maart 6, 2022

Don’t skip leg day

Mijn kont druipt steeds verder af naar het zuiden. Ik zucht teleurgesteld terwijl ik over mijn schouder naar mijn billen kijk. Na maanden van strenge maatregelen mocht de gym ein-de-lijk weer de deuren openen. Ik had het nodig. De halfslachtige workouts die ik thuis voor de tv deed waren geen vervanging voor de zware gewichten van de sportschool. Ik besluit vanavond na mijn werk meteen te gaan sporten.

Als ik weer thuis kom smijt ik mijn tas in de gang en ren direct door naar boven. Snel kleed ik me om. Sport bh, topje en een strakke legging – zo eentje waar je billen er beter in uitzien dan dat ze daadwerkelijk zijn. Als laatste volgt een baggy trui om mijn ensemble af te maken. Ik vul mijn bidon en gris een handdoek uit de kast. Beneden zit ik op de trap terwijl ik mijn schoenen alvast aan doe. Ik had altijd zo’n hekel aan een hele bult zooi meenemen, het liefst nam ik niet eens een sporttas mee. Ik frot mijn pasje in het hoesje van mijn telefoon en hang mijn koptelefoon om mijn nek. De kleedkamers waren op dit moment niet eens vrij toegankelijk, las ik in het informatieve mailtje van mijn sportschool. Iets met 1,5 meter afstand en besmettingsgevaar. Als ik plaatsneem in de auto trek ik mijn staart nog even strak. Vandaag is het leg day, tijd om die billen weer even te liften. Het tijdstip dat ik heb gekozen is perfect, de sportschool is nagenoeg leeg omdat iedereen zit te eten. Dan bekruipt me ineens de gedachte aan die ene knappe gast die ik vaker in de sportschool tegenkom. Zou hij er ook zijn?

Oké, luister. Hij is lang, enorm mooi gebouwd en hij lacht altijd lief naar me. Af en toe bestudeer ik hem stiekem vanuit een hoekje in de sportschool. Ik lig dan op een matje wat buikspieroefeningen te doen en gluur bij het omhoog komen over mijn knieën even naar hem. De aanblik van zijn rollende spieren bij het doen van zijn oefeningen is altijd genoeg om het warm te krijgen. Sporadisch moet ik voor hem langs om een setje dumbells te pakken en dan geeft hij wel eens een snelle knipoog. Verder weet ik eigenlijk weinig over hem. Ik weet niet waar hij woont en buiten de sportschool om ben ik hem nog nooit tegen gekomen. In het weekend hoor ik hem wel eens tegen zijn vrienden in de sportschool praten en dan verbaas ik me over zijn diepe, mannelijke stem. Wie weet kom ik hem vandaag wel weer tegen, normaal gesproken was hij er wel rond dit tijdstip, meen ik me te herinneren.

Zodra ik de sportschool binnen loop zie ik hem meteen zitten op een bankje. De sportschool is verder rustig, ik zie één oud vrouwtje op een matje liggen en er staat één andere man op de loopband. Hij zit voor de spiegel en is met zware gewichten in de weer. Door de roeibeweging die hij maakt zie ik zijn rug- en armspieren hard werken. Ik voel onmiddellijk een golf van opwinding door mijn lijf gaan. Ik positioneer mezelf op de stairmaster die achter hem staat en begin trap te lopen. Heel casual kijk ik de gym rond en dan hebben we ineens oogcontact via de spiegel. Hij glimlacht naar me. Ik voel mijn wangen rood worden nadat ik teruglach en ik kijk gauw weg. Na 5 minuten op dat klote apparaat druk ik op de grote rode knop. Ik ben inmiddels zwaar buiten adem en merk dat de lockdown niet alleen slecht is geweest voor mijn kont maar ook voor mijn conditie. Hijgend laat ik mezelf van het apparaat glijden en ik neem een paar flinke slokken water. Als vanzelf gaan mijn ogen weer richting de spiegel, waarvoor hij nog op een bankje zit. Ik zie dat zijn grijze sportshirt inmiddels ook zweetvlekken vertoond. Zijn spieren zitten lekker in de pomp en ik zie dat zijn armen glanzen van een licht laagje zweet. Onbewust laat ik mijn tong even over mijn onderlip glijden.

Ik besluit iets te gaan doen aan mijn kont en loop richting het rek met gewichten aan een stang die oplopen van 10 tot 30 kg. Ik gooi mijn handdoek, trui en bidon in een hoekje en begin met het lichtste gewicht. De deadlifts die ik doe voel ik meteen in mijn kont en mijn hamstrings en terwijl ik mezelf voor de zesde keer naar beneden laat glijden vinden onze ogen elkaar weer via de spiegel. Hij zit een paar bankjes van me verwijderd en hij glimlacht scheef. Ik probeer niet te laten merken dat ik al pijn voel met de stang van 10 kg en lach lichtjes naar hem terug. Als ik weer omhoog kom zie ik via de spiegel dat hij, redelijk onbeschaamd, naar mijn kont zit te kijken. Onze blikken kruisen elkaar weer maar hij kijkt allesbehalve betrapt. Brutaal, zelfs. Ik voel dat ik het warm krijg en gooi snel de stang weer op het rek. Ik laat mijn handen even op de volgende stang – 20 kg dit keer – liggen en adem diep in en uit. Ik ga door met mijn oefeningen en af en toe hebben we weer oogcontact via de spiegel. Tot hij zijn handdoek om zijn nek gooit en opstaat. Terwijl hij richting de uitgang loopt, langs de kleedkamers, leg ik mijn stang terug en grom een beetje gefrustreerd. Ik ben ook zo’n ontzettend weekdier. Nul ruggengraat. Waarom durf ik niet eens contact te maken met die gast? Laat staan hem om zijn nummer te vragen? Het is duidelijk dat hij mij ook interessant vindt, we spelen dit spelletje echt al veel te lang. Ik veeg met mijn handdoek het zweet van mijn hoofd en voel dat mijn benen inmiddels echt wel op zijn. Ik gris mijn spullen van de grond en loop met kordate stappen richting de uitgang, langs de kleedkamers.

“Zijn mond valt lichtjes open. Ik besluit lef te tonen en zoen hem vol op zijn mond.”

Psst. Mijn hoofd draait met een ruk in de richting van het geluid. De deur van de herenkleedkamer staat op een kier en zijn hoofd steekt naar buiten. Ik stop abrupt met lopen en trek mijn wenkbrauwen naar hem op. Dan zie ik zijn hand naar buiten komen en hij trekt me in één vloeiende beweging aan mijn arm naar binnen. Eenmaal in de kleedkamer duwt hij, met behulp van mijn lichaamsgewicht, de deur naar de kleedkamer dicht. Ik klap met mijn rug tegen de deur en hij staat zo dichtbij dat mijn lijf warm wordt van het zijne. We ademen zwaar en ik durf nauwelijks oogcontact te maken. Als ik mijn blik omhoog laat glijden zie ik donkere, blauwe ogen die me strak aankijken. Zijn mond valt lichtjes open. Ik besluit lef te tonen en zoen hem vol op zijn mond. We raken verwikkeld in een soort hongerige, passionele omhelzing. Zijn handdoek valt van zijn schouders af en ik werp mijn handdoek, trui en koptelefoon naast me neer. Mijn telefoon volgt. Er zit een onbeschrijflijke haast in onze bewegingen. Hij duwt me inmiddels met zijn lichaam tegen de deur aan en mijn borsten worden geplet als hij onze zoen nog intenser maakt. Zijn tong glijdt langs die van mij en er ontsnapt een kreuntje over mijn lippen. Ik voel zijn handen afdwalen en één hand ligt op mijn borst en de andere ligt op mijn bil. Ik duw mijn onderlijf dichter tegen het zijne aan en denk in zijn grijze sportbroek een harde pik te ontwaren. Hij beantwoord mijn beweging door zijn onderlichaam ook tegen het mijne aan te duwen. Nu weet ik zeker dat het een harde lul was die ik voelde.

Ik trek aan zijn sportshirt en gooi deze naast ons neer. Zijn gespierde borstkas glanst nog van het zweet en ik ruik een mannelijke geur, vol van feromonen. Terwijl ik mijn handen van hem af laat glijden kijjk ik hem aan. Ik trek mijn eigen strakke topje uit en rits de voorkant van mijn sportbeha open. Mijn stevige borsten springen tevoorschijn, bevrijd uit hun strakke kooi. Zijn blik glijdt meteen naar beneden en hij pakt ze eerbiedig vast in zijn handen en laat zijn duimen over mijn tepels gaan. Ik huiver lichtjes. Hij laat zijn tong langs mijn nek naar beneden glijden en buigt voorover om één voor één aan mijn tepels te likken. Hmm, lekker zout, zegt hij. Ik hoor zijn diepe stem weer voor het eerst en dit stuurt bliksemschichten van opwinding naar mijn kutje.

Hij schuift mijn bh over mijn schouders en hij valt op de grond. Ik laat mijn handen intussen over zijn gespierde schouders en nek gaan. Dan laat hij zich ineens op zijn knieën zakken. Hij stroopt mijn strakke legging over mijn benen naar beneden. Ik schiet snel uit mijn schoenen en help hem om de legging helemaal uit te trekken. Dan kijkt hij me vanaf zijn knieën aan en laat zijn hand in de voorkant van mijn string glippen. Ik kijk naar beneden en bijt op mijn onderlip als hij rustig met zijn vingers langs mijn kutje gaat. Hij trekt mijn string over mijn billen naar beneden en laat zich nog iets lager zakken. Daarna tilt hij mijn dijbeen over zijn schouder, hij heeft volledige toegang tot mijn poesje. Hij duwt zijn hoofd tussen mijn benen en likt me. Hij gromt goedkeurend terwijl hij zijn tong over mijn clit laat glijden. Ik zucht diep, ontspan en laat mezelf tegen de deur en op zijn schouder hangen. Mijn handen liggen lichtjes op zijn haar en ik voel zijn hoofd bewegen als hij me beft. De spanning, de geilheid en het feit dat er toch altijd nog iemand de kleedkamer binnen kan lopen maakt dat ik mijn orgasme snel dichterbij voel komen. Zo doorgaan, alsjeblieft, smeek ik hem met een geknepen stemmetje. Hij blijft in een gestaag tempo likken en ik beweeg mijn heupen lichtjes mee op zijn ritme. Ik hou zijn hoofd wat steviger vast als ik voel dat ik mijn climax bereik. Kreunend zak ik wat verder door mijn been en het gewicht van mijn andere been hangt zwaarder op zijn schouder. Hij houdt me bij mijn billen overeind en ik voel mijn orgasme door me heen schieten bij elke volgende beweging van zijn tong. Stop maar, stop maar, zeg ik als het te gevoelig wordt. Hij kijkt me aan, zijn blik geil en rauw. Hij duwt zichzelf overeind, trekt zijn sportbroek en onderbroek naar beneden en gaat op het bankje in de kleedkamer zitten. Hij steekt zijn hand uit en terwijl ik op hem af stap heb ik alleen maar oog voor zijn dikke, kloppende lul.

Hij trekt me schrijlings op zijn schoot, mijn benen aan weerszijden van zijn benen op het bankje. Onze monden vinden elkaar weer in een intense zoen en ik proef mezelf op zijn lippen. Ondertussen heeft hij zijn penis in zijn hand en ik voel zijn eikel zoeken naar mijn ingang. Hij glijdt een paar keer langs mijn vagina en dan voel ik zijn dikke pik half in me gaan. Hij duwt zichzelf verder naar binnen en ik laat me tegelijkertijd verder over hem heen zakken. Ik ben zo opgewonden en geil dat ik al zeiknat ben, ik heb helemaal niks meer nodig. Kreunend laat ik zijn lengte in me komen en ik geniet van het feit dat hij me perfect vult. Ik begin op een rustig tempo te bewegen. Op, neer. Op, neer. Bij elke beweging voel ik de gehele lengte van zijn pik uit me glijden en weer in me verdwijnen. Hij zucht en pakt mijn billen vast. Ik laat mezelf wat harder terug op zijn pik klappen en kreun met elke stoot. Zijn ogen zijn dicht en hij blijft zachtjes kreunen bij elke beweging. Ik voel inmiddels mijn beenspieren al een beetje branden van de workout voorafgaand aan deze inspanning. Hij pakt mijn kont wat steviger vast en bepaalt dat ik wat sneller beweeg. We zoenen elkaar heftig en met veel tong. Ik laat mezelf met iets kortere bewegingen op hem zakken en kantel mijn heupen een beetje zodat ik hem wat meer stimuleer. Dit is duidelijk een goede techniek want zijn ademhaling wordt een stukje onregelmatiger en ik merk dat zijn opwinding toeneemt. Hij laat mijn mond los en neemt mijn tepels één voor één in zijn mond, ik kreun van genot. Ik voer het tempo nog wat op en ik duw mezelf tegen zijn bovenlijf aan en hou zijn hoofd vast bij mijn borsten. Ik hoor hem kreunen en ik voel zijn pik nog wat harder worden. Dan komt hij klaar met een diepe kreun en instinctief beweeg ik op een iets trager ritme. Hij zucht lichtjes en ik stop uiteindelijk met bewegen. We hebben elkaar vast in een innige omhelzing, zijn pik nog steeds licht pulserend in mijn kutje. Hij zoekt mijn mond op en we zoenen elkaar zacht. Ik duw mezelf voorzichtig omhoog en voel zijn pik uit me glijden. Hij zucht nog een keer tevreden en ik kijk hem aan met een grote glimlach. Dan kijk ik naar beneden en ik zie en voel mijn benen duidelijk trillen.

Ik plof snel naast hem neer op het bankje. Oh, mijn God, ik kan straks niet meer lopen, joh! Mijn benen zijn gewoon spaghetti geworden. Ook niet gek natuurlijk, na leg day, zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal. Ik besef dat ik aan het ratelen ben en hou snel mijn mond.
Hij lacht hardop, zijn ogen omringt door fijne lachrimpeltjes. Jij noemt het leg day, ik noem het een heel ander soort workout. Ik gniffel. Hij grinnikt ook. Ach, op deze manier zal ik leg day tenminste nooit meer skippen, zegt hij met een knipoog.

Artwork made by Coloringcuties

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *