april 23, 2022

Hemelse zondaar

Het geluid van mijn hakken op de tegelvloer wordt weerkaatst op de muren van de kerk. Schichtig kijk ik om me heen terwijl ik mijn zwarte sjaal iets verder over mijn donkere golvende lokken trek. Ik duw mijn grote zonnebril nog wat dichter op mijn neus. De zon veroorzaakt een kleurvol patroon op de grond door de oude glas-in-lood ramen. Aan het einde van de zijbeuk zie ik de plek waar ik naartoe moet. Het lampje bovenop de biechtstoel brandt, mijn vaste priester zit hoogstwaarschijnlijk op zijn gewoonlijke plek. Ik adem een keer diep in en uit voordat ik naar binnen stap.

Terwijl ik ga zitten schuift het luikje tussen de twee plaatsen open. Goedemorgen, mijn kind. Goedemorgen vader, zeg ik snel. Ik probeer door het raampje heen te zien met wie ik praat. Dan herken ik zijn parfum, zijn mannelijke geur dringt diep mijn neusgaten in. Het is de priester met wie ik gewoonlijk ook praat. Hij heeft al zo veel van mijn zonden moeten aanhoren, vandaag is geen uitzondering. Wat wil je vertellen deze ochtend, mijn kind? Ik pers mijn roodgestifte lippen op elkaar en zucht diep, mijn borsten rijzen en dalen in mijn strakke bh. Ik heb weer gezondigd, vader. Het blijft even stil. Vertel, mijn kind, antwoord de priester dan.

Ik kan de contouren van zijn gezicht enigszins ontwaren door het gaas tussen onze hokjes. Het is een knappe man, mijn priester. Hij is verzorgd, rechte tanden, zijn haren achterover gekamd. Zijn geur doet scheuten van opwinding rechtstreeks naar mijn onderbuik schieten. Af en toe zie ik hem door de kerk lopen als ik in een kerkbank zit en mijn zonden overdenk. Terloops bekijkt hij me dan, een vluchtige blik over mijn gezicht en soms over mijn lichaam. Ik vraag me vaak af of hij zondige gedachten over me heeft of dat hij me juist veracht om de mijne. Daarnaast vraag ik me wel eens af of hij nog maagd is, of dat hij stiekem toch al wel eens de warmte van een vrouw heeft gekend. Het celibaat lijkt me inmiddels zo achterhaald.

Ik kijk vanuit mijn ooghoek door het gaas naar de priester. Afgelopen weekend heb ik seks gehad met een getrouwde man, biecht ik op. De priester schraapt zijn keel. Vertel verder, mijn kind. Ik zucht. Dan vertel ik het hele verhaal. Ik heb hem leren kennen in de bar, ik zag zijn trouwring maar stapte toch op hem af. Hij was onmiddellijk verkocht, ik zag het aan zijn ogen. Hij liet zijn blik over mijn rondingen gaan en kocht een drankje voor me. Daarna heb ik hem mee naar mijn huis genomen. Toen we daar aankwamen heb ik de kleren van zijn lijf gerukt en ben ik bovenop hem gaan zitten. Intussen hoor ik naast me, in het biechthokje, dat de priester op zijn plek verschuift. Zijn ademhaling is aanzienlijk sneller geworden. Ik vertel snel verder. Ik heb zijn pik in me laten glijden en heb net zo lang op hem gereden totdat hij is klaargekomen. Dat was ook genoeg om mij over het randje te helpen. Ik zie vanuit mijn ooghoek dat de priester zijn vinger achter zijn boordje haakt en er aan trekt alsof hij niet genoeg lucht krijgt. Heb je berouw, mijn kind? Zijn stem klinkt geknepen en schor. Om eerlijk te zijn, vader… Nee. Toen ik naakt op de bedrand zat en naar zijn naakte lichaam keek voelde ik geen spijt of schuldgevoel. Sterker nog, ik zou het volgend weekend weer doen. De priester proest en zucht dan. Op deze manier heeft biechten geen zin, mijn kind, je moet berouw hebben voor je daden, anders kunnen je zonden niet vergeven worden. Ik staar nonchalant naar voren en trek mijn blouse nog wat naar beneden, mijn diepe decolleté wordt nog beter zichtbaar. Vooruit dan vader, dan word ik maar niet vergeven, ik ben toch al verdoemd.

“Ik duw zijn gewaad vanaf de onderkant omhoog, over zijn middel heen.”

Voor hij nog iets kan zeggen sta ik op en stap ik mijn biechtstoel uit. Ik ruk het deurtje van zijn hokje open en staar recht in zijn verbaasde ogen. Zijn mond gaat open om iets te zeggen maar ik sluit het deurtje achter me en zijn mond gaat tegelijkertijd weer dicht. Zijn geur vult mijn neusgaten en ik zak voor zijn knieën op de grond. Zijn blik volgt die van mij en ik kijk met een onschuldige blik in mijn ogen naar hem omhoog. Zonder iets te zeggen laat ik mijn handen onder zijn gewaad glijden, langs zijn bovenbenen op weg naar zijn pik. Daar aangekomen tref ik aan wat ik al had verwacht: een kei harde lul. Zijn adem stokt in zijn keel wanneer ik hem in mijn handen neem en hem streel. Ik zie iets wat lijkt op protest in zijn houding maar die verdwijnt gauw als ik de druk en het tempo van mijn handen wat opvoer. Zijn ogen vallen dicht en zijn hoofd leunt achterover tegen de houten achterkant van het biechthokje. Net voordat hij richting zijn climax gaat stop ik en trek ik mijn handen terug. Ik duw zijn gewaad vanaf de onderkant omhoog, over zijn middel heen. Dan draai ik me snel om en til mijn rok op, mijn billen in zijn richting geduwd. Mijn hand pakt zijn lul vast en ik leid hem naar het juiste plekje. Ik ben al nat als hij stukje bij beetje bij me naar binnen glijdt. Ik hoor dat de priester moeite heeft om zich in te houden en voor ik het doorheb heeft hij zijn handen op mijn heupen gelegd.

Ik begin te bewegen en voel hem in en uit mijn poes glijden. Ik til mijn billen op en laat ze met een klap weer zakken. Vervolgens voer ik het tempo nog wat op. Zijn vingers duwen in mijn heupen en ik hoor hem achter me kermen en kreunen. De grijns op mijn gezicht wordt nog wat breder als ik me bedenk hoeveel macht ik op dit moment over deze man heb. Op en neer, op en neer, elke keer als ik naar beden kom hoor ik mijn billen op zijn onderlijf terechtkomen. Achter me gromt de priester en hij beweegt zachtjes zijn heupen mee. Ik voel aan zijn pik dat zijn climax in aantocht is en ik ga genadeloos door met bewegen. Uiteindelijk uit hij een harde kreun en dan komt hij in me klaar. Hij beweegt nog een paar keer terwijl hij zich grommend in me leegspuit. Voldaan laat ik mezelf van hem afgaan. Ik trek mijn rok recht en kijk even om, over mijn schouder. Mijn priester heeft rode wangen, zijn gladgekamde haar zit in de war. Hij trekt snel zijn gewaad over zijn half harde piemel naar beneden en kijkt beschaamd van me weg. Ik voel intussen zijn warme zaad langs mijn dijbeen naar beneden lopen en grijns terwijl ik het deurtje van het biechthokje openduw. Ik trek nog een keer mijn blouse naar beneden en zet mijn zonnebril op, klaar om naar huis te gaan.

Mijn kind? Hallo? Ik schrik op en kijk naar rechts. Mijn priester is iets dichter bij het gaas komen zitten en herhaalt zichzelf. Heb je berouw van je daden, mijn kind? Ik schraap mijn keel en schuifel even op het bankje. Mijn poes is nat, voel ik door mijn kleren heen. Ik wuif mezelf wat koelte toe. Ja, vader, ik heb berouw van mijn daden. Als hij eens wist wat ik net over hem gefantaseerd heb, zijn harde, kloppende lul in mijn natte poes. Daar kunnen geen tachtig weesgegroetjes tegenop. Dan hoor ik hem de bekende woorden zeggen die mijn zondige dagen weer van me af wassen.

‘Ik ontsla u van uw zonden in de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.’

Amen, vader. Amen.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *