maart 29, 2022

Mijn huisgenootje

Zondagochtend, 10 uur. Ik lig nog in bed, een beetje gaar van de nacht ervoor. Op stap met de meiden van de uni, altijd wilde avonden met teveel drank. En zij.
Nancy is mijn ultieme crush. Ze is slim, zelfverzekerd en prachtig. Oh, ze is ook mijn huisgenootje.

Ik hoor een zacht klopje op mijn deur. Binnen! Roep ik vanuit mijn bed. Als de deur zachtjes open zwaait zie ik Nancy, plus een dienblad met koffie en croissantjes. Ik glimlach naar haar terwijl ik mezelf rechtop in bed positioneer. Ze schuifelt de kamer door en zet het dienblad op mijn voeteneinde. Haar glimlach is oogverblindend. Ik dacht, jij kan wel een anti-katerontbijtje gebruiken. Haar stem klinkt hees van de avond ervoor. Ik grinnik en klop naast me op het bed in een poging haar dichtbij me te krijgen. Ze neemt de uitnodiging aan en ploft naast me op het bed. Ze duwt haar billen in het matras en zet één van mijn hoofdkussens rechtop. Dan buigt ze voorover om een mok koffie van het dienblad te pakken en er ontstaat een sensuele inkijk in haar slobbershirt zonder mouwen. Haar tepel is hard en haar borsten zijn klein maar stevig. Als ze terug gaat zitten geeft ze mij de mok en ik kijk haar aan, mijn mond een stukje open. Oh, shit, kon je naar binnen kijken? Ze klinkt niet beschaamd of verbaasd. Ik glimlach maar neem zonder iets te zeggen een slok van mijn koffie. Nancy buigt weer naar voren om haar koffiemok te pakken en ik kan het niet laten om weer te kijken of ik iets kan zien. Snel kijkt ze naar opzij. Ha! Zie je wel, betrapt. Ik voel mijn wangen rood worden. Ze lacht hardop en komt terug zitten, ze trekt haar knieën op. Je hoeft niet zo onzeker te doen hoor Tessa, ik zou precies hetzelfde naar jou kijken.

Ik voel mijn buik samentrekken van verlangen terwijl ik verbaasd nog een slok neem van mijn koffie. Nancy knijpt haar ogen liefdevol samen en glimlacht naar me. Dankjewel voor de koffie en het croissantje, is het enige wat ik uit kan brengen. Godver! Waarom ben ik ook altijd zo verlegen? In mijn hoofd heb ik al vijf keer dat stomme shirt van haar lijf gerukt en haar op mijn bed geduwd, mijn lichaam op het hare. Ik denk iets van teleurstelling op haar gezicht te ontwaren. Ze laat haar benen weer naar beneden glijden en neemt in stilte een slok van haar koffie. Ik zie dat haar tepels hard zijn, ze steken lichtjes door haar shirt heen. We praten eventjes over de avond ervoor, wat we allemaal hebben meegemaakt en wie we zijn tegen gekomen. Ik pak voor ons allebei een croissantje en al kletsend eten we het op. Dan steekt Nancy haar benen uit het bed en loopt richting het voeteneind. Ze zet haar mok op het dienblad en tilt het op. Terwijl ze om het bed heen loopt volg ik haar met mijn ogen, de contouren van haar mooie lichaam worden verborgen door het wijde shirt. Ze staat aan mijn bedrand en wijst naar mijn koffiemok. Hier, geef maar, zegt ze. Ik kijk haar aan en steek mijn lege mok naar haar uit, nog steeds warm van de koffie die er in zat. Haar vingers raken die van mij terwijl ze de mok van me overneemt en ik voel een bliksemschicht naar mijn kruis schieten. DOE IETS. Schreeuwt mijn hoofd. Helaas, ik doe niks. Nancy pakt het kopje koffie en plaatst het op het dienblad. Nou, slaap nog lekker even uit, ik zie je straks wel weer. Haar stem klinkt vlakker, minder warm. Oké, thanks, tot later. Ik kijk naar haar billen terwijl ze de kamer uit schuifelt, haar lang, dunne benen zien er sexy uit onder het losse shirt. Ze kijkt me nog één keer aan terwijl ze zich omdraait en sluit dan de deur achter zich.

Eerlijk waar Jessy, waarom ben ik zo’n stommerik? Aan de andere kant van de lijn lacht Jessy me uit. Je moet eens niet zo braaf zijn, saaierd, hoor ik haar zeggen. Ik bijt peinzend op mijn onderlip. Je hebt gelijk, ik ben echt een pussy, een watje. Ik weet zeker dat ze me leuk vindt, mijn God ze gaf me vanochtend zelfs toestemming om in haar shirt te gluren. Wederom schaterlacht Jessy aan de andere kant van de telefoon. Meid, echt, zegt ze. De volgende keer dat je haar ziet sleur je haar je bed in, beloof het me! Ik adem in en uit en besluit hier en nu dat ik het advies van mijn beste vriendin ga opvolgen. Oké. Ik beloof het, zeg ik vastberaden. Yesssss! Go, go, gooooo, you little lesbo! De lach van Jessy is zo hard dat ik de telefoon van mijn oor moet houden om geen gehoorschade op te lopen.

“Met grote stappen beweeg ik richting de badkamer waar ik net de douche aan hoor gaan. Ik zwaai de deur open en kijk recht in het verbaasde gezicht van Nancy.”

Ik ruim mijn afwas op en zet alles netjes terug waar het hoort. Dan hoor ik de deur van Nancy’s kamer opengaan. Ze loopt naar buiten in haar badjas. Hey, is het enige wat ze zegt terwijl ze naar onze badkamer loopt. Er is net een huisgenootje verhuisd en we hebben eventjes de luxe van een badkamer op onze verdieping voor ons alleen. Ik volg haar met mijn ogen als ze de deur dicht doet, maar niet op slot draait. Ik wip op en neer van mijn ene naar mijn andere voet. Ik voel me nerveus en zet met trillende handen het laatste glas in de kast. Ik hang voorover op het aanrecht en adem een keer diep in en uit terwijl ik mijn ogen dicht hou. Dan sla ik vastberaden mijn blik omhoog. Ik ga het doen. Ik. ga. het. doen. Met grote stappen beweeg ik richting de badkamer waar ik net de douche aan hoor gaan. Ik zwaai de deur open en kijk recht in het verbaasde gezicht van Nancy. Ze is naakt en ik zie haar borsten en een streepje schaamhaar. Haar verbazing maakt vrijwel meteen plaats voor verwachting terwijl ze me wenkt met haar hand, een stoute glimlach om haar mond. Ik grijns terug en begin mezelf vliegensvlug uit te kleden.

Eenmaal naakt stap ik de inloopdouche in, het warme water raakt mijn schouder terwijl we elkaar aankijken. Ik laat mijn handen over haar armen omhoog glijden, haar huid is warm en nat. Ze buigt haar hoofd naar me toe en haar lippen raken die van mij, zacht en zoekend. Genot schiet onmiddellijk richting mijn clit terwijl ik onze kus verdiep. Mijn tong glijdt langs die van haar en mijn handen vinden haar billen. Ik kneedt haar billen in mijn handen terwijl Nancy haar handen naar mijn borsten laat glijden. Mijn tepels zijn al hard als ze deze voorzichtig rolt tussen haar duim en wijsvingers. Ik kreun lichtjes omdat de sensatie me een beetje verrast. Ik haal mijn handen van haar billen af en verplaats er eentje naar haar borst en eentje naar haar venusheuvel. Ik laat mijn vinger zoekend tussen haar benen gaan en voel dat ze opgewonden is. Mijn middelvinger glijdt over haar clit en ze duwt haar onderlichaam een beetje tegen mijn hand aan om te laten merken dat ik goed zit. Ik blijf haar zachtjes stimuleren en voel haar zuchten in mijn mond tijdens onze zoen. Zij heeft ondertussen één van mijn bilhammen in haar hand en legt vervolgens ook haar andere hand tussen mijn benen. Ze voelt aan mijn vagina en maakt haar vinger nat, daarna laat ze het topje van haar middelvinger plagend bij me naar binnen gaan. Ik duw haar iets naar voren waardoor ze met haar rug tegen het muurtje van de douche aan staat. Onze kus wordt wat heftiger en het tempo van het vingeren gaat omhoog. Plots pakt Nancy mijn pols vast en onderbreekt onze zoen.

Wacht, niet hier, zegt ze terwijl ze de douche uitdraait. Ze pakt twee handdoeken van het rekje en geeft er eentje aan mij. We drogen ons snel af terwijl we verlangende blikken werpen op elkaars lippen en lichaam. Zo snel als we kunnen bewegen we richting mijn kamer, de handdoek om ons heen geslagen. Nancy rent lachend naar mijn bed en laat zich er op ploffen terwijl ik de deur snel dichttrek. Ik ren op haar af en plof naast haar op het bed, vervolgens rol ik snel op haar en positioneer mezelf tussen haar benen in. Ze slaat haar benen om me heen en ik raak haar clit met mijn schaambot. We zoenen elkaar weer en ze pakt mijn billen in haar handen om me dichter tegen haar aan te trekken. Als ik haar mond vervolgens los laat kus ik via haar nek naar haar oorlel. Ik voel haar huiveren en ik zie kippenvel op haar huid verschijnen. Ik trek een spoor van kussen naar beneden toe totdat ik bij haar tepels uit kom. Ik neem één van haar tepels in mijn mond en ze pakt mijn haren vast om me op de juiste plek te houden. Ik lik rond haar tepel en geef een bijtje, mijn tanden bedekt door mijn lippen. Ze kreunt en wriemelt onder mijn liefkozingen en stuurt me vervolgens naar haar andere tepel. Ik hoor haar zuchten als ik die in mijn mond neem en er zachtjes aan zuig. Ik voel haar heupen omhoog komen tegen mijn onderlichaam aan, ik neem aan dat ze klaar is voor meer. Zoenend baan ik me een weg naar beneden, bij haar venusheuvel stop ik en laat ik mijn tong plagend langs haar vagina glijden. Ik kus de binnenkanten van haar dijen en haar rug holt van onbeantwoord verlangen. Hmm, alsjeblieft, hoor ik haar smeken. Ik ga richting haar poesje en lik voorzichtig een keer over haar clit. Met lange, ontspannen halen blijf ik haar likken. Ons tempo ligt laag, alles is ongedwongen, sensueel en zacht.

Ze zucht diep en ademt zwaar vanuit haar buik. Haar handen zijn verwikkeld in mijn haren en ze heft haar heupen lichtjes op om mijn bewegingen op haar manier te beantwoorden. Ik hoor haar nog dieper ademen en de druk van haar handen op mijn hoofd wordt iets heftiger. Ze nadert haar climax. Ik verander niks aan mijn ritme of aan de manier waarop ik haar lik maar ga juist gestaag zo door. Haar hele lichaam spant zich aan en haar ademhaling wordt iets onregelmatiger. Dan kreunt ze en klemt ze mijn hoofd tussen haar benen. Onvrijwillig trekt haar hele lichaam samen in een sidderend orgasme. De ontlading is groot als ze haar heupen weer opheft en haar rug een beetje hol trekt. Ik lik haar rustig door en stop dan compleet als de laatste golven van haar climax wegtrekken. Ik kruip weer naar boven en kus haar op haar mond. Haar ogen staan loom en tevreden. Wow, zegt ze tegen me terwijl ze me aankijkt en liefkozend een lok haar achter mijn oor duwt. Dan zoent ze me weer en rolt ze me op mijn rug. Jouw beurt, zegt ze sensueel. Ze volgt hetzelfde pad over mijn lijf als dat ik over dat van haar heb gevolgd. Kussend gaat ze naar mijn tepels en ze neemt ze één voor één in haar mond. Ik voel dat ik al nat ben en verlang naar haar aanraking. Ik pak haar haren vast terwijl ze een lijn van kusjes plaatst op mijn buik richting mijn vulva. Ze geeft kusjes rondom mijn vagina en mijn clit en laat dan één vinger langs de opening van mijn poesje gaan. Ze streelt de huid rond mijn opening en duwt zachtjes haar vingertop naar binnen. Dan voel ik ineens de warme sensatie van haar tong op mijn clit. Ze likt me in een prettig tempo, daadkrachtig en zelfverzekerd. Hmm ja, dat is goed, zeg ik haar. Ondertussen blijft het gevoel van haar vinger aan het begin van mijn vagina doorgaan. De combinatie tussen deze twee stimulaties brengt mijn climax snel dichterbij.

Ik voel het bekende gevoel opbouwen vanuit mijn onderbuik. Ik focus me op wat ze bij me teweeg breng en adem diep in en uit, compleet ontspannen. Vanuit mijn tenen begint het te kriebelen, ik krijg het warm en ik voel alle zenuwen van mijn clit geprikkeld worden. Wanneer ik klaarkom kreun ik diep en schokt mijn onderlichaam onder de halen van haar tong. Fuck, jaaaa… is het enige wat ik uit kan brengen terwijl ik geniet van het gevoel wat me overspoelt. Ze stopt met beffen en legt zichzelf andersom naast me neer op het bed. Haar hoofd rust op mijn bovenbeen en ze kijkt liefdevol naar me op. Ik grinnik terwijl ik mijn arm onder mijn hoofd leg en terugkijk. Ik zie haar glimlachen en ze drukt een kus op mijn been. Ik vond het al jammer dat je vanochtend geen move had gemaakt, zegt ze schor. Ik grinnik, mijn buik beweegt en haar hoofd op mijn been beweegt zachtjes mee. I know… ik ben een watje. Ik vind je al zo lang leuk maar ik was denk ik gewoon bang om afgewezen te worden. Ze zucht. Hoe duidelijk had ik het nog moeten maken, stomme nerd die je bent. We lachen allebei hardop.

Ik doe even mijn ogen dicht en zucht diep. Ik had veel eerder lef moeten tonen, zeg ik. Ze knikt, haar hoofd nog op mijn been. Tsja, wat kan ik zeggen, brutale mensen hebben de halve wereld.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *