mei 11, 2022

Oude liefde

Ik neem net een slok van mijn thee als ik de bel hoor. Ik trek de riem van mijn badjas nog wat strakker aan. Verrekte tiet, ga terug in je kooi! Als ik de deur open zwaai zie ik daar mijn ex staan met een bundeltje op zijn schouder. De blonde krulletjes verraden mij dat het bundeltje bestaat uit ons slapende zoontje. Ik leun even nonchalant tegen het kozijn terwijl hij zijn kleine rugzakje van de grond pakt. Vervolgens lach ik naar mijn ex en stap aan de kant om hem binnen te laten. Man wat blijf je lekker. Oeps, dacht ik dat hardop? Hij viel meteen in slaap toen ik wegreed, zegt hij verontschuldigend. Ik stel voor hem meteen naar bed te brengen en loop voorop de trap op naar boven. Ik voel de ogen van mijn ex branden op mijn billen – zijn favoriete lichaamsdeel.

Ik duw de deur van de slaapkamer open en laat mijn ex voorgaan. Hij loopt naar het bed en legt ons zoontje voorzichtig neer. Terwijl ik de dekens tot zijn nekje optrek aait mijn ex tegelijkertijd over dezelfde plek zodat onze handen elkaar één seconde raken. Als gebrand trek ik mijn hand terug. Wat een cliché. Mijn ex kijkt me schaapachtig aan. Ik wuif de spanning weg, sta op en loop richting de trap, mijn ex volgt met zachte voetstappen.

Ik kijk naar mijn bak thee en bedenk me dat ik iets sterkers nodig heb. Wijntje? Ik trek de koelkast open en til de pas geopende fles witte wijn op met een scheve glimlach. Hij kijkt vertwijfeld. Hmm, eentje dan. Ik open de kast en pak voor ons een glas. In stilte schenk ik de wijn in. Opperste concentratie. Hij trekt intussen zijn vest uit en ik werp een snelle blik op zijn arm. Ik zie een nieuwe toevoeging aan zijn tattoo sleeve. Mooi hoor, complimenteer ik hem. Hij volgt mijn blik en lacht verontschuldigend. Ja, die is nieuw! Heb hem nu een maandje geloof ik, zegt hij. Ik knik bemoedigend met mijn hoofd terwijl ik een slok wijn neem en over mijn glas naar hem kijk. I like it, staat je goed.

Eventjes drinken we zonder iets te zeggen. Ik breek het ijs door te vragen hoe het met zijn vriendin is. Hij wordt zichtbaar ongemakkelijk en neemt gauw nog een slok wijn. Hij mompelt wat over dat het wel gaat. Daarna vraagt hij hoe het met mijn vriend is. Goed hoor, zeg ik. Alleen jammer dat hij niet zo bazig in bed is als jij. Ik werp hem een stoute glimlach toe. Mijn ex verslikt zich bijna in zijn wijn en proest van het lachen. Ach, zielig meisje toch, antwoord hij. Ik grinnik en vraag hoe de tieten van zijn vriendin zijn. Zijn ogen worden even groot maar hij antwoord daarna meteen dat hij verwacht dat ik ze wel mooi zou vinden Hij herkent onze stijl van plagend flirten nog en laat zich vrijwel meteen verleiden om mee te doen. Enneh, hoe is de pik van die van jou? Ik zie aan zijn ogen dat hij opgewonden begint te raken. Ik heb niks te klagen, zeg ik nonchalant. Mijn ex weet wel wat hij leuk vindt om te zien bij mij. De fantasieën die wij met elkaar deelden gingen van vanilla naar extreem naarmate we langer bij elkaar waren. Ergens zijn misschien grenzen overschreden maar man, man, man… wat was het altijd geil.

“Opeens voel ik zijn handen om mijn middel.”

Ik voel mijn wangen warm worden bij de herinnering. Een tinteling loopt van mijn navel naar mijn clit. Ik kijk mijn ex recht aan en zie zijn pupillen ook groter worden. Hij denkt er ook aan, ik weet het zeker. Ik ruk mijn blik los. Focus, kut! Je laat je verleiden door herinneringen. Ik draai me om naar de koelkast en doe deze met een ruk open. Koelte komt mijn warme gezicht, nek en boezem tegemoet en ik sta even als versmolten met de handgreep van de koelkast in mijn hand. Opeens voel ik zijn handen om mijn middel. Zijn harde lichaam duwt zich tegen dat van mij terwijl ik naar achter leun om de koelkast dicht te doen.

Hij duwt me vooruit tegen de gesloten koelkast en zet zijn lippen in mijn nek. Zijn adem voelt heet en ik krijg kippenvel over mijn hele lijf. Mijn tepels staan recht overeind en drukken tegen de stof van mijn badjas. Zijn handen bewegen naar beneden en hij omvat mijn billen. Hmm, deze blijven echt geweldig goed. Ik voel me gevleid en gewild. Op een vloeiende manier duw ik mijn rechterhand tussen ons in om aan zijn harde pik te voelen. Hij had altijd al een goede piemel, mooie vorm, precies dik en lang genoeg. Hits all the right places, zullen we maar zeggen. Hij kreunt zacht terwijl ik ritmisch over zijn harde pik blijf wrijven. Ondertussen is mijn badjas losgegaan en staat de voorkant volledig open. Een van zijn handen vindt een weg naar mijn linkerborst en de andere naar mijn poes. Ik voel zijn stoppels en warme adem nog steeds tegen mijn oor en zijn zachte geluidjes van welbehagen winden me nog meer op. Met een snelle beweging duwt hij mijn hand weg en trekt hij mijn badjas volledig open en naar de grond. Ik hoor hem aan zijn riem trekken terwijl hij met zijn andere hand aan mijn kutje blijft zitten. Ik druip inmiddels en hij voelt het. In stilte laat hij zijn knetterharde pik in één vloeiende beweging in mijn natte kutje glijden. Ik laat een diepe kreun los terwijl ik voel hoe hij me compleet vult. Hij kreunt en slaakt een diepe zucht. Voelt als thuiskomen, nietwaar?

Terwijl hij begint te bewegen draait hij mijn hoofd aan mijn kin opzij. Hij kust me met veel tong, een natte, warme en passionele zoen. Kijk me aan, zegt hij. Kijk me aan terwijl ik je kutje neuk. Ik probeer mijn ogen open te wringen maar het lukt nauwelijks. Hij ramt zijn pik harder in me naar binnen. Kijk me aan zeg ik! Ik open mijn ogen met moeite en ik kijk in die van hem. Diepe, duistere, blauwe poelen die ongenadig zwart kleuren door zijn vergrote pupillen. Ik voel mijn knieën week worden. Goed zo meisje, dat bedoel ik. De druk in mijn kutje voert zich op. We zoenen elkaar, rauw, wild, heet. Ik ga zo je kutje volspuiten. Ik hoor dat het hem moeite kost om deze zin goed te zeggen. We kreunen en hijgen en hij voert het tempo op. Ik zit dichtbij mijn ontlading. We zoenen en neuken en neuken en zoenen. Ik ga in je komen, kijk me aan, gromt hij. Ik kijk naar hem en dat is de druppel. Tegelijk barsten we uit in een zwaar hard orgasme. Hij gromt en pakt mijn heupen zo stevig vast dat het bijna pijn doet. Ik tril en trek samen om zijn pik, ogen gesloten terwijl warme golven puur genot me overspoelen. Niet stoppen, zeg ik. Hij ramt nog een paar keer zijn pik diep in mijn kutje. Zijn ballen zijn compleet leeggespoten en het enige wat ik voel is voldoening. Geen schuld tegenover mijn vriend, geen schuld tegenover zijn vriendin. Genot en pure, rauwe passie. Terwijl hij zijn pik uit me laat glijden voel ik zijn zaad langs de binnenkant van mijn been in druppels naar beneden glijden. Oude liefde roest niet, zullen we maar zeggen.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *