maart 10, 2022

Vogelvrij

Ik was altijd al een vreemde eend in de bijt. Mijn vriendinnen noemen mij impulsief, hartstochtelijk en soms een beetje naïef. Ach, het zal wel. Over mijn nieuwste avontuur heb ik nog niemand iets verteld.

Een aantal maanden geleden zag ik een advertentie met als onderwerp ‘schrijfcontact met gedetineerden’. Je e-mailt naar elkaar, als een soort hedendaagse penvrienden. Het leek me mooi om een gedetineerde te voorzien van wat menselijk contact, het moet toch vreselijk zijn, elke dag je leven leiden in de bajes. Ik kon me enigszins voorstellen wat ze moesten doormaken, mijn eigen vader heeft nota bene drie jaar in de bak gezeten. Drugscriminaliteit, hij hield nogal van handelen, zullen we maar zeggen. Het hele verhaal over mijn vader doe ik nog wel een andere keer uit de doeken, first thing’s first.

Op de website kon je selecteren met wie je schrijfcontact aan wilde gaan. Er stonden geen foto’s bij, alleen maar namen, strafjaren en het strafbare feit waardoor ze in de gevangenis terecht zijn gekomen. Om het een beetje veilig te houden – oh, sarcasme – koos ik een gedetineerde die bij de Hells Angels had gezeten. Hij was nu vijfendertig en moest een straf uitzitten van 5 jaar voor zware mishandeling. Inmiddels was hij al drie jaar onderweg en er zou sprake zijn van vervroegde vrijlating wegens goed gedrag. Hij was zijn mbo niveau 4 diploma aan het halen en wilde bij vrijlating echt iets van zijn leven gaan maken. Dit alles sprak me aan, ik voelde me op een vage manier al met hem verbonden.

De eerste keer dat ik begon met typen trilden mijn handen als een rietje. Ik weet niet waarom ik het zo spannend vond maar iets aan het geheel voelde… verboden. Zijn antwoord op mijn eerste e-mail was lang en enthousiast. Hij gooide meteen alles op tafel en was enorm oprecht. Zo kwam ik er achter dat zijn vrouw hem had verlaten, hij was twee jaar met haar getrouwd voordat hij de gevangenis in moest. Ze kon het niet aan, een gedetineerde levenspartner. Hij bekende zijn fouten en gaf aan dat hij zijn acties niet goed wilde praten maar dat hij toentertijd zo geïndoctrineerd was dat hij niet meer door had dat wat hij deed echt fout was. Hij gaf in zijn e-mail aan dankbaar te zijn dat ik hem schreef, hij verlangde intens naar contact met iemand buiten de gevangenis, in het bijzonder een vrouw. We e-mailden regelmatig op en neer. Ik merkte al na zo’n twee weken dat ik elke dag mijn inbox minimaal drie keer ververste om te zien of ik al een mailtje had van hem. Ons contact was intensief en onze e-mails bevatten hele epistels over hoe we ons voelden en wat we van de wereld om ons heen vonden. Hij schreef vaak dat hij benieuwd was naar me en dat ik overkwam als een mooie, vrije geest. Uiteindelijk had ik na vier weken het lef om hem te vragen een foto te sturen. Wanneer ik de bijlage open val ik bijna van mijn stoel.

Ik knipper drie keer met mijn ogen. Hij. Is. GODDELIJK. Hij heeft een ruige, zwarte baard met een modieus geknipt zwart kapsel. Opscheertje aan de zijkanten, kuif bovenop. Ik knijp mijn ogen samen en zie onder zijn strakke t-shirt dat hij onder de tattoos zit en dat hij enorm gespierd is. Hij lijkt recht uit de cast van Sons of Anarchy te komen. Ik voel onmiddellijk opwinding naar mijn onderbuik schieten bij het bekijken van zijn foto. Ik ben zelf ook niet vies van tattoos, mijn armen en rug staan vol. Ik ben benieuwd hoe zijn huid zou voelen, onder mijn vingers. Warm en hard tegelijk. Ik wuif mezelf koelte toe met mijn handen en besluit terug te mailen en een foto van mezelf toe te voegen als bijlage.

Verstuurd.

Nog geen uur later krijg ik een melding op mijn telefoon. Nieuwe e-mail van Adam. Ik laat mijn telefoon bijna uit mijn hand vallen in de snelheid waarmee ik hem oppak. Ik zit midden in een vergadering en de collega naast me kijkt met een schuin oog naar mijn telefoon. Ik draai een beetje weg en lees heimelijk de e-mail. Hij reageert hartstochtelijk en geeft me enorm veel complimentjes. Hij eindigt zijn e-mail met: Zou je het leuk vinden om me te ontmoeten?

Ik klap mijn telefoon neer op de tafel. Mijn collega’s kijken naar me en mijn wangen worden rood. Is er iets, Nadia? Fluistert Sabine, die naast me zit. Ik schud mijn hoofd. Nope, niks aan het handje. Echter, ik voel een golf van innerlijke paniek opwellen. Hij wil me zien! Wil ik hem wel zien? Ja, dommerd, natuurlijk wil je hem zien. Ik voel de drang om meteen te reageren maar besluit er – heel verstandig – nog eventjes over na te denken. Als ik thuis kom van mijn werk pak ik mijn laptop op schoot en begin ik te typen.

Lieve Adam,
Ik heb er even over nagedacht. Ja, ik wil je graag ontmoeten. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Ik merk wel dat ik nerveus wordt van het idee, sorry. Ik hoop niet dat je me raar vindt, maar ik wil gewoon eerlijk zijn tegen je, zoals we dat tot nu toe altijd tegen elkaar geweest zijn.
Veel liefs,
Nadia.

Verstuurd.

Ohhh mijn God ik heb dus eigenlijk al toegezegd. Nu gaat het er natuurlijk ook van komen. Ik voel me opgewonden en bang tegelijk. Voordat ik naar bed ga kijk ik even in mijn inbox. Geen e-mail. Hmm, dan ga ik maar slapen. Terwijl ik in bed lig te woelen fantaseer ik hoe het zou zijn om hem te zien. Mijn gedachten schieten gelijk de foute kant op. Ik voel zijn baard op mijn huid schuren en ik laat mijn armen over zijn brede rug glijden. Ik voel dat ik geil word en besluit er iets aan te doen, anders krijg ik zeker weten geen nachtrust. Ik pak mijn vibrator uit mijn nachtkastje en trek mijn ondergoed naar beneden. Met mijn knieën wijd zet ik hem aan en vind ik mijn weg. Mijn vibrator raakt nauwelijks mijn clitoris of ik voel al dat ik zo klaarkom. Met een diepe kreun knijp ik de dekens met mijn vrije hand fijn terwijl het orgasme over me heen spoelt. Jezus, dat was hard nodig. Ik leg mijn vibrator weg, draai me om en val meteen als een blok in slaap.

Als ik wakker word grijp ik meteen naar mijn telefoon. Het is weekend dus ik kon lekker uitslapen. Ik zie een nieuwe e-mail van Adam en mijn hart klopt gelijk in mijn keel. Met trillende vingers open ik de mail.

Lieve Nadia,
Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben dat je me wil zien! Ik kan niet wachten om jou te kunnen aanraken, het voelt alsof ik je al zo lang ken. Laten we een datum afspreken, dan reserveer ik een kamer hier. Van binnen en van buiten ben je prachtig, ik ben zo benieuwd naar je stem en hoe je voelt.
Kus, Adam.

Mijn onderbuik kruipt in elkaar van verlangen en spanning. Het is aan mij nu om een voorstel te doen. Ik kijk snel in mijn agenda en zie dat ik volgende week zaterdag nog niks gepland heb. Snel mail ik hem terug. Na een uur krijg ik al een e-mail terug waarin hij bevestigt dat dat mogelijk is en dat hij er met smart naar uitkijkt. De dagen die volgen vliegen voorbij maar gaan tegelijkertijd ook enorm traag. Mijn gevoelens zijn gemengd. Ergens kan ik niet wachten en ergens maakt het vooruitzicht me zo nerveus dat ik de hele week al bijna niet kan eten en slapen.

De wekker gaat. Het is 08:30 op een zaterdagmorgen en ik voel meteen nervositeit als ik opsta. Ik douche uitgebreid en kies een mooi setje uit. Ergens voelt dat fout, ik weet niet eens of er wel iets kan en mag gebeuren vandaag. Ik weet niet eens of ik dat wel wil. Toch kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om als een slons voor de dag te komen. Mijn halflange haren kam ik goed uit en ik doe wat mascara op mijn wimpers. Voordat ik de deur uit ga adem ik heel diep in door mijn neus en langzaam uit door mijn mond. Ik pak mijn sleutels van het kastje bij de deur en steek mijn kin in de lucht terwijl ik gedecideerd naar mijn auto loop.

Eenmaal bij de gevangenis word ik begeleid naar het bezoekersgedeelte. Bij binnenkomst moet ik door een metaaldetector en wordt mijn tas doorzocht. Routine, verzekert de bewaker me. Ik schenk hem een nerveus glimlachje en pak mijn tas weer op. Ik krijg een bezoekerspasje en mijn naam wordt van een lijst afgekruist. Daarna loopt een vriendelijke vrouw met me mee naar een ruimte. Ze doet de deur open en ik zie een soort hotelkamer. Als ik naar binnen loop valt het me op dat er zelfs een badkamer bij zit. Mijn oog valt op het tweepersoons bed en ik slik. Meer tijd om na te denken heb ik niet want plotseling wordt er op de deur geklopt. Met een zwaai gaat de deur open en het gat van de deur lijkt ineens minuscuul bij de grote gedaante die er in opdoemt. Zijn armen raken de deurposten net niet als hij naar binnen loopt. Ik voel lichte angst in mijn onderbuik. Dan breekt een glimlach zijn gezicht en ik zie lachrimpels rond zijn ogen verschijnen. Hij stapt met grote stappen op me af. Nadia, mijn God wat is het goed je eindelijk te zien. Ineens herken ik zijn lieve, vriendelijke kant. Hij omhelst me en ik verdwijn in zijn armen, mijn gezicht tegen zijn borstkas. Adam, ik ben zo blij hier te zijn, zeg ik. Hij pakt mijn gezicht en drukt een dikke kus op mijn mond. Zijn baard en snor voelen zacht in mijn gezicht en ik sluit mijn ogen. Mijn hart klopt zowat uit mijn borstkas en mijn knieën worden week. Eh, luitjes, als jullie iets nodig hebben dan horen wij het graag. De bewaker trekt de deur dicht achter Adams rug.

“Hij tilt me plots een stukje van de grond en gooit me dan met een boogje terug op het bed.”

We onderbreken onze kus en kijken elkaar diep in de ogen aan. Ik zie hem voor het eerst maar het voelt alsof hij een oude bekende is. Hij lijkt precies op de foto die hij heeft gestuurd, ik vind hem in levende lijve zo mogelijk nóg aantrekkelijker. Je bent prachtig, Nadia. Wow, ik kan echt niet geloven dat je hier gewoon voor me staat. Ik zie dat hij slikt als hij mijn gezicht in zijn grote handen pakt. Hij kust me weer, teder, zacht, liefdevol. Hij onderbreekt onze kus abrupt. Sorry, ik heb je niet eens iets te drinken aangeboden, zegt hij ietwat beschaamd. Ik grinnik. Geeft niks, ik was ook even slaaf van het moment. Ik ga op het bed zitten en zie zijn grote lichaam bewegen richting een koelkastje onder het bureau. Hij pakt een flesje water en twee glazen en schenkt voor ons beiden wat in. Als hij het glas aan me geeft neemt hij plaats naast me op het bed, ik voel het onder zijn gewicht doorzakken. We kletsen kort over koetjes en kalfjes en ondertussen groeit mijn verlangen naar hem met de seconde. Ik zie zijn tattoos onder zijn shirt uit komen en ik bewonder de aanblik van zijn knappe, hoekige kaaklijn onder zijn baard. Als hij me aankijkt trekt mijn onderbuik samen, mijn mond valt een stukje open. Ik zie dat zijn ogen afdwalen naar mijn lippen. Vervolgens pakt hij het glas uit mijn hand en zonder peinzen laat ik het los. In stilte zet hij het glas weg en dan draait hij zich naar me om. Ik sta meteen op van het bed, doe een stap in zijn richting en onze lippen vinden elkaar weer. Hij tilt me plots een stukje van de grond en gooit me dan met een boogje terug op het bed.

Ik lig op mijn rug en leun op mijn ellenbogen terwijl ik hem als een soort roofdier op me af zie kruipen. Zijn grote gedaante hangt boven me en ik voel me plotseling erg klein en fragiel. Zijn gezicht verdwijnt in mijn nek en ik voel zijn baard kriebelen op mijn sleutelbeen. Zijn warme kussen winden me op en ik laat mijn handen over zijn brede schouders glijden. Ik duw de mouwtjes van zijn shirt wat omhoog en zie dat de tattoo nog verder naar boven doorloopt. Om het mij makkelijk te maken tilt hij zijn bovenlichaam op en trekt zijn shirt over zijn hoofd uit. Ik bewonder zijn mega gespierde lijf en mijn mond wordt spontaan droog. Hij glimlacht stout en trekt ook mijn shirtje uit over mijn hoofd en gooit het langs het bed. Dan pakt hij me ineens bij mijn middel en draait me in één vlotte beweging op mijn buik. Ik steun op mijn ellenbogen en kijk ietwat verbouwereerd over mijn schouder. Hij duikt achter op mijn lijf en ik voel zijn harde pik tegen mijn in spijkerbroek gehulde billen duwen. Hij drukt kussen over mijn ruggengraat en ik voel kippenvel over heel mijn lijf verschijnen. Dan knipt hij met zijn vingers de sluiting van mijn bh open en laat de bandjes over mijn schouders naar beneden glijden. Wauw, wat een mooie tattoos heb je, zegt hij zacht. Zijn spoor van kussen gaat iets verder naar beneden en hij duwt ondertussen één hand tussen mijn kruis en het bed om zo mijn broek los te maken. Ik help hem door mijn heupen wat omhoog te tillen. Bedreven ritst hij mijn broek open en trekt deze dan met beide handen over mijn billen naar beneden. Mijn schoenen gaan uit en mijn broek en sokken volgen. Ik heb ondertussen mijn bh langs het bed gegooid en dan hoor ik hem zijn broek uittrekken. Hij komt half terug liggen op het bed en neemt mijn billen in zijn handen. Hij kneedt ze eerbiedig en geeft op allebei mijn bilhammen een kus. Zijn baard kriebelt en ik lach hardop. Hmm, gromt hij, je hebt echt zo’n lekkere kont. Ik voel me vereerd en geil terwijl ik voel dat hij nu ook zijn tong over mijn billen laat gaan.

Langzaam glijdt mijn slipje over mijn billen, benen en voeten tot hij op de grond ligt. Ik voel zijn baard als hij vanaf mijn kuit weer naar boven komt in een spoor van kussen. Aangekomen bij mijn billen stopt hij. Dan trekt hij mijn billen ietwat uit elkaar en laat zijn tong ertussen glijden. Hij likt me… daar. Het gevoel is voor mij helemaal nieuw en ik schrik een beetje. Mijn ogen zijn wijd opengesperd als ik weer over mijn schouder naar hem kijk. Hij kijkt me aan, zijn ogen zwaar ondeugend. Zijn tong glijdt over mijn anus en er gaat een sensatie door heel mijn lijf heen. Waarom heb ik dit nooit eerder gedaan? Denk ik bij mezelf terwijl ik mijn voorhoofd op het dekbed laat ploffen. Zijn tong blijft over mijn kont gaan en ondertussen zoekt zijn wijsvinger de ingang van mijn vagina. Hij laat zijn vinger naar binnen glippen en de combinatie van zijn vinger en zijn tong maken me gek. Ik kreun gedempt in het dekbed en duw mijn billen dichter naar hem toe. Hij geeft zich volledig over en lijkt bijna uitgehongerd zoals hij me likt. Plots stopt hij en mijn ogen schieten verbaasd open. Niet stoppen, denk ik bij mezelf. Ik hoor dat hij zijn onderbroek naar beneden trekt en als hij terug bovenop me komt liggen voel ik zijn harde pik tegen mijn billen. Hij is voorzichtig met me en houdt het grootste deel van zijn lichaamsgewicht op zijn eigen ellenbogen omhoog. Hij kust in mijn nek en sabbelt aan mijn oorlel. Ik duw ongeduldig mijn billen naar hem omhoog, wachtend op zijn harde lul. Hij laat één hand tussen ons in glijden en geleidt zijn harde pik naar mijn inmiddels natte kutje. Zijn eikel duwt op mijn ingang en dan glijdt hij een stukje naar binnen. Ik zucht en eindig met een diepe kreun. Hij draait mijn hoofd een stukje en hij zoent me, warm en hongerig. Intussen voel ik zijn gehele lengte steeds verder in me komen. Uiteindelijk ligt hij met zijn onderlijf op mijn billen en begint hij in een rustig tempo te bewegen. Ik duw mijn heupen ietwat omhoog zodat de hoek perfect is en zijn lul diep bij me naar binnen kan.

Ik steun op mijn ellenbogen en hij grijpt met beide handen naar mijn borsten terwijl hij me op een gestaag tempo door blijft neuken. Ik kreun en geniet van zijn gewicht op mijn rug. Zijn pik gaat diep en brengt me op het randje van pijn en plezier. Vervolgens heft hij zijn bovenlichaam omhoog en begint me harder te neuken. Zijn handen liggen op mijn billen en hij knijpt er in om zich schrap te zetten. Oh, fuck, ja! Dat is het enige wat ik uit kan brengen terwijl hij zich in me ramt. Ik voel de noodzaak in zijn bewegingen. Hoe lang zou het zijn sinds zijn laatste keer? Voordat ik denk dat hij klaar gaat komen stopt hij snel met bewegen. Hij laat zich uit me glijden en ploft naast me neer op bed, op zijn rug. In een vlotte ruk aan mijn arm trekt hij me bovenop hem. Zijn kracht en ruwe manier van doen windt me op. Ik buig mijn knieën en zit schrijlings op zijn onderlijf. Met mijn hand pak ik zijn harde lul vast en breng hem naar mijn druipende kutje. Ik laat mezelf over zijn pik glijden en kreun als hij me weer helemaal vult. Dan begin ik te bewegen, langzaam maar daadkrachtig. Ondertussen laat hij zijn ene hand over mijn rug omlaag glijden. De andere hand komt in mijn haren en hij trekt me naar zich toe voor een diepe, intieme zoen. Onze ogen zijn gesloten terwijl we beide genieten van zijn pik die in en uit me glijdt. Hij kreunt zacht terwijl ik het tempo wat omhoog gooi.

Hij laat mijn bil en mijn haren los en pakt mijn borsten in zijn handen. Spelend met mijn tepels kijkt hij verwonderd van mijn gezicht naar mijn lichaam. Je bent zo fucking mooi, Nadia, gromt hij zacht. Ik lach naar hem en besluit me dan weer te concentreren op zijn pik in mijn kutje. Dan buigt hij zijn hoofd naar mijn borsten en begint aan mijn tepels te zuigen. De combinatie van zijn mond om mijn tepel en zijn schaambot wat langs mijn clit schuurt is genoeg voor een orgasme. Ik blijf nog even door bewegen op het tempo dat ik nodig heb en spat dan uiteen in een heerlijke climax. Ik voel dat zijn ademhaling sneller word en hoor hem harder kreunen. Uiteindelijk voel ik zijn pik samentrekken terwijl hij heftig komt. Tegelijkertijd laten we ons meeslepen door ons orgasme en hij trekt me wederom naar zich toe voor een hete kus. Als we allebei weer terug op aarde komen kijken we elkaar aan. Ik zie dat hij lacht, zijn ogen vertonen weer lachrimpels. Toch staan zijn ogen ook triest en ik denk een kleine glinstering te zien in zijn ooghoek. Zo’n grote vent, zo’n klein hartje.

Nadia… dit was… ik weet even niet wat ik moet zeggen, fluistert hij. Ik leg mijn wijsvinger op zijn lippen.

Zeg dan ook maar even niks, antwoord ik hem zacht.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *