maart 8, 2022

Gastschrijver Tom: Overspel Op Afroep

Volg gastschrijver Tom ook op Instagram!

In een rode string liep Sanne door de woonkamer. Nietsvermoedend, alsof ze geen idee had dat ik elk moment kon aanbellen. Vanaf de andere kant van het glas volgden mijn ogen de contouren van haar lichaam. Zoals gewoonlijk veroorzaakte het zicht op haar lijf een gevoel van opwinding. Natuurlijk had ze me niet gevraagd om langs te komen, alleen voor het repareren van haar fiets. Ook de vorige keer had ze me met zo’n smoes laten opdraven.

‘Mijn man heeft twee linkerhanden’ loog ze wel eens. Hoewel hij een technisch beroep had vertrouwde ze liever op mij voor zulke klusjes. Tenminste, zo bracht ze het altijd. In werkelijkheid verzon ze telkens iets nieuws om mij langs te laten komen. Zes maanden geleden was de eerste keer geweest, de dag nadat we op een zwoele zomeravond met iets te veel wijn op al onze fantasieën aan elkaar hadden verteld. Ook had ze die avond laten blijken hoe weinig zin haar man nog had om haar fantasieën waar te maken.

‘Ik heb gewoon een goede beurt nodig’ had ze met blosjes op haar wangen laten weten.

De volgende dag was het raak. Met een smoes had ze mij laten langskomen en wachtte ze me op in een veel te kort jurkje. Natuurlijk had ik me toen niet meer kunnen beheersen. Vooral toen ze voorover gebogen een schaal uit de kast pakte. Bij het eerste zicht op haar kutje had ik haar jurkje opgetild. Zonder schaamte voelde ik langs haar lippen, die al glinsterden van het geil.

Een voorbij rijdende auto verstoorde mijn gedachten. Nog steeds waren mijn ogen gefixeerd op haar billen, waartussen slechts een dun lapje stof haar gaatje bedekte.

In plaats van aan te bellen liep ik achterom. Alle vorige keren had ik aangebeld. Stilletjes duwde mijn hand de klink omlaag. Gelukkig zat het slot er niet op. Mijn schoenen trok ik uit, zodat ik in alleen nog een broek, trui en sokken over de koude tegels naar binnen liep. Tot mijn geluk stond de deur tussen de bijkeuken en de keuken open, zodat ik geen geluid meer hoefde te maken.

Nietsvermoedend liep Sanne net vanuit de keuken naar de eettafel. Op het moment dat ze een mok op het blad zette voelde ze mijn hand op haar bil.

‘Hey, geile donder..’ klonk er uit mijn mond.

Met een verbaasde blik draaide Sanne zich om.

‘Wow, ik heb je helemaal niet horen aankomen’ zei ze.

Zonder iets terug te zeggen drukte ik mijn lippen op de hare. Mijn handen grepen naar haar heupen. Met haar billen tegen de rand van de tafel gedrukt kon ze geen kant meer op. Mijn tong gleed langs haar lippen. Vanzelf liet ze mij naar binnen. De zoen voelde intiem, alsof we als twee smoorverliefde tieners elkaar na lange tijd weer zagen. Onze ogen waren gesloten, haar ademhaling klonk zwaar.

Pas enkele minuten later kwamen mijn lippen weer los. Sanne haar blik sprak boekdelen; lustig staarde ze mij aan. Haar armen sloeg ze om mijn nek waarna ze behendig met haar billen op de tafelrand sprong. Haar blote voeten klemden zich vast achter mijn benen. Als reactie drukte ik mijn lichaam tegen het hare. Door mijn broek maakte de bolling al contact met haar string en als vanzelf begon mijn lichaam te bewegen.

Sanne kreunde en liet haar vingers naar de rand van mijn shirt glijden. In twee tellen trok ze het kledingstuk van mijn lijf. Zonder nog af te wachten trokken haar vingers de knopen van mijn broek los. Met platte hand drukte ze tegen de bolling in mijn boxer.

‘Hmm’ kreunde ze goedkeurend.

Elkaar aankijkend voelden we de spanning er vanaf spatten. Mijn lul klopte intussen al onder haar hand. Het bloed bleef zich maar pompen naar het toch al keiharde derde been.

Ik kuste haar lippen en bewoog richting haar hals. Daar zoog ik mij vast en rolde mijn tong over haar huid. Wetende dat het haar altijd geil maakte bleef ik dat nét iets te lang doen. Toen ze mijn lippen niet meer voelde was een rode plek al ontstaan. Nota bene op dezelfde plek als de vorige keer, terwijl ze het toen als subtiele hint naar haar man de hele dag had laten staan.  Geen enkele moeite had ze gedaan om het voor haar partner te verhullen.

Ook dit keer gaf ik haar die mogelijkheid. Intussen wreef mijn harde lul al tegen haar string. Ik knikte en gaf daarmee aan dat ze mijn lul mocht bevrijden. Net als de broek belandde mijn boxer op mijn enkels. Haar string duwde ze zelf al opzij.

‘Neem me’ fluisterde ze naast mijn oor.

Rustig wreef mijn eikel langs haar lippen, die al drijfnat waren. Niet wetende dat ze vlak voor mijn komst al een half uur had gevingerd wreef ik mijn eikel tussen haar lippen. In tegenstelling tot de vorige keren lieten we het voorspel achterwege.

Met een rustige beweging gleed mijn lul tussen haar lippen door. Kreunend liet ze haar goedkeuring blijken. Haar voeten tikten tegen mijn benen.

‘Dieper’ moedigde ze mij aan.

Met een lange haal bewoog ik mijn lul naar binnen.

‘Fuck’ fluisterde ze. Haar lippen sabbelden vervolgens aan mijn oor.

Al die tijd hadden haar borsten tegen mijn borstkas gedrukt. Wetende dat ze er goed op ging als ik ermee speelde bracht ik een hand naar haar tepel. Mijn andere hand pakte intussen een kussen van de stoel naast ons en legde die achter haar rug. Drukkend tegen haar borst duwde ik haar achterover waarbij het kussen haar landing verzachtte. Mijn handen voelde ze op haar borsten. Knedend, knijpend en soms rustig strelend verwende ik haar verder.

Bij elke stoot van mijn onderlichaam trokken haar benen mij naar voren. Omdat ik zag dat haar string toch wel in de weg ging zitten trok ik mezelf tegen haar wil even terug. ‘Nee’ kreunde ze, terwijl ze haar handen om mijn middel zette. Ik trok haar string van haar benen en zette mijn lul weer tegen haar kutje. Een zware kreun verliet mijn mond toen ik de warmte weer om mijn lul voelde.

Sanne legde een hand op haar hoofd en veegde een lange lok opzij. Bij elke stoot zag ik haar borsten meedeinen op het ritme. Mijn handen streelden langs haar benen en tilden ze de lucht in. Met haar enkels op mijn schouders had ik de volledige controle. Het tempo nam toe en ik legde mijn duim op haar clit.

‘Hmm ja daar!’ kreunde Sanne toen ik haar clitje stimuleerde.

Aan alles was te merken dat we het allebei niet lang meer zouden volhouden. Ons gekreun, de manier waarop haar hand zich om mijn arm klemde, het aanspannen van haar buikspieren en de golven van opwinding door mijn eigen lichaam. Ik deed mijn uiterste best om haar eerst te laten komen en wreef daarvoor constant over haar clit. Haar ademhaling lag hoog en haar lichaam begon te schokken. Daar, op haar eettafel, bereikte ze met ongecontroleerde bewegingen een intens orgasme.

Ook ik hield het niet meer en voelde golven van opwinding door mijn buik schieten. Tintelingen van genot trokken door mijn ballen terwijl meerdere salvo’s heet zaad bij haar naar binnen schoten. Mijn ogen richtten zich op de hare.

‘Pff’ zuchtte ze. ‘Dit had ik nodig’

‘Dank je wel’ fluisterde ze om aan te geven dat ik weer kon gaan.

Artwork made by Coloringcuties

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *