juni 15, 2022

Last man standing

Vanavond is het feest op de basis. Samen met een aantal collega’s zijn we flink aan het zuipen. Ik ben samen met drie andere vrouwen van de medische staf. Dat betekent maar één ding: de mannen zijn op jacht.

Als ik een vent was zou ik zeker geen vrouw uit het leger daten. We zijn niet te vertrouwen. Kan je het ons kwalijk nemen? We zien zoveel gekke shit op uitzending, soms heb je even ontspanning nodig. Even alles om je heen vergeten. Seks is een prima medium hiervoor. Plus…gaat je vent je, wanneer je thuiskomt van uitzending, bevragen op vreemdgaan? Dacht het niet.

Mijn oog is gevallen op een man van rond de 28, een korporaal. Hij oogt rustig maar heeft een stoute blik in zijn ogen wanneer hij een grapje maakt met zijn maten. Duidelijk valt op dat hij goed in de groep ligt en mijn interesse is onmiddellijk gewekt. Ik por met mijn elleboog Kim in haar zij, ze kijkt me aan alsof ze meteen weet wat ik bedoel. Naast mij zitten Yvette en Lara. Zij doen vast wel mee.

Terwijl de avond vordert proberen we met vieren in contact te komen met de korporaal. Hij heeft al wat blikken in onze richting laten gaan. We weten wel dat we kunnen krijgen wat we willen. Hij blijkt Steven te heten en hij is duidelijk niet dom, blijkt uit ons geanimeerde gesprek. Ik begin wat te zinspelen. Hij pakt de hint duidelijk op. Wat hij niet weet is dat ik niet de enige ben die hem wil. Kim, Yvette en Lara kennen dit spelletje ondertussen. Ze kijken vol bewondering hoe ik onze prooi vastzet. Als ik uiteindelijk naar de meiden knik met mijn hoofd bewegen zij zich richting de douche. Daar zullen ze op mij wachten tot ik onze prooi naar binnen sleep.

Wanneer de meiden weglopen zie ik dat hij ze beteuterd nakijkt. Ik sta vervolgens op en wenk hem met een knik van mijn hoofd. Hij fronst zijn wenkbrauwen in lichte verwarring. Lopend voor hem uit kijk ik nog naar hem om, mijn hand op de deurpost. Eindelijk, hij begrijpt wat ik bedoel. Met een snelle beweging staat hij op en hij volgt me, zo nonchalant mogelijk. Terwijl hij achter me aan loopt richting de douches voel ik mijn hartslag sneller gaan. Ik kijk even achterom en lik mijn lippen af. Nieuwsgierigheid is in zijn ogen af te lezen terwijl hij mij volgt. Eenmaal aangekomen bij de douches valt zijn mond open van verbazing. Yvette, Kim en Lara staan, allen naakt, onder de douche. Het bankje in het midden van de doucheruimte is nog vrij. Ik loop op hem af en trek hem aan zijn shirt mee de douche binnen. De warmte van het water zorgt voor stoom in de kamer. Yvette komt op ons afgelopen en trekt zijn shirt vanachter over zijn hoofd uit. Hij kijkt even over zijn schouder om te zien wie dit deed. Kim loopt op hem af en begint aan zijn broekriem te trekken. Ondertussen maakt Lara zijn schoenen los. Ik leun iets naar voren en geef hem een plagende zoen op zijn lippen. Hij wil zijn tong naar binnen duwen maar ik trek mijn hoofd snel terug en kijk hem schuin aan. ‘Nee nee,’ tut ik.

“‘Hmm, groter dan ik had verwacht,’ zegt Lara goedkeurend, vanaf haar knieën.”

Hij schopt zijn schoenen uit, trekt zijn sokken uit en vervolgens trekt Kim zijn broek en onderbroek naar beneden. Zijn lul is al hard en steekt verleidelijk naar voren. ‘Hmm, groter dan ik had verwacht,’ zegt Lara goedkeurend vanaf haar knieën. Ze pakt zijn pik in haar hand en streelt hem over de lengte. De korporaal ademt even bevend in en uit. Yvette drukt kussen op zijn gespierde schouders en in zijn nek. Wat moet het een feest zijn van sensaties, voor deze arme man. Ikzelf pak Kim vast en trek haar naar mij toe. We wisselen om beurten met het zoenen van de korporaal. Hij zucht lichtjes en wanneer ik naar beneden kijk zie ik dat Lara hem gretig aan het pijpen is. Yvette is inmiddels ook op haar knieën gezakt en helpt Lara mee. Ze zuigen om beurten aan zijn lange lul en kneden zijn ballen. Soms kijken ze ondeugend naar boven in de hoop dat hij ze even aankijkt. Wanneer ik het genoeg vind geweest duw ik hem met zijn billen op het bankje. Hij gaat ongemakkelijk zitten en zijn lul steekt recht omhoog, nat van het spuug. Ik kleed mezelf in een mum van tijd uit en loop op hem af. Ik kijk hem aan, let één hand op zijn schouder voor steun en stap over hem heen. Schrijlings laat ik me over hem heen zakken, zijn harde lul duwt tegen de ingang van mijn inmiddels natte poes. Met zachte bewegingen laat ik me over hem heen zakken. Zijn harde pik vult me meteen helemaal op. Ik zucht terwijl ik rustig begin te bewegen op zijn schoot. Ik voel hoe zijn lange lul langzaam in en uit me glijdt. Kreunend duw ik mijn schaambot tegen zijn onderlichaam aan. Ik ga voor mijn orgasme.

Terwijl ik doorga met rijden zie ik dat Yvette naast hem komt staan en zijn hoofd naar haar toe draait. Ze zoent hem met veel tong en de aanblik windt me nog verder op. Ik voel de spanning in mijn ciit opbouwen en ik zie Lara en Kim intussen aan zijn andere kant staan. Kim pakt zijn hand en legt deze tussen haar benen. Lara zoent Kim en kneedt haar borsten. Binnen no time spat ik uit elkaar in een zinderend orgasme, mijn poes trekt samen rond zijn lul. Ik kreun en duw mijn borsten naar voren en trek mijn rug hol. Als ik klaar ben stap ik meteen van hem af. ‘Volgende,’ commandeer ik. Lara trekt haar mond los van Kim en komt op hem zitten, in reversed cowgirl. Hij heeft een prachtig uitzicht op zijn lul terwijl hij in haar kutje verdwijnt. Ze begint op hem te rijden en ondertussen komt Kim tussen de benen van hen allebei zitten. Ze likt genadeloos snel aan de clit van Lara, terwijl ze op zijn pik rijdt. Ook Lara komt snel klaar van geilheid. Ze kreunt hard en zet haar vingers in de benen van de korporaal. Kim geniet zichtbaar van het schouwspel. Yvette zoent mij loompjes terwijl we beiden tevreden kijken naar het tafereel wat zich voor onze ogen afspeelt. De korporaal moet moeite doen om zijn zaad nog niet te lozen, ik zie het aan de manier waarop hij zijn kaken op elkaar klemt. Lara laat zijn lul uit haar glijden en staat recht overeind. ‘Wat zullen we toch eens met je doen,’ zeg ik sensueel. Hij kijkt ons hijgend aan, zijn pik schokt.

Ik gebaar de meiden om mee te komen. We lopen richting de lange muur van de douche en ik instrueer de dames om met hun handen tegen de muur te komen staan. ‘Neuk ons, om beurten,’ beveel ik hem. Hij krabbelt omhoog en loopt op ons af met zijn pik in onze richting gestoken. Hij begint bij mij. ‘Hard, neuk me hard,’ fluister ik terwijl ik hem brutaal aankijk. Hij legt zijn ene hand op mijn nek en met zijn andere geleidt hij zijn pik bij me naar binnen. Als een bezetene begint hij in me te rammen, zijn pik klapt keer op keer naar binnen. Het geluid van ons huid op huid contact wordt weerkaatst door de tegelmuur om ons heen. De meiden naast mij kijken verlangend naar hoe de korporaal mij afbreekt. Ik kreun het uit terwijl hij van achteren mijn keel dichtknijpt. ‘Ja, ja, ja!’ zeg ik met geknepen stem. Hij gromt en hij stoot zo mogelijk nog harder. ‘Stop,’ gebied ik hem. Ik wil niet dat hij zichzelf nu al in me verliest, de andere meiden willen ook wat. Uiteindelijk laat hij zich uit me glijden. Met hernieuwd zelfvertrouwen loopt hij op Yvette af. Zij duwt haar billen in zijn richting en hij laat zijn lul naar binnen gaan. Ook haar begint hij hard af te neuken. Ze legt haar hand tussen haar benen en vingert zichzelf klaar in een rap tempo.

‘Ik, nu, alsjeblieft,’ smeekt Kim hem. Hij laat zijn pik uit Yvette glijden en propt hem bij Kim naar binnen. Ze kreunt overweldigend hard als hij zijn pik in een genadeloos ritme bij haar naar binnen pompt. Ik zie dat hij dichterbij zijn orgasme komt. ‘Stop, nog één,’ zeg ik zacht maar duidelijk. Hij kijkt naar Lara, de laatste in de rij. Terwijl hij achter haar komt staan grijpt hij haar grote borst in één hand terwijl hij zich naar binnen duwt. Hij pakt haar heup stevig vast en begint te stoten. Lara kreunt van genot en wij kijken toe terwijl we aan onszelf zitten. Hij begint steeds zwaarder te ademen en ik weet dat hij op het randje van een orgasme balanceert. Ik loop naar ze toe en pak zijn schouder vast. Met een ruk kijkt hij me aan, nat van het zweet. ‘Goed zo, korporaal. Nu de finish,’ zeg ik verleidelijk. Hij maakt zich los van Lara en ik trek haar, samen met Kim en Yvette, mee naar beneden. We zitten op onze knieën en kijken hem verwachtingsvol aan. Ik pak zijn lul vast en neem hem in mijn mond. Daarna Kim, daarna Lara en daarna Yvette. Hij wordt gek, zuchtend en steunend, zijn bilspieren spannen onwillekeurig aan. ‘Spuiten,’ gebied ik hem. Lara rukt aan zijn lul terwijl we met vieren onder hem hangen. Wanneer hij begint te spuiten hebben we allen onze mond open, klaar om zijn zaad te ontvangen. Lara richt zijn pik zodat hij over ons alle vier heen spuit. Dikke stralen cum vallen op onze tongen en over onze tieten. Het schiet overal heen en het is mega veel.

Als hij klaar is kijkt hij naar ons, hijgend en buiten adem. We geven elkaar een paar dikke zoenen, zijn sperma van elkaar aflikkend. Intens tevreden kreun ik terwijl ik een sliert sperma van mijn borst afhaal en van mijn vinger aflik.

‘Goed werk, korporaal. Op de plaats, rust.’

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *