maart 2, 2022

Maand van de leuke seks

Terwijl ik mijn koffer over de drempel van het appartement sleep kijk ik om me heen. Leuk stekje, niet slecht! Ik zie een kamer met een eettafel, een bank, tv, en een keuken. Achterin denk ik een deur naar het balkon te ontwaren. Rechts zijn de slaapkamer en de badkamer. Ik zucht tevreden. Dit wordt mijn plekje voor de komende maand.

Als ik eindelijk een beetje uitgepakt ben besluit ik een bikini aan te doen en richting het strand te wandelen. Het is een warme dag hier op Kreta en ik heb zin om wat zonnestralen te pakken. Ik kies voor mijn marineblauwe setje dat mijn tieten er zo goed uit doet zien. Snel schiet ik in mijn teenslippers en ik pak mijn roze strandjurkje om het af te maken. Terwijl ik mijn strandtas om mijn schouder gooi sluit ik de deur naar mijn appartement. Ik zucht tevreden en sta even stil als ik de warmte van de zon op mijn rug voel. Met een grote glimlach zet ik mijn zonnebril op en loop ik richting strand.

Ik zie dat je bedjes kan huren en dat lijkt me voor vandaag een goed idee. De kiezelsteentjes op het strand zijn niet bepaald comfortabel om met alleen een handdoek te gaan liggen. Zodra ik aan kom lopen komt er een enthousiaste Kretaan aangelopen die me een bedje aansmeert. Ik spreid mijn handdoek uit en smeer mezelf zorgvuldig in. Ik kijk wat om me heen en mijn blik valt ineens op een man die uit het water komt lopen. Mijn mond valt open. Hij schudt zijn haar uit en ik voel me bijna slachtoffer van zo’n stomme filmcliché. Argwanend kijk ik om me heen of ik zijn – waarschijnlijk veel te lekkere – vriendin kan vinden. Echter, niemand komt op hem afgerend. In tegendeel, hij lijkt alleen hier te zijn. Ik zie hem naar zijn handdoek en slippers toelopen. Buigend naar beneden heb ik een zeer goed uitzicht op zijn strakke billen. Is het hier zo heet of ligt dit aan mij? Ik wuif mezelf wat koelte toe met de rekening van mijn strandbedje. Door mijn zonnebril heen blijf ik hem volgen. Hij gooit de handdoek nonchalant over zijn schouder heen, schuift zijn slippers aan en begint weg te lopen van de waterlijn. Ik doe alsof ik wederom erg druk ben met insmeren maar intussen verlies ik hem geen seconde uit het oog. Bij de bar geeft hij de barman een boks en maakt hij een praatje met de barvrouw. Ineens ben ik uitgedroogd.

Als een bezetene raap ik mijn strandtas op en gooi hem over mijn schouder. Ik loop kordaat op de bar af en besluit mezelf te verwennen met een cocktail. Ik schuif mijn zonnebril in mijn haar en knik vriendelijk naar de barman. Hi! One sex on the beach, please. Ik probeer niet naar hem te kijken maar ik voel dat hij naar mij kijkt. Good choice, hoor ik ineens vanuit zijn richting. Mijn hoofd schiet zijn kant op en ik zie dat hij naar me lacht. Stamelend probeer ik iets te zeggen maar mijn Engels laat me in de steek. Godver. In stilte wacht ik tot mijn cocktail klaar is. Ik schaam me kapot. Dan ineens voel ik hem achter me langs lopen, net terwijl het plastic glas met parapluutje voor mijn neus wordt gezet. Enjoy, zegt hij in mijn oor. Kippenvel spreidt zich uit over heel mijn lijf, ook al stijgt mijn kerntemperatuur naar vulkanische hoogten. Thanks, kan ik nog net uitbrengen. Ik kijk hem na en hij kijkt nog een keer achterom en geeft een vette knipoog.
Mijn cocktail smaakt goddelijk en ik verwelkom de koelte. Ik neem drie grote slokken en krimp vervolgens ineen door een zwaar gevalletje brain freeze. Jezus wat ben ik blij dat hij al weg is, denk ik terwijl ik mijn hand tegen mijn voorhoofd hou. Ik stommel terug over de kiezels richting mijn bedje en in mijn hoofd zie ik hem weer uit het water komen lopen.

Zijn haren waren halflang, donker en krullend. Hij zag eruit als een zwemmer, zo’n glorieus atletisch bovenlichaam wat overgaat in smalle heupen. Zijn benen waren ook gespierd en zover ik kon zien had hij donkere lichaamsbeharing. Ik heb de kleur van zijn ogen niet gezien, ik weet alleen dat ze stout zijn. Zijn tanden waren recht en wit en zijn wangen glad geschoren. Hij zag er uit als een ware Adonis, nee, een Griekse Poseidon herrezen uit het water. Ik laat me meeslepen, sorry. Ondanks de kou van het water zag de bobbel in zijn broek er ook niet verkeerd uit.

Hij komt recht op me aflopen. Ik kijk zenuwachtig om me heen. Bij mijn strandstoel aangekomen komt hij verleidelijk tussen mijn benen in geslopen. Hij leunt met zijn halve gewicht op me. Ik voel zijn huid, koel van het zeewater, tegen het mijne. Hij buigt zijn hoofd naar mijn borsten en likt aan.. mijn arm? Ik schiet rechtop met een gil en kijk recht in het gezicht van een vrouw. Ze slaakt ook een gilletje van de schrik en trekt haar hond snel naar zich toe. Ik kijk naar mijn arm en zie dat de hond daar een lik aan heeft gegeven. I’m sorry, but you, ehhh, you burn? Ze doet een krab na en wijst vervolgens naar mijn borstkas. Ik kijk naar beneden en zie dat ik vuurrood ben. Kut, kut kut! Hoe lang lag ik hier al te slapen? Ik raak mijn gezicht aan en besef dat ook die verbrand is. Als ik niet zo baalde van mijn verbranding had ik heel hard kunnen lachen om de komische krab-interpretatie die deze mevrouw zojuist deed. Ik knik naar haar. Thank you miss, zeg ik. Snel pak ik mijn spullen bij elkaar en schiet mijn slippers weer aan. Binnensmonds scheld ik als ik richting mijn appartement loop. Dit is weer ZO typisch iets voor mij. Demi, meid, écht geweldig dit. Over twee dagen moet ik mijn eerste dienst draaien in de club. Ik had het baantje gekregen via via in Nederland. Je weet wel, iemand kende iemand en die iemand zocht nog mensen voor het zomerseizoen. Het was nog niet zo lang uit met mijn relatie dus ik was wel toe aan een verzetje. Nu ben ik hier en ik blijf tot aan het eind van de maand. Vloekend draai ik de sleutel om en ik smijt de deur van mijn appartement achter me dicht. Ik kijk in de spiegel van de badkamer en schuif mijn zonnebril omhoog. Goh, ik zie mijn zonnebril in het wit nog op mijn hoofd staan. Wie weet hebben ze nog plek bij de kreeftenbar om de hoek, grap ik tegen mezelf. Kan ik mooi aan de slag als mascotte.

Twee dagen later is de verbranding gelukkig enigszins gekalmeerd. Ik heb wat lokale tips opgevolgd en vooral de Griekse yoghurt op mijn huid bracht verkoeling. Ik doe mijn haren in een chique, hoge staart en maak mezelf leuk op. Ik had Jonas al gesproken aan de telefoon en hij zou mij vanavond opvangen. Mijn dienst begint om 6 uur zodat ik eerst nog een beetje kan inwerken voordat het echt druk wordt. Ik doe wat labello op en vertrek richting kroeg.
The Fun Factory, hier moet het zijn, denk ik als ik aan kom lopen. Met grote neonletters worden shotjes en happy hour aangekondigd. Vanavond tussen 9 en 10 was het hier schijnbaar gekkenhuis. Jonas komt op me aflopen zodra ik de deur binnenstap. Het ruikt naar schoonmaakmiddelen en schraal bier. Ik schud hem de hand en hij vertelt me enthousiast waar ik mijn tas neer kan leggen. Dan geeft hij me een rondleiding. De club ziet er stijlvol uit en het is mooi ingericht. Op de bar staan twee lange palen die tot het plafond reiken, ik neem aan dat daar vanavond danseressen in hangen. De muren zijn bekleed met grove stenen en er loopt een watervalletje achter plexiglas door met ledverlichting. Er zijn zitjes en er is ook een klein podium voor de DJ en een viplounge daar achter. Mijn taak is het om vanavond drankjes bij de viplounge te brengen. Dit was vrij simpel, ik mocht geen bestellingen opnemen, alleen maar op een bruisende manier afleveren. Na een half uurtje begint de DJ te soundchecken. Hij gooit zijn hand even naar me op en ik zwaai terug. Dan ontmoet ik drie andere barmeiden, allemaal jong, knap en bruisend. Met zijn vijfjes runnen we vanavond de tent. Ik begin er steeds meer zin in te krijgen.

Het volume en tempo van de muziek zijn omhoog gedraaid als het druk begint te worden tijdens happy hour. De viplounge is nog niet bezet dus ik ben nog mee aan het helpen achter de bar. Ik werk in Nederland ook in de horeca dus ik weet wat er bij komt kijken. Toch is een kroeg wel wat anders, vooral hier op Kreta. Als het druk is, is het ook écht druk. Zoveel vraag naar cocktails en mixjes, ik vond het lastig om alles bij te houden. Gelukkig kon ik meekijken met Tatiana, zij werkte hier al voor de derde zomer op rij en wist precies hoe alles moest. Ze was aardig en nam – zover mogelijk – de tijd om dingen aan me uit te leggen. Om 11 uur kwam er ineens een groepje binnen dat naar de vip tafels werd geloodst. Ze hadden duidelijk meer geld dan de andere klanten en maakten hier gebruik van door meteen een fles vodka te bestellen. Ik kreeg een emmer met ijs en een fles vodka met een sterretje er op in mijn handen geduwd. Die moet je naar ze toe brengen, schreeuwt Tatiana over de muziek heen. Terwijl ik naar de vip zitjes toe loop spetteren de sterretjes heftig en alle andere mensen in de kroeg kijken op en om. Ik zet de emmer midden op de tafel met een grote glimlach en alle meiden gillen en de mannen klappen. Ik open de fles aan de tafel en haal de sterretjes uit de emmer. Lachend draai ik me om en ik klap recht tegen de borst van een nieuwe gast op. Hij pakt me meteen bij mijn schouders om te voorkomen dat ik van het trapje val. Ik kijk op en kijk recht in de ogen van Poseidon. Zijn ooghoeken vertonen lachrimpels en hij verslapt de grip op mijn schouders. I’m so sorry! Are you okay? Vraagt hij boven de muziek uit. Yes, I’m fine, thanks! Schreeuw ik terug. Ik wurm mezelf snel langs hem heen en mijn borsten schuren langs zijn bovenlichaam. Snel loop ik richting de bar waar ik een ijsklontje pak en deze over mijn polsen laat gaan.

Tatiana kijkt naar me en glimlacht. Botste jij nou net tegen die knappe vent op? Ik bloos. Ja, hij stond ineens achter me, ik donderde bijna van het trapje af! Tatiana begint hardop te lachen en duwt een mixbeker in mijn handen. Ik ken hem wel, hij komt hier vaker. Leuke gast, geeft veel fooi. Ik laat mijn blik richting de vip glijden en zie zijn halflange krullen. Ik laat mijn blik terug naar Tatiana gaan en ze knipoogt naar me. Zo werken we door tot het 2 uur ’s nachts is. In de tussentijd werp ik steeds slinkse blikken richting het vip-gedeelte. Hij kijkt ook af en toe om, zou hij naar mij zoeken? Ik draai me net om zodat ik een kapot glas weg kan gooien als ik ineens zijn stem hoor aan de zijkant van de bar. So, you work here, huh? Ik kijk als gebeten op en staar recht in zijn grote, bruine ogen. Well, obviously, I do. Zeg ik iets vinniger terug van bedoeld. Ik zie zijn wenkbrauwen fronsen. I’m sorry, I didn’t mean to offend you. Although you do look cute with your sunglasses still on, zegt hij plagend. Ik grijp instinctief naar mijn gezicht en besef me dan dat hij het heeft over mijn verbranding. Ik lach hardop en hij lacht verontschuldigend terug. I need to get back to work, zeg ik tegen hem. That’s okay, maybe I will see you later. Hij klapt een briefje van €10,- op de bar en schuift het naar me toe. For you, because I scared you. Hij knipoogt en verdwijnt in de mensenmassa. Ik reik naar het briefje en als ik het openvouw zie ik dat er nog een wit briefje in zit. Ik ontwaar een Grieks nummer en een naam. Nikos.

In mijn bed lig ik wakker. Zal ik hem appen, of niet? Hij slaapt misschien al, het was immers al vier uur ’s nachts. Ik besluit het er op te wagen. Boeiend, ik ben toch over een maand weer thuis. Ik type zijn nummer in en sla het op. Er verschijnt meteen een whatsapp icoontje bij zijn naam en ik klik er op. Hi, it’s Demi, you know, from the cl…. backspace, delete. Helemaal kut. Good night, you’re probably already sleeping… verwijderen, helemaal ruk. Ik grom gefrustreerd terwijl ik probeer te bedenken wat ik moet zeggen. Dan besluit ik gewoon casual en mezelf te zijn, iets anders hou ik toch niet vol. Ik ben nou eenmaal lichtelijk onhandig en ongemakkelijk. Hey, it’s Demi from the beach and the club, it was nice meeting you. Hope to see you again sometime. Zo. Lekker kort en krachtig. Ik druk op versturen. Dan zie ik ineens dat hij online komt. Shit, shit shit! Blauwe vinkjes. Gelezen dus. AAN HET TYPEN. Pff, mijn hart zit ineens in mijn keel. Ik staar naar mijn telefoonscherm en wacht op zijn reactie. Hey Demi, nice name btw. It was nice meeting you indeed. Let me know when you want to go to the beach again sometime. Xxx Nikos. Mijn wangen beginnen spontaan te gloeien. Oh mijn God, hij wil samen naar het strand! Ik trek de stoute schoenen aan en stuur een berichtje terug. I am free the day after tomorrow, maybe you can show me around the island a little bit? Xxx Demi. Verstuurd. Met een klein gilletje flikker ik mijn telefoon op het kussen naast me en draai ik me op mijn buik. Dan til ik mijn hoofd uit mijn kussen en pak toch wanhopig snel mijn telefoon weer voor mijn neus. Hij is terug aan het typen. That sounds like a good idea. I will pick you up on my scooter at noon, at the bar at the beach. Sleep well, lovely. Mijn hart klopt bijna uit mijn borstkas. Ik laat mijn gezicht terug in mijn kussen vallen en gil zo hard als ik kan. Ik ga gewoon met Poseidon op date! Eh, ik bedoel natuurlijk Nikos.

De volgende dag gaat als in een waas voorbij. Ik kan niet wachten tot het zo ver is. Ik besluit vroeg naar bed te gaan en de volgende ochtend wat tijd te besteden aan mijn uiterlijk. Om half 9 de volgende ochtend gaat mijn wekker en ik spring uit bed met een veerkracht die ik in Nederland nog nooit bezeten heb. Fluitend maak ik een ontbijtje klaar en daarna spring ik in de douche. Ik scheer alles wat er maar te scheren valt en smeer mezelf naderhand lekker in met bodylotion. Mijn verbranding is zo goed als weg en ik zie nu dat er een beetje kleur voor in de plaats is gekomen. Tevreden sta ik voor de spiegel in mijn rode bikini. Mijn borsten zien er goed uit en mijn dikke donkere haar valt verleidelijk rond mijn schouders. Ik gooi een strandjurkje aan wat weinig aan de verbeelding overlaat en doe leuke sandaaltjes aan. Voor de zekerheid neem ik een strandtas mee met zonnebrand – duh – een badlaken en een flesje water. Ik zucht een keer diep voordat ik de deur uit loop. Het is zo ver!
Ik loop richting het strand en ik zie meteen waar hij staat. Hij bezit een enorme sex appeal en ik zou hem van mijlenver herkennen. Hij is op zijn gemak aan het keuvelen met de barman en neemt een slokje van zijn biertje. Hij heeft een zwembroek aan en een hemd. Ik zie zijn zongebruinde huid glinsteren in de zon en zijn spieren komen mooi uit. Meteen wordt mijn mond droog. Snel trippel ik richting de bar en zodra hij me ziet verschijnt er een glimlach die bijna zijn gezicht in tweeën splijt. Ah, Demi, there you are! Hij pakt mijn arm en geeft me een kus op mijn wang. Zijn mond is warm en zijn stoppels schuren even langs mijn wang. Blozend kijk ik naar hem op. Hi Nikos, nice to see you again, zeg ik bedeesd. Are you ready to discover the island with me? Hij heft insinuerend tweemaal zijn wenkbrauwen op. Ik lach hardop en por hem lichtjes in zijn zij. Yes, of course, let’s go! We lopen naar zijn brommer toe. Hij stapt op en tikt met zijn hand op het achterzitje. Ik leg mijn handen op zijn gespierde schouders om op te stappen en sla één been over de brommer heen. Zodra ik zit voel ik de warmte van zijn lijf tegen mijn onderlijf aan. Hij raakt snel even mijn knie aan, een rilling gaat door me heen. Are you comfy? Vraagt hij. Ik knik en besef dan meteen dat hij dit natuurlijk niet ziet. Yes, I’m ready! Zeg ik snel. Hij start het brommertje en we rijden weg.

“Onze zoen wordt langzaamaan heftiger en gepassioneerder. Hij drukt zich ritmisch tegen me aan en ik laat mijn onderlichaam tegen het zijne aan schuren.”

De warme wind die door mijn haar waait, de zon op mijn schouders, de aanblik van de gebruinde en gespierde rug van Nikos… Het lijkt wel een droom, alles is perfect. Ik probeer naarstig alles in me op te nemen en ervoor te zorgen dat ik dit moment nooit meer vergeet. Meeuwen kraaien boven onze hoofden en de brommer gaat op een rustig maar gestaag tempo. Het landschap is prachtig, een mooie rotsachtige kust met bruisend blauw water. Opeens komen we aan bij een geweldig mooi baaitje met een zandstrand. Hij rijdt de brommer zo ver hij kan naar beneden en zet hem dan uit. Let’s go swimming here, what do you think? Hij wijst naar een plekje zo idyllisch dat het haast van een ansichtkaart lijkt te komen. Het water is rustig en de baai is omgeven door hoge rotsen, enkel te bereiken met één smal paadje. We lopen via het paadje naar beneden en voor ik het weet trekt hij zijn hemd uit en rent hij richting de zee. Ik geniet van het uitzicht terwijl ik snel mijn jurkje uittrek. Ik spreid mijn badlaken op de grond, schop mijn sandaaltjes uit en loop snel richting de zee. Hij plonst er net in en schudt zijn haren uit wanneer hij weer boven komt. Ik geef een klein gilletje als het water mijn navel bereikt. Cold! Zeg ik lachend. You will get used to it, lacht hij. Hij baant zich een weg naar me toe en tilt me in één beweging op. Ik sla instinctief mijn benen om zijn middel en ik voel zijn onderlijf tegen mijn onderlijf aan komen. Ik kijk naar hem op en op dat moment kust hij me vol op mijn mond. Hij laat zijn tong naar binnen glijden, langzaam, verleidelijk en zoekend. Mijn God wat kust die man goed. Ik trek me een beetje op aan hem door mijn armen om zijn nek te slaan. Zijn handen liggen inmiddels onder mijn billen en hij trekt mij dichter tegen zich aan. Ik voel zijn pik hard worden in zijn zwembroek en geniet van het gevoel ervan tegen mijn clit. Onze zoen wordt langzaamaan heftiger en gepassioneerder. Hij drukt zich ritmisch tegen me aan en ik laat mijn onderlichaam tegen het zijne aan schuren. Dan begint hij, met mij nog om zijn middel, richting het strand te lopen.

Aangekomen bij de kust laat hij mij op mijn rug op mijn badlaken zakken, zijn lijf tussen mijn benen in. We zoenen en hij blijft droogneuken. Ik laat mijn handen over zijn schouders en rug glijden. Zijn half natte huid voelt glad van het water en warm van de zon. Dan laat hij mijn mond los en trekt een spoor van kusjes langs mijn nek naar beneden. Hij maakt met één hand het knoopje van mijn bikini achter mijn rug los en mijn topje springt naar boven, mijn borsten zijn naakt. Hij neemt één voor één mijn tepels in zijn mond. Ik kan me alleen maar voorstellen dat het zout moet smaken na onze duik in de zee. Ik sluit mijn ogen en kreun als hij mijn borsten kneedt en aan mijn tepels zuigt. Ondertussen dwaalt één van zijn handen af naar mijn kutje en hij wrijft over mijn bikinibroekje. Ik hef mijn heupen op naar zijn hand en wil duidelijk meer. Hij laat mijn borsten even met rust en trekt mijn bikinibroekje naar beneden. Zijn lippen banen zich een weg langs mijn dijen naar boven, tot hij bij mijn clit is aangekomen. Zijn tong glijdt rustig over me heen en ik zucht diep van genot. Ik pak zijn hoofd en hou hem daar als hij aangekomen is bij het juiste plekje. Ik beweeg lichtjes mee om te zorgen dat ik de juiste stimulatie krijg. Hij vindt het duidelijk geil en gromt een beetje terwijl hij grotere halen maakt met zijn tong. Ik voel een orgasme opkomen en pak zijn hoofd nog wat steviger vast. Hij blijft me likken totdat ik klaar kom. Ik kreun en duw mijn kutje verder naar zijn mond toe. Hij blijft even doorgaan met beffen tot hij merkt dat ik weer wat rustiger ben.

Hij kijkt omhoog vanaf mijn venusheuvel en hij glimlacht. Ik glimlach terug en hij duwt zijn zwembroek naar beneden waarna hij weer tussen mijn benen komt liggen. Ik voel zijn harde, warme piemel tegen mijn druipende vagina aandrukken. Hij begint weer met het strelen en kussen van mijn borsten terwijl zijn pik steeds langs mijn natte kutje glijdt. Uiteindelijk voel ik hem zijn eikel naar binnen duwen. Ik adem diep in en adem uit met een zucht. Zijn mond vindt die van mij weer in een passionele zoen terwijl hij rustig maar vastberaden zijn hele lengte in me laat glijden. Ik kreun in zijn mond als hij me helemaal vult. Hij kreunt zacht wanneer hij rustig en intens begint te bewegen. Zijn schaambot schuurt over mijn clitoris heen door de lange, rustige stoten die hij maakt. Ik ontspan me compleet en besluit het gevoel weer over me heen te laten komen. We zoenen door en de streling van zijn tong over die van mij stuurt bliksemschichten naar mijn clit. Zijn handen masseren rustig mijn borsten en laten af en toe mijn tepel zachtjes door zijn vingers rollen. Alle gevoelens die ik ervaar zijn ZO intens, zo iets heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Nikos neemt de tijd voor me en blijft me langzaam neuken. Ik kreun van genot en duw mijn heupen omhoog zodat ik hem nog dieper in me kan voelen. Mijn clit blijft gestimuleerd worden en ik voel dat ik weer klaar kan komen als hij zo doorgaat. Ik leg mijn handen in zijn nek en trek zijn voorhoofd tegen het mijne aan. Zijn mond staat een beetje open en hij ademt zwaarder. Ik kijk hem aan. Don’t stop doing this, please. Hij voelt zich aangemoedigd, sluit zijn ogen en neemt weer bezit van mijn mond. Zijn ritmische bewegingen brengen me over het randje en ik spat uiteen in nog een heerlijk clitoraal orgasme. Hij blijft me gestaag doorneuken terwijl mijn samentrekkingen rustig wegebben.

Ik kijk hem aan, mijn ogen waterig van genot. Hij heeft lachrimpels en een scheve grijns. Ik lach weer terug. Dan gromt hij lichtjes en voert hij het tempo een beetje op. Mijn borsten bewegen met elke stoot en ik kreun als hij zich telkens helemaal in me duwt. Zijn ademhaling komt met horten en stoten en ik moedig hem aan door mijn handen op zijn billen te leggen. Ik knijp lichtjes in zijn billen en breng mijn heupen omhoog. Hij kreunt harder en neukt me nog iets sneller. Dan hoor ik hem grommen als hij zijn climax bereikt. Hij laat zijn pik nog een paar keer in en uit me glijden terwijl hij zijn orgasme over zich heen laat komen. Ik zucht tevreden als hij zijn hoofd even in mijn nek laat zakken. Hij ademt zwaar en ik voel zijn ribbenkast met elke ademhaling op en neer gaan. That was… amazing, zegt Nikos met zijn mond nog in mijn nek. Ik grinnik zacht. Yes, it definitely was, zeg ik terug. Hij laat zich rustig uit me glijden en trekt zijn zwembroek omhoog. Ik raap mijn bikinibroekje op en trek hem aan. Gelukkig hangt mijn topje nog om mijn nek. Ik ga rechtop zitten en Nikos knoopt, als een echte heer, mijn topje vast achter mijn rug. Hij staat op en trekt me aan mijn hand omhoog. Hij geeft me een dikke handkus voordat hij me terug de zee in neemt. We spoelen onszelf een beetje af en zoenen nog wat. Terwijl ik terug het strand op loop dwalen mijn gedachten af. Ik kan me alleen maar indenken hoe leuk deze maand gaat worden. Dit wordt oprecht de maand van de leuke seks. Nikos pakt mijn hand en kijkt me aan. Do you want to go somewhere else? Hij tikt speels met zijn hand op mijn bil. Will we fuck everywhere? Vraag ik hem stout.

Maybe we will, zegt hij net zo stout terug.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *