maart 19, 2022

De buurman – Deel 2

Toen de lichten plots aangingen wisten we niet zo goed wat we moesten doen. We keken wat ongemakkelijk naar elkaar en ik begon pijlsnel – met een rode kop – mijn kleren bij elkaar te rapen en mezelf aan te kleden. Ronald raapte zijn kleren ook snel bij elkaar en vermeed elk oogcontact. Het felle licht was een schril contrast met het zachte kaarslicht wat de avond zo romantisch had gemaakt. De realiteit drong bij ons allebei door.

Het is nu een maand geleden sinds onze fijn avond en opvolgende seksuele ontmoeting. Elke keer als ik de buurman zie krimpt mijn buik in elkaar van onbeantwoord verlangen. De ervaring die ik met hem heb gehad heeft mijn ziel geraakt, in geen tijden heb ik zo’n connectie met iemand gehad in bed. Of moet ik zeggen, op de bank. Ik betrap mezelf er soms op dat ik hem heimelijk bekijk vanuit mijn slaapkamerraam als hij met zijn kinderen in de tuin speelt. Zijn haar is inmiddels wat langer geworden en ik vind dat hij wel een kappertje kan gebruiken. Ergens voelt het een beetje cru, hoe het die avond afgelopen is. Hij wist niet hoe snel hij de deur uit moest vluchten. Ik had mezelf binnensmonds vervloekt terwijl ik onze wijnglazen teleurgesteld afwaste. Ergens had ik gehoopt dat hij nog even zou blijven. Dat hij zou zeggen dat dit ook de beste ervaring was die hij ooit had gehad. Helaas, dat gebeurde niet.

Ik geef mijn kinderen een dikke kus en zwaai ze uit als ze het schoolgebouw binnenlopen. Op de weg terug naar huis zing ik zachtjes mee met de radio. Op het moment dat ik de auto op de oprit wil rijden zie ik hem. Hij loopt net naar buiten, de voordeur uit. Kut, dit is awkward. Moet ik uitstappen? Doen alsof ik hem niet heb gezien? Shit meid, je bent toch godverdomme volwassen, stap gewoon uit die auto. Ik steek mijn kin vastberaden in de lucht en stap met een hautaine blik op mijn gezicht uit de auto. Ineens besef ik dat ik hem niet meer zie. Ik zucht. He bah, al deze geveinsde arrogantie voor niks. Ik draai me om en duik mijn auto in zodat ik mijn tas van de passagiersstoel kan grissen. Als ik terug kom til ik net iets te snel mijn hoofd op waardoor ik deze stoot aan het dak van mijn auto. Auw, fuck! Sis ik terwijl ik mijn hand op de pijnlijke plek leg.
Oh shit, gaat het? Die stem herken ik uit duizenden.

Met een ruk kijk ik op. Hij is het. Hij staat op mijn oprit en kijkt bezorgd, zijn zware wenkbrauwen in een frons. Ja, ja, jawel… het gaat wel. Ik wrijf nog een keer over mijn hoofd en voel me een uilskuiken. Hij kijkt onzeker naar me. Dan gaat zijn mond open en ademt hij in alsof hij iets wil zeggen. Ik blijf hem aankijken en trek mijn wenkbrauwen op. Hij doet zijn mond weer dicht en dan meteen weer open. Koffie? Zegt hij plots. Ik krijg het gevoel dat ik mijn hoofd net écht iets te hard gestoten heb. Wat, nu? Wil je koffie drinken? Hij legt ongemakkelijk zijn hand in zijn nek en wrijft er over. Nou, alleen als je tijd hebt natuurlijk. Ik kijk weg en bijt op mijn onderlip terwijl ik nadenk. Dan besluit ik hem een tweede kans te geven en ga hem voor naar de deur. Kom maar binnen, dan zet ik wel een bakje.

Eenmaal binnen neemt hij plaats op een barkruk. Ik begin koffie te zetten en kijk af en toe achterom. Het lijkt alsof hij mijn huis voor het eerst ziet. Natuurlijk wel voor het eerst in het daglicht, bedenk ik me plots. Het koffiezetapparaat pruttelt genoeglijk en ik haal wat koekjes uit de kast tevoorschijn. Het blijft stil en het begint nu echt ongemakkelijk te worden. Dan neemt hij toch de eerste stap. Hij ademt in. Een paar weken geleden, hoe het toen is geëindigd… Ik knik in zijn richting. Hij krijgt de moed om verder te praten. Ik was er een beetje van geschrokken, denk ik. Hij kijkt weg en peutert wat aan het pakje koekjes voor zijn neus. Heb je er spijt van? Vraag ik hem op de man af. Zijn ogen schieten direct naar die van mij, groot van verontwaardiging. Spijt? Nee, ben je gek! Ergens voel ik me gevleid. Ik heb er ook geen spijt van, Ronald. Hij blijft me aanstaren. Oprecht, Lisa, ik heb geen spijt. Het kwam me gewoon veel te dichtbij, denk ik. Ik knik bevestigend. Dat is herkenbaar, zeg ik. Hij kijkt hoopvol. Dus, jij voelde het ook? Ik zet een stap naar hem toe en leg mijn hand op die van hem. Ja, ik voelde het ook. Hij kijkt naar onze handen. Ik had het denk ik niet zien aankomen, zo snel na mijn scheiding. Dat betekent niet dat ik zomaar weg had moeten vluchten, dat heb je niet verdiend. Ik kijk ook naar onze handen en ben blij om te merken dat zijn woorden me goed doen. Ik vind je leuk, Ronald, maar ik besef me ook dat het voor jou misschien te vroeg is. Je bent nog niet zo lang uit elkaar en misschien wil je… iets meer, of iets anders? Hij kijkt me aan, zijn ogen intens. Dat weet ik dus niet. Ik kan niet stoppen met aan je denken. Ik heb geprobeerd je uit mijn hoofd te zetten maar het lukt me niet. Zijn hand glijdt over mijn arm omhoog, zijn ogen volgen zijn hand. Je bent zo mooi, zo leuk, zegt hij. Kippenvel spreidt zich uit over mijn arm, mijn mond valt open. Hij laat zijn vingers over mijn decolleté glijden en zoekt dan weer oogcontact. Ik lik onbewust mijn onderlip.

“Het feit dat hij lang is betekent dat hij op precies de goede hoogte staat om met zijn onderlijf tegen het mijne aan te duwen.”

Met een ruk staat hij op. Hij pakt mijn gezicht in zijn handen en drukt een heftige kus op mijn mond. Ik laat mijn handen om zijn middel glijden en trek hem dichter tegen me aan. Onze zoen verdiept zich en ik voel zijn tong langs de mijne glippen. Herinneringen aan onze seks partij op de bank schieten door mijn hoofd en mijn opwinding neemt in een rap tempo toe. Ik slaak een gilletje als hij mij plots op de bar tilt. Ik buig me voorover zodat ik hem weer kan zoenen. Hij staat tussen mijn benen in en heeft zijn handen op mijn billen gelegd. Het feit dat hij lang is betekent dat hij op precies de goede hoogte staat om met zijn onderlijf tegen het mijne aan te duwen. Hij trekt mijn shirt uit en maakt mijn bh in één beweging los. Dan trekt hij ook zijn eigen shirt uit. In het daglicht is hij nog lekkerder om naar te kijken. Vervolgens duikt hij hongerig naar mijn borsten en neemt één voor één mijn tepels in zijn mond. De sensaties die door me heen gaan bij het voelen van zijn mond die aan mijn tepels zuigt is niet te bevatten. Ik word wederom gek van verlangen en kan niet wachten om terug te gaan naar het gevoel van zijn pik in mijn kutje. Dan laat hij mijn borsten los en baant zich een weg naar beneden terwijl hij me overal kust. Van mijn borstkas tot mijn navel en naar de rand van mijn spijkerbroek. Hij maakt mijn knoop los en doet de rits naar beneden, daarna neemt hij gelijk mijn ondergoed mee en gooit hij de kledingstukken over de barkruk. Direct daarna trekt hij zijn eigen riem los en duwt hij zijn broek en onderbroek naar beneden. Zijn mond trekt weer een spoor van kussen vanaf mijn navel tot aan mijn venusheuvel. Daar aangekomen begint hij me te kussen rondom mijn vagina. Ik voel zijn tong plagend langs mijn clit glijden en terwijl ik mijn hand in zijn haren leg duw ik mijn heupen een beetje omhoog om hem aan te moedigen. Hij begrijpt meteen wat ik bedoel en begint met grote, vastberaden halen aan mijn clit te likken.

Ik laat me al snel meevoeren door de opwinding. Liggend op de bar trekt mijn rug hol terwijl ik van genot niet weet wat ik met mezelf aan moet. Zijn handen liggen in de holling van mijn rug terwijl hij me op een gestaag tempo blijft beffen. Ik concentreer me op zijn tong die telkens het goede plekje raakt. Dan voel ik zijn wijsvinger richting mijn vagina gaan. Hij masseert de onderkant van mijn opening en laat zijn vinger plagend rond mijn kutje gaan. Hij maakt me gek en ik voel dat ik op ontploffen sta. Ik grijp met mijn vingers zijn haren vast in een poging hem op die plek vast te pinnen. Hij snapt de hint en blijft in een continu tempo doorgaan. Vanuit mijn tenen borrelt mijn hoogtepunt op. Ik explodeer en kreun terwijl mijn rug nog holler trekt en ik zijn gezicht nog dichter op mijn kutje duw. Fuck… is het enige wat ik uit kan brengen als ik een beetje terug op aarde kom. Ik zie dat hij me aankijkt vanaf mijn venusheuvel. Zijn ogen staan stout. Hij trekt me aan mijn armen omhoog en schuift mijn billen iets naar de rand van de bar. Ik zie dat hij zijn harde lul vastpakt en hem richting mijn poesje brengt. Wanneer ik zijn eikel tegen me aan voel drukken krijg ik wederom flashbacks van onze vorige ontmoeting. Gretig duw ik mijn heupen wat meer in zijn richting en ik voel dat zijn pik me heeft gevonden. Hij zoent me terwijl hij zich met langzame stoten naar binnen werkt. Hij bromt zacht terwijl hij me helemaal vult. Ik kreun als hij zich hongerig in me naar binnen ramt. Hij heeft één arm om mijn middel en de ander ligt achter mijn nek. Mijn hoofd is iets voorover gebogen en hij zoent me gepassioneerd terwijl ik voel dat hij het steeds warmer krijgt.

Het tempo wordt gestaag wat hoger en zijn pik voelt steenhard in mijn kutje. Ik heb mijn ogen dicht en zoen hem vol overgave. Zijn ademhaling neemt in hevigheid toe terwijl hij zich naar binnen blijft stoten. Hij heeft ondertussen allebei mijn billen in zijn handen en duwt zich zo mogelijk nog dieper mijn kutje in. Ik kan alleen maar meegaan op het ritme van zijn bewegingen. Hij onderbreekt onze zoen en hangt tegen me aan met zijn mond open, zijn voorhoofd tegen het mijne. Dan klemt hij zijn kaken op elkaar en gromt terwijl hij zich in me leegspuit. Ik voel zijn pik samentrekken wanneer hij langzamer begint te bewegen. We hijgen allebei door de inspanning en ik voel dat zijn voorhoofd klam is. Ik doe voorzichtig mijn ogen open en zie dat hij hetzelfde heeft gedaan. Eventjes kijken we elkaar alleen maar aan, zwaar ademend. Dan pakt hij teder mijn hoofd in zijn handen en drukt een intense kus op mijn mond. Mijn ogen sluiten weer als vanzelf en wanneer ik ze open kijkt hij me weer aan, zijn zware wenkbrauwen in een frons. Hij trekt zich terug en ik voel zijn pik uit me gaan. Dan knijpt hij in mijn bovenbenen. Jezus, Lisa… Ik pak zijn handen en knijp er bemoedigend in. I know, zeg ik terug. Beiden voelen we dat er iets tussen ons is wat niet te ontkennen valt. We kussen elkaar, zacht. Dan trekt hij zijn onderbroek en broek naar boven.

Ik kijk over mijn schouder naar het koffieapparaat. Kut, die zal wel koud zijn, zeg ik hardop. Ik hoor Ronald grinniken. Zet maar gauw een nieuwe bak dan, zegt hij. Ik glimlach en voel mezelf warm worden van binnen.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *