november 18, 2022

Een vrouw alleen

Fantasieën…iedereen heeft ze. Niet iedereen durft er op te acteren. Wat is die van mij? Ik hoor het je vragen. Nou…komt ie. Durf je mee te lezen?

De swingerscamping waar mijn man en ik elk jaar heen gaan is dit jaar drukker bezocht dan ooit. Het krioelt werkelijk van de stelletjes, sommigen jong en knap, anderen ouder en…minder knap. Zou swingen aan populariteit aan het winnen zijn? Who knows. Eén ding is zeker: ik kan hier wel aan wennen. Mijn man en ik hadden ons plan doorgesproken met een aantal bezoekers van de camping. De sfeer is open en alles kan en mag, mits van tevoren besproken. Vanmiddag zou het dan eindelijk gebeuren, op het strand. Mijn man zou de schone taak van videograaf op zich nemen, want dit was iets wat ik later zeker terug wilde zien – hij ook trouwens. De hele ochtend ben ik al onrustig van verlangen, wachtend op wat gaat komen. Als we onze strandhanddoek pakken en richting het strand lopen voel ik mijn onderbuik samentrekken van spanning en anticipatie.

“We gaan niet verder dan rukken en pijpen.
Het liefst zit ik straks helemaal onder al jullie zaad.”

Ik kijk even om me heen en zie minstens vijftien mannen – sommigen met hun partners, sommigen zonder – op het strand staan wachten. Dit stemt mij zeer vrolijk, kan ik je vertellen. Mijn man knijpt even bemoedigend in mijn hand. ‘Zijn er meer dan verwacht,’ sist hij opgetogen, door zijn tanden. Ik werp hem een oogverblindende glimlach toe. Eenmaal bij het groepje mannen aangekomen kijk ik ze één voor één eventjes aan. Dan spreek ik ze toe. ‘Wat tof dat jullie hier allemaal zijn, echt heel cool, bedankt! Jullie weten dat manlief het graag wil vastleggen, geen zorgen, jullie komen niet herkenbaar in beeld,’ verzeker ik de mannen. Ze grinniken en stoten elkaar een keertje aan. Ik spreid mijn handdoek uit op het zand. ‘Oké, de bedoeling is dat ik hier ga zitten en jullie één voor één – of niet eens één voor één – door mij verwend worden. We gaan niet verder dan rukken en pijpen. Het liefst zit ik straks helemaal onder al jullie zaad,’ zeg ik brutaal. Sommige mannen beginnen onmiddellijk aan hun lul te rukken om hem hard te maken. Ik zie dat mijn man verwachtingsvol om zich heen kijkt. Hij pakt zijn telefoon uit de strandtas en begint de beste hoek uit te zoeken. ‘Wie is er klaar voor?’ zeg ik, terwijl ik stout om me heen kijk. Alle mannen maken instemmende geluiden terwijl ze wat dichterbij komen staan. Er vormt zich als vanzelf een cirkeltje om me heen. Ik laat me op mijn knieën zakken en wenk gretig de eerste man naar me toe. Hij komt op me afgelopen met zijn lul in zijn hand. Hij heeft een middelgroot exemplaar en ziet er verder verzorgd uit. Natuurlijk hebben alle mannen instructie gehad om goed te douchen voordat dit avontuur überhaupt zou plaatsvinden.

Ik steek mijn hand naar hem uit en pak zijn lul in mijn hand. Ik begin hem te rukken terwijl ik hem van onder mijn wimpers verleidelijk aankijk. Hij reikt even naar mijn borst en kneedt deze stevig. Ik vind het heerlijk. Zijn kreuntjes van genot doen me oppermachtig voelen. Mijn doel is om hem zo snel mogelijk tot een grommend orgasme te brengen en zijn cum over mijn lijf te voelen schieten. Vol overtuiging blijf ik hem aftrekken. Zijn gekreun wordt luider en hij doet een stap dichterbij zodat hij mijn hoofd kan vastpakken bij mijn haren. Ik ruk nog wat sneller en voel dan hoe hij klaarkomt. Een straal schiet op mijn borsten, een straal schiet op mijn kin en er druipt wat over mijn hand heen. Hij gromt nog wat na terwijl ik hem helemaal leegtrek. De volgende lul dient zich meteen aan. Ik kijk even in de camera van de telefoon die mijn man vasthoudt. Mijn glimlach is ondeugend en de sliert sperma die van mijn kin glijdt valt op mijn bovenbeen. De volgende man duwt zijn piemel in mijn gezicht en ik open dankbaar mijn mond. Ik begin hem te pijpen en kneed intussen zijn ballen. Hij laat zijn hoofd in zijn nek vallen en beweegt lichtjes mee met zijn heupen. Naast mij komt nog een man staan. Hij pakt mijn vrije hand en legt deze om zijn ontzettend dikke lul. Ik onderbreek mijn pijpsessie eventjes om op zijn droge lul te spugen. Dan ga ik meteen weer verder. Mijn hand glijdt lekker over de dikke lul terwijl ik de andere man de pijpbeurt van zijn leven geef. Het duurt niet lang of hij tikt op mijn schouder omdat hij gaat komen. Ik stop met pijpen en hij trekt zichzelf af waardoor hij over mijn tieten spuit. Warme stralen sperma vallen op mijn lichaam, ik glimlach dankbaar naar de man.

De dikke pik wurmt zich naar voren en duwt zijn eikel in mijn mond. De volgende twee piemels komen om me heen gezwaaid. Twee lullen willen tegelijk mijn mond in en ik probeer het, zo goed en zo kwaad als het gaat. De derde lul wordt afgetrokken door mijn vrije hand. Alle mannen hijgen, zuchten en kreunen. Achter mij staat een rij met mannen die hun lul al hard maken of zorgen dat ze op het randje van klaarkomen zitten. De dikke lul wordt teruggetrokken en begint meteen te spuiten. Dikke klodders cum komen op mijn schouder en op mijn tieten terecht. Tussen mijn borsten stroomt inmiddels een witte waterval van sperma. De tweede pik spuit iets te vroeg en leegt zichzelf half in mijn mond. Ik spuug geroutineerd het sperma uit waardoor het langs mijn kin en keel omlaag loopt. Met brede glimlach kijk ik weer een keer in de camera. De lul van mijn man schokt van hardheid en ik zie aan de twinkeling in zijn ogen dat hij intens geniet van het tafereel wat zich voor hem afspeelt. De twee volgende mannen stappen naar voren en ik heb het er maar druk mee. Piemel na piemel trek ik, zuig ik en maak ik klaar. Mijn borsten zijn volledig bedekt onder een laagje sperma. Alles begint inmiddels naar beneden te druipen en de geur is overweldigend. Ik geniet intens en laat me compleet meeslepen door het moment. Weer een volgende piemel drukt zich in mijn mond en neukt mijn mond eventjes. Mijn twee handen zijn gevuld door andere dikke lullen. Ineens komt er een man van de zijkant in het cirkeltje gestapt waar hij onmiddellijk begint te spuiten, over de lul heen die momenteel in mijn mond zit. Niemand vindt het erg en alles gaat door zoals het daarvoor ging. Ik proef cum op de lul die in mijn mond zit en vervolgens trekt hij zich terug om over mijn kin heen te spuiten. Mijn bovenbenen zijn compleet nat gespetterd door verdwaalde draden en druppels sperma. Heel even stop ik om alles uit te wrijven, ik kneed mijn borsten en smeer het sperma uit over mijn lichaam. De mannen die nog aan de beurt moeten komen glimlachen geil terwijl ze een stapje dichterbij doen.

Ik probeer alle lullen zoveel mogelijk aandacht te geven met mijn handen of mijn mond. Soms prop ik twee lullen tegelijk naar binnen of wissel ik snel met aftrekken tussen de ene en de andere pik. Ik kijk de mannen één voor één aan en ze zien duidelijk dat ik plezier heb in wat ik doe. Af en toe komt er weer een lul tussendoor die het niet meer houdt en zijn zaad loost voordat ik de kans heb gehad om hem aan te raken. Jammer, maar zeker niet erg. Ik kijk snel even om me heen en zie dat de rij met mannen significant is uitgedund. De laatste vier staan momenteel om me heen, te vechten voor een plekje in mijn hand of mond. Ik laat een lul diep naar binnen glijden en kijk met licht betraande ogen naar hem op. Hij grijnst en is duidelijk enorm opgewonden. Ik wissel van pik, pak de volgende in mijn mond en pas dezelfde tactiek toe. Zo ga ik ze alle vier af terwijl ik intussen met mijn handen afwissel in het aftrekken. Twee van de heren zien eruit – en klinken – alsof ze bijna gaan spuiten. Verwachtingsvol kijk ik van de één naar de ander terwijl ik snel aan hun pikken trek. Ze spuiten vrijwel tegelijk en dikke, warme stralen cum schieten in de richting van mijn schouders en tieten. Hard kreunend zoeken de mannen steun bij elkaar om hun evenwicht niet te verliezen. Ik glimlach dankbaar terwijl ze een stap achteruit doen en focus mijn aandacht op de laatste twee mannen. Ze proppen zich tegelijk in mijn mond en ik masseer hun ballen gretig. ‘Hmm, gaan jullie zo spuiten?’ vraag ik verleidelijk. De één knikt fervent van ja en de ander doet zijn ogen dicht als teken dat hij al dichtbij is. Ik richt beide lullen op mijn tieten en ruk ze klaar. Hun sperma schiet over mijn lichaam en warme klodders en stralen mengen zich met elkaar. Ineens zie ik vanuit mijn ooghoek dat iemand de telefoon van mijn man overneemt en mijn man naar voren duwt. Zijn harde lul steekt voor hem uit en ik pak hem aan terwijl ik mijn man wederom een oogverblindende glimlach toewerp. Mijn enthousiasme is van mijn gezicht af te lezen en mijn man is er duidelijk mee aangestoken.

Hij duwt zijn piemel in mijn mond en laat hem daarna even over mijn tieten glijden. Glad van het cum van de mannen hiervoor gebaart hij dat ik mijn tieten bij elkaar moet houden. Ik duw mijn borsten tegen elkaar, hij gaat wat door zijn knieën en begint mijn tieten te neuken. Hij glijdt gemakkelijk door mijn decolleté heen, gesmeerd door het cum van de mannen die hem voor zijn gegaan. Ik zie dat dit hem duidelijk enorm opwindt en moedig hem aan. ‘Yes schat, neuk je maar klaar,’ zeg ik geil. Hij steunt op mijn schouders en verhoogt het tempo nog wat, terwijl hij zijn hoofd in zijn nek gooit. De man die alles filmt staat wat dichterbij en maakt een mooie close-up van mijn man zijn lul die tussen mijn tieten door glijdt. Grommend en kreunend komt mijn man klaar. Zijn sperma vermengt zich met dat van het sperma van alle voorgangers. Ik druk mijn tieten nog wat dichter tegen elkaar aan om hem helemaal leeg te melken. Hij laat zijn lul tussen mijn tieten uit glijden en komt weer rechtop staan. Dan trekt hij mij aan mijn hand mee van mijn knieën af. Om ons heen klinkt een applausje en geklets. Ik maak voor de grap een kleine buiging als teken dat mijn performance er voor vandaag op zit. ‘Dankjewel allemaal, wat een ervaring! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden,’ sluit ik af. Alle mannen om me heen knikken en lachen terwijl ze mij op hun beurt ook bedanken. Mijn man komt dichterbij me staan en geeft me een dikke zoen. ‘Jeetje, dat ruik je wel,’ grapt hij. Ik glimlach ondeugend en pak zijn hand weer vast. ‘Even afspoelen in de zee?’ vraag ik. Hij knikt en pakt zijn telefoon weer aan van de vreemde man. Vervolgens gooit hij zijn telefoon in zijn strandtas en samen rennen we hardop lachend de branding in.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *