mei 18, 2022

Natte droom

Felle koplampen schijnen in mijn gezicht. Ik ril van de kou. Waarom ben ik halfnaakt?

Ik kan niet goed zien wie er in het busje zit. Of zitten. Als de schuifdeur opengaat zie ik ineens vijf mannen uitstappen. Ik kan hun vormen ontwaren maar verder zie ik weinig. De koplampen dimmen en ineens word ik alleen nog maar verlicht door een enkele straatlamp. Ik kijk om me heen en besef dat ik op een parkeerplaats sta, ergens in de polder. Ik voel me niet bang terwijl de mannen op me af komen, ik voel me juist geil en zelfverzekerd.

Ruw word ik aan mijn haren vastgepakt. Een andere hand komt neer op mijn billen. Nog een andere hand hangt één van mijn borsten uit mijn nachtjapon en knijpt er hardhandig in. Huh? Nachtjapon? Never mind. De twee overgebleven mannen halen hun nog half slappe piemel uit hun broek en beginnen zich op een rustig tempo af te trekken. Verrast slaak ik een kreetje als ik aan mijn haren naar de grond getrokken word en op mijn knieën beland. Het grind op de grond drukt scherp in mijn huid. Voor ik het goed en wel in de gaten heb duwen drie piemels zich in mijn gezicht. De één baant zich een weg mijn mond binnen terwijl de andere twee door mijn handen tegengehouden worden. Als vanzelf ruk ik de twee pikken die niet in mijn mond zitten. Ik krijg direct de smaak te pakken.

Inmiddels dringen ook de andere twee mannen zich aan me op. Beseffend dat ik te weinig monden en handen heb probeer ik zo goed en zo kwaad als het ging alle dikke lullen evenveel aandacht te geven. De een heeft een iets dunnere eikel, de andere heeft een iets langere piemel, weer een ander heeft grote, zware ballen. Allemaal zijn ze verschillend maar op hun eigen manier formidabel. Ondertussen merk ik dat er spuug over mijn kin naar beneden druipt, op mijn inmiddels ontblote borsten. Een paar keer wordt het over mijn gezicht uitgesmeerd door een enthousiaste eikel. Ik ruik naar speeksel en seks.

“‘Mijn beurt,’ hoor ik één van de gasten zeggen.”

Hard word ik omhoog gerukt. Ik strompel richting de opengeslagen deur van het busje onder begeleiding van twee van de mannen. Ruw word ik naar voren in het busje gesmeten, mijn benen bungelend uit het portier. Met een snelle zwaai word mijn nachtjapon – waarom die nachtjapon? – opgetild en mijn kont bloot gelegd. Ik hoor één van de mannen spugen in zijn hand en ik voel onmiddellijk daarna een stel grote, ruwe, vochtige vingers zich bij me naar binnen dringen. Ik druip al langs mijn benen omlaag van geilheid. Eén vinger, twee, drie. Hard stoot hij naar binnen in mijn kutje. Ik kerm en kreun onder zijn aanraking. ‘Mijn beurt.’ Hoor ik één van de gasten zeggen. Ik voel dat hij zich achter mij positioneert en meteen duwt hij zichzelf bij me naar binnen. Hij begint me gelijk genadeloos hard te neuken. Stoot op stoot op stoot. Hij duwt een hand in mijn onderrug en ik verlies met elke stoot een kreun doordat hij de adem uit mijn lijf perst. Met een grom en een paar harde stoten komt hij sidderend in mijn kutje klaar.

Meteen als ik besef dat hij zijn pik eruit heeft gehaald voel ik een nieuwe, dikkere lul bij me naar binnen gaan. Ook deze man blijft zich een weg naar binnen beuken en werkt me compleet af. Ik voel me als een lam bij de slacht. Ik heb niks te zeggen en of ik genot ervaar of niet, doet er niet toe. Ik ben een cum container. Gek genoeg maakt deze gedachte me zo geil als boter. Wanneer man twee zichzelf ook in mij leegspuit dient man nummer drie zich aan. Hij wil blijkbaar een ander uitzicht want hij pakt me bij mijn middel en kont en draait me in één vloeiende beweging op mijn rug. Mijn knieën steken omhoog en ik voel dat er tocht langs mijn volgespoten kutje komt. Hij pakt mijn heupen vast en schuift mij met een ruk dichter naar zijn lul toe. Dan duwt ook hij deze met volle kracht erin. Het beneemt me even de adem. Ik kreun luid en ook hij begint me kei hard af te palen. Ik denk op de achtergrond twee andere mannen een beetje goedkeurend te horen mompelen. Terwijl mijn tieten op en neer deinen op het ritme van zijn stoten kreunt hij hard als hij wordt verlost door een zwaar hard orgasme. Hij knijpt nog even in mijn borst en laat zich daarna uit me glijden. Ik voel direct iets nats langs mijn bilspleet omlaag sijpelen.

Veel tijd om na te denken heb ik niet. Man vier duwt zijn enorm dikke pik naar binnen. Alles was al glad van het cum van zijn voorgangers en hij schuift meteen zo diep als hij kan. Hard knijpt hij in mijn borst terwijl hij zich keer op keer in en uit me laat glijden op een rap tempo. Even grijpt hij mij bij mijn keel en hij laat me pas los als hij grommend klaarkomt en ik nauwelijks nog kan kreunen. De laatste man doemt op uit de schaduw van de parkeerplek en neemt de laatste plaats in de estafette in. Hij tilt mijn benen over zijn schouders zodat hij de ruimte heeft en mij zo mogelijk nóg dieper kan penetreren. Als hij zijn lul naar binnen ramt voelt ik een mengeling van pijn en genot. Hij heeft de beste piemel van allemaal, dik, lang en knalhard. Terwijl hij mijn benen in zijn nek heeft buigt hij wat voorover om nog dieper mijn kutje in te gaan en ondertussen mijn haar en mijn keel vast te pakken. Intussen stimuleert hij in dit standje precies mijn G-spot. Ik ben inmiddels zo opgewarmd dat mijn orgasme zich in alle hevigheid aandient. Gillend kom ik klaar, mijn gil ietwat beknepen door zijn grote hand nog om mijn keel. Zijn roofdierenblik wordt aangevuld door luid gegrom terwijl ook hij zijn climax bereikt en zijn warme zaad in mij spuit. Als hij zich terugtrekt voel ik wederom een straal cum naar beneden glijden via mijn bilspleet. Mijn kutje zit vol. Mijn kutje is afgeneukt. Mijn kutje voelt rauw. Maar holy SHIT wat was dat geil.

Ik word wakker van mijn eigen gekreun. Shit, was ik dat? Ik heb het warm en heb in mijn droom het gevoel gehad dat ik klaarkwam. Ik voel snel aan mijn clit. Niet per se hetzelfde als anders. Ik voel of ik nat ben. Nee, ook niet echt. Ik haal mijn schouders op en leg mezelf op mijn andere zij. Onrustig slaap ik verder, ik woel en heb het warm. Wanneer ik uiteindelijk opsta gooi ik mijn nachtjapon langs mijn bed. Ik kijk even naar mijn naakte lijf in de spiegel op mijn dressoir en mijn droom komt in volle vaart terug. Ik glimlach stout naar mijn evenbeeld.

De meeste dromen zijn bedrog, toch?

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *