maart 26, 2022

Ik fix het wel

Anders dan anders, dat is wat mannen mij noemen. Ik ben niet je typische meisjes-meid. Mijn moeder was een vrijgevochten geest en heeft mij geleerd om voor mezelf op te komen. Ik hoor het haar nog zeggen. Jij bent nét zo belangrijk als al die mannen om je heen, lieverd, vergeet dat niet. Nee mam, ik ben jouw wijze lessen niet vergeten.

Mijn passie voor snelheid zit niet alleen in mijn vluchtige seksuele ontmoetingen. Ik ben een echte gearhead. Auto’s zijn mijn passie en ik sleutel dagelijks aan andermans dure auto in mijn eigen garage. De garage was van mijn opa geweest, tot mijn moeder hem had overgenomen. Hoe vaak zij commentaar heeft gehad op het feit dat ze een vrouw was in een mannenwereld… Doodmoe werd ze er van. Ze had me enorm veel geleerd, ik had met haar op mijn tiende al een hele auto mee uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Omdat ik de zaak graag wilde overnemen en natuurlijk mijn accreditatie nodig had ging ik na de middelbare school direct door naar het mbo. Mijn vriendinnen studeerden verder of werden kapster of schoonheidsspecialiste. Dat was allemaal niks voor mij. Op de opleiding automonteur was ik de enige vrouw. Vond ik het erg? Nee hoor, meer vlees voor mij. Shit, ik gok dat ik ongeveer een derde van de mannen op de opleiding heb gebruikt voor het vervullen van mijn lichamelijke behoeftes. Gebruikt. Ja, dat zei ik. Ik ben van mening dat, over het algemeen, mannen vrouwen gebruiken. Huishouden, persoonlijke agenda, seks. Mannen komen in 90% van al hun seksuele ervaringen klaar. Vrouwen blijven hopeloos achter. Een hoop mannen doet niet eens aan voorspel, want het ‘kost zo veel tijd om een vrouw nat te krijgen’. Ze vinden het genot van de vrouw ondergeschikt aan dat van de man. Nou, ik niet. Ik maak er een sport van om het tij te keren. Feminist… ik weet niet of ik mezelf onder die precieze groep zou scharen. Mannenhater? Mwah, zo erg was het nou ook weer niet. Wel weet ik precies wat ik lekker en geil vind en ik laat me door geen vent tegenhouden.

Terwijl ik onder een auto rol om de olie te verversen hoor ik voetstappen mijn garage in komen. Zware, mannelijke voetstappen die vervolgens tot stilstand komen bij de motorkap van de Ford Fiësta ST waaraan ik momenteel werk. Ik gluur onder de auto door en zie twee grote voeten gehuld in stoere boots. Ahem. Hij schraapt zijn keel. Ik slaak een diepe zucht en schuif de bak bestemd voor de olie aan de kant. Ik rol mezelf onder de auto uit en staar in twee bruine, verbaasde ogen. Ik trek mijn wenkbrauwen verveeld op. Wat kan ik voor je doen? Hij fronst en kijkt een beetje confuus. Zuchtend hijs ik mezelf omhoog. Ik schud mijn vlecht naar achteren en veeg met de achterkant van mijn hand over mijn bezwete voorhoofd. Ik zie zijn blik waarderend over mijn in overall gehuld lijf gaan, helemaal tot aan mijn werkschoenen. Daarna laat hij zijn ogen snel weer naar boven komen en kijkt hij een beetje betrapt naar me. Ik trek één wenkbrauw op en leg mijn ratel op de werkbank. Daarna leun ik er met mijn billen tegenaan en sla mijn armen over elkaar. Dus, nogmaals, wat kan ik voor je doen? Ik raak mijn geduld langzaam maar zeker kwijt. Hij schudt nauwelijks zichtbaar met zijn hoofd alsof hij zichzelf mentaal even tot orde roept. Hij schraapt zijn keel nog eens. Ja, ik zocht de eigenaar van de garage. Ik knik. Daar spreek je mee. Zijn wenkbrauwen schieten weer omhoog terwijl hij zijn mond open en dicht doet. Ik zucht en rol met mijn ogen.

Sorry, ik ben niet gewend om een vrouw in een werkplaats te zien. Laat staan eentje die er niet uitziet als een vent of een kogelstootster genaamd Helga. Ik proest hardop van het lachen. Hij lacht een beetje beschaamd met me mee. Ik zal dat maar als een compliment aannemen, zeg ik. Ik mag hem wel. Eerlijk, recht voor z’n raap. Wel een beetje vrouwonvriendelijk, maar dat gaan we wel fixen. Mijn hoofd gaat gelijk de stoute kant op en ik roep mezelf snel een halt toe. Oké, wat heb je van me nodig? Ik vraag het hem aardiger dit keer. Mijn auto moet een beurt krijgen, mijn RS6. Ik heb gehoord dat jullie verstand hebben van performance auto’s, ik ben helaas niet echt te spreken over mijn dealergarage. Ik knik. Yes, daar staan we om bekend. RS6, zei je? Leuke bak. Vervolgens slof ik richting mijn bureau en pak ik mijn agenda erbij. Ik laat mijn wijsvinger over mijn agenda glijden en zie dat ik pas over drie weken een plekje vrij heb. Je mag hem komen brengen op vrijdag, over drie weken. Hij knikt. Oké, prima. Ik kijk hem weer lichtelijk verveeld aan terwijl mijn pen boven het papier hangt. Je naam en telefoonnummer? Oh, eh, ja natuurlijk. Hij lacht schaapachtig. Lars van Botik. Daarna geeft hij zijn nummer. Ik schrijf zijn gegevens op en laat de pen terug op de agenda kletsen. Staat er in, Lars. Ik zie je over drie weken. Hij geeft me een knipoog en loopt de deur uit. Jou zal ik nog wel eens een lesje leren, denk ik als ik zijn bevallige kont de deur door zie gaan.

Drie weken later voel ik spanning in mijn onderbuik wanneer ik in mijn agenda kijk. Lars van Botik, vandaag aan de beurt. Ik draai nog één keer een wielmoer aan van de BMW M3 die straks opgehaald wordt. Mijn blote benen hebben hier en daar al zwarte vegen en mijn blouse zit opgeknoopt rond mijn middel. Het wordt buiten maar liefst 35 graden vandaag en de warmte is nu al niet meer buiten de werkplaats te houden. Ik hoor een auto aan komen rijden en voor de deur parkeren. Dan valt het diepe gegrom van de motor en de uitlaat weg, vervolgens hoor ik een portier opengaan. Ik kijk over mijn schouder terwijl ik nog op mijn knieën zit en de deur van de werkplaats met een zwaai opent. Hij is het. Hé, goedemorgen, zegt hij nonchalant. Ik hijs mezelf omhoog. Goedemorgen Lars, mooi op tijd. Ik knik naar de klok. Ja, ik moet zo door naar mijn werk. Ik knik en loop naar de handdoek op de werkbank. Nadat ik de ratel wegleg was ik mijn handen en droog ik ze zorgvuldig. Ik gebaar met mijn arm naar de deur, Lars gaat me voor naar buiten. Eenmaal buiten aangekomen moet ik mijn ogen dichtknijpen voor de felle zon. Ik hou mijn hand boven mijn ogen en kijk naar de auto waarin hij net aan kwam rijden. Shit, wat een dikke bak. Een ouder model Audi RS6, stijlvol gekleurd in Nardo grijs. Een auto zoals dit gedijt goed onder dealeronderhoud, vooral voor verdere verkoop. Ach, hij heeft er vast over nagedacht. Hij heeft dus gehoord dat onze garage bekend staat om klanten met dikke auto’s. Het klopt ook, ik heb veel verstand van performance auto’s, daar sleutel ik het liefste aan. Tegenwoordig is de techniek meer geavanceerd en dat ging mijn ouderwetse moeder boven de pet. Ik was juist van het programmeren en vond de boardcomputers in de moderne wagens echt een uitdaging om mee te werken. Onderdelen voor deze bakken waren enorm duur maar ik had een geweldig contact die mij korte levertijden kon verzekeren. Helaas, alleen maar een onderhoudsbeurtje voor deze wagen.

Mooie wagen heb je, zeg ik hardop nu. Hij glimlacht trots en kijkt zelf ook nog eens naar zijn auto. Ja, vind ik ook, echt blij dat ik deze bak nou eindelijk eens kan rijden. Tsja, je moet het jezelf gunnen, zeg ik. Ik loop er een rondje omheen. Ziet er echt nog gaaf uit ook, tweede eigenaar? Hij knikt. Jep, pas in 2018 uit de garage gerold, ik heb hem nu sinds een half jaar. Ik laat mijn hand over de motorkap glijden. Rijdt als een zonnetje, he? Ik kijk over mijn schouder naar hem. Hij slikt. Yes, echt geweldig. Ik ben hem nog lang niet beu. Ik loop naar hem toe en stop recht voor zijn neus. Ik zal er goed voor zorgen, zeg ik verleidelijk. Ik hou mijn hand naar hem op. Hij kijkt van mijn hand naar mijn mond en weer in mijn ogen. Sleutel? Mijn stem klinkt vragend. Tuurlijk, ja, sleutel. Hij pakt de sleutel uit zijn zak en legt hem in mijn hand. Zijn vingers strelen lichtjes over de muis van mijn hand en ik voel de bekende vlindertjes naar mijn vulva schieten. Ons oogcontact blijft nét iets langer hangen dan normaal. Ik trek één wenkbrauw op en loop langs hem heen waarbij ik onze armen elkaar laat raken. Om vijf uur is ie klaar, als ik tenminste geen bijzonderheden aantref. Je kan hem tussen 5 en 6 ophalen. Oh, voor ik het vergeet. Ik gooi hem de sleutel van de leenauto toe. Hij vangt de sleutel net op tijd en kijkt even naar links, naar de Ford Focus die hij te leen krijgt. Wel een stapje terug he, zegt hij grappend. Ik geef hem een knipoog. Jup, dat is het wel ja. Hij heft zijn hand omhoog en zwaait. Tot straks dan, zegt hij. Ik draai me om en steek mijn hand in de lucht terwijl ik naar de werkplaats loop bij wijze van groet. Ik hoor hem richting de Ford lopen en daarna hoor ik de Focus starten terwijl ik de laatste wielbouten aandraai van de BMW die nog binnen staat.

Het zweet staat tussen mijn borsten. De auto is klaar, geen bijzonderheden. Ik kijk op de klok en zie dat het al kwart over vijf is. Ik loop richting mijn keukentje en was grondig mijn handen en onderarmen. Nadat ik mijn handen heb gedroogd hang ik de handdoek terug en trek ik de koelkast open. Een flesje Brand schreeuwt mijn naam. Ik lik over mijn lip en denk aan de smaak van dat koude biertje. Dan haal ik mijn schouders op en zucht. Whatever, het is vrijdagmiddag kwart over vijf, ik heb deze wel verdiend. Geheel onprofessioneel buts ik mijn biertje open op de rand van de werkbank en leun ik er tegenaan terwijl ik een grote slok neem. Het frisse bier komt als geroepen en ik doe mijn ogen dicht terwijl ik een tevreden kreuntje uit. Nog geen vijf seconden later hoor ik de bekende motor van mijn Ford Focus aan komen rijden. De auto stopt en het portier gaat open, voetstappen lopen richting de deur. De deur zwaait open en ik kom niet van mijn plek. Hij loopt op me af en een grijns verschijnt op zijn gezicht. Aha, de vijf zit in de klok, zie ik? Ik hef mijn biertje naar hem op en neem nog een grote slok. Natuurlijk even gewacht tot je auto klaar was, zeg ik lieflijk. Hij loopt een rondje om zijn auto. Alles was dus oké? Geen bijzonderheden? Ik schud mijn hoofd. Anders had ik wel gebeld he. Hij komt weer naast me staan en ik voel de spanning tussen ons groeien. Dan overhandigt hij me de sleutel van de leenauto. Ik pak de sleutel aan en loop richting het bureau om hem in een bakje te gooien. Hij loopt achter me aan en hangt met zijn handpalmen op het bureau terwijl ik op de stoel plaatsneem. Wat krijg je van me? Vraagt hij terwijl hij snel met zijn duim naar zijn auto wijst. Ik pak de onderhoudsbon erbij en loop deze met hem door. Hij knikt bij alles wat ik opnoem maar ik vraag me af of hij ook echt weet wat het allemaal betekent. Dan pint hij het verschuldigde bedrag en ik sta op uit mijn stoel.

Hier, de sleutel. Ik verklein de afstand tussen ons en we staan dicht tegenover elkaar. Ik hoef maar een klein stukje omhoog te kijken, mijn ogen staan brutaal. Hij pakt met zijn hele hand mijn hele hand vast om zijn sleutel over te nemen. De spanning in mijn onderbuik neemt toe. Ik wil hem, nu. Ik duw hem, handpalm plat op zijn borst, richting mijn werkbank. Hij is net iets langer dan ik dus het plekje onder zijn billen raakt de rand van de werkbank. Zijn ademhaling gaat snel. Ik zoen hem nog niet maar kijk hem recht in zijn ogen aan terwijl ik zijn hart voel kloppen onder mijn hand. Zijn ogen staan groot van verbazing maar ik zie dit vrijwel meteen plaatsmaken voor opwinding. Hij laat één arm om mijn middel glijden en trekt me tegen hem aan. Ik zoen hem recht op zijn mond, vol overgave. Zijn andere hand glijdt achter mijn hoofd en pakt beide vlechten bij elkaar. Hij trekt er lichtjes aan en zijn mond trekt een spoor van kussen langs mijn nek, richting mijn decolleté. Hmm, zout, zegt hij zachtjes. Ik wil de controle niet kwijt dus ik duw hem een beetje van me af en trek daarna zijn shirt uit over zijn hoofd. Zijn redelijk atletische lichaam laat me niet koud. Hij heeft weinig lichaamsbeharing en zijn borstspieren zijn duidelijk zichtbaar. Ik druk kussen op zijn borst en begin aan zijn broekriem te trekken. Voor ik het weet is deze los en ik open zijn knoop en gulp waarna zijn korte broek naar beneden zakt. Ik trek zijn onderbroek naar beneden en laat mijn hand speels over zijn pik glijden. Ik begin hem zachtjes af te trekken en geniet van het gevoel van macht wat dit me geeft. Zijn ogen gaan dicht en zijn mond valt een beetje open terwijl ik het tempo iets opvoer. Zijn ademhaling gaat iets vlugger nu en ik hoor dat zijn opwinding toeneemt.

Als ik hem loslaat knoop ik mijn blouse los en knip ik meteen mijn bh los. Hij kijkt verlekkerd naar mijn ferme, ronde borsten en kleine tepels. Net als hij zich los wil maken van de werkbank hou ik hem tegen met één vinger. Uh, uh, uh. Ik duw hem op speelse wijze weer terug naar waar hij stond. Ik schop mijn schoenen één voor één uit en maak vervolgens mijn broekje open en laat hem naar beneden glijden, samen met mijn string. Naakt sta ik voor hem, mijn atletische lichaam toon ik vol zelfvertrouwen. Ik zie zijn pik soms even schokken van geilheid terwijl hij daar staat, ogen donker van verlangen, broek op zijn schoenen om zijn enkels. Mooi gezicht, dit, zeg ik terwijl ik mijn ogen over zijn lijf laat glijden. Ik trek één wenkbrauw op en tuit mijn lippen. Hij glimlacht stout. Ik trek hem naar me toe en kus hem weer vol op zijn mond. Onze tongen vinden elkaar meteen en onze zoen wordt heftig en intens. Ik draai om en duw mijn blote billen tegen zijn harde pik aan, mijn kutje is al lang nat, weet ik uit ervaring. Ik spuug op mijn vingers en laat mijn hand tussen ons in glijden, over zijn lul heen. Ondertussen voel ik zijn mond in mijn nek terwijl hij me daar kust, zijn handen inmiddels om me heen op mijn borsten. Ik duw mijn heupen naar achteren en voel zijn eikel, nat van mijn spuug, tegen me aan duwen. Terwijl ik hem een stukje naar binnen laat glijden hoor ik dat zijn adem stokt. Ik leun met mijn handen op de motorkap van de auto die nog in de garage voor ons staat. Ondertussen laat ik mijn heupen bewegen en voel ik zijn lul in en uit me glijden. Wederom geniet ik van het feit dat ik met hem kan doen wat ik wil. Ik bepaal het tempo, ik bepaal hoe diep zijn lul gaat. Hij zucht en kreunt als ik hem op mijn ritme blijf neuken. Ondertussen legt hij zijn handen op mijn heupen.

Ik kijk hem aan, over mijn schouder, één van mijn vlechten valt over mijn rug. Nu jij, neuk me. Hij sluit zijn mond in een zekere vastberadenheid voordat hij mijn heupen steviger vastpakt en zich bij me naar binnen begint te stoten. Dieper, neuk me dieper, instrueer ik hem. Hij laat zijn pik een klein stukje naar buiten gaan voordat hij hem weer diep bij me naar binnen ramt. Ik heb ondertussen mijn middelvinger op mijn clit en begin mezelf te stimuleren. Met snelle bewegingen geil ik mezelf op zodat ik klaar kom. Ik schok van het orgasme wat om zijn pik heen pulseert en ik kreun luid. Ik laat mezelf nog wat meer voorover op de motorkap vallen. Doorneuken, kom op, commandeer ik. Ik hoor dat hij het lastig krijgt met het tempo wat hij van mij moet volhouden. Hij heeft zijn handen op mijn billen vastgeklemd en ik voel zijn dijbenen tegen die van mij klappen met elke stoot. Hmm, ga je zo komen? Ga je dit kutje zo volspuiten? Ik klink hees terwijl ik hem over mijn schouder aankijk. Hij gromt instemmend. Ik voel dat hij zichzelf verliest en voordat hij goed en wel weet wat er gebeurt sta ik ineens rechtop, zijn pik glijdt in een onhandige beweging uit mijn poesje. Ik draai me om en kijk hem uitdagend aan. Zijn ogen zijn zo groot als schoteltjes terwijl hij daar staat, onhandig, pik op het randje van klaarkomen, broek nog op zijn schoenen. Ik aanschouw het tafereel nog eens op mijn gemak. Dan loop ik richting mijn kleren en begin me aan te kleden. Hé, ben je serieus nu? Hoor ik hem zeggen achter me. Ik kijk even om. Hmhm, ik was al klaar hoor, zeg ik nonchalant. Uhh, ja, maar ik toch nog niet? Zijn verontwaardiging kent geen grenzen. Goh… ja dat is normaal gesproken een probleempje wat vrouwen vrij vaak meemaken, ook met jou als minnaar kan ik me zo voorstellen. Hij staart naar me alsof ik ineens twee hoofden heb. Ik ben ondertussen aangekleed en zwiep met een vloeiende beweging van mijn hoofd mijn vlechten over mijn schouders naar achteren.

Ik pak mijn inmiddels lauwe biertje van mijn bureau en ga zitten, benen omhoog. Ik neem een grote slok terwijl ik hem snel zijn kleren aan zie trekken. Als je weer een beurt nodig hebt, dan weet je me te vinden.

Hij pakt zijn sleutel uit zijn zak terwijl hij me aan blijft staren, zijn wenkbrauwen opgetrokken, mond open. Ik wijs naar zijn auto die achter hem staat. Je auto, bedoel ik.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *