mei 14, 2022

Het bedrijfsfeest

Bedrijfsfeestje. Eindelijk weer eens mezelf de tyfus in zuipen op kosten van de baas. Over mijn baas gesproken… Ik hef mijn drankje naar hem op en geef hem een gemaakt glimlachje. Eikel.
Het enige voordeel aan dit bedrijfsfeestje is dat het in een zaal van een hotel is en dat ik een kamer heb geboekt. Oké, niet het enige voordeel. Alle dependances van het bedrijf zijn uitgenodigd. Vers vlees, mensen.

Ik laat mijn ogen langs de zaal glijden en bedenk wie ik allemaal al heb geneukt. Jack, goede pik. Roel, middelmatig. Willem, nee bedankt. Mijn oog valt op twee mannen aan een statafel. Hallo, heren. Ken ik jullie al? De een is gekleed in een donkerblauw pak, de ander in een grijze. Vlotte gasten.
Terwijl ik mijn wodka cranberry achteroversla loop ik naar ze toe. Ik schenk ze een geheimzinnige glimlach en het gesprek gaat als vanzelf. Als ik met de man in het blauwe pak praat zie ik dat de man in het grijze pak zijn ogen over mijn lichaam laat gaan. Van mijn tieten in een push-up bh naar mijn billen in mijn strakke kokerrok. Ik wissel van gesprekspartner en ook meneer in het blauwe pak geeft zijn ogen de kost. Zouden ze allebei met me meegaan? Of zouden ze van die homofobische pikkies zijn die een andere vent z’n lul niet naast zich wil zien?

Ik besluit al mijn vaardigheden in te zetten. Wellicht wordt deze avond toch nog interessant. Aan het einde van de avond heb ik twee stropdassen in mijn hand die ik naar de lift toe trek. Mijn heupen wiegen verleidelijk van kant naar kant. I’ve still got it.

Ik hoor een ‘ping’. Voordat de deuren dicht zijn wordt er al tot actie overgegaan.  Ik zak op mijn knieën en trakteer beide heren op een kort voorproefje. Terwijl ik de ritsen naar beneden trek kijken ze elkaar enthousiast aan. Ze zullen waarschijnlijk nog nooit zo’n gretige pijpslet als ik hebben gehad. Allebei de pikken zijn al steenhard en komen me tegemoet gesprongen. Ik lik beide heren om beurten over hun eikel en laat ze dan even in mijn mond glijden. Ze laten hun lichaam tegen de spiegelzijde van de lift hangen en zuchten. Wanneer de liftdeur opengaat sta ik alweer overeind en veeg ik nonchalant mijn mond af. Een bejaard stel stapt in. Ik glimlach beleefd. De twee heren staan er ietwat ongemakkelijk bij, met die stijve, ietwat natte pikken weer in hun broek.
Bij de hotelkamer aangekomen duwt Grijs – zo noem ik hem voor het gemak – de deur open en smijt mij op het bed. Blauw – zelfde idee – doet de deur dicht en ik zie de honger in zijn ogen. Ze rukken aan hun stropdas en gooien hun jasjes uit. Ik heb ondertussen mijn top en rok uitgedaan en lig in mijn lingerie en zwarte naaldhakken als een model die klaar is voor haar close-up op het bed. Kom maar op, heren.

Ze kijken elkaar even kort aan en komen bij mij op bed liggen. Ik hoopte al dat ze een goede verdeling zouden vinden, het lijkt alsof ze dit eerder hebben gedaan. Grijs (blauwe ogen, blond haar) begint vanaf mijn stiletto’s naar boven te kussen, over mijn been, steeds hoger. Blauw (groene ogen, bruin haar) begint me te zoenen terwijl hij mijn borsten kneedt. Hij reikt achter mijn rug en knipt met één hand de sluiting van mijn bh los. Mijn borsten zijn bevrijd en hij kust, zuigt en likt gretig aan mijn tepels. Grijs is uitgekomen bij mijn natheid en trekt mijn kanten slipje uit. Mijn naaldhakken laat hij aan. Hij begint me te likken met een vaardigheid die ik bewonder. Lang geleden dat ik zo’n connaisseur heb gehad. Ondertussen heeft Blauw zijn broek en onderbroek uit en duwt hij zijn pik in mijn mond. Ik zuig eraan terwijl ik hem stout aan blijf kijken. Ik zie dat dit hem duidelijk nog meer opwindt. Hij pakt mijn haren vast en duwt zijn pik verder in mijn mond. Ho eens even, ik geef hier wel de grenzen aan. Ik knijp een keer flink hard in zijn bil en schud mijn hoofd van nee. Luisteren jongen, luisteren.

Terwijl Grijs zich uitkleedt laat ik Blauw bijna klaarkomen door mijn pijpkunsten. Bijna, maar niet helemaal. Grijs komt weer op bed zitten en pakt me bij mijn heupen vast. Hij draait me met een ruk om, Blauw beduusd en zonder mond om zijn pik achterlatend. Helaas jongen, jullie zijn met z’n tweetjes, jullie zullen dit katje moeten delen. Ik draai me om op handen en voeten, mijn kutje in de richting van Blauw en met mijn mond nu om de pik van Grijs. Hij kreunt en ik weet dat het goed is. Ondertussen voel ik Blauw z’n pik in mijn natheid glijden. Goede pik hoor, Jezus. Ik hou van pikken met een goed voelbare eikel. Niet te groot, niet te klein, precies goed. Hij begint te stoten en op het ritme beweeg ik mee met pijpen. We zijn als een machine, goed geolied door lichaamssappen. Grijs begint al iets onregelmatiger te ademen en hij pakt mijn hoofd vast. Shit, gast, niet komen! Ik stop met pijpen en laat hem naast me komen liggen. Hij zit aan mijn borsten, kust en zuigt eraan. Dat is beter. Even afkoelen jij.

“Holy shit, wat fucking heerlijk. Ik kreun en voel mijn onderbuik samentrekken van genot.”

We zoenen en ik begin warm te lopen. Blauw weet wat hij doet. Hij zit ondertussen aan mijn clit met zijn vrije hand en ik voel bekende tintelingen opkomen. Terwijl Grijs met mijn tieten speelt en me blijft zoenen voel ik dat ik bijna klaarkom. Holy shit, wat fucking heerlijk. Ik kreun en voel mijn onderbuik samentrekken van genot. Doorneuken, alsjeblieft, denk ik van binnen. Wanhopig blijft hij mijn kutje neuken en ik kom gillend klaar om zijn pik. Zo tering geil dit… Helaas blijkt Blauw dit sentiment te delen, want hij komt meteen na mij ook al klaar. Met een laatste harde stoot kreunt hij nog harder en spuit al zijn zaad leeg in mijn natte poesje. Hij laat zich vervolgens langzaam uit me glijden en kijkt me ietwat verontschuldigend aan.

Ik ga op mijn rug liggen en gebaar Blauw dat hij nu bij mij moet blijven. Grijs heeft zichzelf ondertussen tussen mijn benen gepositioneerd. Hij pakt mijn heupen vast en duwt zijn dikke eikel tegen mijn ingang. Mijn kutje is super nat door het cum van Blauw, toch voelt het strakker nu door mijn recente orgasme en Grijs heeft wat moeite om in me te komen. Zijn pik is beduidend groter dan die van zijn vriend, merk ik nu op. Eenmaal helemaal gevuld met zijn pik begint hij direct sneller in me te stoten. Hij pakt mijn benen vast en legt ze over zijn schouders. Ondertussen word ik verwend met kusjes en strelingen van Blauw. Hij weet precies hoe hij met mijn tieten om moet gaan. Grijs legt ondertussen een paar vingers tegen mijn clit aan en ik voel dat ik er alweer klaar voor ben. Ronde twee, ding, ding, ding! Hij beweegt zijn vingers sneller en blijft me ondertussen genadeloos hard neuken. Ik zie dat hij moeite heeft om nog niet klaar te komen en ik concentreer me op zijn vingers en op de handen die speels in mijn tepels knijpen. Nog even gast. Hou vol. Ik ben er bijna. Hij blijft stoten en raakt met zijn vingers precies het goede plekje. Ik kom nog een keer klaar, bijna heftiger dan de vorige keer. Grijs laat zich ook kreunend gaan en stoot nog een paar keer heel diep in me. Ik schreeuw het uit. Blauw glimlacht en geniet zichtbaar van de aanblik. Terwijl Grijs zijn salvo’s sperma in me blijft afvuren kreun ik nog wat door en sidder ik nog van mijn tweede, heerlijke climax. Voorzichtig laat ook Grijs zich uit me glijden. Het gemengde cum loopt in een straaltje langs mijn bilnaad op het beddengoed.

Terwijl de hotelkamerdeur dichtgetrokken wordt lig ik op mijn rug op bed. Ik adem een keer diep in en uit. Ik laat mijn hand over mijn hele lichaam glijden. Prima gedaan, mevrouw, complimenteer ik haar. Ik denk terug aan de geile seks van net en word weer warm. Dan bedenk ik me ineens; hoe de fuck heetten ze eigenlijk?

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *