mei 7, 2022

Stout weekend

Eindelijk, een weekendje weg en tijd voor ONS. Mijn God, wat kwam dit gelegen.

We waren elkaar een beetje kwijt soms, hij en ik. Geeft niks, life happens. Ergens voel ik altijd dat we weer tot elkaar gaan komen en ik heb zo’n idee dat dit weekend daar weer voor gaat zorgen. Hotelletje in Deventer, hapje eten, drankjes en een volledige nachtrust. Wat wil een mens nog meer?

Wat manlief niet weet is dat ik een week voor vertrek een mooi setje had besteld. Zwart, kant, met een open kruis. Je weet wel, zo’n hoerending. Ach, kan mij het verrekken, ik werd al nat toen ik het alleen maar aantrok en mezelf in de spiegel zag. Daarnaast had ik ook mijn zuurverdiende geld geïnvesteerd in een mooie paarse buttplug set. Zoiets had ik laatst in een spannend filmpje gezien terwijl ik me alleen lag te vingeren op bed en ik wilde het wel eens proberen. Soms moet je even out of the box gaan, weet je wel. Ik wist zeker dat hij het zou waarderen.

Na het verplichte rondje door de stad, oeh, ah, prachtig, kwamen we bij ons restaurant. Lekker gegeten, lekker gedronken, alles zoals je verwacht dat het ging zijn. Eenmaal weer bij de hotelkamer trokken we de minibar open en vonden daar nog flesjes wijn, bier en bubbels. Hmm, bubbels.

Na gekletst te hebben over van alles en nog wat onder het genot van nog een paar drankjes was het tijd om onze pyjama aan te doen. Ik zag dat hij zijn uiterste best deed om cool te blijven. Volgens mij had hij al lang gezien dat ik iets leuks aan had. De contouren van mijn pakje kwamen enigszins door mijn strakke jurkje heen. Was ik dronken? Ja, een beetje wel geloof ik. Was hij dat ook? Jep.
Op de een of andere manier zorgt alcohol bij ons altijd voor een vrij grenzeloze sekspartij. Nou, deze meid kwam voorbereid. Nadat ik ‘even naar de wc’ was geweest kwam ik tevoorschijn. Grootste maat buttplug in mijn kontje, mijn stoute pakje in volle glorie.

Terwijl ik mijn pakje aan hem showde duurde het niet lang voor hij zijn hand in zijn broek had. Ik zag de bobbel in zijn broek groeien terwijl hij zichzelf zachtjes streelde. Ik zette een fijn muziekje op en kwam op hem afgelopen. Schrijlings liet ik mezelf op zijn schoot zakken. Hij kneedde mijn borsten en complimenteerde mijn outfit keuze. Je tieten zien er echt geweldig uit in dit ding, om op te eten. Hij keek me onder zijn wimpers aan terwijl hij een speelse hap van mijn borst nam. Ik zat inmiddels lekker heen en weer te wiegen over zijn harde pik, die precies mijn clitje stimuleerde. Niks zo lekker als zelf aan het roer zitten op een deinend schip. Terwijl we allebei licht kreunden en de sfeer wat heter werd stapte ik van hem af. Hij moet natuurlijk wel de kans krijgen om ook wat uit te doen. Ik loop naar mijn koffertje en trek een klein flesje uit het zijvak. Wat heb je? Vraagt hij nieuwsgierig.

“Het open kruis laat weinig aan de verbeelding over, kan ik je vertellen.”

Terwijl hij zijn broek weglegt ga ik op mijn knieën op het bed zitten, met mijn rug naar hem toe. Het open kruis laat weinig aan de verbeelding over, kan ik je vertellen. Ik zie hem geïnteresseerd kijken naar mijn billen. Wat is dat? Zegt hij terwijl hij dichterbij wil komen. Uh, uh, uh. Jij blijft even in die stoel zitten. Ik gebaar naar de stoel waar ik net nog op zijn schoot zat. Hij glimlacht en laat zich in zijn blote kont op de stoel zakken, pik recht vooruit. Terwijl ik mijn billen wat naar achter duw pak ik met één hand de achterkant van de buttplug vast. Langzaam trek ik hem er een stukje uit. Ik kreun. Jezus. Het had me wat moeite gekost om in één week op te bouwen naar de grootste. We hadden wel eens anale seks gehad, in dronken buien. Het was tot nu toe niet per se mijn favoriet. Hij was er gek op, dat wist ik. Echter, nu had IK de controle en dat maakte dat ik het nog wel eens wilde proberen.

Het glijmiddel wat ik erop had gesmeerd deed zijn werk. Gemakkelijk glibberde de buttplug mijn kontje in en uit. Mijn man keek gefascineerd toe terwijl hij op hetzelfde ritme aan zijn pik trok. Schat, ik kom zo al bijna… zegt hij met samengeknepen keel. Ik blijf hem van over mijn schouder aankijken terwijl ik verleidelijk de buttplug in zijn geheel uit mijn kontgaatje trek en hem vervolgens weer heel smooth erin laat glijden. Uiteindelijk haal ik het eruit en ik steek het uit naar mijn man. Hij schiet omhoog uit zijn stoel en pak de buttplug van me over. Hij speelt met mijn kontgaatje door de buttplug er een stukje in te duwen en er weer uit te laten glijden. Ik kreun. Dit was écht heel leuk. Ik weet niet precies wat ik er nu zo lekker aan vind, ik dacht eigenlijk altijd dat ik hier niet zo’n fan van was. Toch doet de spanning en de geilheid iets met me. De alcohol wellicht ook.

Na eventjes gespeeld te hebben met de buttplug haat hij hem uit mijn kontje en zet hem op het nachtkastje. Ik geef hem het knijpflesje met glijmiddel en hij smeert wat op zijn vingers. Eerst laat hij zijn vingers over zijn harde, rechtopstaande pik glijden. De rest smeert hij uit om mijn kontgaatje. Hij laat zijn duim- en wijsvinger in mijn half openstaande kontgaatje glijden. Man wat ben ik geil. Ondertussen druipt mijn kutje van de nattigheid. Om deze niet te missen laat hij zijn duim in mijn natte poes glijden. Zo blijft hij me even stimuleren. Ik denk dat ik ontplof! Mijn orgasme komt in alle hevigheid op me af gedenderd en rillend kom ik klaar. Dit is geen clitoraal orgasme, zoals ik dat gewend was. Dit is zowaar energetisch. De drank, de sfeer, de geilheid, mijn vent, alles komt samen en ik implodeer. Luid kreunend laat ik me met mijn bovenlijf op bed zakken. Hijgend blijf ik even liggen terwijl ik voel dat hij zijn vingers uit me laat glijden. Ineens zie ik één voet in de buurt van mijn gezicht op het bed komen. Ik voel zijn onderlijf dichter bij dat van mij komen en ineens voel ik zijn gladde eikel tegen mijn kontje duwen. Hij laat zich langzaam en intens in mij zakken. De hoek waarin hij staat maak dat hij zich enorm diep in mijn kont kan duwen. Mijn adem stokt eventjes als het dikste punt van zijn pik in me wordt gedwongen. Ik ben zo ontspannen dat ik geen pijn voel. De alcohol, mijn orgasme en het glijmiddel helpen natuurlijk allemaal mee. Terwijl hij in en uit mij begint te bewegen hoor ik zijn ademhaling wat versnellen. Soms laat hij zijn pik even helemaal uit mijn kontje gaan om zo het uitzicht goed te kunnen bewonderen. Ik blijf schaamteloos met mijn bovenlijf op het matras liggen, billen recht omhoogstekend. Het lijkt wel een pornofilm.

Wanneer hij het tempo begint op te voeren laat ik me weer meeslepen in de geilheid. Ik merk dat hij moeite heeft om zich te bedwingen. Dit is voor hem waarschijnlijk nóg geiler dan voor mij. Terwijl hij zich steeds diep in mijn kontje steekt wringt hij zijn rechterhand naar mijn clitoris. Hij streelt me en voert ook daar het tempo op. Ik zit er helemaal in. Hij ook, no pun intended. Terwijl hij diep in me blijft stoten voel ik mijn eigen hoogtepunt weer naderen, ditmaal wel clitoraal. Een warme golf overspoelt me van top tot teen en ik kreun diep. Hij stoot nog een paar keer hard in mijn kont en komt klaar terwijl hij even diep in me blijft. Het voelt anders dan anders, dat kan ik wel vertellen. Nadat hij mij een dikke kus op mijn bezwete rug geeft trekt hij zichzelf langzaam terug. Al zijn cum blijft netjes waar hij het achtergelaten heeft. Als ik overeind kom voel ik een heel klein beetje wegsijpelen omdat mijn kontje nog een beetje open staat van alle actie. Ik grinnik ineens verlegen en hij kijkt voldaan naar me. Wanneer ik naar de badkamer loop en op de wc ga zitten zie ik mezelf in de badkamerspiegel. Mascara een beetje smoezelig, haren door de war en een dikke rode seksblos. Zo zie ik mezelf toch het liefst.

Manlief komt de badkamer binnenlopen en zet de kraan aan die het bad doet vollopen. In zijn hand heeft hij nog een flesje bubbels en wat aardbeien. Ik had ook een verrassing voor jou meegenomen lieverd, zegt hij warm. Wat hou ik toch van die vent.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *