april 2, 2022

De Muze

Twee weken geleden kreeg ik een appje van een oude fuckbuddy. Of ik misschien model wilde staan voor twee van zijn fotografie studenten, want ik had zulke mooie tieten. Ik moest halfnaakt of minstens tot op mijn ondergoed op de foto willen. Meteen appte ik terug: natuurlijk. Hij weet dat ik niet preuts aangelegd ben en dat ik het geen probleem vind om mijn lichaam te laten zien.

Terwijl ik mijn auto parkeer bij een loods op een bedrijventerrein zet ik de radio zacht. Ik check nog een keer mijn navi om te zien of ik op de juiste plek ben. Jup, dit is het adres. Als ik het portier open stap ik uit en kijk ik, portier nog in mijn hand, even om me heen. Dan zie ik een kleine deur aan de zijkant van het grote rolluik in het midden. Daar moet ik zijn. Ik loop op mijn gemakje richting de deur en zwaai mijn tas om mijn schouder. Ik klop twee keer op de deur, hoor wat gemompel en gestommel en dan zwaait de deur naar binnen open. Ik kijk recht in de ogen van Stan, mijn voormalige minnaar. Een knappe kop, mooi haar, rechte tanden en diepe bruine poelen als ogen. Hij glimlacht enthousiast als hij me herkent en trekt me naar zich toe voor een dikke knuffel. Ha Merel, zegt hij hartelijk. Ik beantwoord zijn knuffel en voel zijn handen meteen vrijpostig naar beneden zakken. Ook goed om jou te zien, Stan. Ik trek mezelf terug met een stoute glimlach en duw mezelf langs hem heen naar binnen. Mijn lichaam schuurt verleidelijk langs dat van hem.

Traag wandel ik naar de set, een groot wit doek als achtergrond met een kruk in het midden. Ik kijk om me heen en bewonder de ruimte. Mooi plekje heb je, zeg ik hardop. Stan sloft achter me aan en klinkt trots. Wel he, ik ben er ook blij mee. Dan zie ik dat we niet alleen zijn. Iemand staat te rommelen met een camera, ik zie alleen zijn rug. Een brede rug, welteverstaan. Ik trek mijn wenkbrauw op en geef met mijn hoofd een knikje richting de deelnemer van de workshop. Ah, ja, natuurlijk. Hij schraapt zijn keel. Ehm, Jens, ons model is er. Met een ruk kijkt hij op van zijn camera. Hij komt gauw op ons af gelopen, zelfvertrouwen in zijn bewegingen. Hij steekt zijn hand naar me uit met een ontwapenende glimlach om zijn mond. Jens, aangenaam. Ik schud zijn hand en voel een tinteling van opwinding naar mijn onderbuik schieten. Merel, leuk je te ontmoeten. Hij schudt mijn hand enthousiast en laat deze dan los. Ik kijk vragend naar Stan. Moesten er niet twee deelnemers zijn? Stan knikt. Ja, Celina zou nog komen maar die heeft op het laatste moment afgebeld. Ik knik. Oké, just the three of us dus. Stan knikt en beweegt zich dan richting de set. Hij begint uit te leggen wat de bedoeling is. Ik loop rustig met hem mee en knik bevestigend op alles wat hij vertelt. Ondertussen kijk ik op slinkse wijze naar Jens. Hij is lang, goed gebouwd en heeft mooie blauwe kijkers.

Ik neem plaats op de kruk en zie dat Stan nog wat instructies geeft aan Jens. Merel, doe je haren maar los. Ik trek het elastiekje uit mijn haar en schud mijn halflange haar los zodat het net over mijn schouders valt. De ogen van Jens schieten snel over zijn camera heen naar mij. Een stout gevoel bekruipt me, ik probeer het snel weg te duwen. Ben je er klaar voor? Vraagt Stan. Uhu, tuurlijk. Wat wil je dat ik doe? Stan kijkt naar Jens. Hij wijst naar mijn lichaam. Ik wil dat je er stoer bij gaat zitten. We maken eerst wat foto’s om te kijken of de belichting goed is, gewoon wat test-shots. Ik knik en sla mijn armen en benen over elkaar. De stof van mijn spijkerbroek maakt een hoorbaar geluidje. Elke keer als er een foto wordt gemaakt klinkt er een piepje en dan flitsen de lichten van de installatie. Bij elke foto probeer ik iets te veranderen aan mijn houding of mimiek. Ik til mijn kin wat verder op, glimlach meer of minder, hou mijn hoofd schuiner of juist recht. Stan staat achter Jens te kijken op een groter scherm hoe de foto’s eruit zien. Mooi dit, Jens. Hij buigt naar Jens om hem één ding te laten wijzigen. Ik blijf ondertussen poseren, mijn armen los, mijn benen van elkaar af, elke keer iets anders. Dan steekt Stan zijn hand op. Yes, ik denk dat we het voor nu hebben. We gaan even wat kleine dingen aanpassen en dan gaan we door.

Ik ontspan en lik even over mijn lippen. Stan helpt Jens om nog het een en ander aan te passen. Ondertussen zie ik Jens steeds naar me kijken. Dan loopt Stan naar me toe. Hij laat zijn hand over mijn schouder glijden en veegt zo een deel van mijn haar naar achteren. Zou je je shirt uit willen doen? Zegt hij verleidelijk. Ik kijk hem recht in zijn ogen aan. Ja hoor, zeg ik nonchalant. Ik trek mijn shirtje uit en gooi het buiten het witte doek. Jens zijn ogen schieten direct naar mijn tieten, parmantig omhoog geduwd in mijn push-up bh. Ik maak oogcontact en voel opwinding door me heen gaan. Stan kan zijn ogen ook niet van mijn borsten afhouden als hij achteruit terugloopt richting het beeldscherm. Jens kijkt om naar Stan en die knikt. We gaan weer beginnen Merel, ben je er klaar voor? Ik geef een knikje met mijn hoofd en neem een nieuwe pose aan. Piep, flits. Piep, flits. Er worden weer een aantal foto’s gemaakt waarbij Stan af en toe naar Jens loopt om wat feedback te geven. Ondertussen kijk ik van de lens naar Stan en naar Jens. Ze zijn allebei geconcentreerd bezig. Opeens staat Jens rechtop. Ik denk dat we het zo wel hebben, toch? Vragend kijkt hij naar Stan. Die legt zijn vinger op zijn lippen en kijkt weer naar het scherm. Yes, antwoord hij. Ik denk dat we door kunnen.

Stan komt weer op me af gelopen. Hij gaat achter me staan, ik voel zijn lichaamswarmte op mijn blote rug. Zachtjes voel ik zijn vingertoppen terecht komen op mijn schouders, hij laat de bandjes van mijn bh naar beneden glijden. Vervolgens voel ik zijn koele vingers de sluiting van mijn bh in één keer losmaken. Mijn mond valt lichtjes open en ik kijk over mijn schouder naar Stan. Ik zie opwinding in zijn ogen als hij over mijn schouder meekijkt en mijn volle borsten, met inmiddels harde tepels, bewondert. Ik glimlach sensueel en kijk dan naar voren, naar Jens. Hij slikt, zijn ademsappel gaat op en neer. Zelfs van een afstand kan ik duidelijk zien dat ook bij hem de opwinding groeit. Stan loopt relaxed terug naar Jens en geeft hem wat tips voordat we weer gaan starten. Stoer, Merel, zegt Stan. Ik zet één voet op het krukje en laat de ander op de grond staan, benen wijd. Ik zet mijn handen op mijn heupen waardoor mijn borsten mooi uitkomen en til mijn kin iets omhoog. Mijn lippen gaan lichtjes van elkaar af, mijn pose is verleidelijk en uitdagend. Piep, flits. Piep, flits. Ik beweeg steeds een beetje en sla expres mijn armen niet voor mijn lijf. Ze mogen zien wat ik in huis heb.

“Stan legt zijn hand op mijn schouder en laat hem rustig naar beneden zakken. Hij begint één van mijn borsten te kneden.”

Yes, stop maar. Ik denk dat we er zijn. Stan loopt naar Jens en klopt hem op zijn schouder. Dan loopt hij op mijn af, nog steeds halfnaakt op de kruk. Je bent prachtig, zegt hij zacht. Ik kijk hem van onder mijn wimpers aan en laat mijn blik dan richting Jens glijden. Stan legt zijn hand op mijn schouder en laat hem rustig naar beneden zakken. Hij begint één van mijn borsten te kneden. Ik blijf Jens stoïcijns aankijken en ik zie dat zijn mond een stukje openvalt. Hij staat langzaam rechtop. Ik til mijn arm op en wenk hem met mijn wijsvinger. Hij kijkt even achter zich en beseft dan meteen dat ik het natuurlijk tegen hem heb. Hij komt op ons afgelopen, zijn ogen verrast en nieuwsgierig. Hij komt aan mijn andere zijde staan, ik pak zijn hand en leg deze op mijn andere borst. Langzaam buigt Stan zijn hoofd naar me toe om me een heerlijke tongzoen te geven. Ik open mijn mond gretig en zoen hem terug, mijn tong gaat sensueel langs die van hem. In mijn spijkerbroek begint het warm en vochtig te worden. Als ik de zoen met Stan verbreek kijk ik naar Jens, ik leg mijn hand achter zijn nek en trek hem naar me toe voor een kus. Hij duwt al gauw zijn tong naar binnen en verkent mijn mond. Ondertussen voel ik dat ze allebei nog met mijn borsten spelen. Dan laat Stan mijn borst los en streelt vanaf mijn borstbeen over mijn navel tot de knoop van mijn broek. Hij doet de knoop open en dat is het moment waarop ik opsta van de kruk. Ik schop mijn laarsjes uit en trek mijn broek zelfstandig naar beneden. Beide heren volgen elke beweging die ik maak.

In mijn string kom ik weer dichterbij. Ik kus ze om beurten en ze kneden mijn borsten en mijn billen. Dan begin ik aan hun kleding te trekken, ongeduldig en gewillig. Ze trekken hun shirts uit en gaan verder met hun broekriem. Ik bewonder beide heren eventjes en kijk dan om me heen. Ik zie een oude, lederen Chesterfield bank staan die waarschijnlijk normaal voor de set wordt gebruikt. Wanneer ik van ieder een hand pak leid ik ze naar de bank, mijn heupen verleidelijk wiegend voor hen uit. Ik laat mijn billen op de bank zakken, zij blijven staan. Duidelijk is te zien dat ze allebei al hard zijn. Ik trek met mijn handen aan hun onderbroek en bijna tegelijkertijd springen twee harde lullen me tegemoet. Ik kijk enthousiast van de een naar de ander en beweeg mijn hoofd naar ze toe. Met mijn handen om hun pikken, geef ik ze om beurten likjes. Ik kijk naar ze omhoog en zie dat ze genieten van de aanblik. Even kijken ze elkaar aan en glimlachen ze enthousiast. Ik laat mijn mond om Stan zijn eikel gaan en maak hem nat. Vervolgens doe ik hetzelfde bij de piemel van Jens. Ik wissel de pikken zorgvuldig af en probeer ze allebei evenveel aandacht te geven. Ik lik, zuig en ruk ze op een steeds intenser tempo. Ik hoor ze zuchten en wanneer ik bij de lul van Stan ben pakt hij mijn hoofd even vast om mijn mond zo ver mogelijk eromheen te krijgen. Natuurlijk verdient Jens dezelfde behandeling en ook hij pakt mijn hoofd even vast, zijn hand in mijn haren.

Dan ineens pakt Stan me bij mijn arm en tilt me omhoog. Hij trekt mijn string naar beneden en voelt even aan mijn poesje. Hmm, jij bent altijd zo fucking lekker nat, zegt hij goedkeurend. Ik kijk Jens aan en hij zoent me op mijn mond terwijl zijn handen weer naar mijn borst en bil afglijden. Stan laat zijn middelvinger in mijn kutje glijden en streelt met zijn duim over mijn clit. Ik zucht in de mond van Jens en laat me meevoeren door de opwinding van het moment. Plots duwt Jens me op de bank, mijn rug tegen de leuning aan de achterkant. Hij knielt voor me en trekt mijn benen uit elkaar. Dan duikt zijn hoofd tussen mijn benen. Ik zie Stan om de bank heen lopen tot hij achter me staat. Zijn handen reiken voor me langs en kneden mijn borsten terwijl hij kussen in mijn nekt drukt. De tong van Jens gaat langs mijn clit in lange, rustige halen. Ik voel zijn warme ademhaling tussen mijn dijen en kreun van geilheid. Ik duw mijn heupen omhoog naar zijn mond om zo het tempo te bepalen. Ik weet wat ik wil en wat ik lekker vind. Ondertussen draait Stan mijn gezicht en geeft me een diepe tongzoen. Het geile gevoel wordt versterkt door zijn vingers die zachtjes in mijn tepels knijpen. Ik voel een orgasme komen opborrelen diep vanuit mijn binnenste. Jens laat het topje van zijn vinger langs het randje van mijn poesje gaan en ik merk dat ik het niet lang meer hou. Ik kreun in de mond van Stan en mijn ademhaling wordt dieper en zwaarder. Ik pak het hoofd van Jens vast om hem op zijn plek te houden en duw mijn heupen ritmisch tegen zijn tong aan. Binnen één minuut kom ik sidderend klaar. Stan laat mijn mond los om zo mijn gekreun niet weg te moffelen. Ik kreun diep terwijl de laatste golven van genot rustig wegebben. Als ik mijn ogen open doe kijk ik recht in het tevreden, zelfverzekerde gezicht van Jens. Stan is inmiddels alweer omgelopen en staat naast hem.

Stan steekt zijn hand naar me uit en ik pak hem aan, mijn ogen nog vol lust en bevrediging. Hij gaat zelf op de bank zitten en trekt mij op zijn schoot. Ik ga schrijlings op hem zitten en pak zijn pik in mijn hand. Als vanzelf vind ik de ingang van mijn poesje en laat ik zijn lul bij me naar binnen gaan. Ik laat mezelf steeds iets verder op hem zakken en zucht als ik voel dat hij me helemaal vult. Rustig begin ik op en neer te bewegen. Jens heeft zich verplaatst naar de achterzijde van de bank. Ik buig mijn bovenlichaam voorover, Stan likt en zuigt hongerig aan mijn tepels en kneedt mijn borsten. De harde pik van Jens raakt mijn lippen bijna en ik pak hem in mijn mond terwijl ik ritmisch op en neer blijf bewegen op de lul van Stan. Ik kreun met mijn mond vol wanneer ik de duim van Stan lichtjes even over mijn nog gevoelige clit voel gaan. Dan pakt hij met beide handen mijn heupen vast en begint zelf in mij te stoten. Hij ramt zijn pik met harde klappen bij me naar binnen waardoor mijn borsten in zijn gezicht op en neer gaan. De pik van Jens zit nog steeds in mijn mond en met één hand hou ik zijn ballen voorzichtig vast. Ik besluit de leiding weer even over te nemen en laat de pik van Stan uit me glijden. Ik positioneer mezelf naast hem op mijn knieën, mijn kont verleidelijk naar achteren gestoken. Ik pak Jens bij zijn hand en trek hem om de bank heen naar mijn achterkant toe. Zijn pik steekt recht vooruit en klopt van geilheid. Stan zit nog naast me op de bank en kneedt één van mijn borsten terwijl hij loom toekijkt hoe Jens zijn pik tegen mijn natte kutje aan duwt.

De pik van Jens is ietsje groter en dit standje maakt dat zijn pik diep bij me naar binnen glijdt. Even doe ik mijn ogen dicht om de sensatie van zijn lul ten volste te ervaren. Hij voelt lekker, alleen als hij diep gaat doet het enigszins pijn. Ik voel dat Jens dit zelf ook in de gaten heeft dus hij beweegt langzaam maar zeker in mijn kutje. Stan laat zijn bovenlichaam iets meer naar mij toe zakken en zoent me gepassioneerd. Ik zucht en steun elke keer als de pik van Jens zich naar binnen duwt. De hand van Stan glijdt tussen mijn benen en zoekt weer naar mijn clit. Ter bevestiging kreun ik aanmoedigend als hij het goede plekje heeft gevonden. Hij blijft zijn vingers over mijn clitje bewegen en de opwinding begint weer toe te nemen. Ondertussen zie ik dat Stan aan zijn eigen lul trekt, opgegeild door de aanblik van Jens die mijn poesje blijft neuken. De samenkomst van alle sensaties helpt me snel over het randje en met een diepe kreun kom ik wederom kei hard klaar. Jens blijft me gestaag doorneuken maar ik hoor aan zijn ademhaling en gekreun dat het hem moeite kost om me niet meteen vol te spuiten. Mijn kutje trekt nog een paar keer samen om zijn pik en dan laat ik de mond van Stan los. Hij staat op en komt naast Jens staan. Ik hang met mijn bovenlichaam over de achterkant van de bank en kijk stout over mijn schouder naar beide heren. Jens laat zich uit me glijden en Stan neemt meteen zijn plek in door zijn lul hard bij me naar binnen te rammen. Mijn adem stokt even en ik glimlach om hem te laten merken dat ik zijn aanpak waardeer.

Stan begint harder te neuken terwijl Jens toekijkt, zijn lul in zijn hand, zijn blik gefixeerd op mijn gezicht. Mijn borsten deinen op en neer terwijl Stan het tempo nog wat opvoert. Ik zie dat hij zijn kaken op elkaar klemt en ik hoor aan zijn toenemende gegrom dat hij zo klaar gaat komen. Hij pakt mijn heupen nog wat steviger vast en beukt zich met nog een paar stoten mega hard in mijn poesje klaar. Hij steunt met één hand op mijn onderrug terwijl hij schokkend zijn laatste stralen sperma in me spuit. Dan laat hij vrijwel meteen zijn pik uit me glijden. Ik denk wat cum te voelen druipen. Veel meer tijd om na te denken heb ik niet omdat Jens naar voren stapt en zijn dikke pik bij me naar binnen propt. Ik kreun terwijl hij zich in me laat glijden, iets minder voorzichtig dit keer. Zijn bewegingen voorspellen zijn honger en noodzaak terwijl hij zich hard in me stoot. Ik klem mijn kaken op elkaar en duw mijn billen nog iets naar achteren. Hij houdt mijn billen stevig vast terwijl hij binnen no time zijn ballen in me leegt. Hij kreunt en geeft me nog een pets op mijn bil. Mijn glimlach wordt groter als ik over mijn schouder kijk naar het gezicht van Jens. De laatste bewegingen zijn rustiger en dan trekt ook hij zich uit me terug. Ik voel wederom een lading sperma uit mijn kutje naar buiten druipen. Ik draai mezelf om en laat me met mijn billen op de bank zakken, mijn armen wijd en uitgespreid over de rugleuning. Ik kijk naar twee tevreden mannen, piemels inmiddels half slap. Ik zucht diep en lach zachtjes.

Ik kijk van Jens naar Stan. Mochten jullie ooit weer een model nodig hebben, hit me up.

Ze kijken elkaar glimlachend aan. Wie weet is Celine er dan ook bij, zegt Stan mysterieus.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *