juni 11, 2022

Mr. Tinder

Het is zo ver, vanavond komt er een vent langs om met mij te neuken. En ja, mijn man kijkt toe. Ik had niet per se gedacht dat ik dit ooit zou doen, ook al moet ik eerlijk toegeven dat ik er nu naar uit kijk. Mijn man zijn spanning en voorpret hebben mij aangestoken. Ik ben er klaar voor.

Samen hadden we een Tinderprofiel aangemaakt. Na een paar mislukte matches – de meeste mannen konden zich uiteindelijk niet helemaal vinden in onze wens – hadden we succes. Een leuke, single vent had ons naar rechts geswiped en toen zijn we aan de praat geraakt. Hij was wel in voor een avontuurtje en redeneerde met ‘je moet alles een keer geprobeerd hebben’. Daarnaast ben ik zeker geen onaantrekkelijke vrouw en mijn man doet niet voor mij onder, al zeg ik het zelf.

Als de bel gaat voel ik mijn knieën knikken. Ik neem een flinke slok van mijn glas rode wijn. Mijn man kijkt me aan en ik trek mijn wenkbrauwen bemoedigend op. Here we go!
Ik loop naar de deur en doe hem met een ruk open. ‘Hoi!’ zeg ik enthousiast. Misschien iets té enthousiast? ‘Eh, hey!’ zegt de man op de inrit. ‘Kom binnen, hier, ik neem je jas wel aan,’ antwoord ik. Hij heeft een fles wijn meegebracht, zie ik. ‘Ik dacht, ik neem een ijsbrekertje mee,’ zegt hij terwijl hij de fles wijn schaapachtig omhoog houdt en zijn schouders ophaalt. Ik heb zijn jas weggehangen en geef mezelf nu pas een moment om hem goed te bekijken. Hij ziet er precies zo uit als op de foto – gelukkig! Het is een knappe man van onze leeftijd, eigenlijk bijna te knap om als single op Tinder te staan. Of misschien juist. Wat weet ik er eigenlijk van?

“Mr. Tinder kijkt naar mijn man en terug naar mij, mijn man knikt bemoedigend met zijn hoofd.”

Hij stapt de deur door en begroet mijn man, die een beetje ongemakkelijk half opstaat van de bank. Hij heft zijn fles wijn weer omhoog en zegt wederom ‘ijsbrekertje’. Ik vind het ergens wel aandoenlijk, dit hele gedoe. Mijn man lacht en staat op om nog een wijnglas uit het keukenkastje te trekken. Ik ga ondertussen weer op de bank zitten, naarstig op zoek naar mijn eigen glas wijn. Kom zitten, gebaar ik hem. Hij laat zijn fles wijn in de keuken staan en komt naast me zitten op de bank. Mijn man komt terug met een – mijns inziens – iets te vol wijnglas voor onze date, waarna hij op de fauteuil gaat zitten. ‘Ja, proost dan maar he!’ zegt hij enthousiast. We heffen alle drie ons glas naar elkaar en klinken. We praten wat over koetjes en kalfjes, het weer, ons huis, ons werk, de naderende economische crisis. Ik merk dat mijn geduld een beetje op begint te raken en ik zie dat mijn man ook ongeduldig schuifelt in zijn stoel. Onze date zet zijn wijnglas weg en schuift meteen iets dichter naar mij toe. De ogen van mijn man worden groot van verwachting. Ik zet ook mijn wijnglas weg. Mr Tinder kijkt naar mijn man en terug naar mij, mijn man knikt bemoedigend met zijn hoofd. Langzaam buigt hij naar mij toe en hij pakt voorzichtig mijn gezicht vast. Hij kust mijn lippen en ik kus hem terug. Zijn tong volgt. Ik kijk vanuit het zoenen even richting mijn man en ik zie dat hij glimlacht. Zijn ogen zijn als die van een kat met een kerstbal.

Ik merk dat onze date af en toe ook even polshoogte neemt bij mijn man terwijl hij steeds wat verder gaat met me. Zijn hand kneedt mijn borst aan de buitenkant van mijn blouse. Zijn andere hand is inmiddels over de binnenkant van mijn been onder mijn rokje aan het glijden. Stoutmoedig werp ik af en toe een blik naar mijn man, om te kijken wat hij ervan vindt en of hij het nog leuk vindt. Zijn blik van goedkeuring en geilheid windt mij op en geeft mij de moed om door te gaan. Mr Tinder knoopt mijn blouse open en bewondert mijn pronte borsten. ‘Goed gedaan man,’ zegt hij goedkeurend, richting mijn man. Ik grinnik omdat ik ineens besef dat de hele situatie toch wel gek is. Ik trek zijn hoofd naar mijn borsten en hij doet de bandjes van mijn bh naar beneden waardoor hij mijn borsten ontbloot. Hij kust eerst mijn ene tepel, daarna mijn andere. Ik begin wat zwaarder te ademen en laat een klein kreuntje los. Ik check in bij mijn man en zie dat hij inmiddels over zijn spijkerbroek heen aan zijn harde pik zit. Hij wrijft er loom overheen en zijn ogen staan donker van geilheid.

Ik heb de trui van Mr Tinder over zijn hoofd uitgedaan en ben verbaasd over zijn fysieke conditie. Sterke armen, mooie uitgesproken borstspieren en een brede rug zitten tegenover mij. Hij duwt me onderuit op de bank en gaat zelf op zijn knieën op de grond zitten. Hij schuift mijn rok naar mijn middel toe en kust een weg langs mijn in kousen gehulde benen naar boven. Bij mijn slipje stopt hij en hij kust en likt er omheen. Ik kan over zijn hoofd precies mijn man aankijken. Het feit dat we oogcontact hebben en dat niet verbreken maakt dat ik ril van geilheid. Ik voel dat mijn slipje over mijn benen heen glijdt maar ik hou de blik van mijn man vast. Wanneer ik aan mijn kutje gelikt word kan ik het niet helpen dat mijn ogen even dichtvallen. De opwinding is te groot. Als ik ze weer open sla zie ik dat mijn man inmiddels zijn broek open heeft, zijn blote harde lul in zijn handen heeft en zichzelf langzaam aftrekt.

Ik voel dat ik dichter bij mijn climax komt terwijl Mr. Tinder blijft doorlikken. Nog even en ik kom. Ik leg mijn hand op zijn hoofd om hem aan te moedigen door te gaan. Hij gaat gestaag door en uiteindelijk voel ik mijn hoogtepunt over me heen spoelen. Ik kreun en woel onder zijn aanraking totdat ik weer wat kalmeer. Na mijn orgasme is het tijd voor iets anders. Ik duw Mr Tinder weg en omhoog en sta zelf ook op. Ik klik mijn bh los en trek mijn rok uit. Mijn kousen laat ik aan. Ik laat Mr Tinder een beetje naar de zijkant draaien terwijl ik zijn riem losmaak en zijn broek en onderbroek naar beneden trek. Ik zak zelf mee naar beneden en op mijn knieën. Zijn harde lul steekt al recht vooruit en ik zie in mijn ooghoek dat mijn man wat zwaarder begint te ademen. Zijn buik en borstkas rijzen en dalen wat sneller dan net. Ik kijk naar boven en zie dat Mr Tinder verwachtingsvol naar me kijkt. Ik neem het puntje van zijn pik in mijn mond en laat er lekker wat spuug op komen. Ik draai een rondje om zijn eikel met mijn tong en masseer met mijn andere hand zijn ballen. Hij laat zijn hoofd een beetje achterover zakken terwijl ik zijn lul dieper in mijn mond neem. Helaas ben ik geen deepthroat wonder – deze pik is ook te groot daarvoor. Zo goed en zo kwaad als het gaat pijp ik onze date. Hij kreunt en heeft duidelijk genot. Op een gegeven moment stopt hij mij, misschien werd het hem teveel, misschien wilde hij meer actie. Een terloopse blik op mijn man laat zien dat hij zijn pik even met rust laat. Ik zie wat voorvocht glinsteren op zijn eikel. Mr Tinder zet me neer op de bank zodat hij me van achteren kan nemen. Ik leun met mijn ellenbogen en knieën op de zitting en mijn billen steken verleidelijk omhoog. Hij komt op zijn knieën achter mij zitten op de andere helft van de bank. Hij doet vliegensvlug een condoom om en laat zijn piemel langs mijn inmiddels zeiknatte kutje glijden. Ik kijk naar mijn man en zie dat hij rode wangen heeft en maar heel sporadisch aan zijn piemel trekt. Ik ben bang dat hij dit doet omdat de pret anders zo voorbij is. Het edgen maakt hem altijd geiler en zorgt vaak voor een méga intens orgasme met veel cum.

Ik voel de pik van onze date rustig, stootsgewijs mijn kutje in glijden. Hij past niet helemaal, dat voel ik ook. Dit standje is dan ook niet heel geschikt voor een lul van dat formaat, maar ik doe het er mee. Ik kreun diep terwijl hij zich weer wat dieper in me laat glijden. Af en toe kijk ik over mijn schouder naar Mr Tinder en zie dat hij zichtbaar geniet. Ik zie ook dat hij en mijn man af en toe oogcontact maken. Hij begint harder te stoten en je hoort zijn onderlijf tegen mijn billen aan kletsen. Het geluid maakt me geil en ik kreun harder. We voeren het tempo op en hij beukt tegen mijn reet en neukt mijn kutje hard en diep. Mijn man is inmiddels als een bezetene aan het rukken, mee op ons tempo. Ik kreun nog een laatste keer intens als Mr Tinder klaarkomt en hard in mijn heupen knijpt. Mijn man komt on cue klaar en spuit zijn hele eigen bovenlijf onder in een denderend orgasme.

Ik kijk naar mijn man van onder mijn wimpers en grinnik stoutmoedig. Hij grinnikt terug terwijl hij een beetje hopeloos kijkt naar de lading sperma op zijn borstkas en buik.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *