december 4, 2022

Heerlijk avondje

Sinterklaasavond 2022. Wellicht de spannendste Sinterklaasavond die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Een stel waarmee we bevriend zijn, Mona en Jacques, komen vanavond bij ons langs. We zijn beiden kinderloos dus de échte essentie van Sinterklaas gaat aan ons voorbij. Toch denk ik dat er vanavond heel wat leuke cadeautjes uitgepakt gaan worden…

We waren in eerste instantie verbaasd door het voorstel, Peter en ik. We wisten dat Mona en Jacques seksueel open zijn en we voelden ons daardoor wel met hen verbonden. Het idee van een swingersavond was echter nog niet in ons hoofd opgekomen. Met iets teveel wijn op raakten we aan de praat over het onderwerp. Al gauw bleek dat we er hetzelfde in stonden en dat wij, net als zij, best nieuwsgierig waren. We spraken af om op Sinterklaasavond bij elkaar te komen en te kijken hoe het ging lopen. Ik ben nerveus maar ook heel erg nieuwsgierig en enthousiast. Met mijn mooiste donkerblauwe setje aan voel ik me sexy en verleidelijk. Peter had ook zijn best gedaan, fris gewassen en glad geschoren.

‘Schat, de deurbel,’ zeg ik, terwijl ik nog wat hapjes op de salontafel zet. Ik had besloten geen grote maaltijd te serveren maar allemaal kleine hapjes. Om eerlijk te zijn ligt mijn maag in de knoop en kan ik waarschijnlijk geen 3-gangenmenu aan. Ik hoor de blijde begroeting die in de gang plaatsvindt. Wanneer Mona de kamer binnenkomt sta ik meteen op om haar drie kussen te geven. Ze ziet er geweldig uit vanavond. Haar donkere, golvende lokken hangen los om haar gezicht. Haar sprankelende, lichtbruine ogen twinkelen ondeugend. Tijdens onze begroeting laat ze haar arm net iets te lang om mijn middel liggen. Alsof ik dat erg vind. Na Peter komt ook Jacques de kamer in. Hij ziet er knap uit, in zijn overhemd met pantalon. Zijn donkere haren zijn ietwat achterover gekamd en bij onze begroeting ruik ik zijn prettige parfum. Hij glimlacht warm naar me en knijpt even in mijn bovenarmen. Een gevoel van verlangen schiet onmiddellijk door mijn lichaam heen. De begroeting tussen Peter en Mona verloopt ook amicaal en voor ik het weet zijn we geïnstalleerd op onze grote hoekbank. De wijn vloeit rijkelijk en we genieten van de hapjes. ‘Dit is echt heel goed Karin!’ mompelt Jacques, met zijn mond nog halfvol. Ik glimlach tevreden. ‘Oh, geen moeite,’ antwoord ik nonchalant. Zo nonchalant als ik praat, zo gespannen voel ik me van binnen. De sfeer is relaxed maar de anticipatie maakt me gek. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Wie maakt de eerste move? De tweede fles wijn is aangebroken en de hapjes beginnen op te raken. Mona raakt me af en toe aan en ik spiegel haar bewegingen. Jacques laat zijn blik goedkeurend over mijn outfit glijden. Ik kijk hem aan en zie een goedkeurend glimlachje aan zijn mondhoek trekken. Zijn ogen staan ondeugend.

Ik voel dat mijn gezicht warm wordt en ik laat mijn blik even langs Peter glijden. Hij is op zijn beurt geïnteresseerd naar Mona aan het kijken en voelt zich duidelijk betrapt wanneer hij mijn blik op hem voelt. Ik geef hem een glimlach en een knipoog, hij ontspant zichtbaar. Het gesprek neemt ineens een andere wending. ‘Dus…wat verwachten jullie van vanavond?’ vraagt Mona voorzichtig. Zoveel openheid ben ik persoonlijk niet gewend maar het stelt me wel op mijn gemak. ‘Peter en ik staan eigenlijk overal voor open, alhoewel het onze eerste keer is,’ antwoord ik, naar waarheid. ‘Mocht er iets gebeuren waar je het niet mee eens bent, geef het dan gewoon aan. Dat is niet kwetsend of vervelend, dat is juist goed,’ zegt Jacques, op zijn beurt. Mona knikt. ‘Ja, het gaat erom dat iedereen het fijn heeft en dat er geen vervelende dingen gebeuren waar je later negatief op terugkijkt,’ vult Mona hem aan. Peter en ik knikken. Boodschap begrepen. Dan draait Mona zich naar mij toe, haar ogen twinkelen ondeugend. Ze legt haar hand op mijn wang en buigt zich iets naar me toe voor een kus. Ik beantwoord haar kus voorzichtig totdat ik haar tong over de mijne voel gaan. De passie neemt de overhand en ik zoen haar vol overgave. Vaag hoor ik Peter en Jacques goedkeurend mompelen op de achtergrond. Mona’s hand glijdt onder mijn rokje en ze vindt mijn blote dijbeen. Haar vingers strelen me en automatisch doe ik mijn benen iets van elkaar om haar toegang te geven. Ze kruipt met haar hand omhoog totdat ze bij mijn kruis is, gehuld in mijn kanten slipje. Voorzichtig laat ze haar vingers over de stof glijden, op en neer. Ik hijg lichtjes in haar mond en duw mijn kruis dichter naar haar vingers toe. Ondertussen laat ik een hand afglijden naar haar borst. Ze heeft grote, stevige borsten en het gevoel ervan in mijn hand is prettig. Ik voel dat de bank achter mij wat verder inzakt als Peter dichter tegen me aan schuift. Hij begint mijn rug te strelen en doet mijn haren aan de kant waardoor zijn lippen mijn nek kunnen beroeren. Als ik mijn ogen een seconde open zie ik dat Jacques bij Mona hetzelfde doet. Hij heeft alleen ook zijn hand om haar middel en onder haar rok. Mona ademt wat zwaarder wanneer hij, klaarblijkelijk, het goede plekje heeft gevonden.

Peter kopieert de bewegingen van Jacques en laat zijn hand over die van Mona zakken. Samen beroeren ze mijn clit door mijn slipje heen en ik word gek van verlangen. Ik krijg het warm en wil het liefst mijn kleding uitdoen. Vluchtig onderbreek ik de zoen met Mona. ‘Alles uit?’ vraag ik, ademloos. Mona grijnst en knikt met haar hoofd. We staan beiden op van de bank en beginnen elkaar langzaam en sensueel uit te kleden. De mannen bekijken ons vanaf de bank met genot in hun ogen. Jacques begint zichzelf ook langzaam uit te kleden en Peter begint ook met het losmaken van zijn schoenen. Ik laat mijn handen over het lichaam van Mona glijden. Ze is zacht, vrouwelijk en warm. Haar dikke haardos hangt over haar inmiddels ontblote borsten en ik neem gretig één van haar tepels in mijn mond. Mona kreunt zacht terwijl ze haar hoofd in haar nek laat vallen en mijn hoofd zachtjes vastpakt tussen haar handen. Met mijn vrije hand zak ik af naar haar slipje. Ik laat mijn hand voorzichtig onder het randje van haar slip glijden en voel dat ze al vochtig is. Mijn vinger glijdt gemakkelijk een stukje naar binnen en ik hoor hoe haar adem stokt. Peter beroert ondertussen mijn billen en gromt goedkeurend. Jacques is loom over zijn inmiddels harde pik aan het wrijven, over zijn onderbroek heen. Mona neemt een klein stapje terug waardoor ik het contact met haar moet verbreken. Ik ben benieuwd wat ze voor mij en Peter in petto heeft. Ze stapt langs mij heen en komt bij Peter staan. Vragend kijkt ze me aan. ‘Mag ik?’ zegt ze zachtjes. Ik knik en glimlach. Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet als zij en Peter met elkaar bezig zijn. Ze laat zich schrijlings over de schoot van Peter zakken en begint zacht met hem te zoenen. Peter is iets verstijfd, dat merk ik aan alles. Ik pak zijn handen en laat ze over het lichaam van Mona gaan. Dit is het zetje wat hij nodig heeft. Hij ontspant zichtbaar en kneedt loom Mona’s borsten. Ik draai me naar Jacques en hij steekt zijn hand uitnodigend uit. Ik neem hem aan en kom ook schrijlings bovenop hem zitten. We zoenen gepassioneerd, zijn stoppels voelen heerlijk op mijn huid.

Ik voel hoe één van zijn vingers langs mijn slipje glijdt en mijn ingang opzoekt. In het tempo van onze zoen laat hij zijn vingertop in en uit me glijden. Ik hijg in zijn mond en beweeg met mijn heupen mee op zijn tempo. Tussen ons in grijp ik naar zijn lul, welke ik over zijn onderbroek heen stimuleer. Mijn bh bandje springt open met behulp van de vrije hand van Jacques. Plotseling gooit Jacques me op mijn rug op de bank. Peter kijkt naar ons en nodigt Mona uit hetzelfde te doen. Haar borsten zijn inmiddels ook ontbloot en we zorgen ervoor dat we precies met onze hoofden naast elkaar liggen op de zitting van de bank. Jacques trekt langzaam mijn slipje uit en positioneert zichzelf tussen mijn gespreide benen. Aan Mona te horen gebeurt aan haar kant hetzelfde. Jacques tong glijdt langs mijn clit en ik sidder van genot. Wat een vreemd gevoel, gebeft worden door een andere man. Ik kan me niet herinneren wanneer, voor Peter, de laatste keer was dat dit gebeurde. Ik leg mijn handen zachtjes op zijn hoofd en stuur met mijn heupen om hem aan te geven wat ik lekker vind. Al snel begrijpt hij mijn hints. Zijn grote, ontspannen tong voelt heerlijk op mijn clit en mijn ademhaling wordt al gauw zwaarder. Mona ligt naast me en ook zij kreunt en wringt van genot. Peter is een kei in beffen, dat weet ik maar al te goed. Ik reik boven mijn hoofd en pak voorzichtig Mona’s gezicht vast met mijn handpalm. Ze neemt mijn wijsvinger in haar mond en zuigt er gretig aan. Daarna doet ze hetzelfde bij mij. Het gevoel van haar tong op mijn vinger en de tong van haar man op mijn clit maakt me wild. Ik voel dat ik dichtbij een orgasme ben. ‘Hmm, doorgaan, alsjeblieft,’ smeek ik Jacques. Mona kreunt. ‘Ja, daar,’ zegt ze, ademloos. Binnen een minuut van elkaar komen we beiden tot een spetterend hoogtepunt. Ik geniet ervan om Mona te horen klaarkomen, zo intens en overweldigend. Even liggen Mona en ik hijgend op de bank, na te genieten van onze climax. Ik hoor dat Peter opstaat en naar een kastje loopt waar een pakje condooms in ligt. Hij gooit de condooms op de salontafel. ‘Goed voorbereid,’ grapt Jacques. Peter grinnikt luchtig. Ik laat mezelf van de bank rollen en ga op mijn knieën voor Jacques zitten. Mona besluit mee te doen en zit nu naakt tussen Peters benen.

Ik trek de onderbroek van Jacques uit en Peters onderbroek volgt. Dan pak ik de grote piemel van Jacques even in mijn hand en trek er zachtjes aan. Hij kreunt en laat zijn hoofd achter tegen de leuning van de bank zakken. Voorzichtig maak ik zijn lul nat, terwijl ik even zijdelings naar Peter kijk. Hij kijkt me recht aan en ik zie de opwinding in zijn ogen groeien. Hij heeft altijd al gezegd dat hij dit een intens geil tafereel zou vinden, dat blijkt nu wel. Mona laat wat spuug op Peters lul druipen en begint er vervolgens aan te zuigen. Vakkundig laat ze haar hoofd op en neer gaan, Peter kreunt diep en zacht. Beide heren genieten van de pijpkunsten van de vrouw van de ander. De sfeer is intiem, veilig en vertrouwd. Plotseling stopt Jacques mij door mijn hoofd zachtjes vast te pakken. Ik kijk hem vragend aan. ‘We willen niet dat het feest al voorbij is, voordat het goed en wel is begonnen, toch?’ zegt hij, met een brede grijns. Ik grinnik en veeg mijn mond af met de achterkant van mijn hand. Jacques reikt naar de tafel en pakt er een condoom vanaf. Mona stopt ook met pijpen en ik zie Peter heel even teleurgesteld kijken wanneer zijn ogen open schieten. Peter heeft een prima uithoudingsvermogen en had waarschijnlijk nog wel even langer willen genieten van Mona’s warme mond en tong. Dan reikt hij ook naar een condoom en doet deze om. Jacques pakt me op en tilt me op handen en knieën de bank op. Mona komt tegenover me zitten. We kunnen elkaar betasten en met elkaar zoenen. Ondertussen voel ik de harde, warme eikel van Jacques tegen mijn ingang duwen. Ik ben zeiknat van de opwinding dus het duurt niet lang voordat hij me compleet vult. Ik kijk wulps naar Peter terwijl Jacques het tempo lichtelijk oppikt. Peters ogen staan donker van geilheid en ook hij laat zich voorzichtig bij Mona naar binnen glijden. Mona sluit haar ogen, opent haar mond en kreunt zacht. Ik ben trots op mijn man, dat hij zoveel genot weet te brengen bij een ander. Het is zo geil om te zien hoe hij haar neukt zoals hij mij zou neuken. Mona opent haar ogen en reikt naar mij voor een zoen. We kussen elkaar slordig en met veel tong. De mannen kreunen terwijl ze hun pik diep naar binnen laten glijden. Jacques dikke lul klapt steeds iets harder naar binnen en zijn onderlijf maakt geluid tegen mijn billen. Ook van Mona en Peter klinken steeds hardere neukgeluiden.

Jacques grijpt mijn haren vast en trekt mijn bovenlichaam iets omhoog. Ik voel de warmte van zijn borstkas tegen mijn rug. Zijn vrije hand knijpt in mijn borst en zijn pik blijft in me stoten. Peter kopieert Jacques en duwt Mona iets naar voren, tegen haar benen, waardoor we bijna lijf aan lijf zijn. Mijn handen zijn nu vrij en kneden de borsten van Mona. Ik buig me iets voorover zodat ik om en om haar tepels in mijn mond kan nemen. Mona kreunt hard terwijl Peter met zijn lul in haar blijft bewegen. Jacques houdt mij vast om mijn middel zodat hij zich bij elke stoot diep in me kan duwen. Mona duwt mijn hoofd weg en begint nu aan mijn tepels te zuigen. Zo verwennen we elkaar terwijl onze eigen man de ander neukt. ‘Ohhh, ik kom zo,’ kreunt Jacques. Mona’s ogen schieten open en ze legt haar hand op zijn bovenarm. ‘Rustig aan lief, rustig,’ zegt ze tegen hem. Hij trekt zich vrijwel meteen terug en gaat weer op de bank zitten. Ineens is er kou waar zijn lichaam net nog was. Peter laat zich uit Mona glijden en gaat ook op de bank zitten. De heren nodigen ons uit om bovenop te komen zitten. Ik laat me zorgvuldig over Jacques zijn lul zakken, steeds wat verder. Als hij me vult zucht ik diep. Jacques legt zijn handen op mijn heupen en geeft het tempo aan waarin hij wil dat ik beweeg. Met elke beweging kantel ik mijn heupen iets waardoor mijn clit over zijn schaambot schuurt. Dit is een zekere weg naar een orgasme, dat voel ik nu al. Jacques neemt mijn borsten in zijn handen en zuigt aan mijn tepels. Mona kreunt terwijl Peter zich in haar naar binnen stoot. Hij heeft haar heupen vast en beweegt zichzelf naar binnen. De borsten van Mona deinen verleidelijk op en neer. Peter en ik maken oogcontact en ik glimlach om hem aan te moedigen. Hij duwt het onderlijf van Mona op het zijne en laat duidelijk merken dat zij het mag overnemen. Mona duwt zichzelf met haar onderlijf tegen Peter aan en schuurt hierdoor met haar borsten tegen zijn gezicht. Peter pakt haar borsten gretig vast en likt aan haar tepels. Aan Mona’s gekreun te horen stevent ook zij af op een hoogtepunt. Ik buig me wat naar voren zodat ik met Jacques kan zoenen. Ik blijf mijn heupen hetzelfde bewegen en voel dat ik klaar ga komen. Jacques tong glijdt langs de mijne en zijn vingers stimuleren mijn tepels. Ik kreun diep en laat mijn orgasme over me heen rollen. Ondertussen voel ik dat Jacques ook wat verstijfd. Hij gromt in mijn mond en laat zich dan ook gaan.

Mijn orgasme is intens, warm en prikkelend. Zodra hij af begint te zakken voel ik dat Jacques zich nog een aantal keren diep bij me naar binnen stoot. Hij leegt zichzelf in het condoom en kreunt nog eens diep. Naast ons herhaalt zich hetzelfde tafereel. Mona kreunt terwijl ze haar hoofd op Peters schouder laat zakken. Peter gromt op zijn beurt en klemt zijn kaken op elkaar in voorbereiding op zijn eigen hoogtepunt. Ik zie dat hij klaarkomt en zijn ogen zijn hard gesloten wanneer ook hij het condoom vult met zijn zaad. Een minuutje blijven we in stilte, totdat we allemaal weer zijn geland. Ik laat me voorzichtig van Jacques zijn schoot glijden. Hij rolt het condoom zorgvuldig af en ik pak het aan en leg er een knoopje in. Peter doet hetzelfde. Terwijl ik naakt de keuken in loop om een keukenrol te pakken hoor ik Mona zuchten van inspanning en de mannen grinniken. Ik kom terug en geef ieder een doekje om zichzelf, zo ver als dat kan, even schoon te maken. Het zweet staat op het voorhoofd van Peter. Ik loop op hem af en geef hem een dikke kus. Hij geeft me speels een tik op mijn billen. De sfeer is nog steeds ontspannen. ‘Wil je anders heel even samen douchen?’ vraagt Mona aan mij. Ik knik gretig. We lopen samen giechelend de trap op en de mannen volgen ons. Peter geeft Jacques een washandje en de mannen wassen zichzelf kort, drogen zichzelf af en gaan daarna weer naar beneden. ‘Tijd voor dat goede rode wijntje,’ hoor ik Peter zeggen als ze bijna beneden zijn. Mona en ik wassen elkaar teder onder de douche. We zoenen lichtjes en glimlachen dan naar elkaar. ‘Dat is pas de definitie van een heerlijk avondje,’ zeg ik tegen Mona. Mona giechelt terwijl ze de douche weer uit zet. ‘Nou en of…dit is ook wel voor herhaling vatbaar, als je het mij vraagt,’ zegt ze, plots wat verlegen. Ik knik en glimlach. ‘Zeker weten,’ antwoord ik warm.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *