april 27, 2022

Exotisch avontuur

Terwijl ik op mijn balkon zit hoor ik een kakofonie van verkeersgeluiden en mensen om me heen. Het schemert en de straten beginnen rustiger te worden. De warme avondzon brandt op mijn gezicht en ik zucht. Eindelijk ben ik thuis.

Mijn roots liggen in Indonesië, Javaans, om precies te zijn. In Nederland had ik een groot sociaal netwerk van familie en vrienden en nagenoeg iedereen is al naar Indonesië geweest, behalve ik. Omdat ik dit jaar ben afgestudeerd besloot ik de reis te gaan maken waar ik altijd al van had gedroomd. Ik zal eerst Java aandoen en dan ga ik verder naar Taiwan en zo zal ik rondreizen totdat ik uiteindelijk eindig in Australië.

Tevreden neem ik een slok van mijn cola en dan besluit ik mezelf klaar te gaan maken voor het diner. Alleen op reis zijn is echt geweldig, je leert ZO veel nieuwe mensen kennen. Het gevoel van aangewezen zijn op jezelf is heel apart. Mijn vriendinnen waren een beetje bezorgd, een vrouw die alleen reist is kwetsbaar. Toch was ik nooit alleen, ik sliep in hostels en ontmoette op die manier veel gelijkgestemden. We maakten samen dagtripjes of gingen samen uit eten. Vanavond zou ook weer zo’n avond worden. We gaan met een klein groepje samen eten en vervolgens gaan we naar club Centro, één van de hotspots van Jakarta. Ik slof naar de badkamer en gooi mijn kimono uit. Tijd om te bedenken wat ik aan ga doen.

Gehuld in een zomers jurkje kom ik de trap af lopen naar de receptie. Daar staan al een aantal bekenden te wachten. Plots komt er iemand met zijn rugzak voor me langs lopen en we botsen tegen elkaar. Oh, I’m sorry! zeg ik snel. Don’t worry, antwoordt hij. Ik reik naar een tasje wat uit zijn handen is gevallen en bij het oppakken raakt zijn hand de mijne. Ik kijk even verontschuldigend naar hem en zie dat zijn grote ogen op die van mij zijn gericht. Hij is knap, heel knap. Zijn glimlach is oogverblindend en haastig stop ik een lok zwart haar achter mijn oor. Are you going out to dinner? vraagt hij terwijl hij een blik werpt op ons gezelschap. Yes, just next door, antwoord ik. Hij knikt vriendelijk. Mens! Vraag of ie mee gaat! Mijn gedachten roepen me op tot actie. Would you like to join us? vraag ik op mijn aller verleidelijkst. Hij lijkt even na te denken en ergens ben ik bang dat hij nee zegt. Can you give me a minute? I will just put my stuff in my room. Ik knik. Dan denk ik een Nederlands accent onder zijn Engels te horen. Wacht even, ben je Nederlands? Zijn blik schiet naar die van mij met opgetrokken wenkbrauwen. Ben jij Nederlands? vraagt hij verontwaardigt. Ik barst in lachen uit. Tsja, ik weet het, ik pas hier nogal goed tussen de lokale bevolking. Hij lacht met me mee. Wow, kei fijn om weer even Nederlands te kunnen praten, verzucht hij. Ik glimlach. Dan tik ik hem op zijn arm. Kom, leg je spullen weg en ga gezellig mee eten. Hij kijkt enthousiast en het groepje waarmee ik oorspronkelijk zou gaan zwaait vriendelijk naar hem. Hij loopt snel de trap op en ik loop op het groepje medereizigers af.

Binnen vijf minuten is hij weer beneden, omgekleed in een schone blouse met korte mouwen. Zijn gespierde armen komen ietwat onder zijn mouwen uit en ik merk dat ik geïntrigeerd ben. Stiekem vraag ik me af hoe de rest van zijn lichaam eruit zou zien onder zijn kleding. Omdat ik het warm krijg draai ik me snel om naar Katia, een Russisch meisje uit de groep. Are we ready? vraagt ze aan iedereen. Vervolgens lopen we met de groep het hostel uit richting het leuke restaurantje wat we eerder die dag hadden gezien. Iedereen gaat zitten en als laatst schuift de nieuwe jongen naast mij zijn stoel aan. Ik heb me nog niet eens voorgesteld, ik ben Noud. Hij reikt zijn hand naar de mijne en enthousiast pak ik hem aan. Ik ben Dewi, aangenaam kennis met je te maken. De warmte van zijn hand spreidt zich uit over de mijne en ik voel precies hoe zijn vingers langs mijn handpalm gaan als hij mijn hand loslaat. Hij kijkt even naar me van opzij en ik beantwoord zijn blik zelfverzekerd en flirterig. Is dat ook een Indonesische naam? Ik neem aan dat je roots hier liggen, toch? Ik grinnik. Ja, goed geraden. Mijn naam is inderdaad Indonesisch. Hij kijkt bedachtzaam. Wat betekent het dan precies? Ik kijk hem aan vanuit mijn ooghoek en glimlach mysterieus. Godin, fluister ik, terwijl ik mijn wenkbrauwen even suggestief optrek. Ik zie zijn ogen onmiddellijk veranderen van geïnteresseerd naar opgewonden. Zonder dat ik het in de gaten heb verdwijnt de rest van het gezelschap om ons heen. Even lijkt het alsof we met tweeën uit eten zijn.

Isn’t that right, Dewi? Ik krijg een duw van Katia, die naast me zit. Ehh, yes, yes of course, antwoord ik zonder dat ik weet waar ik nu precies ja op zeg. Het gezelschap barst gezamenlijk in lachen uit. Waarschijnlijk heb ik iets heel doms gezegd. Right, soooo body shots with Dewi, everyone!! Katia schaterlacht en de mannen uit het gezelschap tillen hun biertje omhoog in een proostbeweging. Bodyshots? Noud kijkt verbaasd en verlekkerd tegelijk. Ik sla met mijn handpalm tegen mijn voorhoofd. Oh mijn God, wat heb ik nou weer gedaan. Nadat de hilariteit weer wat is gezakt komt ons eten, voor mij en Noud gado gado. Ik zie hem genieten en glimlach naar hem. Dit is echt zo gruwelijk lekker he, zegt hij nadat hij zijn vingers aflikt. Ik grinnik. Jep, ik weet het, zo maakt mama het thuis ook. Hij zucht verlangend. Man, ik zou er echt een moord voor doen om elke dag zo te kunnen eten. Het enige wat wij thuis kregen was droog vlees, tot snot gekookte groenten en aardappelen. Proestend van het lachen por ik hem met mijn ellenboog in zijn zij. Hij lacht met me mee en port me zacht terug. Een steek van opwinding schiet naar mijn onderbuik als onze blikken elkaar weer kruisen. Zijn ogen staan ondeugend, volgens mij is hij stout en speels. Ik hou er van. De rest van het diner volgen de flirterige opmerkingen elkaar op en ik merk dat we enorm klikken. Katia vraagt of Noud meegaat naar club Centro. Even kijkt hij naar mij en dan zegt hij volmondig ja.

We lopen de club in en de muziek komt ons vol tegemoet. Iedereen uit onze groep is uitgelaten en al licht aangeschoten van het bier bij het eten. Ik voel bij mezelf ook al de bekende blosjes op mijn wangen staan en merk dat ik telkens weer richting Noud zweef. Hij is als een magneet voor me. Op de dansvloer ga ik los en Noud is gelukkig niet zo stijf als de gemiddelde Nederlandse jongen. Zijn heupen bewegen losjes en hij heeft een goed gevoel voor ritme. Ik voel zijn ogen over mijn lichaam glijden terwijl ik dans en zijn blik maakt me wild van verlangen. Ik heb zin om hem naar één van de bankjes te sleuren en bovenop hem te gaan zitten terwijl ik hem helemaal gek maak. Expres laat ik mijn heupen verleidelijk bewegen op de maat van de muziek terwijl ik weet dat hij naar me kijkt. Katia trekt me ineens mee aan mijn hand richting de bar. It’s time for bodyshots, remember! Ik stribbel een beetje tegen maar Katia is verrassend sterk voor een klein Russische vrouwtje. Onze groep volgt ons naar de bar waar Katia al naar de barman schreeuwt om boven de muziek uit te komen. SHOTS! Is het enig wat ik hoor. Niet lang daarna staat er een rijtje shotjes klaar op de bar, genoeg voor iedereen in ons gezelschap. Here! zegt Katia terwijl ze er eentje aan mij geeft. Ik wil het glaasje aan mijn mond zetten maar ze houdt mijn arm tegen. No, no, no! Put it here! Katia wijst naar mijn decolleté. Ik moet hardop lachen maar zie dan dat ze serieus is. Ze pakt het glaasje van me over en duwt het tussen mijn borsten in zodat het nét boven mijn jurkje uitkomt. Dan pakt ze Noud aan zijn pols vast en trekt hem naar me toe. On your knees, boy, zegt ze. Hij gehoorzaamt en knielt voor me. Mijn wangen worden rood. Now you bend over and give him the shot. Katia duwt me iets naar voren en ik voel de vloeistof een beetje over het randje gaan, over mijn blote borst. Noud en ik lachen ietwat ongemakkelijk naar elkaar. Dan buig ik voorover en hij pakt geroutineerd het glaasje met zijn mond uit mijn decolleté en giet het achterover, zonder handen.

Heel onze groep applaudisseert als Noud weer opstaat met het shotglaasje in zijn hand. Ik klap in mijn handen en ben lichtelijk onder de indruk. Noud draait zich weer om naar mij en pakt me vast bij mijn middel. Dan trekt hij me naar zich toe en drukt zijn mond tussen mijn borsten, de geknoeide drank opslurpend. Zijn gezicht tussen mijn borsten windt me op, meer dan ik durf toe te geven. Triomfantelijk laat hij me weer los en de mannen in het gezelschap joelen en de meiden gillen. Ik pak zijn pols vast en trek hem weer naar me toe. Niet zo snel jij, zeg ik sensueel. Ik pak zijn kin tussen mijn vingers en druk een dikke kus op zijn mond. Hij is stijf van de spanning maar ontspant gauw als hij mijn tong op zijn lippen voelt. Hij opent zijn mond om mijn tong naar binnen te laten en zoent mij even gepassioneerd terug. Weer hoor ik gejoel om ons heen en dan besef ik weer waar we zijn. Ik laat zijn gezicht gauw los en duw hem speels een stukje van me af. Zijn gezicht is donker van opwinding, zijn ondeugende ogen staan nu wild en roofdierachtig. Ik besef me terdege dat ik hem nu écht heb uitgedaagd. Meteen voel ik dat ik benieuwd ben naar het verloop van de rest van de avond. Uiteindelijk dansen we samen, steeds wat dichter tegen elkaar aan. Zijn onderlichaam schuurt tegen mijn billen en mijn opwinding groeit met de minuut. Zijn handen glijden omhoog naar mijn taille en hij raakt stiekem even de onderkant van mijn borsten. Dan fluistert hij in mijn oor. Ik moet je hebben, godin. Ik voel kippenvel over mijn rug en armen verschijnen.

Het feestgedruis begint op zijn einde te lopen en ik loop hand in hand met Noud over straat. We zijn jolig van de alcohol maar hebben allebei niet zo veel gezopen dat we echt dronken zijn. Voor ons hotel staan we even stil terwijl de rest van onze groep afscheid neemt en naar hun hotelkamers gaat. Ik kijk onschuldig vanonder mijn wimpers naar hem omhoog. Dus… zegt hij. Dus… antwoord ik traag. Heb je misschien zin in een ijskoud glas cola? Ik moet mijn lach inhouden als ik zijn licht verontwaardigde hoofd zie. Noud barst vervolgens in lachen uit. Nou, dat klinkt eigenlijk best wel goed, ik ben echt half uitgedroogd. Hij pakt mijn hand weer vast en ik ben wederom verbaasd van hoe bewust ik me ben van zijn lichaam naast het mijne. Mijn hartslag stijgt en we lopen achter elkaar aan richting mijn hotelkamer. Eenmaal boven duwt hij me zacht tegen mijn nog gesloten kamerdeur. Hij zoent me intiem en laat zijn tong naar binnen gaan. Ik voel de druk van zijn lichaam tegen het mijne en kreun zachtjes onder zijn mond. Hij laat me weer los en ik kijk hem glazig aan. Oh, de deur, zeg ik verstrooid. Ik open de deur van mijn hotelkamer en hij volgt me naar binnen. Ik ben echter helemaal niet van plan om cola voor hem te gaan pakken.

“Hij laat zijn handen over mijn billen glijden, omhoog langs mijn middel en tussen onze lijven in naar mijn borsten.”

Ik duw met mijn hand tegen zijn borstkas waardoor hij achteruit richting het bed strompelt. Vervolgens duwt de bedrand in zijn knieholte en wordt hij gedwongen om te gaan zitten op bed. Ik til langzaam maar zeker mijn benen op en zet mijn knieën aan weerszijden van zijn benen. Mijn jurkje kruipt automatisch omhoog en als ik zit pakt hij mijn billen vast. Ik duw mijn onderlijf dichter tegen dat van hem aan en voel zijn half harde lul in zijn korte broek. Mijn kutje is nog steeds verpakt in een slipje maar deze is zo dun dat ik al geniet van de schurende beweging die ik met mijn kruis maak. We zoenen elkaar intens, mijn hoofd iets boven dat van hem. Hij laat zijn handen over mijn billen glijden, omhoog langs mijn middel en tussen onze lijven in naar mijn borsten. Mijn tepels worden hard en dat voelt hij door de stof van mijn jurkje heen. Hij duwt de bandjes omlaag en mijn borsten springen tevoorschijn. Even laat hij mijn mond los en zoekt zijn mond naar mijn tepels. Ik heb mijn armen om zijn nek zodat ik hem dicht tegen me aan kan houden. Zijn tong cirkelt om mijn tepel heen en dan bijt hij er zachtjes in. Ik duw ondertussen ritmisch mijn onderlichaam tegen dat van hem, mijn clit wordt hierdoor heerlijk gestimuleerd. Zachtjes zucht ik als hij aan mijn tepel zuigt. Ik wil meer, hijg ik hardop. Hij tilt me op bij mijn middel en gaat zelf ook rechtop staan. Mijn jurkje valt naar de grond en ik trek zelf mijn slipje uit. Hij heeft ondertussen zijn blouse uit en rommelt aan zijn broekriem. Zijn lichaam is echt gruwelijk mooi. Fuck, je bent lekker, zeg ik zacht. Hij grinnikt. Heb je jezelf al gezien, godin? Zijn broek zakt naar zijn enkels en zijn onderbroek volgt. Ik zie zijn mooie, harde pik in mijn richting steken en kan de drang om hem aan te raken niet onderdrukken.

Ik heb zijn harde lul in mijn hand en begin hem zachtjes te strelen. Hij pakt de achterkant van mijn hoofd vast en trekt me naar zich toe voor een diepe tongzoen. Ondertussen voel ik zijn hand tussen ons in gaan, zijn vingers glijden tussen mijn benen. Daar voelt hij dat mijn kutje al nat is van alle spanning van die avond en het schuren op zijn schoot. Eén van zijn vingers glipt voorzichtig een stukje naar binnen. Ik zucht en moedig hem aan door mijn heupen lichtjes op zijn vinger te bewegen. Ondertussen blijf ik de lengte van zijn pik strelen, onderhands trek ik hem zachtjes af. Hij kreunt licht terwijl ik iets meer druk met mijn hand zet en mijn vingers over zijn eikel laat gaan. Vervolgens voel ik een tweede vinger bij me naar binnen glijden, ritmisch in en uit op hetzelfde tempo als waarop ik hem aftrek. We zuchten in elkaars mond en zoenen heftig. Onze kus wordt rommeliger, gepassioneerder. Zijn natte vingers glijden uit me en stimuleren mijn clit op een rustig tempo. Ik voel de opwinding toenemen terwijl ik me concentreer op wat hij aan het doen is. Dan trekt hij zijn hand terug. Hij trekt me aan mijn pols mee naar het bed en legt me op mijn rug. Als een roofdier komt hij tussen mijn benen geslopen, kusjes drukkend op weg naar boven. Zijn warme, natte tong gaat over mijn clit en ik slaak een zucht van opwinding. Zeg me wat je lekker vind, zegt hij zacht. Ik knik heftig, ik kan even geen woord uitbrengen. Hij begint verschillende technieken toe te passen terwijl hij me likt. Iets wat hij doet voelt ineens intens goed en ik leg snel mijn hand op zijn hoofd. Daar, dat, niet stoppen. Mijn stem klinkt hees van geilheid. Hij blijft gestaag doorlikken op precies de manier die ik lekker vind. Ik voel mijn hoogtepunt aankomen vanuit de verte. Concentrerend op het gevoel ga ik helemaal in mijn eigen zone. Mijn climax komt steeds dichterbij en de druk van mijn hand op zijn hoofd neemt toe terwijl ik me schrap zet voor mijn ontlading. Niet stoppen nu, ja zo, hijg ik schor. Hij blijft doorgaan en voelt zich gesterkt door mijn opwinding. Een golf van genot komt over me heen gerold, zo heftig dat ik zijn hoofd onwillekeurig tussen mijn benen klem. Kreunend laat ik me gaan en als mijn orgasme wegdrijft voel ik me compleet ontspannen.

Veel tijd om bij te komen heb ik niet want ik hoor dat hij een condoom omschuift en dan komt hij meteen weer tussen mijn benen liggen. Ik voel zijn eikel tegen mijn natte kutje duwen en dan schuift hij naar binnen. Hij tilt mijn benen op en legt ze omhoog tegen zijn borstkas aan. Hij penetreert me diep en hij laat zijn pik helemaal in en uit me gaan. Dan begint hij me te neuken op een sneller tempo, zijn onderlichaam klapt tegen dat van mij. Ik kreun van opwinding en ik hoor hem grommen terwijl hij mijn benen stevig vasthoudt. Zijn lul gaat enorm diep en ik heb soms een beetje moeite met zijn lengte. Mijn borsten bewegen heftig door zijn stoten en ik zie dat hij geniet van die aanblik. Na nog een paar minuten stoten haalt hij mijn benen van zijn schouders en komt hij plat op me liggen. Ik klem mijn benen om hem heen zodat hij meer toegang heeft en we zoenen gepassioneerd. Hij kneedt mijn borsten terwijl hij op een langzaam en intiem tempo zijn pik in en uit me laat glijden. We zoenen en neuken zo eventjes totdat hij ineens zijn lul helemaal uit me laat gaan. Hij draait me op mijn knieën en in standje doggystyle laat hij zijn dikke pik in me glijden en begint me te neuken. Zijn bovenlichaam komt iets dichterbij en met zijn vrije hand pakt hij mijn borst vast. Zijn tempo neemt iets toe en wanneer hij zijn bovenlichaam weer optilt pakt hij mijn heupen stevig vast. Hmm fuck, is alles wat ik hem hoor uitkramen. Ik kreun en voel mijn billen bewegen terwijl hij zijn lange lul genadeloos in me blijft rammen. Ja, ja, alsjeblieft! Ik weet niet waar ik om smeek maar ik geniet er van om zo door hem genomen te worden. Aangemoedigd door mijn woorden stoot hij nog wat harder bij me naar binnen. Dit doet hij nog een paar keer en dan hoor ik dat hij zichzelf verliest in een heftig orgasme. Hij blijft nog even in me bewegen terwijl hij hard in mijn billen knijpt. Ik kreun met hem mee en samen hijgen we van inspanning.

Hij laat zijn pik uit me glijden en ploft op zijn rug, zijn borstkas glimt van het zweet. Ik laat mezelf naast hem neervallen en staar naar het plafond, mond open en zwaar ademend. Hij kijkt met me mee naar het plafond en grinnikt. Jeetje, ik had niet verwacht zo’n godin als jij te ontmoeten op mijn reis. Ik lach hardop, mijn buik en borsten bewegen mee. Dan laat ik me van het bed glijden en loop ik naar de badkamer. Even bijkomen hoor, verzeker ik hem. Ik fris mezelf even op en doe mijn kimono aan over mijn naakte lichaam. Ik kijk in de spiegel en zie dat mijn seksblos zich uitspreidt over mijn gezicht en borstkas. Als ik de badkamer uit loop zie ik hem nog tevreden op zijn rug liggen, zijn ogen dicht en zijn mondhoeken omhoog gekruld. Hij zucht content en doet dan zijn ogen open om naar mij te kijken. Shit zeg, wat ben je mooi, zegt hij warm. Zijn woorden raken me. Dan glimlach ik stout terwijl ik mijn ogen langzaam van zijn tenen naar zijn gezicht laat glijden.

Ben je klaar voor ronde twee?

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *