april 16, 2022

Op mijn Paasbest

Dit weekend is het zover, Pasen bij de familie van mijn vriend. We kennen elkaar nu al een tijdje maar van een ontmoeting tussen mij en zijn ouders is nog geen sprake geweest. Pasen was toevallig de eerste feestdag die om de hoek kwam nadat het officieel werd tussen ons.

Zie ik er zo goed uit? Ik kijk even vertwijfeld naar mijn eigen spiegelbeeld. Yes, je bent een lekker wijf, zegt Frank terwijl hij achter me doorloopt en me een pets op mijn bil geeft. Ik grinnik, trek mijn jurkje nog eens recht en trek dan mijn hakken aan. Hij staat al bij de deur als ik mijn tasje en mijn sleutels van een kastje gris. Ben je er klaar voor? Zijn ogen staan licht gespannen. Ik trek mijn wenkbrauwen even op. Ik wel, jij dan? Hij trekt de deur achter ons dicht. Ik ook, zegt hij.

De bel gaat en er volgt onmiddellijk gestommel achter de deur. Opgewonden stemmen klinken vanuit de huiskamer – dat denk ik tenminste. Frank knijpt even bemoedigend in mijn hand, ik hou het bosje bloemen wat we onderweg hebben gekocht voor mijn lichaam omhoog. De deur gaat open en ik sta oog in oog met de stralende glimlach van zijn moeder. Och, lieverd! Ze knuffelt Frank warm. Kijk eens aan, dit moet Julie zijn. Ze steekt haar hand uit, ik pak hem aan en schud hem stevig. Tanja, zegt ze. Leuk je te ontmoeten, zeg ik netjes terug. Nou, kom lekker binnen! Tanja neemt de bloemen mee en gaat ons voor richting de huiskamer en ik zie dat de eettafel omgetoverd is tot een soort buffet. In één hoek van de kamer zie ik vier mensen staan, in de ander hoek van de kamer staan er nog twee. Frank pakt mijn hand en neemt me mee de huiskamer in. Hoi allemaal, dit is Julie. Iedereen heft hun glas. Welkom, Julie! Licht ongemakkelijk sta ik aan het begin van de huiskamer, ik laat mijn glimlach langs iedereen gaan. Nou, laat die meid daar niet zo ongemakkelijk staan, pak effe wat te drinken voor haar, broer! Een lange jongen komt op ons afgelopen en hij slaat zijn broer amicaal op zijn schouder. Hoi, Stef. Hij schudt mijn hand en wijst dan naar de meid die bij hem staat. Dat is Suzanne, mijn vriendin. Ik zwaai even. Hij wijst naar de andere vier mensen in de hoek. Dat is onze pa, Henk. Daarnaast staat Lilian met haar man Geert en daarnaast staat onze nakomer, Paula. Ik laat mijn ogen even over het groepje glijden en doe mijn best om de namen te onthouden. Ik wist dat hij een groot gezin had, ze waren met vieren thuis. Frank komt ineens terug uit de keuken met een glas wijn voor me. Chardonnay, lust je, toch? Ik knik, pak dankbaar het glas aan en neem meteen een slok. De vader van Frank komt op me af. Ha, meid, leuk om je te zien. Hij pakt mijn hand en glimlacht warm. Ook heel erg leuk om jullie nu allemaal te ontmoeten, ik heb veel over iedereen gehoord. Ik zie Paula opkijken van haar telefoon. Oh ja? Goede dingen hoop ik dan? Ik grinnik. Ja hoor, alleen maar goede dingen, stel ik haar gerust. Kom allemaal, lekker opscheppen hoor! De moeder van Frank loopt druk rond de eettafel en legt nog wat extra bestek neer.

“Ik zag je al helemaal voor me, alleen gehuld in je setje en je hogen hakken hier de trap op.”

We lopen samen naar de tafel en pakken wat lekkere hapjes. Er staat genoeg op tafel voor een heel weeshuis lijkt het wel. We gaan samen op de bank zitten met ons bord op schoot. De familie van Frank komt om de beurt even kletsen, ik voel me welkom. Hij heeft een warm gezin waar iedereen duidelijk dol is op elkaar. Na de eerste gang krijgen we de warme hapjes. Weer komt iedereen om beurten even bij me zitten. We kletsen over mijn studie, mijn woonplek, koetjes en kalfjes. Na de warme gang staat Frank ineens op. Wil je mijn oude kamer zien? Vraagt hij. Oeh, mag dat? Dat lijkt me wel leuk. Ik geef hem een knipoog. Van binnen ben ik razend nieuwsgierig om te kijken hoe zijn jongenskamer eruit ziet. Hij pakt mijn hand en neemt me mee de trap op. Eenmaal binnen in zijn kamer doet hij de deur achter ons dicht. Nog voordat ik mijn mening kan uiten over de voetbalposters op zijn kamer legt hij zijn hand op mijn mond en trekt hij me tegen zich aan. Ik voel zijn warme lichaam tegen mijn rug en zijn andere arm glijdt om mijn middel. Ik sluit mijn ogen en adem diep in en uit. Terwijl je net de trap op liep had ik mooi zicht op je setje, fluistert hij in mijn oor. Ik zag je al helemaal voor me, alleen gehuld in je setje en je hoge hakken hier de trap op. Ik voel opwinding in mijn onderbuik groeien. Vanaf nu, geen geluid meer… fluistert hij weer. Vervolgens draait hij me om en laat hij zichzelf op zijn knieën zakken. Hij grijpt onder mijn jurkje naar mijn slipje en trekt hem uit. Dan zet hij vakkundig één van mijn voeten op de bedrand, duikt met zijn hoofd onder mijn jurk en begint me te likken. Zijn tong maakt lange bewegingen over mijn clit en ik moet me vasthouden aan zijn schouder en hoofd om mijn evenwicht niet te verliezen. Hij weet precies wat hij doet, luistert naar mijn lichaam en begrijpt mijn reacties. Ik adem diep in en uit door mijn buik en voel bij elke lik het genot iets toenemen. De spanning van de nieuwe omgeving en het betrappingsgevaar maken me enorm opgewonden. Zijn vinger glijdt zachtjes een beetje bij me naar binnen. Ik adem scherp in en mijn grip op zijn haren wordt iets sterker. Mijn ademhaling komt van diep en ik voel dat ik bijna klaar kan komen. Hij blijft me doorlikken en zijn vinger glijdt heel lichtjes in en uit mijn poesje. Ik zet me schrap voor de golf van genot die me gaat overspoelen. Ik pak zijn hoofd met beide handen vast nu en hij ondersteunt met zijn ander hand mijn bil.

Mijn mond is open maar er komt geen geluid uit. Ik barst uit in een heftig orgasme wat me bijna door mijn knieën doet zakken. Frank likt nog een paar keer over mijn clit en laat me dan los, zijn hoofd komt onschuldig onder mijn jurkje vandaan. Hij veegt zijn mond af met de achterkant van zijn hand en staat dan op. Wanneer hij me zoent ruik en proef ik mezelf en ik weet dat ik druipend nat ben. Hij draait me vliegensvlug om, mijn handen steunen tegen de deur. Ik hoor hem aan zijn broek rommelen. Hij tilt mijn jurkje aan de achterkant op en zijn lippen zijn bij mijn oor als hij zijn lul in me naar binnen laat glijden. Ik hoor hem heel zacht grommen als zijn pik me helemaal vult. Hij verspilt geen tijd maar pakt allebei mijn heupen vast en begint me meteen te neuken. Zijn tempo ligt hoog maar hij kijkt uit dat hij niet te diep stoot, het geluid van zijn huid op het mijne valt daardoor te verwaarlozen. Ik hijg inmiddels van inspanning en geilheid en ik merk aan hem dat zijn climax ook niet lang op zich zal laten wachten. Zijn pik wordt zo mogelijk nog harder als hij zich in me blijft rammen. Ik ga in je kutje komen, zegt hij in mijn oor. Ja, ja, kom maar, hijg ik zacht. Hij pompt nog een paar keer en komt dan klaar. Zijn gezicht zit in mijn nek en ik hoor dat hij een kreun onderdrukt. Hij beweegt nog even in me en dan laat hij zich uit me glijden. Behendig pakt hij een tissue van zijn nachtkastje af en geeft het aan. Ik veeg mezelf snel af en zoek dan mijn slipje zodat ik het weer aan kan trekken. Ik kijk even naar Frank zijn gezicht en zie dat zijn wangen rood zijn van inspanning. Hij glimlacht stout naar me en drukt snel een kus op mijn lippen voordat hij me voorgaat en de deur open doet. Ik fatsoeneer mijn haar en jurkje zo goed en kwaad als het gaat en adem een keer diep in en uit. Dan volg ik Frank naar beneden.

Eenmaal in de woonkamer zie ik Lilian even kritisch naar ons kijken. Haar hoofd staat schuin en één wenkbrauw is opgetrokken. Ik doet net alsof er niks aan de hand is en pak mijn wijntje weer op van de plek waar ik hem net heb neergezet. Frank loopt heel nonchalant achter mij door en pakt het flesje bier wat hij aan het drinken was. Paula komt op ons afgelopen en sist iets in Frank zijn oor. Ik zie Frank schichtig om zich heen kijken en hij draait zijn lijf naar de muur van de kamer om snel de knoop van zijn broek dicht te maken. Mijn ogen worden groot en wanneer Paula mij aankijkt worden mijn wangen rood. Dan komt de moeder van Frank de kamer binnen met twee grote schalen, één met kaas en één met taartjes.
Wie lust er een toetje?
Lilian en Paula proesten het uit van het lachen terwijl ze naar mij en Frank kijken.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *