mei 4, 2022

Zijn berichtjes

Elke week op donderdag is mijn man tennissen en daarna blijft hij tot minimaal één uur in de bar hangen. Donderdag is de avond dat mijn plaaggeest vaak online is en mij berichtjes stuurt.

Vanavond kon niet snel genoeg komen. Ik ga lekker op bed liggen met een groot glas wijn op mijn nachtkastje en de TV aan. Mijn telefoon ligt naast me, het scherm omhoog gericht. Ik wacht totdat het scherm oplicht en ik een bericht krijg van hem, we noemen hem voor het gemak even Tom. Een tijd geleden kreeg ik een vriendschapsverzoek op Instagram dat ik achteloos accepteerde. Ik heb een open account met vrij veel volgers en hou eigenlijk nooit bij wie dat nu precies zijn. Al snel kreeg ik een reactie op één van mijn verhalen van hem. Een smiley, niks bijzonders. Na een tijdje reageerde hij wel eens op mijn verhalen met een opmerking. Simpele woorden zoals ‘gezellig’ of ‘proost’. Ik zocht er niet veel achter en dubbelklikte om zijn opmerking leuk te vinden en ging verder met mijn dag. Tot laatst.

Voordat ik het vergeet te zeggen: nee, ik ben geen vreemdganger. Ik neuk niet met andere mannen, ik flirt zelfs nauwelijks met andere mannen in de kroeg. Ik hou van mijn man en we hebben het fijn samen. Toch is er iets wat ik bij hem niet kwijt kan. Mijn voorliefde voor keiharde seks. Mijn man is vrij vanilla, zie je. We hebben fijne seks, ik kom vaak klaar en hij luistert goed naar mijn lichaam. Helaas mis ik toch iets. Elke keer als ik hem aanspoor om me eens hard te nemen dan schiet hij in de lach. Als ik hem vraag om aan mijn fucking haar te trekken dan is hij bang dat hij me pijn doet. Met als klap op de vuurpijl dat hij ongemakkelijk wordt van dirty talk. Ik heb lang niet beseft wat het nu precies was wat ik miste. De schellen vielen me van de ogen toen ik mijn heimelijke berichtenstroom begon met Tom.

“We zijn pas net begonnen maar ik zou nu al klaar kunnen komen.”

Ik neem nog een flinke slok wijn en kijk ongeduldig weer naar mijn telefoon. Het scherm is nog steeds zwart. Godverdomme, schiet op. Ik ben geil en ik heb zin om alle dingen te lezen die Tom met me wil doen. Ik zap nog een keer verveeld naar een andere zender en zie dan ineens mijn scherm oplichten. Mijn maag krimpt meteen ineen van spanning en opwinding. Op het scherm staat er een eentje bij de Instagram app. Ongeduldig open ik de app en ga ik naar het berichtencentrum. Daar zie ik een bericht, van Tom. ‘Lig je al met een nat kutje in bed, sletje?’ vraagt hij aan me. Ik zucht diep en voel druk richting mijn kutje gaan. Dan type ik terug. ‘Ja, baas. Ik heb de hele dag aan niks anders kunnen denken. Wat ga je met me doen vandaag?’ vraagt ik stout. Ik zie dat hij aan het typen is en ik zet snel mijn TV uit. Dit gesprek vraagt om opperste concentratie. ‘We staan in het café, ik sta naast je en je man staat aan de andere kant. Het is druk in de kroeg, de muziek staat luid en je staat met je rug naar de muur toe, je kontje uit het zicht.’ Nu al voel ik dat ik het warm begin te krijgen. Ik kan niet wachten om te horen hoe ver hij dit keer met me wil gaan. Snel type ik terug. ‘Ja, ik voel je warme lijf naast me. Ik kijk even naar je van opzij en werp je een stoute, verleidelijke glimlach toe, zonder dat mijn man het doorheeft.’ Weer zie ik dat Tom aan het typen is. Ik heb ondertussen mijn uitgetrokken en pluk aan mijn tepels. ‘Jij durft, sletje. Nou weet jouw man natuurlijk niet wat jouw donkere kant is, dat je van vreemde lullen houdt. Dat je je graag laat rond commanderen door één van de vrienden van je man. En dat je je gewoon laat aanpakken terwijl hij er bij is. Ik laat mijn hand heel rustig over je billen naar beneden glijden en ik til heel lichtjes je rokje op. Zoals bevolen draag je geen slipje dus mijn vingers hebben vrij spel. Ik laat mijn middelvinger door je bilnaad heen glijden en voel of je kutje al nat is.’ Ondertussen zucht ik diep en voel ik de druk in mijn kutje opbouwen. Mijn tepels zijn knalhard en ik staar gefocust naar mijn telefoonscherm, denkend over wat ik ga antwoorden. ‘Voel je, baas? Dat kutje is al lang nat, alleen al door de gedachte aan wat jij allemaal met me gaat doen.’ Ik voel me geil, heet en stout terwijl ik mijn telefoon in mijn ene hand hou en mijn andere hand over mijn buik naar mijn venusheuvel laat glijden. ‘Goed zo, sletje. Ik laat mijn middelvinger heel even in je kutje glippen. Je snakt zichtbaar naar adem en ik zie je wangen roder worden. Dan trek ik mijn hand weer terug. Als je man de andere kant op kijkt draai ik je heel even mijn kant op, weg van onze vrienden, zodat ik mijn middelvinger in je mond kan stoppen. Proef je jezelf, sletje?’ Mijn vingers strelen mijn clit over mijn ondergoed terwijl mijn hartslag sneller wordt van het lezen van zijn berichten. We zijn pas net begonnen maar ik zou nu al klaar kunnen komen.

Voordat ik mezelf verlies dwing ik mezelf terug te schrijven. ‘Ja, lekker, ik proef mezelf, dankjewel baas.. Gaan we nu de wc in?’ Ik moet weten wat hij met me gaat doen, anders word ik gek. Terwijl hij typt voel ik mijn onderbuik weer samentrekken van de opwinding. Mijn hand glijdt intussen onder mijn slipje, ik ben al zeiknat. ‘Ik pak je bovenarm vast en knijp er in als teken dat je me over een aantal seconden moet volgen. Ik moet zogenaamd naar de wc en jij, toevallig, ook. Terwijl je aan komt lopen zie je dat ik op je wacht in de opening van het invalidetoilet. Je komt binnen en meteen draai ik het slot om. Vervolgens duw ik je hardhandig op je knieën en rits mijn broek open, mijn lul is al half hard.’ Ik wring in mijn bed onder mijn eigen aanraking. Ik trek mijn slipje uit en gooi hem langs mijn bed. Langzaam laat ik mijn vinger even naar binnen glijden. Dan type ik terug. ‘Ik lik doelbewust over je eikel heen en dan kijk ik naar je op. Wil je alsjeblieft mijn mondje neuken met je harde pik? Laat je me huilen, baas? Ik vraag het zo braaf dat je me niet kan weigeren.’ Met rode wangen verstuur ik mijn bericht. De opbouw van ons mentale spel is dusdanig geil, daar kan geen fysiek voorspel tegenop. Hij stuurt gauw iets terug. ‘Natuurlijk sletje. Ik ga je mondje neuken, maar dan ook hard neuken. Terwijl jij er misschien nog niet klaar voor bent stop ik mijn pik zo diep als ik kan in je keel. Terwijl je spuug over mijn lul heen druipt begin ik genadeloos hard en snel in je mond te stoten. Met moeite hou je het vol en af en toe geef ik je toestemming om te ademen door mijn lul terug te trekken. Als je naar me opkijkt, je mond open van het hijgen, spuug ik in je gezicht. Je likt mijn spuug met je tong van je wang af en kreunt zacht terwijl je het doet. Je decolleté vertoont inmiddels natte draden van je eigen speeksel. Intussen loopt er een traan over je wang, zwart van je mascara.’ De druk van mijn vinger op mijn clit neemt toe terwijl ik zijn bericht lees. Ik zie het compleet voor me en met mijn ogen dicht gun ik mezelf een kijkje in wat had kunnen zijn. Wanneer ik ze weer open besef ik dat hij nog een reactie moet krijgen.

Snel type ik terug. ‘Uiteindelijk laat je me los en trek je me ruw aan mijn bovenarm omhoog. Je smijt me met mijn borstkas tegen de muur van het toilet en trekt met een ruk mijn rokje omhoog. Je borstkas klapt tegen mijn rug aan en de druk van jouw lichaam en de muur beneemt me de adem.’ Ik adem sidderend in en uit terwijl ik wacht tot hij weer iets terug stuurt. Zijn bericht laat niet lang op zich wachten. ‘Ik leg mijn hand op je nek en je gezicht kan geen kant op behalve opzij. Met je wang raak je de koude tegelmuur van de wc en intussen voel je dat ik hard twee vingers bij je naar binnen stop. Je kutje maakt een soppend geluid door mijn vingers en je kreunt schor terwijl ik je met je gezicht nog dichter tegen de muur duw.’ Mijn clit klopt intussen van onvervuld verlangen en ik voel nul inhibities als ik verwoord wat mijn diepste verlangens zijn. ‘Ik smeek je om me kei hard te neuken met je dikke lul. Alsjeblieft, baas, alsjeblieft.’ Ik lik over mijn lippen terwijl ik weer doorga met vingeren en wacht op zijn respons. ‘Mijn vingers maken plaats voor mijn lul en zonder pardon stoot ik hem kei hard bij je naar binnen. Je slaakt een schel gilletje als je voelt dat ik je meteen helemaal vul. Ik duw mijn vingers in je mond om je geluid te dempen. Op een snel tempo begin ik je te neuken, mijn onderlijf klapt tegen je dikke reet elke keer als ik naar binnen ram.’ Ik vinger mezelf sneller en voel dat ik bijna klaar kom, net voor het randje stop ik. ‘Neuk dit sletje harder, harder, ze verdient het!’ type ik terug. Zijn reactie volgt snel.

‘Je schreeuwt het uit terwijl ik je neuk. Ik laat één hand om je heen gaan en knijp hard in je borst terwijl ik mijn andere hand om je keel leg. Onuitputtelijk blijf ik me in je stoten. Ik merk dat je niet meer kan kreunen, er komen alleen nog geknepen geluiden uit je mond. Mijn hand op je borst verdwijnt en ik grijp je aan je haren en zet met mijn andere hand nog iets meer druk op je keel. Je rug is ongemakkelijk achterover gebogen terwijl mijn lul in je naar binnen blijft klappen.’ Wederom ben ik op het randje van klaarkomen maar stop ik nét op tijd. Het gevoel wat door mijn lichaam stroomt laat zich nauwelijks nog tegenhouden. Snel type ik een bericht terug voordat ik mijn hand weer terugleg. ‘En nu baas? Hoe ga je komen?’ Tom is wederom snel met zijn bericht terug. ‘Ik voel dat ik bijna ga komen dus ik stop met neuken en laat je keel en haren los. Snel trek ik mijn lul uit je natte kutje en ik duw je hardhandig op je knieën. Mond open, gebied ik je, terwijl ik boven je uit toren met mijn pik in mijn hand. Je doet je mond braaf een stukje open. Verder open, gebied ik. Tong uitsteken. Je doet je mond verder open en steekt je tong voor me uit.’ Ik besluit nog één bericht te sturen en mezelf dan toe te staan om eindelijk mijn climax te laten bereiken. ‘Ja, baas, alsjeblieft, ik wil je cum proeven…’ Ik vinger mezelf even op een laag tempo terwijl ik wacht op zijn reactie.

‘Ik kreun en begin dikke stralen sperma in je slettenmondje te spuiten. Je vangt het braaf allemaal op maar er gaat één straal over je kin. Met je mond open, vol met mijn zaad, wacht je af tot mijn volgende bevel. Ik trek mezelf terug en stop mijn lul weer in mijn broek. Ik zeg je dat je al het sperma in je mond moet houden terwijl je weer naast je man gaat staan in de kroeg. Je gaat met je wijsvinger langs je kin en neemt de verloren straal cum mee je mond in. Dan sta je gehoorzaam op, je hebt het sperma nog niet doorgeslikt. Ik trek je rokje recht en veeg met een beetje wc-papier je wang af zodat je er iets minder uitziet als een afgeneukt sletje. Je nek vertoont rode striemen waar mijn hand is geweest. Vervolgens stuur ik je dan voor me uit het café weer in, nog steeds met mijn cum in je slettenmond.’ Ik kom kei hard klaar en zie sterretjes achter mijn gesloten ogen verschijnen. Mijn heupen schokken terwijl ik mezelf door blijf vingeren totdat mijn orgasme weer weggevaagd is. Ik stuur nog een bericht om het verhaal rond te maken. ‘En dan, baas? Wat dan?’ Hij typt terug. ‘Dan sta ik weer naast je in het café. Je hebt een beleefde glimlach om je mond maar ik weet daadwerkelijk waarom je nog niets gezegd heb sinds je terug bent van het toilet. Ik buig mezelf naar je toe en zeg in je oor dat je nu door mag slikken. Daarnaast wil ik zien dat je mond leeg is. Je slikt zichtbaar en laat dan heel stiekem gauw je lege mond aan me zien. Ik fluister je een complimentje toe. Je bent het braafste sletje wat ik ooit heb gehad.’ Ik zucht diep terwijl ik een beetje terug op aarde begin te komen na mijn wereldschokkende orgasme.

Ik bijt op mijn onderlip en glimlach stout. ‘Het was weer een heerlijke donderdagavond, Tom. Hopelijk weer tot volgende week.’ Ik krijg nog een laatste bericht terug. ‘Slaap zacht, sletje van me.’

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *