maart 14, 2022

De stalhulp

De hoeven van mijn paard maken geluid op de weg. Na een heerlijke buitenrit van een uur ben ik op de weg terug naar stal. Mijn zwarte paard, Zeus, glanst van het zweet. Het is warm en zonnig. Ik hoor krekels tjirpen en sla af en toe een horzel van zijn nek af. Ik voel me helemaal zen, één met de natuur om mij heen.

Zodra ik de hoek van de straat om ben komt mijn stal in zicht. Ik ben een van de vele pensionklanten die hier een stal huurt voor zijn of haar paard. De ligging van de stal is geweldig, met tien minuten stappen sta je al midden in de bossen. Sommige klanten op stal rijden western wedstrijden, hun paarden opgedoft in mooie, bewerkte spullen. Ik kom zelf vanuit de springwereld maar heb een tijd geleden mijn springzadel ingeruild voor een westernzadel omdat dit voor buitenritten toch wel erg comfortabel zit. Ik was klaar met het rijden van wedstrijden, het kostte zoveel tijd en geld. Het werkende leven liet helaas ook niet heel veel ruimte voor trainen en op concours gaan. Toch hebben mijn paard en ik een redelijk succesvolle carrière achter de rug met springen in de ZZ-zwaar als kers op de taart. Het feit dat we nu geen wedstrijden meer rijden betekent voor mij echter niet dat hij nu dan maar met pensioen moet. Integendeel. Ik geniet zo intens van de rondes die we samen in de bossen maken. De vrijheid van het galopperen op een paardenrug valt met niks anders te vergelijken.

Ik laat allebei mijn voeten uit de stijgbeugels gaan en zwaai mijn onderlichaam over het zadel waarna mijn voeten de grond raken. Zodra ik mijn cap los klik zie ik vanuit mijn ooghoek iets bewegen. Mijn ogen schieten naar links en daar zie ik Drew, de stalhulp. Hij is mest uit de paddock aan het scheppen en komt aangelopen met een volle kruiwagen, richting de mesthoop. Hij heeft geen shirt aan onder zijn tuinbroek en zijn lichaam glanst van het zweet. En wat een lichaam… Ik voel het speeksel uit mijn mond verdwijnen en lik over mijn uitgedroogde lippen. Snel draai ik me om richting mijn paard en begin te rommelen met de singel. Hey, Sophia! Ik hoor zijn enthousiaste begroeting achter mijn rug. Alsof ik hem nog niet gezien heb begroet ik hem nonchalant over mijn schouder. Oh, hey Drew! Ik hoor de kruiwagen voorbij rollen en til het zadel van de rug van mijn paard naar een zadelsteun. Met wat stro veeg ik mijn paard een beetje droog en dan besluit ik hem nog even te laten grazen in de kleine wei. Terwijl ik het halstertouw los klik neem ik plaats aan de rand van de wei, in kleermakerszit. De warme zon raakt mijn blote rug en ik sluit mijn ogen en adem diep in. Zeus, mijn mooie ruin van inmiddels 18 jaar oud briest tevreden terwijl hij over het veld scharrelt, op zoek naar de beste grasplukjes. Ik voel altijd een innerlijke kalmte en tevredenheid als ik op stal ben. Niks moet, alles mag. Met een tevreden zucht glimlach ik.

Mooi weertje he? Ik schrik en open pijlsnel mijn ogen. Drew hangt heel casual met zijn ellenbogen op het hekwerk van het weitje. De vorm van zijn cowboyhoed steekt af tegen het felle licht van de zon. Ik knipper een paar keer en hou dan mijn hand boven mijn ogen als ik vanaf de grond naar hem opkijk. Ja, zeker weten! Sorry ik was even afgedwaald. Ik glimlach verontschuldigend naar Drew. Hij grinnikt. Geeft niks, je zit hier lekker te soezen in de zon, groot gelijk, toch? Ik knik. Zeus komt op Drew afgelopen en duwt zijn neus in zijn nek. Hee, grote vriend, zegt Drew terwijl hij zachtaardig over de nek van Zeus wrijft. Op de een of andere manier geeft het me een warm gevoel. Zo’n grote, ruige vent die zo lief met mijn paard omgaat. Ik duw mezelf omhoog vanaf de grond en klik het halstertouw aan Zeus zijn halster vast. We gaan jou eens binnenzetten, knapperd, zeg ik liefkozend tegen hem. Noem je mij nou knap? Grapt Drew. Mijn wangen worden rood en ik lach hardop. Hij geeft me een dikke knipoog terwijl hij de poort van de wei voor ons openmaakt. Ik loop met Zeus naar zijn stal en Drew volgt. Hij helpt me met het opruimen van mijn spulletjes en we kletsen wat. Ik heb soms het gevoel dat hij me bestudeert. Terwijl ik voorover buig om mijn emmer met poetsspullen te pakken voel ik dat hij naar mijn billen in mijn strakke rijbroek kijkt. Daarna gaat hij gauw verder met zijn karweitjes en ik kijk hem verlangend na terwijl hij uit het zicht verdwijnt. In de auto naar huis doe ik mijn raampjes omlaag en zet ik mijn radio hard terwijl ik vals meezing.

Ik zit rechtop in bed. Hoor ik nou mijn telefoon afgaan? Hoe laat is het? Ik kijk op de klok en zie dat het pas 5 over 12 ’s nachts is. Ik lag al vanaf 10 uur te slapen, ik was kapot van mijn werkdag. Als ik mijn telefoon oppak zie ik ‘Drew’ in het venster staan. Waarom belt hij mij op dit tijdstip? Ik neem met trillende vingers mijn telefoon op. Sophia, Drew hier. Ik zou het fijn vinden als je naar stal komt. Zeus heeft weer koliek, ik ontdek het net op mijn laatste ronde door de stal. Ik gooi meteen de dekens van mijn lijf af en sta al naast mijn bed. Pak hem vast uit stal en ga met hem lopen, zeg ik tegen Drew. Ik kom er NU aan.
Eenmaal in de auto rij ik met een noodvaart richting stal. Zeus had al vaker koliek gehad maar het bleef altijd iets engs en risicovols. Ik parkeer snel mijn auto en ren naar de stal van Zeus maar dan zie ik in de verte dat Drew met hem aan het wandelen is. In een huppeltje ren ik naar ze toe en ik pak snel Zeus van hem over. Dankjewel Drew, echt, ik meen het. Hij knikt. Geen probleem, Sophia. Ga jij maar met hem wandelen, volgens mij gaat het al wel weer een beetje met hem. Hij wilde gelukkig gewoon opstaan. Hij klopt nog een keer op de hals van Zeus. Ik ga nog even verder met mijn ronde. Ik knik naar hem. Ik loop nog even met hem rond het erf hier, als je naar bed wil, gewoon gaan hoor Drew! Hij schudt zijn hoofd van nee. Ik wacht wel even op je, ik moet toch de boel nog afsluiten hier. Hij loopt weg en ik concentreer me op Zeus. We blijven rondjes lopen als hij ineens begint te mesten. Godzijdank, dat is een goed teken! Ik klop hem enthousiast op zijn hals en blijf voor de zekerheid nog wat rondjes lopen. Opgelucht breng ik hem na ongeveer tien minuten naar zijn stal. Ik knuffel hem en geef hem een dikke kus op zijn super zachte neus. Je moet me niet meer zo laten schrikken jongen, vermaan ik hem.

“Zijn hand voelt ruw van het eelt en warm. Zonder verder iets te zeggen trekken we dichter naar elkaar toe, als twee magneten.”

Ik loop richting de wasplaats om mijn handen nog even snel te wassen voordat ik naar huis ga. Drew zijn vorm doemt op uit de donkere gang van stallen. Hee, nog niet naar huis? Vraagt hij terwijl hij het slotje op een stal controleert. Ik ben net klaar, hij staat alweer op stal. Ik kijk naar hem op en schud mijn handen uit, spetters water vliegen in het rond. Ik loop richting Drew, hij sloft mijn kant op. Ik wil je nog even bedanken voor je goede zorgen. Ik kijk hem in zijn lichtblauwe ogen aan. De hal is zwak verlicht door een peertje dat aan het verlaagd plafond hangt. Geen dank, Sophia. Mijn blik volgt zijn hand terwijl hij zijn hand even op mijn schouder legt. Mijn mond valt een stukje open en mijn ogen zoeken die van hem weer op. Zijn hand voelt ruw van het eelt en warm. Zonder verder iets te zeggen trekken we dichter naar elkaar toe, als twee magneten. Zijn mond raakt die van mij in een warme kus. Ik leun tegen zijn lijf en leg mijn handen om zijn middel op zijn rug terwijl onze zoen verdiept. Hij laat zacht zijn tong langs die van mij glijden en opwinding schiet door me heen. Al zoenend schuifelen we naar achteren totdat mijn rug de schuifdeur van een lege stal raakt. De spijlen drukken in mijn bovenrug als Drew zijn lichaam tegen dat van mij duwt. Hongerig zoent hij me en hij laat zijn handen over mijn shirt heen glijden, mijn borsten knedend. Ik hijg in zijn mond en duw mijn onderlichaam tegen het zijne. De dikke stof van zijn tuinbroek verhult zijn harde pik enigszins, maar niet helemaal. Mijn handen gaan over zijn armen door naar zijn nek en eindigen in zijn haren. Hij kreunt licht terwijl hij tegen mijn dunne paardrijbroek aan schuurt. Intussen rolt hij mijn shirt naar boven en gooit hem op de strobaal die naast ons ligt. Hij maakt vervolgens de bretels van zijn tuinbroek los en gooit daarna zijn eigen shirt ook op de strobaal. Ik reik naar de knopen van zijn tuinbroek en hij duwt ondertussen het schuifje van mijn paardrijbroek open en doet de rits naar beneden.

Plots pakt hij me bij mijn middel en draait me om, ik grijp instinctief de spijlen van de staldeur. Zijn gezicht drukt in mijn nek terwijl hij met zijn handen mijn broek over mijn billen naar beneden duwt. Zijn hete adem veroorzaakt een rilling over mijn ruggengraat. Ik zucht en duw mijn billen in zijn richting. Mijn string volgt vrijwel meteen en ik hoor aan de ijzeren schuifjes van zijn bretels dat zijn broek om zijn enkels valt. Ik voel van achteren zoekende vingers langs mijn vagina gaan. Inmiddels ben ik al zo geil dat zijn vingers nu zeker weten nat zijn. Hij draait met één hand mijn hoofd om voor een zwoele kus terwijl hij intussen zijn middelvinger een stukje in me duwt. Ik kreun op mijn uitademing en hij vangt hem op met zijn mond. Ik voel zijn warme, harde lul tegen mijn billen aan. Zijn tong glijdt weer langs die van mij in hetzelfde ritme als zijn vinger in en uit me glijdt. Ik duw mezelf tegen zijn vingers aan in de hoop dat hij er nog eentje bij doet. Alsof hij mijn gedachten kan lezen duwt hij zijn wijsvinger nu ook naar binnen. Zijn twee vingers maken me klaar voor wat nog komen gaat en ik merk dat ik geen zin meer heb om te wachten. Ik trek mezelf even terug uit onze zoen. Neuk me, alsjeblieft, smeek ik hem fluisterend terwijl ik hem over mijn schouder aankijk. Hij laat zijn vingers uit me glijden en pakt zijn pik vast om hem vervolgens tegen mijn kutje aan te duwen. Hij maakt zichzelf nat door zijn eikel rustig in en uit me te laten glijden. Ik kreun en duw mijn kutje tegen zijn pik aan om hem aan te sporen dieper te gaan. Hij begrijpt wederom de hint en laat zich volledig in me glijden. Hij kreunt terwijl hij zijn voorhoofd op de achterkant van mijn nek laat rusten. Met een honger en geilheid die we allebei bezitten begint hij me te neuken. Hij heeft mijn heupen in zijn handen en elke keer als hij zijn pik naar binnen ramt hoor ik zijn huid op die van mij komen.

Sneller, neuk me harder, zeg ik hem terwijl ik de spijlen steviger vastpak. Mijn in bh gehulde borsten drukken tegen de spijlen en ik kijk hem aan over mijn schouder. Ik zie dat het hem kruim kost om niet meteen mijn kutje vol te spuiten. Hij zet zijn tanden op elkaar en gooit het tempo nog wat omhoog. Zijn pik glijdt in een genadeloos ritme in en uit mijn kutje. Ik kreun en hij buigt zijn hoofd naar voren om me te zoenen en mijn kreun op te vangen. Zijn bovenlichaam raakt mijn rug terwijl hij als een bezetene zijn pik naar binnen blijft stoten. Eén hand ligt op mijn heup en de ander glijdt om mijn middel heen. Ik hou de spijlen zo goed en zo kwaad als het gaat vast terwijl mijn borsten in hun bh op en neer deinen door zijn stoten. De urgentie in zijn stoten neemt nog meer toe als hij op zijn climax afstevent. Ik hoor hem harder kreunen en laat mezelf ook meevoeren, ogen dicht en mond open. Hij pompt nog een paar keer diep bij me naar binnen en bereikt dan luid kreunend zijn hoogtepunt. Ik kreun met hem mee als ik zijn pik nog harder voel worden binnen in me. We hijgen allebei als zijn lul uit me glipt. Ik draai me om en voel de koele spijlen tegen mijn bovenrug. Hij trekt mijn gezicht naar zich toe en drukt een kus op mijn mond. Ik voel het zweet op zijn gezicht terwijl er bij mij een druppel zweet tussen mijn borsten doorloopt. Hij laat mijn gezicht los en trekt zijn onderbroek en tuinbroek omhoog. Ik trek mijn string en rijbroek over mijn heupen en maak hem weer dicht. Drew steekt galant mijn t-shirt naar me uit en trekt zijn eigen shirt ook weer aan. We hijgen allebei nog een beetje na als we elkaar uiteindelijk aankijken.

Ik wil niet zeggen dat Zeus vaker koliek moet krijgen, want dat zou cru zijn, maarreh… Hij lacht en wrijft met zijn hand over zijn nek. Ik grinnik. Dat lijkt me inderdaad niet de bedoeling, maar ik snap heus wel wat je bedoelt. Hij plukt een stukje stro uit mijn haar en duwt daarna een verloren lok achter mijn oor.

Ik glimlach, ineens verlegen.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *