april 21, 2022

In het hoge gras

Ik lig op mijn rug en adem diep in. Hmm, de geur van de zomer. Het is zo stil dat je alleen de beestjes en de wind in het hoge gras hoort. Psst, Jen! Ik denk de bekende stem van Adam even verderop te horen. Onze ouders wonen sinds dat we klein zijn al naast elkaar. Nou ja, naast elkaar… Er zat wel een aantal honderd meters tussen onze boerderijen in.

Ik woon inmiddels op kamers en ik geloof dat Adam ook al op zichzelf is gaan wonen. Als kinderen speelden we veel met elkaar buiten. Toen we wat ouder werden gingen we minder met elkaar om. Hij nam wat meer afstand en kreeg andere vrienden en ik kreeg ook andere vriendinnen. Toch zijn we elkaar nooit uit het oog verloren. Ik volg hem op Instagram en af en toe reageren we op elkaars verhaal. Dat ik zijn stem uit duizenden herken is toch best wel gek, de laatste keer dat we echt veel met elkaar omgingen had hij nog niet eens de baard in de keel.

Ik kijk met een ruk op en schuif mijn zonnebril omhoog, in mijn haren. Hee Adam, ik dacht al dat jij het was! Hij komt op me af gerend, door het hoge gras springend als een antilope. Snel ploft hij naast me, op het grote picknickkleed wat ik heb neergelegd. Jenny! Dat is me lang geleden! Hoe is het met je? Hij komt dichterbij om me een kus op mijn wang te geven. Plotseling voel ik hitte door mijn lichaam gaan. Als gebrand trek ik mijn gezicht terug en we kijken elkaar even verbaasd aan. Ik merk dat hij ook een moment niet weet wat hij moet doen. Hij trekt zich terug en ik schraap mijn keel. Leuk om je weer te zien Adam, oprecht. Het is inderdaad veel te lang geleden. Adam rekt zich loom uit en rolt dan op zijn rug. Dit is en blijf toch het beste plekje van dit stuk land he, verzucht hij. Ik ga ook weer op mijn rug liggen en zucht diep. Jep, beter dan dit wordt het niet.

Het geluid van vliegjes en zoemende bijen om ons heen en de warmte van de zomerzon op onze huis voelt bijna als een droom. Even liggen we in stilte, genietend van het moment. Ik heb je wel gemist, zegt Adam ineens. Ik schuif mijn zonnebril weer omhoog en draai mijn hoofd, mijn hand boven mijn ogen tegen de zon. Waarom heb je ons contact toen dan verbroken? Vraag ik, teleurstelling in mijn stem. Zijn blik schiet even naar mijn lippen. Ik vond je leuk, Jen. Ik wist niet wat ik er mee aan moest. Ik knipper een paar keer en frons mijn wenkbrauwen. Dan geef ik hem een stomp op zijn schouder. Stomme sukkel die je bent! Had dat dan gezegd man! Ik zucht geïrriteerd. Hij legt theatraal zijn hand op zijn schouder in een poging mij een schuldgevoel te geven. Dan zucht hij. Je hebt gelijk, ik ben een watje. Ik had het moeten zeggen, maar ik dacht.. onze wegen gaan elkaar toch scheiden. Plus, we waren zo super jong toen. Ik knik, iets vergevingsgezinder nu. Je hebt ook gelijk, Adam. Ik laat mezelf weer op mijn rug zakken. Ik zucht diep. Ineens voel ik zijn vingers langs die van mij strelen, in het midden van het picknickkleed. Een rilling gaat door me heen en kippenvel verschijnt op mijn arm ondanks het warme zomerweer. Zijn vingers trekken het spoor verder over mijn arm omhoog en ik voel de aanwezigheid van zijn lichaam ineens nog duidelijker dan net. Ik slik en trek mijn arm terug. Ik rol op mijn zij, leg mijn zonnebril weg en kijk hem aan. Je moet wel weten Adam, ik vond jou ook écht leuk. Zijn ogen lichten op, een voorzichtige grijns verschijnt om zijn mond. Echt waar Jen? Wow die had ik effe niet zien aankomen. Hij gniffelt. Ik glimlach terug. Ja, had je maar de ballen gehad om het te zeggen he, plaag ik hem. Hij rolt op zijn zij, zijn ogen intens. Nou, dan zeg ik het nu alsnog. Jenny, ik vind je leuk.

“Adam duwt de bandjes van mijn jurkje omlaag over mijn schouders. Ik draag geen bh dus mijn borsten worden meteen blootgesteld aan zijn blik.”

Ik verslik me bijna in mijn eigen spuug. Enigszins verontwaardigd kijk ik hem aan, mijn mond gaat open en dicht zonder iets te zeggen. Nou? zegt hij. Don’t leave me hanging? Ik knipper een paar keer met mijn ogen en pak dan in een reflex zijn blouse vast en trek hem naar me toe, mijn mond op de zijne. Hij neemt dankbaar gebruik van het moment en zoent me gepassioneerd terug. We gaan iets meer overeind zitten en hij veegt mijn haar aan de kant en drukt kussen in mijn nek. Mijn mond valt open en ik laat mijn hoofd achterover vallen terwijl zijn lippen richting mijn oorlel gaan. Ik ruik zijn geur, een mengsel van zon op zijn huid en mannelijke deodorant. Hij laat zijn mond afdwalen en stopt dan met kussen. Adam duwt de bandjes van mijn jurkje omlaag over mijn schouders. Ik draag geen bh dus mijn borsten worden meteen blootgesteld aan zijn blik. Zijn ogen schieten even bewonderend omlaag waarna hij ze liefkozend in beide handen neemt. Zijn duimen gaan zachtjes over mijn tepels terwijl hij me weer zoent. Zijn tong verkent mijn mond en ik duw ondertussen zijn blouse over zijn schouders uit. Zijn T-shirt volgt snel. Adams lichaam is niet meer dat van een jongetje, maar dat van een man. Brede schouders en een gespierde borst waar ik onmiddellijk opgewonden van raak. Ik laat mijn handen over zijn borst en zijn rug glijden, zijn huid is verwarmd door de zon. Hij laat mijn mond los en zakt af naar mijn tepels, die hij één voor één in zijn mond neemt. Hij likt er aan, laat zijn tong rond mijn tepel glijden en zuigt dan wat harder. Een kreun ontsnapt aan mijn lippen en ik laat mijn handen door zijn haren gaan.

Adam pakt mijn hand en leidt me weer terug met mijn rug op het picknickkleed. Hij komt over me heen liggen en trekt een spoor van kussen over mijn navel naar beneden. Bij het jurkje rond mijn middel stopt hij maar ik voel zijn handen over mijn dijen omhoog glijden terwijl hij me geil aankijkt. Ik adem wat zwaarder en kijk hem van onder half geloken oogleden aan. Zijn vingers vinden mijn slipje en hij trekt deze zonder pardon naar beneden en over mijn voeten heen uit. Waar mijn slipje net is geweest komt hij terug met zijn mond, zijn hoofd onder mijn jurkje. Ik zie niks dus ik kan alleen maar voelen. Ik voel zijn tong over mijn schaamlippen gaan en daarna zoeken naar mijn clit. Hij begint me rustig te likken, alsof we alle tijd van de wereld hebben en niet in een veld liggen waar iemand ons wel eens zou kunnen zien. Zijn zelfvertrouwen sterkt me en terwijl ik mijn hand op zijn door mijn jurkje bedekte hoofd leg geef ik me over aan het gevoel. Zijn tong stimuleert me op een continu ritme en ik merk dat dit, samen met de opgebouwde spanning tussen ons, genoeg is om me te laten klaarkomen vandaag. Alsjeblieft, ga door, smeek ik hem. Aangemoedigd door mijn smeekbede blijft hij gestaag doorlikken, zijn tempo ietsje hoger nu. Ik adem diep in en uit door mijn buik en laat het gevoel vanuit mijn onderbuik door mijn lichaam gaan. Voordat ik klaarkom grijp ik het kleed vast en zet ik me schrap voor de golf van genot die me gaat overspoelen. Binnen dertig seconde kreun ik zacht terwijl mijn orgasme zich aandient. Ik hol mijn rug en knijp het kleed fijn tussen mijn vingers. De handen van Adam zoeken de holling van mijn rug op terwijl hij me nog even door laat gaan in mijn climax. Uiteindelijk laat ik me hijgend terugvallen op het kleed, mijn armen uitgespreid langs mijn lichaam, het zweet op mijn voorhoofd.

Adam komt onder mijn jurkje vandaan met een stoute grijns op zijn gezicht. Ik kijk hem aan en glimlach terwijl ik mijn hand naar hem uitsteek. Hij pakt mijn hand aan en komt bovenop me liggen, tussen mijn benen in. Ik voel de stof van zijn spijkerbroek langs mijn blote poes gaan en denk zijn harde pik al te kunnen voelen. Hij zoent me vol op mijn mond, zijn lippen zout van mijn vocht en zweet. Ik sluit mijn ogen en trek hem met mijn handen op zijn billen dichter tegen me aan. Zijn lippen dwalen weer af langs mijn nek naar mijn borsten en met één hand reikt hij naar onderen om zijn broek los te maken. Ik hoor zijn rits opengaan en zie dat hij zijn broek een beetje naar beneden duwt. Vervolgens reik ik tussen ons in om zijn lul uit zijn onderbroek te bevrijden. Ik streel zijn pik in de lengte en Adam zijn kreun wordt gedempt omdat hij me weer op mijn mond kust. Langzaam komt hij dichterbij totdat ik zijn eikel tegen mijn ingang voel duwen. Ik moedig hem aan om in me te gaan door mijn heupen naar hem toe te duwen. Ik voel het topje van zijn eikel zachtjes naar binnen duwen en verlang ernaar om me helemaal gevuld te voelen door hem. Hij spant zijn billen aan en duwt zijn pik steeds wat verder naar binnen. Ik kreun binnensmonds en Adam heeft zijn ogen gesloten en zijn wenkbrauwen gefronst in concentratie. Als hij helemaal in me zit snak ik zacht naar adem. Adam zijn ogen schieten open en hij kijkt me ernstig aan. Gaat het? vraagt hij zacht. Ik knik en leg mijn handen weer op zijn billen. Hij geeft me een diepe tongzoen en begint dan het tempo wat op te voeren. Telkens wanneer hij zich diep in me stoot slaak ik een zucht van genot. Adam gromt zachtjes in mijn mond en ik voel zijn harde lul in en uit me gaan in een continu tempo. Zijn hand ligt op mijn borst en zijn mond zakt af naar mijn tepel. Zo goed en zo kwaad als het gaat neukt hij me door terwijl hij aan mijn tepel zuigt. Ik kreun lichtjes van genot, de sensaties gieren vanuit alle kanten door mijn lijf.

Als ik mijn ogen open dan zie ik dat Adam zijn lippen op elkaar heeft geklemd, zijn voorhoofd is bezweet. Ik laat mijn handen lichtjes over zijn schouders gaan en voel ook daar zweet op staan. Kom maar, zeg ik tegen hem. Hij opent even zijn ogen en kijkt me aan, zwaar ademend, zijn mond geopend. Dan neemt hij in tempo toe en zijn stoten worden wat ruwer. Hij legt zijn hoofd in mijn nek en pompt net zo lang door totdat hij sidderend klaarkomt. Hij kreunt en gromt in mijn oor terwijl hij zijn zaad in me loost. Ik hou zijn billen weer vast zodat hij nog even bij me blijft. Hijgend laat hij zijn gewicht iets meer op me vallen, we zijn allebei heet en nat van het zweet. De zomerzon brandt op onze huid terwijl we daar blijven liggen en uithijgen. Hij laat zich voorzichtig uit me gaan en rolt dan op zijn rug naast me. Zijn mond staat open terwijl hij op adem probeert te komen. Intussen zoeken zijn vingers de mijne weer op in het midden van het kleed. We vlechten onze vingers in elkaar terwijl we beiden naar de lucht kijken en proberen weer een beetje te landen. Ik draai mijn hoofd naar hem toe en hij doet hetzelfde. Met zijn mond nog steeds open zie ik een schuine grijns op zijn gezicht verschijnen. Jen… hij klinkt nog buiten adem. Ik grinnik. Ja, Adam? zeg ik plagend. Hij lacht en hijgt nog een aantal keer voordat hij verder praat. Waarom hebben we dit nooit eerder gedaan? zegt hij luchtig. Ik geef hem speels opnieuw een stomp met mijn vuist op zijn schouder. Jouw schuld, zeg ik grappend. We lachen samen hardop en kijken weer eventjes in stilte omhoog.

De lucht is kraakhelder, je ziet alleen wat strepen van voorbijgaande vliegtuigen. Het is stil, vredig. Eventjes, heel eventjes, zijn we weer dezelfde Jenny en Adam van 10 en 11 jaar oud.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *