mei 28, 2022

Eindeloos teasen

Een appje van haar eerder deze dag verraadt dat mij iets te wachten staat. ‘Vanavond ga ik je helemaal gek maken.’ Bij het lezen van de woorden alleen schoot er al een kriebel richting mijn onderbuik.

Terwijl ik thuis kom zie of hoor ik haar niet, het is stil en donker beneden. Als ik het licht in de gang aanklik zie ik ineens een briefje op de trap liggen. ‘Kom me vinden.’ Dat is alles wat er staat. Ik hoef natuurlijk niet lang na te denken. Ik leg mijn tasje op het schoenenkastje en schop snel mijn schoenen uit. Terwijl ik de trap op loop voel ik de spanning in mijn lichaam opbouwen. Mijn hart klopt sneller en het bloed stroomt richting mijn clit. Ik kom de slaapkamer binnen en daar ligt ze, uitgespreid op ons bed. Ze heeft zich gekleed in een kittig huishoudsterkostuum, compleet met plumeau en een wit kapje op haar hoofd. Ik gniffel en ze glimlacht stout terwijl ze van het bed opstaat en naar me toe komt lopen op haar hoge hakken. ‘Zie ik hier een vies meisje?’ vraagt ze ondeugend. Ik knik van ja, zonder ons oogcontact te verbreken. ‘Hmm… heel vies, inderdaad,’ bevestigt ze, terwijl ze tergend langzaam om me heen loopt en doet alsof ze met haar vinger stof van mijn arm weghaalt. Haar hakken klikken op het laminaat en ik kan alleen de warmte van haar lichaam voelen als ze achter me tot stilstand komt. Ik voel dat ze mijn jurkje van achteren naar beneden ritst, haar handen zijn koel op mijn warme huid. Mijn jurkje valt in een plasje om mijn voeten, ik ben alleen nog gehuld in mijn onderbroek en bh. Zorgvuldig maakt ze mijn bh los en bevrijdt mijn borsten. Ik adem zwaar in en uit van opwinding, mijn mond als vanzelf een stukje open gevallen. Ik probeer over mijn schouder te kijken maar voel dan hoe haar hand mijn kin vastpakt en ruw mijn hoofd terugdraait. ‘Dat denk ik niet,’ zegt ze gebiedend.

“‘Wat sta je er toch heerlijk bij, vies meisje van me,’ zucht ze schor.”

Ik gehoorzaam en blijf stoïcijns voor me uitkijken terwijl ze achter me blijft staan. ‘Jij hebt een schoonmaakbeurt nodig,’ fluistert ze veelzeggend. Ineens voel ik de veren van haar plumeau langs mijn kuit omhoog gaan. Ze laat hem langzaam over de binnenkant van mijn been glijden waardoor er kippenvel over mijn hele lichaam ontstaat. Plagend laat ze de plumeau even over de binnenkant van mijn beide dijen gaan. De veertjes zijn zacht en al mijn zintuigen staan op scherp. Vederlicht raakt ze met de plumeau mijn kruis. Ik voel de veren van voor naar achter glijden en adem scherp in wanneer ik de sensatie op mijn clit voel, door mijn onderbroek heen. Ze heeft gelijk, ze maakt me nu al gek. Plotseling is de plumeau weer weg en ik hoor dat ze iets van haar kleding losmaakt en uitdoet. Ik durf nog steeds niet om te kijken uit angst voor een reprimande. De plumeau is weer terug en trekt vanuit mijn nek een spoor over mijn ruggengraat, richting mijn billen. De veren gaan dan naar voren, over mijn buik weer naar boven. Bij mijn borsten aangekomen laat ze de plumeau zachtjes over mijn inmiddels kei harde tepels glijden. Ik sluit mijn ogen en laat mijn hoofd even in mijn nek zakken. Uiteindelijk stopt ze met plagen en ik hoor dat ze haar attribuut op de grond gooit. Ze pakt iets anders op en komt weer op me af gelopen. ‘Pak het bed vast,’ zegt ze streng. Ik leun iets voorover waardoor ik mijn handen op de rand van het bed kan leggen. Ze komt dichterbij me staan en ik ruik haar gekmakende geur. Ze heeft iets – een lint? – waarmee ze mijn handen aan het bed vastmaakt. Met een strakke knoop blijven mijn handen op hun plek en sta ik voorover gebogen, mijn billen overgeleverd aan haar genade. Ze laat haar warme handen over mijn billen glijden, knijpt er zacht in. ‘Wat sta je er toch heerlijk bij, vies meisje van me,’ zucht ze schor. Ze laat één van haar handen met een klap op mijn bil landen. Mijn lichaam schokt en er komt een kreun over mijn lippen gerold. Vervolgens streelt en kneedt ze mijn pijnlijke bil. Ik voel haar lippen bij mijn oor en ze laat heel langzaam haar tong over mijn oorlel glijden. Het kippenvel spreidt zich wederom uit als een lopend vuurtje over mijn gehele huid. ‘Nu mag je toekijken,’ zegt ze intens terwijl ze haar mond weer weghaalt en mij alleen laat, verlangend naar meer.

Ze loopt om het bed heen en ik zie dat ze inmiddels naakt is, op haar hakken en het witte doekje op haar hoofd na. Ze ziet er geil uit met haar lange, sluike haren los over haar schouders. Haar suggestieve glimlach terwijl ze op het bed gaat liggen doet mijn clit ontvlammen. Ik sta in de fik en mijn brandje moet en zal geblust worden. Helaas ziet het er nu naar uit dat ik alleen maar lijdzaam toe mag kijken, mijn handen nog altijd vastgebonden aan het bed. Ze gaat liggen en spreidt haar benen, ik kan haar helemaal zien en de opwinding giert door mijn lijf. Ze houdt haar hoofd een beetje schuin en kijkt me donker aan terwijl ze haar hand langzaam vanaf haar nek naar haar borsten laat glijden. Ze kneedt haar borsten zachtjes en knijpt en trekt aan haar tepels. Dan laat ze haar hand afglijden naar haar buik en door naar haar venusheuvel. Ze begint zichzelf rustig te strelen terwijl ze me continu aan blijft kijken, haar ogen half geloken door opwinding. Ik adem zwaarder en mijn hart klopt bijna uit mijn borst. Ik wil haar zo graag hebben maar ik kan haar niet krijgen. Ze begint zichzelf wat steviger te vingeren, terwijl ze haar ogen af en toe even dicht laat vallen. Ik lik over mijn lippen en wil dat ze zichzelf laat klaarkomen. ‘Ga je braaf toekijken terwijl ik klaarkom, viezerik?’ vraagt ze hijgend. ‘Ja,’ antwoord ik ademloos. Aangemoedigd door mijn evidente geilheid blijft ze zichzelf op een gestaag tempo stimuleren. Ik zie haar buik bewegen terwijl haar ademhaling dieper en onregelmatiger wordt. Ik zie en voel aan alles dat ze dichtbij haar climax is. Ze blijft zichzelf vingeren en dan sluit ze haar ogen en opent ze haar mond terwijl haar orgasme over haar heen komt. Zacht kreunend zie ik hoe haar lichaam schokt door de genotsgolven van haar hoogtepunt. Haar benen bewegen onwillekeurig wat naar binnen en haar hoofd valt in haar nek. Het is een prachtig gezicht, ik wil haar alleen maar meer.

Als ze weer terugkomt van haar hoogtepunt opent ze met een grijns haar ogen, ze zijn glazig van genot. Ik voel mijn clit kloppen van opwinding en verlang zelf ook naar een hoogtepunt. Langzaam komt ze naar me toe gekropen op het bed, op handen en knieën. Haar ogen staan donker en stout terwijl ze zo dicht bij mijn gezicht komt dat ik haar kan zoenen. Ik steek mijn tong uit om over haar lippen te likken maar ze trekt snel haar gezicht terug. Vervolgens pakt ze mijn kin in haar hand en kijkt ze me uit de hoogte aan. ‘Zei ik dat jij mij mocht likken, viezerik?’ vraagt ze monotoon. Zo goed en zo kwaad als het gaat schudt ik mijn hoofd van nee. ‘Dat dacht ik ook,’ bevestigt ze, terwijl ze mijn gezicht naar de zijkant draait met haar vingers. Ze geeft een lik over mijn gezicht van mijn kin tot mijn slaap, provocerend en dominant. Dan laat ze mijn gezicht los en staat op van het bed. Ik hoor haar rommelen in een kastje. ‘Ik wilde je eigenlijk een beloning geven, maar zulke vieze meisjes als jij verdienen dat blijkbaar niet,’ zegt ze spottend. Ik voel mijn onderbuik samentrekken van opwinding en word benieuwd naar wat ze voor me in petto heeft. Wanneer ze terug komt lopen voel ik iets anders over mijn billen wrijven. Het hulpmiddel voelt koel op mijn huid. Ze laat het tussen mijn benen glijden en stimuleert mijn clit door mijn onderbroek. Ik zucht en beweeg iets met mijn heupen, vragend om meer. Ze haalt meteen het hulpmiddel weg en trekt in een ruk mijn onderbroek naar beneden. ‘Zo gewillig… zo gretig,’ smaalt ze. Zonder dat ik het verwacht voel ik ineens een kei harde klap op mijn rechterbil. Ik slaak een gilletje van schrik en mijn lichaam schokt opnieuw. De plek waar haar hand net is geweest begint acuut te branden. Ze wrijft even heel zachtjes over de pijnlijke bil.

Nu kan ik alleen afwachten wat haar volgende handeling gaat zijn. Ik hoor dat ze iets bij zichzelf omdoet en vastmaakt. Zou het de voorbinddildo zijn? Erg lang hoef ik niet te raden want plotseling voel ik de lange dildo tussen mijn benen glijden. Mijn kutje is nat en zorgt voor voldoende vocht zodat er geen glijmiddel nodig is. Ze laat de dildo tussen mijn lippen op en neer glijden, plagend, gemeen. Ik voel de warmte van haar bovenbenen bij mijn billen. Ik adem diep in en uit en wil alleen maar gevuld worden. Zachtjes duwt ze het topje van de dildo tegen mijn ingang. Ik hou mijn adem in en wacht op de rest. Die komt niet. Ze trekt de dildo weer terug en likt over mijn ruggengraat naar beneden. Dan zakt ze op haar knieën en spreidt ze mijn billen. Langzaam likt ze van mijn kutje tot mijn anus. Ze blijft deze beweging herhalen en ik raak verblind door lust. Mijn orgasme komt al om de hoek kijken en ik hijg terwijl ik met mijn handen wring op de rand van het bed. Ze likt gestaag door en ik voel dat ik nog maar een paar seconden nodig heb om mijn hoogtepunt te bereiken. Zij merkt dit duidelijk ook. En stopt. Ik maak een teleurgesteld geluidje en beweeg mijn billen in haar richting. ‘Ach, ach… zielig vies meisje van me,’ fluistert ze terwijl ze mijn billen kneedt. Na een paar seconden is haar tong weer op mijn clit en ze beft me in een heerlijk tempo. Ik voel meteen mijn orgasme weer aan komen denderen. Ditmaal hoop ik dat ze me verlossing geeft. Ik probeer niks te laten merken van mijn aanstormende hoogtepunt maar ik faal en laat toch een kreuntje over mijn lippen ontsnappen. Ze stopt, wederom. Gefrustreerd grom ik binnensmonds. Dan voel ik dat ze opstaat en meteen de dildo tussen mijn benen duwt. Ik duw mijn heupen een stukje naar achteren om haar ruim baan te geven om de dildo naar binnen te schuiven. Ze laat hem naar binnen glijden en pakt mijn heupen vast om hem langzaam maar zeker verder naar binnen te stoten.

Mijn adem stokt wanneer ik voel dat ik helemaal gevuld ben. Ze knijpt in mijn heupen en begint sneller te bewegen. Het tempo ligt hoog en ik weet dat ze op deze manier uren door kan gaan, als ze zou willen. Ik zou mezelf zo graag klaar vingeren maar mijn handen zijn nog vastgebonden aan het bed. Ik kan alleen maar voelen hoe ze keer op keer de dildo bij me naar binnen ramt. Ik kreun en hijg en laat mijn bovenlichaam op mijn handen steunen. Ze neukt me genadeloos hard tot ik het uitkerm. Uiteindelijk trekt ze zich terug. ‘Heb je genoeg gehad?’ vraagt ze streng. Ik knik heftig met mijn hoofd. Ik wil verlossing, ik wil klaarkomen, ik wil mijn beloning. ‘Vooruit,’ antwoordt ze kortaf. Ze laat zich weer op haar knieën zakken en trekt mijn billen weer zorgvuldig uit elkaar. Haar tong glijdt over mijn clit en ik voel aan alles dat ik op het randje zit van een intens orgasme. Ik sluit mijn ogen, hijg, kreun en wring met mijn onderlichaam. Alles om dichter bij mijn verlossing te komen. Ze beft me heftig door en ik voel dat ik nog een paar likjes nodig heb om tot mijn hoogtepunt te komen. Ze stopt. Ik laat mezelf teleurgesteld een beetje door mijn knieën zakken en ik zucht. ‘Goed dan, genoeg geplaagd,’ zegt ze zacht. Haar tong is weer op mijn clit en ze gaat verder in hetzelfde ritme als voorheen. Ik hoop dat ze het meent, ik ontplof bijna. Ze likt en likt en mijn orgasme bouwt zich op, heftiger dan ooit tevoren. Vanuit mijn tenen voel ik een kriebel omhoog komen, door mijn benen heen richting mijn clit. Warmte overspoelt me en mijn onderbuik trekt samen totdat ik uitbarst in een spetterend orgasme. Ik zie sterretjes achter mijn ogen en zak haast door mijn knieën van genot. Ze ondersteunt me door mijn benen vast te pakken en zachtjes door te likken. Mijn onderlijf schokt en ik kreun terwijl ik de golven van genot over me heen voel spoelen.

Uiteindelijk stopt ze met beffen en staat ze op. Ze maakt voorzichtig mijn handen los van het bed en ik wrijf over mijn polsen om het bloed er weer goed doorheen te voelen stromen. Ze pakt mijn hand en leidt me naar het bed. We liggen naast elkaar en ik mag met mijn hoofd op haar borst liggen. Ik hoor haar hartslag onder mijn oor en voel me intens gelukkig. Ze drukt teder een kus op mijn haren. ‘Wat vond je er van?’ vraagt ze zachtjes. Ik zucht, intens tevreden, voordat ik antwoord geef.

‘Het was ongelooflijk’ zeg ik, naar waarheid.

Artwork made by Coloringcuties

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *