier naakt, alsof nog nooit iemand verlangend naar iemand anders lichaam heeft gekeken.

Plots opent hij zijn ogen en leunt hij met uitgestoken hand een beetje in mijn richting. Ik heet André, trouwens, zegt hij. Ik pak zijn hand lachend aan. Simone, antwoord ik. Hij laat zijn bovenlichaam weer terugzakken tegen het bankje één niveau boven ons. Ik vind dit tijdstip altijd heerlijk, wat jij? Ik knik bevestigend. Ja, ik ook, alsof je alleen op de wereld bent. Hij gniffelt. Goede manier om het te omschrijven ja. Weer doet zijn glimlach iets met mijn binnenste. Ik merk dat mijn blik weer voor een milliseconde afdwaalt. Betrapt kijk ik hem aan, mijn wangen worden nog roder dan ze al zijn door de hitte. Hij lacht hardop nu. Ik weet het, ik kan mijn ogen ook altijd moeilijk van jou afhouden. Ik sla snel mijn armen over elkaar. Zijn grijns is stout als hij zijn blik even naar mijn borsten laat gaan. Lastig he, als je je aan elkaar voorstelt en dan meteen naakt bent in elkaars bijzijn. Ik lach een beetje opgelucht en sla mijn armen toch maar weer van elkaar af. Normaal heb ik er niet zo’n moeite mee, zeg ik. SHIT, zei ik dat nou hardop. Weer buldert hij van het lachen. Ik merk dat ik geniet van zijn lach, het klinkt gemoedelijk en het stelt me op mijn gemak. Plots staat hij op en schuift zijn handdoek wat dichter bij die van mij. We zitten nu praktisch naast elkaar. Ik bekijk hem vanuit mijn ooghoek, mijn hart begint iets sneller te kloppen van verwachting.

Ik ga rechtop zitten en draai stoutmoedig mijn lichaam een stukje richting het zijne. Mijn hand ligt praktisch tegen die van hem aan op het bankje boven ons. Hij overbrugt de laatste afstand door zijn vingers over die van mij te laten gaan. Intense opwinding pulseert door mijn lijf. Ik voel mijn poes kloppen en vlinders gaan door mijn buik. Elke week zag ik hem naakt rondlopen en nu zitten we bij elkaar in de sauna en legt hij zijn hand op die van mij. Hij buigt wat naar voren, ik volg zijn voorbeeld. Mijn ogen zakken af naar zijn lippen, benieuwd hoe deze smaken. Ook hij laat zijn blik naar mijn mond glijden. Onze gezichten komen dichter bij elkaar en onze lippen raken elkaar bijna. Ik voel zijn warme ademhaling op mijn huid en ruik de muskusachtige geur van zijn lichaam. Ik voel zijn onderlip tegen de mijne komen. Plots open ik mijn ogen en trek ik mezelf terug. We zitten in een openbare sauna, dit kunnen we niet maken, fluister ik. Hij trekt zich ook terug en kijkt een beetje beduusd naar de grond. In mijn hoofd is het ineens chaos en de opwinding in mijn lijf verblindt bijna mijn gezond verstand. Ik kijk naar hem en bestudeer zijn profiel. Hij draait zijn hoofd naar me toe en maakt oogcontact. Even zitten we verstijfd, onze ademhaling oppervlakkig van spanning.

Ik duik op hem af, mijn handdoek achterlatend. We zoenen elkaar heftig, hongerig. Zijn handen glijden over mijn rug terwijl ik schrijlings op zijn schoot kom zitten. Het zweet maakt mijn rug glad en zijn handen vinden snel hun weg naar mijn billen. Mijn tong raakt die van hem en er schieten steken van opwinding richting mijn clit. Ik zit op zijn inmiddels half harde piemel en laat mezelf er zachtjes overheen glijden op het ritme van onze zoen. Mijn kutje is al nat en ik smeer mijn vocht over de lengte van zijn pik uit. Hij laat mijn mond los en zoekt met zijn lippen naar mijn tepel. Mijn hoofd valt in mijn nek terwijl ik mijn handen door zijn haar laat gaan. Ik trek hem dichter naar me toe terwijl ik nog steeds over zijn pik heen en weer wrijf. Inmiddels is zijn lul klaar voor actie en met een soepele beweging van zijn hand duwt hij zijn eikel tegen mijn ingang aan. Ik til mijn heupen iets omhoog om hem te faciliteren en laat mezelf dan stukje bij beetje over zijn pik zakken. Met elke beweging glijdt hij dieper naar binnen totdat hij niet meer verder kan. André hijgt tegen mijn tepel aan terwijl ik hem op een nog redelijk rustig tempo begin te neuken. Hij laat zijn handen weer naar mijn kont zakken en pakt mijn beide bilhammen in zijn handen. Hij helpt mee het tempo te bepalen door mijn heupen op en neer te laten zakken. Ik kreun telkens als zijn pik diep in me stoot.

Onze monden vinden elkaar weer in een hete zoen. Gepassioneerd tongen we terwijl het tempo steeds wat verder omhoog gaat. Zijn handen houden mijn heupen stevig vast en ik heb inmiddels een fijne hoek gevonden waardoor mijn clit gestimuleerd wordt door zijn onderlichaam. Met elke beweging van mijn heupen schuur ik met mijn clit over zijn schaambot. Ik besluit me te concentreren op mijn eigen genot. De tongzoen helpt om me richting het randje te brengen. André neukt op een gestaag tempo door, elke beweging van mijn heupen brengt me dichter naar mijn hoogtepunt. Ik laat zijn mond los en focus me op het enige wat er nu toe doet. Mijn mond is open, ik ben even stil, verwachtingsvol. Dan voel ik mijn climax in volle vaart over me heen trekken. Ik kreun in zijn oor en schok terwijl ik mezelf blijf stimuleren op zijn schaambot. Ik kalmeer iets en hoor dat hij moeite heeft om zich te beheersen. Kom maar lekker, fluister ik in zijn oor. Hij pakt mijn heupen weer stevig vast en ramt zichzelf in vijf stoten in mijn kutje klaar. Hij siddert en kreunt terwijl hij zijn lading cum in me loost, zijn handen nog altijd op mijn billen. Ik stop met bewegen als hij klaar is en zoek zijn mond op voor een zoen. De honger is gestild en het vuur van onze passie is geblust. Langzaam til ik mijn billen op zodat hij uit me glijdt. Mijn been trek ik terug waardoor ik weer naast hem kom te zitten op de bank van de sauna.

Hij laat zijn hand over mijn knie even naar boven glijden, tot op mijn bovenbeen. We hijgen allebei nog na van ons avontuur maar kijken elkaar met een stoute glimlach aan. Misschien is het geen gek idee om even te douchen, zegt hij nonchalant. Ik laat mijn vinger vanaf zijn borst naar beneden glijden, een straal zweet volgt waar mijn vinger is geweest. Lijkt me een goed plan, André, zeg ik terug. Één voor één verlaten we de sauna. Ik kijk snel even in het rond maar zie niemand die ons wellicht heeft kunnen horen. Terwijl we ieder onder een aparte douche staan blijven we non stop oogcontact houden. Een nieuwe rilling van opwinding gaat door mijn lijf.

Je bent hier iedere week, toch? Zegt hij ondeugend. Ik knik langzaam en insinuerend en kijk hem brutaal aan terwijl ik mijn borsten sensueel inzeep.

Artwork made by Coloringcuties

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *