mei 21, 2022

In de duinen

Scheveningen, hoog zomer. Mijn absolute favoriete tijd van het jaar. De zeemeeuwen vliegen boven mijn hoofd en de warme zon brandt op mijn huid. Er is nagenoeg altijd wind hier maar de hete zomerwind koelt nauwelijks meer af. Het jurkje dat ik vandaag draag laat weinig aan de verbeelding over, koeler dan dit kon ik me niet kleden. Op het strand is het, ondanks dat het een doordeweekse dag is, druk. We zoeken om die reden een fijn, afgelegen plekje in de duinen.

‘Wat vind je hiervan?’ vraagt Jeffrey. Ik kijk even vertwijfeld om me heen terwijl ik de beschutting van dit stukje duinen probeer in te schatten. ‘Prima,’ antwoord ik dan. Terwijl we onze fietsen neerzetten haalt Jeffrey een XL-picknickkleed uit de rugzak. Ik pak de koeltas uit mijn fietstas en schop tegelijkertijd mijn slippers uit zodat ik het warme zand tussen mijn tenen kan voelen. ‘Ah! Heet!’ piep ik terwijl ik snel richting het inmiddels uitgeklapte kleed stuiter. Jeffrey lacht om mijn antilopesprong naar het kleed en ik voel onmiddellijk een steek van opwinding door mijn onderbuik gaan. Zijn glimlach maakt me week.

Terwijl ik op het kleed ga zitten zucht ik content. Ik sluit mijn ogen met een glimlach om mijn mond en hang achterover op mijn handen. De zeelucht vult mijn neusgaten, geschreeuw van meeuwen klinkt in mijn oren. Wat hou ik toch van Scheveningen. Naast mij voel ik het kleed wat indeuken onder Jeffreys gewicht. ‘Kan je het hebben zo?’ vraagt hij plagend. Ik grinnik en kijk naar hem met mijn hand boven mijn ogen tegen het felle licht van de zon. Jeffrey is knap. Hij heeft blond haar en blauwe ogen, een heerlijke Hollandse jongen. Zijn lichaam ziet er atletisch uit in zijn T-shirt en korte broek. Hij heeft inmiddels ook zijn slippers uit en heeft twee blikjes bier in zijn hand. ‘Lekker!’ zucht ik terwijl ik dankbaar één blikje van hem over pak. Het contrast van het koude biertje met de warmte van mijn huid is groot. Jeffrey opent zijn biertje en zuigt snel het schuim van de bovenkant. Ik doe hetzelfde. Terwijl ik het schuim opzuig zie ik zijn ogen even verlangend richting mijn mond gaan. Ik schenk hem een stoute glimlach en hij glimlacht terug.

“Hij wrijft zacht over de buitenkant van mijn string en ik zucht.”

Even drinken we ons biertje in stilte terwijl we genieten van de prachtige dag. Ik probeer het moment in me op te nemen en me bewust te zijn van alles om me heen. Ik hoor in de verte de zee, er vliegen wat beestjes door de lucht en ik ruik de zon op mijn huid. Met mijn ogen gesloten neem ik nog een koud slokje bier. Plotseling voel ik de vingers van Jeffrey op mijn bovenbeen. Hij laat zijn vingers tergend langzaam richting de rand van mijn jurkje glijden. Ondanks de hitte krijg ik kippenvel. Zijn hand schuift langs de binnenkant van mijn dijbeen omhoog tot hij bij mijn poesje is. Hij wrijft zacht over de buitenkant van mijn string en ik zucht. Zijn gezicht is inmiddels naast dat van mij en hij drukt zacht een kus in mijn nek. Vervolgens zoekt hij mijn mond op voor een zachte zoen. Ik beantwoord zijn zoen even en pak dan zijn biertje van hem over en zet deze, samen met die van mij, naast het kleed. Vervolgens laat ik mezelf achterover zakken op het kleed en Jeffrey volgt. Met zijn hand streelt hij me wederom onder mijn rokje, precies over mijn clit heen. Zijn tong vindt die van mij en in een loom tempo zoenen we verder. Zijn wijs- en middelvinger vinden een weg langs mijn slipje en hij laat ze zacht langs mijn ingang glijden. Ik ben inmiddels opgewonden en hij voelt dat ik nat ben. Voorzichtig duwt hij één vingertopje naar binnen. Hij blijft met zijn duim over mijn clit gaan en laat zijn vinger op een gekmakend ritme in en uit me glijden. Ik krijg het nog warmer en wring een beetje onder zijn aanraking. Uiteindelijk duw ik mijn heupen wat omhoog tegen zijn hand om hem aan te sporen verder te gaan. Hij haalt zijn hand weg en trekt vervolgens mijn slipje uit.

Ik trek tegelijkertijd zijn T-shirt uit en zie dat hij al een bobbel heeft in zijn zachte korte broek. Met mijn hand zoek ik zijn harde lul op en streel hem over zijn broek. Mijn mond vindt die van hem weer en onze zoen wordt wat dwingender. Ik kan niet wachten om zijn pik in me te voelen. Jeffrey trekt mijn jurkje over mijn hoofd uit en dat zorgt er voor dat ik nu compleet naakt ben. Heel even ben ik me bewust van het feit dat we op een openbare plek liggen. Dan haal ik mijn schouders op. Laat ze maar kijken. Jeffrey trekt zijn broek en onderbroek naar beneden en mijn oog valt op zijn harde lul. Ik pak hem snel in mijn hand en streel hem. Ik zie inmiddels al zweetdruppels op zijn voorhoofd liggen. Zijn mond gaat open en hij ademt iets sneller op het moment dat ik hem begin af te trekken. Dan pakt hij mijn schouder en hij duwt me op mijn zijkant. Jeffrey positioneert zich achter me en ik voel dat hij met zijn lul tussen mijn schaamlippen glijdt. Zijn warme mond zit in mijn nek terwijl hij zijn eikel lichtjes in mijn poesje duwt. Ik pak achterlangs zijn heup vast en trek hem dichter naar mijn billen zodat hij meteen wat dieper naar binnen glijdt. Ik kreun als hij me vult en begin zachtjes met mijn heupen te bewegen. Jeffrey ligt achter me en reikt om me heen om met mijn borst te spelen. Ik blijf mijn heupen heen en weer bewegen en voel hoe hij in en uit me glijdt. Ik kreun zacht als hij lichtjes even in mijn tepel knijpt. Uiteindelijk pakt hij mijn heup vast en begint wat sneller in me te bewegen. Zijn onderlichaam maakt geluid telkens als hij tegen mijn billen aan klapt, zijn pik dringt diep in me door tot hij niet meer verder kan.

Ik hoor dat Jeffrey zwaarder ademt en zijn gekreun gaat langzaam over in gegrom. Omdat ik weet dat dit betekent dat hij dichtbij zijn climax zit leg ik mijn hand weer op zijn heup en maan ik hem tot stoppen. Ik duw mijn heupen naar voren waardoor zijn harde lul uit me glijdt. Een beetje verbouwereerd kijkt Jeffrey me aan als ik mezelf omrol. ‘Ik wil bovenop, ik wil klaarkomen,’ fluister ik geil. Hij glimlacht ondeugend en pakt mijn arm om me over hem heen te trekken. Zijn harde pik schokt onder het vooruitzicht terug te mogen glijden in mijn natte kutje. Ik ga bovenop hem zitten en reik met mijn hand tussen ons in om hem terug te geleiden. Met een vloeiende beweging zit zijn pik weer in mijn poesje en ik laat mijn bovenlijf voorover vallen om Jeffrey intens te zoenen. Onze lijven zijn inmiddels nat van het zweet en de warme zomerzon brandt op mijn rug. Ik begin op zijn pik te bewegen in lange halen, mijn clit schuurt bij elke beweging over zijn schaambot. Het duurt niet lang voordat ik mijn orgasme voel aankomen. Jeffrey legt zijn handen op mijn billen en stimuleert me om mezelf op hem klaar te wrijven. Ik sluit mijn ogen en laat zijn mond even los zodat ik me kan focussen op het genot wat zich snel opbouwt. ‘Kom maar lekker,’ zegt hij hijgend. Zijn woorden helpen me over het randje en kreunend breng ik mezelf naar een orgasme. Mijn kutje trekt samen om zijn pik en ik schok terwijl de golven van genot over me heen spoelen. Hij fronst zijn voorhoofd en laat zich ook meevoeren terwijl hij de beweging van me overneemt. Hij duwt zijn heupen omhoog zodat hij zijn pik diep naar binnen stoot. Een paar seconden later klemt hij zijn kaken op elkaar en komt ook hij sidderend klaar. Terwijl hij zich in me leegspuit duwt hij zijn achterhoofd nog wat verder in het kleed. Hij kreunt lichtjes en is dan stil terwijl we elkaar hijgend aankijken, zijn lul schokt nog na in mijn kutje. Hij glimlacht warm.

Ik kijk hem aan in zijn grote, blauwe ogen en bedenk me dat ik nog nooit zo verliefd ben geweest.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *