juni 4, 2022

Gevangen

De kinderen zijn bij opa en oma logeren en ik heb al de hele dag een gevoel van spanning in mijn onderbuik. Terwijl mijn man langs me schuurt in de keuken om een kopje in de vaatwasser te zetten bemerk ik een soort elektriciteit tussen ons. Die heb ik al even niet meer op deze manier gevoeld. Vol verwachting borrelt mijn geilheid op.

Nieuwsgierig naar wat hij voor me in petto heeft blijf ik hem met mijn blik volgen terwijl hij met een grijns de gang in loopt. Hij wenkt mij met zijn hand. Ik volg braaf. Als ik op de overloop sta pakt hij allebei mijn handen vast en loopt hij achteruit de slaapkamer in. Daar zie ik dat hij zwarte leren handboeien aan weerskanten van de spijlen van ons bed heeft gebonden. Hmm, interessant…
Hij begint me uit te kleden, tergend langzaam. Mijn vest over mijn schouders, mijn broek over mijn billen. Mijn huid reageert op zijn aanraking met een flinke dosis kippenvel. Ik voel mijn tepels hard worden terwijl hij mijn bh over mijn borsten naar beneden laat glijden. Hij doet verder niks, raakt me niet meer aan dan strikt noodzakelijk. Ik merk dat ik ongedurig word. Ik wring een beetje onder zijn aanraking en probeer hem daarmee tot liefkozing te dwingen. Hij weert me af en duwt me neer op bed. Hij tilt me onder mijn billen op en schuift me naar het midden van het bed. Al deze tijd zegt hij niks, raakt hij me niet specifiek seksueel aan. Ik merk dat ik ontzettend opgewonden ben, des te meer door zijn stoïcijnse handelen. Kom op gast, raak me nou aan! Hij bindt één voor één mijn handen vast aan de spijlen van het bed met de leren handboeien. Ik kijk naar mijn linkerhand en vervolgens naar mijn rechterhand. De handboeien voelen koel aan en zitten zacht maar stevig om mijn polsen.

“Wanneer komt hij terug? Hoe lang laat hij me zo liggen?”

Terwijl hij me aankijkt laat hij zijn vingertoppen over mijn lichaam glijden, strelend en zacht. Ik huiver onder zijn aanraking en mijn tepels worden harde knopjes. Ik duw mijn heupen ongeduldig omhoog. Zit aan me, daar, is het enige wat ik kan denken. De handboeien maken geluid terwijl ik op het bed beweeg. Plotseling stapt hij weg van het bed. Ik duw mijn benen tegen elkaar aan om de opwinding in mijn kutje een klein beetje te sussen. Tevergeefs. Hij kijkt me aan met die scheve grijns en het enige wat ik kan doen is een licht geïrriteerd kreuntje uitdrukken. ‘Blijf jij maar even liggen,’ zegt hij tegen me. ‘Denk jij maar eens even na over hoe stout je bent geweest. Als ik terugkom zal ik je laten zien hoe je behandeld dient te worden,’ sluit hij af. Oh, mijn, GOD. Yes, please. Maar, hij meent het toch niet echt he? Hoezo gaat hij weg? Hij gaat me toch zeker wel even daar aanraken? Voordat ik ook maar iets terug kan zeggen loopt hij weg en doet hij de deur achter zich dicht, mij verlangend achterlatend. Godver… Nou, daar lig ik dan. Naakt, nat en vastgebonden. Het frustreert me dat ik niet eens even aan mezelf kan zitten. Gewoon even voelen hoe nat ik ben en aan mijn stijve tepels voelen. Mijn geduld begint al op te raken en vreemd genoeg wekt dat de opwinding nog meer op. Wanneer komt hij terug? Hoe lang laat hij me zo liggen?

 Als ik de trap hoor kraken onder zijn gewicht maakt mijn maag een salto. Terwijl hij de kamer binnenstapt trekt hij zijn shirt uit en laat hij zijn broek op de grond vallen. Ik zie dat hij een harde pik heeft in zijn boxershort. Mooi, het laat hem dus niet zomaar koud, hij is net zo fucking geil als ik. Terwijl hij naar me toe komt gelopen haalt hij iets uit het nachtkastje, een klein en dun zweepje met losse flossen leer. Hij laat het zweepje neerkomen op mijn tepels en ik uit een verrast kreetje. Het doet geen pijn maar maakt mijn tepels alleen maar ontzettend hard. De elektriciteit slaat vanuit mijn tepels onmiddellijk door naar mijn clit. Hij komt naast me op het bed liggen en ik voel zijn harde pik tegen mijn heup. Hij sabbelt aan mijn tepel terwijl hij het zweepje met zijn andere hand over mijn lijf naar beneden laat glijden. Bij mijn kutje stopt hij en wrijft hij het zweepje over mijn clit. Ik sta op springen en beweeg mee op het ritme van zijn gewrijf. ‘Mond open,’ gebiedt hij. Ik kijk hem ademloos aan met gefronste wenkbrauwen. Mijn lichaam werkt niet mee met mijn hersenen, de opwinding heeft me overgenomen. Hij duwt mijn mond open en spuugt in mijn mond, ik proef zijn smaak. Ik hou het niet meer. Mijn lijf wil ontlading en het zweepje is godzijdank inmiddels vervangen door zijn hand. Ik sluit mijn ogen en uit een diepe kreun van genot. Hij blijft me vingeren terwijl mijn hoogepunt langzaam maar zeker opbouwt. Op het moment dat ik bijna klaarkom, stopt hij. Mijn ogen schieten met een ruk open.

‘Serieus? Are you kidding me? Ik kwam bijna!’ uit ik hijgend en verbouwereerd. Hij grijnst en geeft een klopje op mijn kutje. Ik voel de hitte daar beneden doorrazen. Hij zoent me weer tergend langzaam en ik ruk gefrustreerd aan mijn handboeien. Ik kijk hem boos aan en duw mijn heupen in protest omhoog tegen zijn hand. Kom op… Doe iets! Ik word gek! Vederlicht raakt hij mijn clitje weer aan en de prikkelige warmte komt weer in me opgeborreld. En ja, hoor, hij stopt. Of course. Dit gekmakende ritueel herhaalt zich nog zo’n driemaal. Net terwijl ik de moed begin te verliezen blijft hij weliswaar doorgaan en ik kom zo hard klaar dat ik sterretjes achter mijn ogen zie. Ik schreeuw het uit en grijp zijn hoofd vast. Kus me, idioot! Hij rolt bovenop me in een vloeiende beweging. Terwijl ik nog sidder door mijn daverend orgasme duwt hij zijn harde pik in mijn inmiddels druipende kutje. Hij glijdt zo makkelijk bij me naar binnen, ook al is mijn ingang wat samengetrokken door het klaarkomen van net. Ik lig nog steeds vastgebonden op bed maar ik sla mijn benen om hem heen om hem dieper in me te trekken. Ik voel zijn billen aanspannen terwijl hij keer op keer bij me naar binnen stoot. Ik moedig hem aan. ‘Harder, dieper, alsjeblieft.’ smeek ik hem.

Het gevoel begint terug te komen, alleen nu niet bij mijn clitoris. Alle opgebouwde spanning dreigt wederom tot een uitbarsting te komen. Zijn pik glijdt keer op keer langs mijn G-spot en ik ben inmiddels zo ontspannen dat ik mezelf helemaal laat gaan. Ik voel dat dit wederom een heftig orgasme gaat worden en ik dwing hem om me door te neuken. ‘Niet stoppen! Doorgaan!’ kreun ik ademloos Hij zet zijn vuisten naast mijn hoofd en ik druk mijn benen tegen hem aan. ‘JA, JA! FUCK!’ schreeuw ik uit. Het lijkt wel alsof ik een toeval krijg, ik tril hevig en mijn hele lijf trekt onwillekeurig samen. Met een diepe grom komt ook hij klaar, in mijn natte kutje. Fuck yes, wat geil… Ik voel zijn pik samentrekken terwijl hij zijn ballen in mij leegspuit. Hij geeft me na zijn climax een intieme, diepe zoen op mijn mond. Ik zucht diep. We zijn uiteindelijk allebei oververhit en nat van het zweet als hij zijn pik uit me laat gaan. Ik voel zijn warme zaad langs mijn billen omlaag druipen, op het beddengoed. Wat een geil gevoel.

Hij loopt op zijn dooie gemak naar de badkamer. Ik kijk nog even goedkeurend naar zijn billen. Dan bedenk ik me ineens dat ik nog vastlig.

Shit!

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *