februari 11, 2023

Volle snelheid

Ons tripje richting het hotel duurt ongeveer een uur. We zijn laat, Stef moest helaas overwerken. Toch kan het de pret niet drukken. Luid zingend zitten we in de auto, genietend van de tijd met elkaar.

Als er ineens een heel zwoel nummer op de radio komt kijk ik vanuit mijn ooghoek even verleidelijk naar links. Mijn man grijnst; hij weet dat ik dit een lekker nummertje vind. Ik laat speels mijn hand vanaf zijn knie naar zijn kruis glijden. Zonder zijn focus op de weg te verliezen houdt hij goed in de gaten wat ik doe. Ik masseer zijn kruis terwijl ik met mijn bovenlichaam een beetje zijn kant op kom. Onder mijn hand voel ik zijn lul langzaam harder worden. Ik kneed zijn pik en er ontsnapt een kreun van geilheid over mijn eigen lippen. Stef zucht diep. Ik weet dat hij geil is en meer wil.

Met mijn vingers maak ik zijn knoop los en rits ik zijn broek open. Geroutineerd haal ik zijn inmiddels harde pik uit zijn onderbroek tevoorschijn. Hij steekt recht naar boven en ik voel meteen de drang om hem in mijn mond te pakken. Ik doe één helft van mijn gordel achter mijn rug en buig met mijn bovenlichaam naar hem toe. Langzaam begin ik hem te pijpen. Ik voel aan Stefs ademhaling dat hij erg opgewonden is. ‘Fuck…’ zucht hij zacht. Ik neem zijn lul nog wat dieper in mijn mond en maak hem goed nat. Zo blijf ik even doorgaan. Langzaam laat ik zijn pik helemaal uit mijn mond glijden en draai ik een paar rondjes met mijn tong over zijn eikel. Daarna laat ik hem weer compleet naar binnen glijden. Ik voer het tempo wat op. ‘Ik zet hem langs de kant,’ zegt Stef, plots gedecideerd. Het eerste obscure parkeerplaatsje dat hij aantreft is goed genoeg. Het is donker, langs een bosrand, zie ik als ik even opkijk. De auto komt tot stilstand en meteen haalt hij zijn handen van het stuur en legt ze op mijn achterhoofd. Hij dwingt me iets dichter op zijn lul, ik kokhals als resultaat. ‘Hmm, zo ja,’ kreunt hij. Ik doe mijn best om zijn gehele lengte te verwerken en voel dat mijn lippen bijna zijn ballen raken. Enthousiast blijf ik hem pijpen. De smakgeluiden worden heviger als zijn lul steeds natter wordt. Soms voel ik hoe Stef even zijn heupen wat optilt om nog dieper te komen. Wat mij betreft ronden we het hier en nu af, pijp ik hem klaar en rijden we door naar ons hotel. Stef is het daar echter niet mee eens.

‘Kom op mijn lul zitten,’ zegt hij. Hij schuift met een ruk zijn stoel helemaal naar achteren en houdt uitnodigend zijn lul vast zodat hij recht omhoog steekt. Ik trek haastig mijn slipje naar beneden en over mijn voeten uit. Behendig klim ik over het midden van de auto en met mijn handen op het stuur steek ik mijn billen naar achteren. Ik voel hoe Stef mijn natte kutje opzoekt met zijn eikel. ‘Oh, lekker nat al,’ merkt hij op. ‘Hmhm, botergeil,’ antwoord ik. Mijn antwoord wordt abrupt afgebroken door zijn lul die zich plotseling naar binnen stoot. Ik kreun verrast en opgewonden. Stef pakt mijn heupen vast en ik laat me zakken op zijn pik. Vanuit daar begin ik te bewegen, mijn billen gaan op en neer. Het geluid van mijn billen op zijn onderlichaam windt me nog meer op. Ik laat zijn lengte ineens bijna helemaal uit me glijden en vervolgens vult hij me weer helemaal. Hij kreunt en neemt het van me over door mijn billen vast te houden en zijn heupen omhoog te stoten. Ik voel hoe hij naar binnen klapt, keer op keer en ik kreun terwijl mijn opwinding groeit. Ik leg mijn eigen hand tussen mijn benen en stimuleer mijn clit. Ik voel ondertussen met mijn middelvinger hoe zijn glibberige, natte pik in en uit mijn kutje glijdt. Geilheid maakt zich van me meester als ik afsteven op een lekkere climax. ‘Ahhh fuck, ja doorgaan,’ moedig ik Stef aan. Hij knijpt mijn heupen fijn terwijl hij zich in me naar binnen blijft rammen. Ik kom hard klaar en voel hoe mijn kutje zich samentrekt om zijn lul. Dit is genoeg om ook Stef tot zijn hoogtepunt te brengen. Hij komt grommend in me klaar terwijl hij zijn pik nog diep in me heeft.

Hijgend laat ik me iets naar voren vallen, per ongeluk druk ik op de claxon. ‘Oeps…’ fluister ik. Stef begint hartelijk te lachen en ik doe met hem mee. Gelukkig is er niemand in dit verlaten stukje van België.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *