juni 1, 2022

Model met een missie

Vol met zelfvertrouwen stap ik de loods binnen waar mijn fotoshoot straks plaatsvindt. Ik heb mijn niche gevonden binnen de fetisj fotografie. Je weet wel, de SM-achtige foto’s met leren en latex outfits. Er zijn genoeg mensen die hiervoor willen betalen, zo blijkt. Daarnaast krijg ik veel opdrachten vanuit sekswinkels en producenten van seksproducten. Regelmatig kan je me vinden op de verpakking van een ballgag of tepelklemmen. Ik heb hier nooit een geheim van gemaakt, iedereen die mij kent weet wat ik doe en ziet mij regelmatig schaars gekleed op Instagram voorbij komen. Ik doe wat ik wil en ga voor niemand aan de kant.

Wanneer ik om me heen kijk en niemand zie ga ik er vanuit dat ik het enige model van vandaag ben. Ik zie de fotograaf bij zijn camera rommelen en schraap mijn keel om hem te laten weten dat ik er ben. Hij kijkt verschrikt op van wat hij aan het doen is en zijn gezicht verzacht zodra hij mij ziet. Goedkeurend glijdt zijn blik even over mijn gestalte heen. Ik ben klein, slank en heb Indonesische roots. Mijn tattoos vallen duidelijk op in het jurkje dat ik momenteel draag. ‘Fijn dat je er bent! Ik ben Erik,’ zegt hij terwijl hij op me af komt met een uitgestoken hand. Ik schud zijn hand vriendelijk. ‘Aida. Zo, dus hier gaat het gebeuren vandaag?’ vraag ik, terwijl ik met mijn hoofd naar de set knik. Ik zie een rode bank staan met een rode, velours zitting en gouden versiersels eromheen. Erik knikt en wijst dan naar een rek met kleding. ‘Die stukken gaan we vandaag doen. Je mag zelf weten in welke volgorde. Als iets niet past dan laat het me maar even weten,’ zegt hij zakelijk. Ik loop langzaam op het rek af en laat mijn vingers even langs de weinig verhullende setjes glijden. Mijn oog valt op een setje met leren riempjes en een stel hoge laklaarzen die onder in het rek staan. Ik glimlach stout. Ik weet al wat mijn finaleoutfit gaat zijn.

Als ik me omgekleed heb in een kittig pakje ga ik op de bank zitten, recht voor de camera. ‘Hoe wil je me hebben?’ vraag ik wulps. Hij weet niet dat ik mijn opmerking zeker wel dubbelzinnig bedoel. ‘Ehm, blijf daar maar even zitten, dan test ik het licht,’ antwoordt hij, licht nerveus. Ondanks het feit dat hij eruit ziet als een vrij onopvallende man voel ik een dierlijke aantrekkingskracht tot hem. Hij is niet breed, gespierd of boomlang. Toch is zijn gezicht knap. Hij heeft een nerdige sex appeal en ik kan niet wachten om die bril van zijn neus te rukken. Heel even probeer ik de bobbel in zijn broek te bestuderen. Helaas kan ik niet helemaal ontwaren wat daar zit, de camera blokkeert mijn uitzicht. Dan helpt hij me door achter zijn statief uit te stappen en naar me toe te lopen om het licht te testen. Trachtend hem uit de tent te lokken kijk ik hem stout aan wanneer hij om me heen loopt. Hij kijkt zenuwachtig van me weg en ik zie zijn ademsappel bewegen als hij slikt. Mijn zin om hem genadeloos te verslinden groeit met de seconde. ‘Zo moet het goed zijn,’ zegt hij nonchalant terwijl hij terugloopt naar zijn statief. Ik hang wat naar voren, mijn ellebogen op mijn knieën, en staar zwoel in de lens. De flitser piept wanneer Erik zijn eerste foto’s maakt. Ik beweeg lichtjes, verander mijn houding en mijn blik met kleine beetjes. ‘Prachtig, yes, dat is het,’ commentarieert hij. Ik weet heus wel wat ik doe, denk ik bij mezelf. Ik drapeer mezelf over de bank en neem een sensuele houding aan. Mijn borsten zijn naar het plafond gedrukt, mijn rug is hol en ik streel mezelf over mijn lichaam terwijl ik wulps in de camera blijf kijken. Erik trekt tussendoor even aan het boordje van zijn T-shirt. Mijn ondeugende plan is in werking gesteld.

Uiteindelijk besluit Erik dat hij genoeg heeft van deze outfit. ‘Je doet het echt top,’ zegt hij nog even schor. Ik glimlach verleidelijk en knik met mijn hoofd naar het kledingrek. ‘Andere outfit doen?’ antwoord ik. Hij knikt en doet net alsof hij weer intens druk is met aanpassingen doen aan zijn cameraopstelling. Ik voel zijn ogen op mij branden als ik naar het rek loop en mijn volgende outfit uitkies. Dit keer een rood setje waarbij mijn getinte huid geweldig uitkomt. Wanneer ik terug kom naar de bank besluit ik dit keer op mijn handen en knieën te beginnen. Hem een mooie blik gunnend op mijn achterwerk draai ik mezelf in een positie waarvan ik weet dat mijn lichaam het beste uitkomt. Hij begint weer te knippen en ik wissel af tussen wegkijken van de camera en het opzoeken van contact met de lens. ‘Rechterbeen iets meer naar voren, dan zien we die tattoo goed,’ geeft Erik aan. Ik luister naar zijn opmerking en bedenk mezelf dat dit één van de laatste keren gaat zijn dat hij iets te zeggen heeft over mij vandaag. Mijn brutale grijns breidt zich uit over mijn gezicht. ‘Ja mooi, die blik,’ zegt Erik gauw, niet wetend welke gedachten door mijn hoofd circuleren. Gedachten die betrekking hebben tot het vermorzelen van die bril onder mijn naaldhak. Gedachten die te maken hebben met zijn harde lul, diep in mijn natte kutje. Gedachten die té zondig zijn en zeker over het randje gaan.

‘Zullen we de laatste outfit doen?’ vraagt Erik, enigszins ademloos. Ik pers mijn lippen op elkaar en trek mijn wenkbrauw op. ‘Tuurlijk,’ antwoord ik nonchalant. Ik sta op en loop langzaam en doelbewust richting het kledingrek. Wederom voel ik zijn ogen over mijn lichaam glijden. Spanning bouwt zich op in mijn onderbuik. Zou het me lukken? Ik snuif verontwaardigd om mezelf. Natuurlijk gaat het me lukken. Nu de stem in mijn hoofd gesust is pak ik het setje met de leren riempjes uit het rek en neem ik de lakleren kaplaarzen ook mee. Onder het setje hoort geen ondergoed. Ik bekijk mezelf even goedkeurend in de spiegel van het kleedhokje en zie dat mijn tepels al hard zijn van opwinding. Hopelijk hou ik het droog. Mijn hakken klikken op de betonnen vloer terwijl ik aan kom lopen. Erik kijkt op van zijn camera en zijn mond valt even open. Snel herstelt hij zich en hij sluit zijn mond terwijl hij zijn keel schraapt. Schuldig, opgewonden. Ongegeneerd ga ik op de bank zitten en ik kijk hem direct in zijn ogen aan. Ik verberg niks, mijn handen liggen ontspannen naast me op de zitting van de bank. Ik laat mijn knieën iets uit elkaar vallen terwijl ik hem van onder mijn wimpers aankijk. Zijn ietwat ongemakkelijke blik glijdt van mijn blote borsten naar mijn blote poes. Ineens lijkt hij zich te herinneren dat hij de fotograaf is in een fotoshoot. Hij schudt zichtbaar zijn hoofd en begint me weer te fotograferen. Met lichte bewegingen geef ik hem telkens een ander uitzicht op mijn lichaam. Ik doe mijn handen in mijn haar waardoor mijn borsten sexy mee omhoog komen. Vanonder mijn wimpers blijf ik geile blikken werpen richting de lens. Richting hem.

“Zachtjes begin ik mezelf te strelen. De blik van Erik zegt meer dan duizend woorden.”

‘Raak jezelf aan, alsjeblieft’ zegt hij met licht geknepen stem. Zo zo, meneer durft. Ik laat hem nog één keer zeggen wat ik moet doen, besluit ik. Met mijn handen raak ik mijn borsten aan, ik knijp lichtjes in mijn tepels en laat dan mijn handen uiterst langzaam naar beneden glijden. Mijn rechterhand belandt tussen mijn benen en ik laat mijn middelvinger tussen mijn schaamlippen gaan. Zachtjes begin ik mezelf te strelen. De blik van Erik zegt meer dan duizend woorden. Hij heeft rode wangen en is duidelijk aan het transpireren. Even likt hij zijn lippen af en zucht hij diep. Zal ik hem uit zijn lijden verlossen? Ik laat mijn hand stil liggen en kijk van de lens op naar hem. ‘Wil je even hier komen? Ik heb hulp nodig met de achterkant van mijn outfit,’ vraag ik onschuldig, dondersgoed wetend dat er niks mis is met mijn outfit. Erik laat zijn camera los en komt op me af gelopen. In zijn blik zie ik voorzichtigheid en nieuwsgierigheid tegelijk. Hij stopt voor mijn knieën. ‘Wat is er precies mis?’ vraagt hij zacht. Ik duw mezelf omhoog van de bank en ik sta met mijn gezicht zo dichtbij het zijne dat ik hem bijna kan kussen. ‘Er ontbreekt iets,’ zegt ik hees. Zijn adamsappel beweegt als hij slikt. ‘Wat ontbreekt er?’ zegt hij schor. ‘Jouw harde lul, in dit kutje,’ antwoord ik brutaal. Zijn wenkbrauwen schieten omhoog en zijn mond valt open. Ondertussen pak ik zijn hand en deze leg ik tussen mijn benen in. Hij ademt bibberend in en uit. Dan pakt hij me plotseling bij mijn nek en drukt hij zijn lippen op die van mij. Zijn vingers bewegen tussen mijn benen, over mijn clit en in mijn inmiddels zeiknatte poes. Met een ruk draai ik hem om zodat de bank in zijn schenen duwt. Als eerste trek ik die bril van zijn gezicht en smijt hem een eindje verderop. Daarna ruk ik zijn shirt over zijn hoofd uit en trek ongeduldig aan zijn broekriem. Hij ademt zwaar en zodra zijn broek en onderbroek van zijn heupen vallen zie ik zijn pik in volle glorie. Hij is ram hard en zijn apparaat is nog groter dan ik had gehoopt.

Ik duw hem tegen zijn borst waardoor hij op de fluwelen bank moet gaan zitten. Ik zak op mijn knieën tussen zijn benen in en besluit vandaag lief te doen en even zijn lul nat te maken. Ik kijk hem aan en spuug brutaal op zijn pik, waarna ik het met mijn hand uitwrijf. Zo’n grote pik past zeker niet helemaal in mijn mond. Terwijl ik hem aftrek laat hij één hand over mijn borst gaan. Hij kneedt mijn borst en knijpt even zacht in mijn tepel. Genoeg geweest, vind ik. Ik trek zijn hand weg en laat zijn lul los. Het grote ding klapt tegen zijn buik aan en maakt zijn huid nat door mijn speeksel. Ik klim schrijlings bovenop hem en pak zijn pik achterlangs vast. Terwijl ik hem tegen mijn natte kutje duw hoor ik hem zwaar ademen. Ik laat mezelf over hem heen zakken, centimeter voor centimeter, tot hij niet meer verder kan. Ik zucht en sluit mijn ogen even als ik bedenk hoe lekker hij me vult. Langzaam begin ik op en neer te bewegen, zijn grote pik glijdt in en uit me. Hij legt zijn handen op mijn heupen om mijn bewegingen te begeleiden. Ik hang wat meer naar voren en duw mijn tepel in zijn mond. Ondertussen voel ik dat ik precies de goede hoek te pakken heb waardoor mijn clit gestimuleerd wordt. Zijn onderlichaam raakt mijn clit bij iedere beweging die ik maak en ik voel mijn orgasme aankomen. Wanneer hij zijn handen van mijn billen haalt en om mijn borsten legt om ze te liefkozen gooi ik het tempo wat omhoog. Ik knijp mijn ogen dicht en adem diep in en uit terwijl ik me concentreer op het gevoel wat zich in mijn clit opbouwt. Hij sabbelt één voor één aan mijn tepels en de scheuten van genot gaan rechtstreeks naar mijn kruis. Nog steeds ben ik hem aan het berijden voor mijn eigen genot. Ik kreun zacht en mijn hele lichaam spant zich aan voor wat komen gaat. In een heftige ontlading voel ik mijn climax over me heen spoelen. Alle stimulatie tegelijk zorgt voor een intens orgasme. Mijn poesje knijpt zijn pik vast en zeker fijn.

Als ik weer een beetje terug op aarde kom open ik mijn ogen en zie ik dat hij me aankijkt, zijn ogen zijn diepe, donkere poelen geworden. ‘Nu ga je me neuken,’ beveel ik hem. Hij wacht geen seconde langer en gooit mij van zijn schoot af. Hij draait me om zodat ik op mijn knieën op de bank zit en met mijn bovenlichaam op de rugleuning steun. Onmiddellijk voel ik zijn eikel tegen mijn kutje aanduwen en binnen een seconde vult hij me weer helemaal. Glad van mijn natheid glibbert hij soepel in en uit me. ‘Neuken, kei hard neuken nu,’ commandeer ik. Hij gromt en pakt mijn heupen in zijn handen vast. Dan begint hij zijn pik in me te stoten, met het nodige geweld. Zijn ontzettend lange lul klapt diep naar binnen met elke stoot en ik geniet van de pijn die met het genot gepaard gaat. ‘Yes, fuck!!’ kreun ik uit. Zijn onderlichaam maakt kletsende geluiden tegen mijn billen terwijl hij zich in me blijft rammen. Het tempo is hoog en zijn bewegingen zijn roekeloos. Kreunend en grommend werkt hij me af. Ik kijk naar hem om en zie dat hij zijn kaken op elkaar geklemd heeft en agressief zijn lip en neus optrekt. Dit windt me zo mogelijk nog meer op. ‘Spuit dit kutje vol!’ kreun ik hees. Hij laat zich gaan en stoot nog een halve minuut lang zo hard als hij kan bij mij naar binnen. Ineens komt hij sidderend klaar waarbij hij mijn billen zowat fijn knijpt. Ik kreun met hem mee door de pijn en het genot dat ik voel. Uiteindelijk neemt zijn snelheid af, evenals de grip op mijn heupen. Hij laat zich langzaam uit me gaan en ik voel meteen een paar stralen cum langs mijn dijbenen omlaag druipen. De nood was blijkbaar hoog. De stralen sijpelen door tot aan mijn knieën, op het rode velours van de bank zie ik witte vlekjes verschijnen. Afgeneukt en intens tevreden laat ik mezelf op mijn rug op de bank vallen. Erik hijgt en raapt zo goed en zo kwaad als het gaat zijn kleding bij elkaar. Dan sloft hij op zijn gemak richting zijn camera en ik hoor dat hij begint te fotograferen.

Ik kijk naar de camera terwijl ik daar lig, op mijn rug, zijn sperma in natte, witte stralen langs mijn benen. Ik hef mijn benen expres zo op zodat op camera te zien is welke sporen hij heeft achtergelaten. Mijn blik is wederom uitdagend, stout en geil. Ik adem zwaar door de geleverde inspanning en mijn lichaam glanst inmiddels van het zweet. Erik blijft doorgaan met foto’s maken.

‘Zo fotografeer ik je het liefst,’ zegt hij insinuerend.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *