juni 23, 2022

De verrassing

Als ik thuiskom is het donker. Gek, ik dacht dat Robin al thuis zou zijn. Ik klik een lampje aan en zucht diep terwijl ik mijn werktas op de tafel gooi. Wat een klote dag. Ik ben toe aan mijn pyjama, een bak thee en een dekentje op de bank met mijn favoriete serie. Ik app Robin om te vragen hoe laat hij thuis is, hij zou vanavond koken.

Sloffend loop ik de trap op naar de slaapkamer, missie pyjamabroek. Als ik de slaapkamer op loop slaat ineens de deur achter me dicht. Nog voordat ik kan schreeuwen wordt er een hand om mijn mond geslagen. Mijn kreet wordt weggemoffeld onder een grote, sterke hand. Ik voel warmte achter me terwijl een arm om mijn middel slaat. Mijn hartslag is op hol geslagen. Ineens ruik ik Robin zijn geurtje. THANK GOD. Ik was heel dichtbij oprechte paniek. Terwijl ik probeer te ontsnappen en om wil kijken word ik met geweld op het bed geduwd. Ik lig met mijn hoofd in de dekens en voordat ik omhoog kan krabbelen voel ik zijn lichaam op mijn rug liggen. Zijn gewicht is zwaar en dwingt me tot stilliggen. Terwijl hij me neerpint op het bed voel ik dat hij een stropdas (denk ik?) onder mijn hals doortrekt. Hij schuift de stropdas omhoog totdat hij bij mijn mond uitkomt. Terwijl ik iets probeer te zeggen maant hij me tot stilte door de stropdas in mijn mondhoeken te trekken. Hij legt een knoop achter mijn hoofd en dat was dat. Daarna zijn mijn handen aan de beurt. Ik hoor iets rammelen en voel het koude staal van onze handboeien om mijn polsen. Hij klikt ze vast, gelukkig niet té strak. Ik lig hulpeloos op mijn buik op bed, gekneveld.

“Ik heb hem ooit verteld over mijn verkrachtingsfantasie toen we beiden dronken waren.”

Ik voel dat hij mijn rok los ritst en over mijn benen naar beneden trekt. Mijn in kousen gehulde benen ontwaren zich. Hij laat een hand tussen mijn benen omhoog glijden en duwt één vinger bij me naar binnen. Ik kreun – meer kan ik niet – en voel aan het gemak waarmee de vinger naar binnen glijdt dat ik al nat ben. Ik heb hem ooit verteld over mijn verkrachtingsfantasie toen we beiden dronken waren. Blijkbaar hadden heel veel vrouwen dat, zei ik beschaamd. Nu blijkt wel dat ik dit enorm leuk vond. Hij is heerlijk ruw met me, terwijl hij mijn blouse aan de voorkant openrukt. Hij knijpt in mijn borsten en trekt mijn bh omlaag waardoor ze er ontbloot overheen hangen. Terwijl hij mij aan mijn vlecht vastpakt en mijn hals blootlegt kust hij ruw in mijn nek. Zijn stoppels schuren over mijn gevoelige huid en achter mijn oor. Het kippenvel spreidt zich uit over heel mijn lijf. De vingers van zijn andere hand blijven in en uit mijn kutje glijden. Ik ben inmiddels zeiknat en ik kan alleen maar luisteren naar wat hij doet terwijl hij opstaat van het bed. Ik hoor zijn trui over zijn hoofd gaan en op de grond vallen, ik hoor zijn riem losgaan en ik hoor hoe hij zijn broek uittrekt. Dan hoor ik de stof van zijn onderbroek die over zijn benen glijdt. Ik voel dat het bed achter mij inzakt onder het gewicht van Robin en hij manoeuvreert zich over mijn benen heen. Hij trekt mijn heupen iets omhoog en legt er een kussentje onder. Ik lig nu met mijn benen onder Robin, armen geboeid op mijn rug, billen omhoog en bovenlichaam plat met mijn hoofd opzij gedraaid, de stropdas nog steeds in mijn mond.

Robin heeft nog geen woord gezegd, ik hoor hem af en toe alleen goedkeurend grommen. Zo ook terwijl hij mijn billen kneedt. Plots geeft hij een dikke pets op mijn bil. Mijn hoofd schiet omhoog en mijn handboeien duwen in mijn polsen. Ik kan alleen een beetje kermen. Vervolgens rukt hij mijn string opzij, net genoeg zodat hij er bij kan. Ik voel het stroperige vocht van mijn kutje aan mijn dijbeen plakken. Ik hoor Robin op zijn hand spugen en voel dat hij het over zijn pik wrijft. Van bovenaf duwt hij zijn dikke harde piemel regelrecht in mijn kutje. Geen verder voorspel. Hij begint meteen hard en diep te neuken. Het standje zorgt ervoor dat zijn lul enorm diep mijn kutje in gaat. Zo diep dat het bijna pijn doet. Hij houdt met één hand mijn handboeien vast en steunt met zijn andere hand naast mijn heup op het bed. Op een gegeven moment valt hij stil – ik neem aan omdat hij zelf bijna klaarkomt – en hij komt voorover leunen. Zijn pik blijft diep in mijn kutje terwijl hij zijn ellenbogen langs mijn schouders laat steunen op het bed. Ik voel zijn warme bovenlijf tegen mijn blouse aandrukken. Loom kneedt hij met zijn vrije hand mijn blote tieten. Zijn mond gaat weer langs mijn nek en zijn stoppels zorgen wederom voor kippenvel. Ondertussen blijft hij zijn billen aanspannen om zo steeds wat dieper zijn pik bij me naar binnen te duwen. Elke keer als hij zich weer dieper in me duwt zucht ik en kreun ik diep. Hij tilt mijn hoofd een beetje op en kust me van de zijkant op mijn mond. Een diepe, sensuele zoen. Daarna fluistert hij in mijn oor. Voor het eerst hoor ik zijn diepe stem weer en een rilling loopt over mijn rug. ‘Je bent mijn sletje, toch?’ vraagt hij, met lage stem. Ik knik van ja. ‘Vind je dit lekker? Ongenadig geneukt worden?’ gaat hij door. Ik knik weer met mijn hoofd. ‘Ga je braaf zijn en je lekker vol laten spuiten?’ zegt hij vervolgens. Ik maak een ‘mm-mm’ geluidje door de stropdas heen terwijl ik weer gretig met mijn hoofd knik.

Terwijl hij zich weer omhoogduwt en zijn pik diep in me laat voel ik dat er iets in de sfeer is veranderd. Hij gromt als een roofdier terwijl hij mijn billen hard vastpakt en keihard en snel begint te stoten. Ik kan mezelf niet tegenhouden want mijn handen zijn nog steeds geboeid dus ik ben overgeleverd aan zijn genade. Mijn ademhaling komt in horten en stoten terwijl hij zich in me blijft beuken. De pijn die ik net voelde is weer terug, het rare is alleen dat ik deze pijn compleet verwelkom. Het windt me op. Het doet me alle controle opgeven en nadenken gaat niet meer, ik kan alleen maar voelen. Door het standje schuift hij steeds sneller met zijn eikel over mijn g-spot. Elke keer als hij in en uit me gaat voel ik hem langs mijn plekje komen. De druk bouwt zich op. Ik voel het bekende gevoel, alsof ik moet plassen. Ik besluit me te laten gaan en concentreer me op het verdiepen van mijn ademhaling. Terwijl hij genadeloos tegen mijn billen aan blijft kletsen windt het geheel me steeds verder op. Ik hoor hem aankondigen dat hij mijn kutje vol gaat spuiten en ondertussen voel ik dat ik afsteven op een mega intens g-spot orgasme. Ik kom ultrahard klaar om zijn pik en dat voelt hij ook. ‘Vuil sletje dat je bent,’ zegt hij kreunend. Hij stoot drie keer harder en ik schreeuw het uit onder mijn stropdas. Hij komt luid grommend en kreunend klaar en ik voel aan het samentrekken van zijn pik dat het uit zijn tenen komt. Hij beweegt nog een paar keer rustig in en uit me terwijl de laatste golven van zijn orgasme afnemen. Ik sidder. Terwijl hij zijn half harde lul uit me haalt wordt het ineens best koud achter me. Hij maakt gauw mijn polsen vrij en knoopt de stropdas los. Ik blijf nog even met mijn buik op bed liggen, armen uitgespreid, gezicht naar de zijkant. Ik hijg en kan niet praten. Hij hurkt even langs het bed om zo een blik op mijn gezicht te werpen. ‘Vond je leuk, of niet?’ vraagt hij. Ik zucht diep. ‘Mijn God. Dat was wel te merken, gok ik?’ mompel ik zacht. Robin lacht naar me, duwt zichzelf vanaf zijn knieën omhoog en geeft een pets op mijn bil. ‘Ga jij maar je pyjama aandoen, dan kruipen we de bank op.’

Ineens schiet me te binnen dat ik echt een kutdag heb gehad. Ergens voelt dat ineens alweer lang geleden. De rozigheid van deze geile sekspartij en mijn intense orgasme doen wonderen voor mijn humeur. Ik hijs mezelf omhoog en hang mijn benen over de bedrand. Terwijl ik mijn haren in een knot doe zucht ik nog eens tevreden. Ik zie de handboeien en stropdas op het nachtkastje liggen en bij de herinnering aan de seks van net word ik alweer geil.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *