maart 22, 2022

De onderwijzeres

De deur naar de collegezaal zwaait open. Goedemiddag, hoi, welkom. Routineus begroet ik al mijn studenten terwijl ze binnenlopen. Het is de eerste les van dit semester en ik heb er zin in, weer een nieuwe groep. Ze lopen richting een plekje in de zaal en pakken hun boek en laptop erbij. Ik loop rustig terug naar de tafel voor het grote scherm en schuif mijn laptop nog iets naar links. Ik ben altijd een beetje nerveus als er weer een nieuwe periode begint. De deur gaat nog een aantal keer open en dicht. Goedemiddag, ga gauw zitten, welkom. Dan stokt mijn adem in mijn keel. Ik kan geen woord meer uitbrengen. NEE!! Mijn ogen worden groot en ik voel al het bloed uit mijn gezicht trekken. Are you fucking kidding me? Hij is het.

Afgelopen zomervakantie kwam ik hem tegen in de kroeg. Mijn vriendinnen en ik waren al vrij dronken en een groepje mannen schonk ons de nodige aandacht. Ik pikte hem er meteen uit. Hij was lang, had sexy ogen en bleef stout het contact met me opzoeken. Ik hield wel van jongens die me konden uitdagen en plagen. Beschonken en geil als ik was liet ik me al gauw meeslepen door zijn zwoele blik. We zochten elkaar op, dansten met elkaar en lieten onze handen over elkaars lichaam gaan. Kortom, het was erg gezellig en uiteindelijk hebben we gepassioneerd gezoend in het steegje om de hoek. We hadden elkaars nummer niet en we moesten gauw mee met onze vrienden. Opdringerig waren mijn vriendinnen naar me aan het schreeuwen dat ik mee de taxi in moest. Voordat we nog goed en wel iets konden zeggen tegen elkaar werd ik aan mijn pols meegesleept en in de auto geduwd. Ergens was ik bang dat ik hem nooit meer zou zien. De aantrekkingskracht die we hadden was bijna dierlijk te noemen. Ergens dacht ik dat het misschien ook wel goed was zo. Het mysterie bleef bestaan.

Tot mijn grote verbazing detecteer ik geen enkel greintje verbazing of verontwaardiging op zijn gezicht. Integendeel, hij heft zijn wenkbrauwen insinuerend op. Een grijns staat om zijn mond. Goedemiddag, mevrouw, zegt hij schertsend. Mijn ademhaling is onregelmatig. Goedemiddag, eh, g-ga maar, ga maar zitten, stotter ik. Shit meid hou je gezicht in de plooi. Vluchtig laat ik mijn ogen over de zaal glijden. Niemand kijkt raar naar me of lijkt iets in de gaten te hebben. Ik adem even bibberig in en uit, strijk mijn rok glad en hef mijn kin op naar de groep. Welkom, allemaal, fijn dat jullie er zijn. Ik glimlach terwijl ik mijn bril iets naar boven duw op mijn neus. Tijdens mijn hoorcollege zie ik hem non-stop naar me kijken. Ik krijg een ongemakkelijk gevoel in mijn lijf. Ik voel me nerveus, opgejaagd, bekeken. Daarnaast heb ik het zo. godvergeten. warm. Ik voel dat mijn blouse binnen no-time zompig wordt onder mijn oksels. Tegelijkertijd ben ik blij dat ik geen volledige panty aan heb maar alleen een jarretelgordel met kousen. De koele bries die ik tussen mijn benen voel tijdens het op- en neer lopen voorin de collegezaal is meer dan welkom. Af en toe raak ik de draad van mijn verhaal kwijt tijdens het vertellen, dit gebeurt vooral als ik mijn blik naar hem toe laat glijden. Hij kijkt me aan als een roofdier die zijn prooi stalkt. Zijn lichtblauwe ogen staan stout en geil als ik ze over mijn lijf voel glijden. Het feit dat hij op de tweede rij zit helpt in dit geval niet mee.

Wanneer het hoorcollege op zijn eind komt beginnen mijn studenten hun tassen in te pakken. Graag de aanbevolen pagina’s lezen voor volgende week. Dankjewel voor jullie komst en tot volgende keer. Ik draai mijn rug even naar de klas terwijl ik mijn laptop loskoppel van het projectiescherm. Ik hoor de deur weer een aantal keren open en dicht gaan. Doei, tot volgende week, zeg ik beleefd. Ik denk dat de laatste student weg is en ga nog even op de stoel achter mijn laptop zitten. Afwezig begin ik een mailtje naar een collega te typen. Ineens hoor ik iemand zijn keel schrapen. Met een ruk kijk ik op. Ik kijk links, rechts, maar zie niks. Dan zie ik op de tweede rij ineens een handje omhoog gaan. Hé, mevrouw, ik ben er nog. Ik sta zo snel rechtop dat ik per ongeluk de tafel met minstens tien centimeter naar voren schuif. Ho, rustig aan he, zegt hij grappend. Ik duw mijn bril omhoog en kuch in mijn vuist. Had je nog een vraag? Ik probeer mijn stem zo professioneel mogelijk te laten klinken. Hmm, ja… een vraag. Hij kijkt me aan met een stoute grijns. Ik loop om de tafel heen en leun er vervolgens met mijn billen tegenaan. Terwijl ik mijn armen over elkaar sla, knik ik streng. Wat is precies je vraag? Hij kijkt omhoog alsof hij even moet nadenken. Dan maakt hij weer direct oogcontact. Wat heb je aan onder die kleren?

Mijn mond valt open van verbazing. Het lef van deze gast! Ik voel mijn wangen rood worden terwijl ik wild met mijn hoofd schud. Een pluk haar valt uit mijn staart langs mijn gezicht. Nee, nee, nee. Dat gaan we niet doen. Hij staat op uit zijn stoel en leunt met zijn handen op zijn collegebank. En waarom niet? Afgelopen zomer had je geen probleem om met me te zoenen in een steegje achter de kroeg. Hij spreekt uitdagend. Ben je nu ineens preuts? Ik proest verontwaardigd en kijk hem met grote ogen aan. Voor het geval je nog niet om je heen gekeken hebt, ik ben jouw docente. We zijn in een collegezaal for God’s sake! Ik praat terwijl mijn handen heftig bewegen in zijn richting. Hij loopt het trapje naar beneden en overbrugt de afstand tussen ons in een oogwenk. Ik adem zwaar en mijn borsten gaan op en neer in mijn blouse. Hij kijkt me recht in mijn ogen aan, zijn lichtblauwe ogen staan fel. Voor mij is er niks veranderd, zegt hij brutaal. Je bent nog steeds die bloedmooie meid die ik in de zomer in de kroeg heb ontmoet. Mijn ogen zakken naar zijn mond en ik bestudeer zijn lippen terwijl hij praat. Het gevoel van zijn lippen op de mijne komt in alle hevigheid terug en in een opwelling grijp ik hem bij zijn openhangende blouse en trek ik hem naar me toe. Ik kus hem recht op zijn mond en voel zijn tong onmiddellijk bij mij naar binnen glijden.

“Zijn handen glijden over mijn blouse naar boven en omvatten mijn borsten. Hij kneedt ze in mijn bh en er ontsnapt een kreun over mijn lippen.”

We ademen heftig en zijn in een innige omhelzing verwikkeld terwijl hij me iets naar achteren duwt, mijn billen weer tegen het bureau. Zijn handen glijden over mijn blouse naar boven en omvatten mijn borsten. Hij kneedt ze in mijn bh en er ontsnapt een kreun over mijn lippen. Dan voel ik zijn vingers mijn knoopjes losmaken. Hij duwt mijn blouse agressief over mijn schouders heen terwijl hij me heftig blijft zoenen. Ik voel dezelfde noodzaak als hij terwijl ik zijn blouse over zijn armen naar beneden trek. Daarna volgt zijn shirt en vervolgens begin ik aan zijn broekriem te trekken. We onderbreken onze zoen even hijgend en hij kijkt me aan, zijn ogen donkerder nu. Niet lang nadat zijn broek en onderbroek naar de grond zakken draai ik hem met een ruk om zodat hij met zijn billen op de tafel terecht komt. Ik rits mijn rok open en schop hem over mijn laarzen heen uit. Ik schuif mijn slipje – wijselijk óver mijn jarretelgordel heen aangetrokken – naar beneden. Hij trekt de cups van mijn bh naar beneden en mijn zware borsten worden blootgesteld aan zijn blik. Zijn ogen worden groot en hij likt over zijn onderlip. Met twee handen pakt hij ze vast en hij duwt zijn gezicht erin. Ik laat ondertussen mijn hand naar zijn pik glijden en voel dat hij al keihard is. In een rustig tempo streel ik zijn pik, op en neer. Ik hoor hem zuchten tegen mijn tepel voordat hij deze in zijn mond neemt. Ik laat mijn hoofd achterover vallen en kreun zacht terwijl ik me iets dichter tegen hem aan duw. Hij laat één borst los en laat deze naar mijn bil zakken. Hij knijpt er hard in en geeft me vervolgens een pets op mijn reet. Ik slaak een klein opgewonden kreetje en hij kijkt me stout glimlachend aan. Voordat hij nog iets kan doen duw ik hem weg van mijn tieten en laat ik mijn hand over zijn borst en buik naar beneden glijden terwijl ik door mijn knieën zak.

Terwijl ik mijn tong over de lengte van zijn harde lul laat glijden kijk ik verleidelijk naar hem op. Zijn opwinding is enorm zichtbaar en hij legt één van zijn handen op mijn hoofd. Met zachte dwang duwt hij mijn mond over zijn pik heen. Ik laat hem diep naar binnen glijden en lik af en toe om zijn eikel heen. Hij begint mijn mond te neuken door zijn heupen te bewegen. Op een gegeven moment heb ik het niet meer en moet ik een kokhalsneiging onderdrukken. Ik trek snel mijn hoofd terug en sta op, zijn piemel ik super nat van mijn spuug. Ik duw hem achterover met zijn bovenlichaam zodat hij op de tafel ligt, zijn benen nog over de rand. Als een kat kruip ik over hem heen tot ik met mijn natte kutje boven zijn lul hang. Ik kijk hem aan en pak zijn pik in mijn hand. Langzaam maar zeker geleid ik hem naar mijn kutje en als ik het goede plekje heb gevonden laat ik hem er in glijden. Mijn mond valt open als ik mezelf verder over zijn pik laat zakken. Door mijn spuug gaat het gemakkelijk. Zijn lul raakt meteen het uiterste eind van mijn vagina, pijn en genot gaan hand in hand. Ik zie dat hij zijn ogen sluit terwijl ik begin te bewegen. Hij pakt met zijn handen mijn borsten vast en kneedt ze en duwt ze tegen elkaar aan. Ik verhoog het tempo en laat mijn billen op een sneller ritme naar beneden ploffen. Onze lichamen maken huid op huid contact en het geluid hiervan windt me alleen maar meer op. Dan kantel ik mijn heupen naar voren en laat mijn clit bij iedere beweging langs zijn schaambot schuren. Ik voel dat mijn hoogtepunt nadert en ik besluit hem genadeloos door te blijven neuken tot ik mijn climax bereik.

Ik voel dat het hem moeite kost om zich in te houden als ik op een snel ritme op zijn pik blijf rijden. Mijn orgasme bouwt zich op vanuit mijn tenen en zendt golven van genot door heel mijn lijf. Ik kreun hard en pak hem bij zijn haren vast terwijl hij met zijn mond om mijn tepel zit. Vervolgens hoor ik hem een harde kreun slaken terwijl ook hij zijn hoogtepunt bereikt. Hij duwt zijn heupen iets omhoog en houdt mijn heupen vast terwijl hij zich nog drie keer bij me naar binnen ramt. Dan laat hij zijn heupen terugzakken en ik laat mezelf hijgend voorover vallen, mijn gezicht in zijn nek. Ik hoor zijn gejaagde ademhaling en voel zijn hart kloppen. Ondertussen bedenk ik me hoe lekker hij ruikt. Ik til mijn hoofd op en kijk in zijn sexy, lome ogen. Hij pakt mijn gezicht vast en duwt een hongerige kus op mijn lippen. Ik beantwoord zijn zoen en zoek zijn tong weer op met de mijne. Dan til ik mijn onderlijf op en laat zijn lul uit me glijden. Ik voel zijn sperma onmiddellijk langs mijn been glijden, richting mijn kous. Snel pak ik een papieren doekje van de tafel en doe er mijn been mee af. Hij zit ondertussen rechtop en kijkt intens naar alles wat ik doe. Zijn pik klopt nog maar wordt al wel slapper. Ik pak mijn rok op en doe hem aan, vervolgens trek ik mijn bh weer omhoog en knoop ik mijn blouse dicht. Hij is inmiddels ook opgestaan en hijst zijn broek en onderbroek omhoog en loopt richting zijn shirt en blouse. Terwijl hij ze aantrekt probeer ik mijn paardenstaart te fatsoeneren. Alles gebeurt in complete stilte terwijl we beiden nog nahijgen van ons avontuur.

Uiteindelijk is hij aangekleed en ik kijk hem aan. Dit blijft tussen ons, zeg ik hem streng. Hij knikt. Dan verschijnt er een scheve grijns op zijn gezicht. Ja, mevrouw. Hij knipoogt, gooit nonchalant zijn rugzak over zijn schouder en loopt de collegezaal uit. Ik blijf achter. Warm, rood en bevredigd.

Artwork made by Coloringcuties


Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *