juni 8, 2022

Vlugge douche

Onze seksuoloog is een fijn mens. Ze helpt ons met onze communicatie en geeft leuke tips om het weer gezellig te maken tussen ons. Er is in de afgelopen jaren zoveel gebeurd en we zijn elkaar een klein beetje kwijt. 15 jaar en twee kinderen verder schiet intimiteit er wel eens bij in. Nu moeten we af en toe ‘agendaseks’ hebben, zoals dat mooi wordt genoemd. Raar of niet, het werkt wel. Het feit dat we tijd voor elkaar moeten maken doet ons goed. We zorgen dat we één avond in de week écht alleen ruimte voor elkaar maken. Geen telefoon, geen afleiding. Hup, kinderen naar bed en samen de bank op. Fijn kletsen, elkaar masseren en daarna heerlijk vrijen. Daarnaast hebben we één weekend in de maand waarop de kinderen uit logeren gaan en we een date night houden. Dan trekken we een flesje wijn open en bespreken we alles wat belangrijk is, net zoals voordat we kinderen hadden. Op die avonden hadden we vaak geile seks, van die seks die je ook echt alleen maar kan hebben als je weet dat er niemand thuis kan komen en je de volgende ochtend niet vroeg op hoeft. Soms was het vlug, soms was het urenlang. Ik moet zeggen: hoe meer seks je hebt, hoe meer je er ook weer aan denkt. Laat dat nou op zijn beurt ook weer leiden tot? Je raadt het al: meer seks. Eigenlijk een win-win als je het mij vraagt.

Ik hoor mijn man thuis komen van zijn werk. Ik weet dat we nog exact een half uur hebben voordat de kinderen thuiskomen uit school. Soms staat zijn hoofd niet naar seks als hij een drukke dag heeft gehad. Echter, na ons appcontact van vanmiddag wist ik wel dat hij vandaag een prima dag op het werk had en ik was om die reden ook expres eerder gestopt. Ik heb net boven in de badkamer de kaarsjes aangedaan en het licht gedimd. Als ik hem zijn schoenen uit hoor doen roep ik hem naar boven. ‘Is er iets aan de hand?’ vraagt hij, licht bezorgd. ‘Nee, niks ergs, maar je moet wel even komen,’ antwoord ik geheimzinnig. Voetstappen bonken op de trap terwijl hij naar boven komt. Hij heeft zijn werkkloffie nog aan, ik vind dat eigenlijk nooit misstaan. Werkbroek met een oud T-shirt erop. Zijn ene arm vol met tattoos en zijn haren mooi gemillimeterd. Wanneer hij boven komt ruik ik een walm van zijn lichaamsgeur. Die windt me altijd op.

“Ik heb mijn badjas inmiddels uitgedaan en ga naakt voor hem op mijn knieën.”

Hij kijkt de badkamer in en lacht. ‘Wat ben jij van plan? De kids komen toch zo thuis?’ zegt hij verbaasd. Ik knik van ja maar neem hem ondertussen aan zijn arm mee de badkamer in. Ik trek zijn T-shirt over zijn hoofd en hij begint aan zijn broekriem te trekken. Ergens zie ik wel dat hij nog niet helemaal overtuigd is, maar hij speelt het spelletje wel mee gelukkig. Ik heb mijn badjas inmiddels uitgedaan en ga naakt voor hem op mijn knieën. Bij de seksuoloog had hij verteld hoe graag hij door mij gepijpt werd en dat dit hem altijd enorm opwond. Ik geef een paar likjes terwijl ik verleidelijk naar boven kijk. Dan neem ik zijn piemel in mijn mond en maak hem goed nat. Af en toe stopt ik hem lekker diep in mijn keel, zo diep dat er van dat mega glibberige speeksel mee komt en ik moeite moet doen om niet te kokhalzen. Hij legt zijn hoofd achterin zijn nek en houdt met één hand de muur van de inloopdouche vast en met de andere voert hij zachte druk uit op mijn achterhoofd. Ik word enthousiast en dat merkt hij. Ik pijp hem iets sneller en gebruik mijn hand in hetzelfde ritme als mijn mond. Zijn pik is goed nat van mijn spuug en alles glijdt heerlijk. Op een gegeven moment merk ik dat zijn ademhaling wat onregelmatig wordt en ik zie zijn buikspieren onwillekeurig aanspannen. Dat is mijn teken om te stoppen, ik ben nog niet klaar met hem.

Ik sta op, zet de douche aan en hij schopt intussen zijn broek weg en doet zijn sokken uit. Hij draait zich om en ik zie zijn harde, natte pik voor hem uitsteken terwijl hij naar me toe komt lopen. Het warme water wordt via de regendouche over mijn rug gegoten en ik geniet intens. Mijn tepels worden hard van het temperatuurverschil en dat ziet mijn man als een uitnodiging om er aan te zuigen. De genotsscheuten gaan direct naar mijn clitoris. Hij voelt aan mijn kutje en ik ben al nat, het druipt al langs mijn been. Hij glimlacht en draait me om, mijn handen steunen tegen de muur. Het regenwater loopt tussen ons door en houdt ons beiden warm. Hij kust me in mijn nek en over mijn rug en stopt tegelijkertijd zijn nog nat gespuugde piemel in mijn warme, natte poes. Hij begint rustig te stoten en trekt mijn bovenlijf meer omhoog en naar zich toe. Hij draait mijn hoofd en we kussen elkaar terwijl hij door blijft neuken. Vervolgens verhoogt hij het tempo en stoot hij steeds sneller en harder in me. Met een mega harde kreun spuit hij zichzelf in me leeg. Ik voel het warm worden van binnen en de combinatie van een harde pik en het warme water van de douche voelt intens goed. Zijn pik is nog steeds hard, merk ik. Hij zet zich schrap en begint door te neuken. Ik word enthousiast en kreun mee van genot. Mijn man blijft pompen en stoten totdat hij nog een keer uitbarst in een orgasme. Heerlijk dit.

Ik glimlach voldaan. Hij is blij, dus ik ben blij. Hij laat zijn piemel uit me glijden en pakt me hard vast in een dikke knuffel. Ik voel me geliefd en geborgen. ‘Ik hou zo veel van je, lieve schat,’ fluistert hij warm, met zijn mond op mijn natte haren. ‘De volgende keer ben jij weer uitgebreid aan de beurt,’ voegt hij toe. Ik knik. ‘Ik hou ook van jou schat. Weet ik wel hoor, maar ik vond dit ook heel erg leuk,’ antwoord ik grinnikend. We drogen elkaar intiem af en kijken elkaar liefdevol aan.

Als de kinderen thuiskomen zitten we lekker samen met een bak koffie op de bank. Onze kinderen kijken lichtelijk walgend van mij naar mijn man. ‘Bah bah, zijn jullie weer verliefd aan het doen…’

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *