april 30, 2022

De analyse

Ik hou er niet van om de baas te zijn. Als ik me laat neuken door een vent wil ik dat hij met me doet wat hij wil, zonder vragen of protest vanuit mijn kant. Het gaat me niet eens om het neuken, weet je dat? Spanken, vastbinden, het is allemaal oké, zolang ze maar weten dat mijn safeword ‘Amsterdam’ is. Ik wil me gewoon machteloos en onderdanig voelen, zoals het een echte sub betaamd.

Wanneer ik stop met praten en even voor me uit kijk zie ik dat mijn psycholoog zijn verontwaardiging niet helemaal kan verbergen. Ik ben geïntrigeerd. Was het wel verontwaardiging wat ik zag? Of zag ik daadwerkelijk zijn pupillen wat groter worden?
Hij neemt een slok van zijn water en ik zie dat zijn hand licht trilt. Dat had ik niet van hem verwacht, wie weet wordt deze sessie toch nog interessant. Laat me je wat vertellen over mijn psycholoog. Hij ziet er goed uit, zorgt goed voor zichzelf. Prima lijf, zelfs in kleding. Mooie kop, leuk brilletje wat hem goed staat. Ik ben al vanaf onze eerste sessie verkocht. Ja, ik weet het, het is ziekelijk. Ik raak altijd opgewonden van de verschillen in macht tussen mannen en vrouwen. Helaas liggen goede, dominante mannen niet voor het oprapen. De combinatie van sadisme en zorgzaamheid ontbreekt bij velen. Daarnaast draait het bij veel zogeheten ‘doms’ alleen maar om het neuken, terwijl dit niet voor mij geldt. Ik bestudeer de man tegenover mij weer even. Hoeveel groter kan het machtsverschil zijn dan hier? Ik, de arme, gestoorde cliënt. Mijn psycholoog, de geleerde, nette man. Na een paar gesprekken over mijn jeugdtrauma’s vond ik het wel tijd om mijn fetish aan te halen. Noem het wat je wilt, laat alle psychoanalyses van Freud er maar op los. Waren het daddy issues? Wellicht. Maar, ik dwaal af.

Ik zie dat hij zijn water wegzet en zijn tong snel over zijn onderlip laat gaan omdat daar nog een druppel water op ligt. Mooie lippen, dat ben ik nog vergeten te vermelden in mijn beschrijving. Lippen die, bedenk ik me nu, gemaakt zijn om op mijn tepels te belanden. Lippen die thuishoren op mijn clit of kontgaatje. Na onze sessies kom ik thuis en vinger ik mezelf altijd minstens drie keer klaar, denkend aan zijn strenge gezicht en grote handen. Terwijl ik mijn stoute gedachten de overhand laat nemen krijg ik het vanzelf warm. Ik duw met mijn handen op mijn armleuningen en til mijn heupen op om mijn nat wordende kutje een beetje lucht en ruimte te gunnen terwijl ik een andere zitpositie aanneem.

Zeg eens, wat maakt dat je het zo fijn en belangrijk vindt om onderdanig te zijn? Vraagt hij terwijl ook hij ietwat ongemakkelijk verschuift in zijn leren fauteuil. Zou hij een harde pik aan het krijgen zijn? Ik kijk hem van onder mijn wimpers onschuldig aan en zeg hem dat ik op die manier alle controle weg kan geven. Dat ik dan even niet na hoef te denken maar mezelf weer klein en hulpeloos kan voelen. Ditmaal echter met échte controle nog achter de hand, als noodoplossing. Mijn safeword en het feit dat je consent geeft voor wat er gebeurt doet me écht veilig voelen. Hij brabbelt iets geleerds over mijn jeugd, absent vaderfiguur en over de connectie tussen die twee. Ik merk dat mijn gedachten weer afdwalen. Het boeit me eigenlijk allemaal niet, beste meneer de psycholoog.

Ik begin me steeds meer af te vragen of ik hem zo ver krijg dat hij aan me gaat zitten. Ik hou alleen niet van het nemen van initiatief, ik wil juist overmeesterd worden. Vaak wordt initiatief van een sub zelfs bestraft. Zou hij me straffen? Uiteindelijk besluit ik de – hele – stoute schoenen aan te trekken. Ik kijk hem strak aan en vraag wat hij het leukste vindt; dominant of onderdanig zijn? Hij schrikt zichtbaar van mijn vraag en heeft moeite zijn professionele façade hoog te houden. Ik sta op, zijn ogen volgen mij. Hij pakt de leuningen van zijn stoel stevig beet. Ik loop naar hem toe en ik zie zijn adamsappel bewegen wanneer hij slikt. Ik hou ons oogcontact stevig vast en stop pas als ik recht voor zijn benen sta. Hij schuift iets naar achteren in zijn stoel, zijn mond gaat even open en dicht. Hij weigert me niet, hij zegt he-le-maal niks. Wie zwijgt stemt toe… toch?

“Voor ik goed en wel besef wat er gebeurt voel ik een vlakke hand met verrassende kracht neerkomen op mijn billen.”

Terwijl ik voor hem kniel, mijn lichaam draai en mijn bovenlijf over zijn benen heen leg, ademt hij hoorbaar in. Ik zie in mijn ooghoek dat zijn vingers in het leer van de armleuning drukken. Zijn vingers worden wit, zijn ademhaling is gejaagd. Ik laat mijn bovenlijf hangen en trek met mijn ene, vrije hand mijn rokje omhoog tot over mijn billen. Zijn adem stokt. Ik voel hoe hij naar mijn gladde, witte billen kijkt. Hij streelt ze bijna met zijn blik. Alsjeblieft, meneer, ik heb het nodig. Ik smeek hem. Voor ik goed en wel besef wat er gebeurt voel ik een vlakke hand met verrassende kracht neerkomen op mijn billen. Hij treft me precies op het randje waar mijn billen overgaan naar mijn bovenbeen, in de buurt van mijn kutje. Ik snak naar adem en mijn bovenlijf komt van de schok een stukje omhoog. Hij duwt mijn bovenlijf hardhandig naar beneden met zijn andere hand en ik voel dat hij weer uithaalt. Met een dikke klets komt zijn hand weer neer op mijn inmiddels rode, prikkelende billen. Hij begint sneller te slaan en ik kerm bij iedere klap. Fuck, ja, ga door! Ik voel me een stout meisje dat billenkoek verdient, precies zoals ik het nodig heb. Ik focus me op de pijn die hij achterlaat en probeer in het ritme van zijn slagen te komen. Hij blijft mijn billen raken en ik voel intussen dat ik al zeiknat ben. Mijn vocht komt op zijn hand terecht en bij iedere klap op mijn billen maakt hij ze natter. Ik schreeuw het ondertussen uit. Mijn billen voelen heet, rauw en mishandeld. Mmmm ja…

Met een harde duw vlieg ik van zijn schoot af en beland ik op de vloer. Hij ritst zijn broek vliegensvlug open en trekt me aan mijn haren weer omhoog. Zijn keiharde lul springt me tegemoet wanneer hij zijn onderbroek naar beneden duwt. Hij schuift ervaren mijn mond om zijn pik en houdt mijn hoofd vast terwijl hij mijn mond neukt. Hij stopt zijn pik iets te diep en ik trek het bijna niet meer. Betraand kijk ik naar boven en ik zie dat dit precies is wat hij wil. Mijn mascara loopt uit en hij smeert het uit met zijn vingers. Vervolgens blijft hij mijn mond doorneuken tot hij plotseling zijn lul uit mijn mond haalt en mijn gezicht ruw kantelt met zijn andere hand. Hij rukt zich totdat hij kreunend klaarkomt over mijn gezicht. De warme stralen cum schieten over mijn wang en komen op mijn schouder en in mijn haar terecht. Een klein beetje valt recht op mijn mondhoek. Ik steek mijn tong brutaal uit en proef zijn zilte sperma.

Je ziet eruit als een pijpslet. Staat je goed, subje. Dat is alles wat hij zegt. Ik kan alleen maar van onder mijn wimpers naar hem kijken en hijgen van uitputting. Ik voel intussen de stralen sperma over mijn gezicht naar beneden lopen. Tegelijkertijd voel ik mijn billen branden, dat wordt niet comfortabel zitten morgen. Hij trekt me ruw omhoog en pakt me bij mijn kin. Ik kijk hem strak aan. Jij maakt je gezicht niet schoon totdat je thuis bent, heb je dat begrepen? Zijn stem is donker, bazig. Ik knik gehoorzaam en voel de spanning in mijn kutje weer opbouwen. Daarnaast wordt deze sessie niet verrekend, maar ik verwacht je volgende week weer.

Hij grijnst sadistisch. Ik trek mijn rok recht en loop richting de deur. Hij roept me ineens na en ik draai op mijn hakken om. Voor volgende week, je zorgt dat je geen slip aanhebt en een buttplug in dat strakke kontje van je stopt. Ik sidder. Ik trek de deur achter me dicht en voel door mijn rok heen dat mijn billen in de fik staan. Terwijl ik naar de lift loop voel ik een straaltje cum via mijn nek mijn decolleté insijpelen. Ergens hoop ik dat ik niemand tegen kom, ergens windt de kans op verdere vernedering me nog meer op.

Artwork made by Coloringcuties


Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *