juli 11, 2022

Onschuldig ritje

Hmm, hartje zomer. Op een intens hete dag besluiten mijn vriend en ik om een stukje te gaan fietsen door de natuur bij ons in de buurt. Mijn jurkje is kort en ik moet af en toe mijn hand tussen mijn benen stoppen zodat niet alle tegenliggers meegenieten van het uitzicht.

Mijn vriend fietst naast me en kijkt me even liefhebbend aan. Zijn scheve glimlach maakt mijn onderbuik week. Wat is het toch een lekker ding. Het hemd dat hij aan heeft laat weinig aan de verbeelding over en zijn gespierde rug beweegt verleidelijk tijdens het fietsen. Hij veegt nog wat zweet van zijn voorhoofd met zijn onderarm en steekt zijn tong naar me uit om aan te geven dat het eigenlijk veel te warm is om te fietsen nu. Ik grinnik en voel zelf ook een druppel zweet tussen mijn borsten doorlopen richting mijn navel. Plotseling doemen er twee gebouwen op tussen de bomen. Een kerk en een oud schoolgebouw. Om de gebouwen heen is een oase van schaduw. ‘Zullen we hier anders even stoppen?’ vraagt Jens hijgend. Ik knik en fiets hem achterna richting de gebouwen. Er staat geen hek omheen dus het terrein is vrij toegankelijk. We zetten onze fietsen tegen een muurtje en gaan even op het muurtje zitten. Ik trek voor ons allebei een blikje bier uit mijn fietstas. Met een sissend geluid opent Jens allebei de blikjes. Hij neemt drie grote slokken. ‘Ahhh, dat had ik even nodig,’ zucht hij. Ik besluit zijn voorbeeld te volgen en neem ook drie grote slokken. Ik verslik me half in de koolzuurhoudende drank en laat vervolgens een harde boer. Jens lacht hardop om mij. Ik hoest nog een keer en lach daarna met hem mee. We hebben altijd de grootste lol samen.

Nadat we in de schaduw een beetje zijn afgekoeld steekt Jens zijn hand naar me uit als hij opstaat. ‘Kom, we gaan even rondkijken,’ zegt hij. Ik pak vol vertrouwen zijn hand vast en laat me meenemen op een ontdekkingstocht rond het kerkje. Op een gegeven moment lopen we voorbij het schooltje. Ik kijk om me heen en ineens voel ik dat Jens met zijn hand tussen mijn benen glijdt. ‘Hee, stouterd, kap effe,’ zeg ik plagend. ‘Nee, ik stop niet. Ik wil je hier, nu,’ antwoordt hij ondeugend. Ik kijk om naar hem en zie dat hij het meent. Zijn stoute grijns spreekt boekdelen. Met kracht duwt hij me tegen de zijingang van de school omhoog en zoent me op mijn mond. Zijn hand glijdt meteen weer tussen mijn benen en hij begint me door mijn slipje heen te stimuleren. Ik kreun zacht in zijn mond en geniet van zijn tong op de mijne.

Ineens zakt hij naar beneden en hij trekt mijn slipje mee omlaag. Zijn hoofd verdwijnt onder mijn jurkje en hij begint me op een genadeloos lekker tempo te beffen. Ik leg één been over zijn schouder en sluit mijn ogen terwijl ik tegen de deur van de zijingang hang. Zijn tong trekt in lange banen over mijn clit en ik voel de spanning vanuit mijn tenen opbouwen. Mijn onderbuik knijpt samen en voor ik het weet barst ik uit in een heerlijk orgasme. Met knikkende knieën steun ik tegen de deur en sidder ik nog na, vanwege mijn intense hoogtepunt. Ik voel zweetdruppeltjes langs mijn decolleté en mijn ruggengraat omlaag parelen. Zuchtend veeg ik een lok haar van mijn inmiddels bezwete gezicht. Jens kijkt me stout aan als hij van zijn hurken afkomt en me een zilte kus op mijn mond geeft. Vliegensvlug draait hij me om zodat ik met mijn handen tegen de deur steun. Hij tilt mijn jurkje omhoog zodat hij vrij zicht heeft op mijn billen, mijn string hangt nog steeds om mijn enkels. Ik hoor dat hij aan zijn riem frunnikt en vervolgens voel ik zijn mond in mijn nek. Zijn warme eikel trekt een langzame baan over mijn billen en ik voel dat hij keihard is. Gewillig zet ik mijn benen iets verder uit elkaar. Onmiddellijk voel ik zijn warme lul tussen mijn benen glippen en langs mijn natte kutje. Jens maakt zijn pik nat door hem een paar keer langs mijn natheid te laten glijden. Vervolgens voel ik hoe zijn eikel zich een weg bij me naar binnen baant. Warm, dik en hard.

Als hij steeds wat verder naar binnen glijdt slaak ik een zucht en draai ik mijn hoofd. Hij zoekt mijn mond voor een kus en ik open loom even mijn ogen. Ineens valt mijn blik op een bewakingscamera die aan de overzijde van het schoolgebouw hangt. Mijn ogen schieten wijd open en ik doe mijn best om oogcontact met Jens te krijgen, die achter mij rustig in en uit me beweegt. ‘Jens..’ fluister ik. Hij drukt zijn bovenlichaam dichter tegen me aan en duwt zijn lul nog dieper in me. Ik kreun en sluit onwillekeurig mijn ogen. Kut, de camera. ‘Jens, er hangt een camera achter ons, dit kan echt niet,’ sis ik zachtjes. Jens stopt met bewegen en kijkt over zijn schouder. Dan zie ik dat hij zijn schouders ophaalt. ‘Dus? Laat ze lekker kijken,’ fluistert hij geil in mijn oor. Zijn ondeugende opmerking windt me op en ik besluit mezelf mee te laten slepen door het moment. Jens begint weer in me te stoten, harder nu. Het stuk blote huid wat boven zijn broek uitkomt ketst tegen mijn billen. Ik voel hoe hij zijn hand op mijn kin legt en ons een kwartslag draait. Ik moet meestappen en heb nu de bakstenen omlijsting van de deur vast om mezelf te ondersteunen. Jens pakt mijn linkerbeen en zet deze op een kleine verhoging. ‘Jens, zo kunnen ze ons nog beter zien!’ kreun ik. ‘Precies de bedoeling, kan iedereen zien wat voor een sletje jij bent,’ zegt hij door samengeklemde kaken.

Mijn mond valt een stukje open terwijl ik wederom oogcontact met hem zoek. ‘Kijk niet zo onschuldig,’ gromt hij. Een stoute grijns trekt aan mijn mondhoek en Jens pakt mijn gezicht vast in zijn hand. Zijn mond is dicht bij mijn oor terwijl hij tegen me praat. ‘Kijk maar eens even geil in die camera. Heel goed, sletje,’ fluistert hij, terwijl hij zichzelf keer op keer in me blijft rammen. Ik kreun en sluit mijn ogen van genot. ‘Open je ogen, kijk naar die camera,’ beveelt hij, terwijl hij mijn kin strakker vastpakt. Ik forceer mijn ogen open. Tegelijkertijd bedenk ik me wie deze beelden misschien gaat zien. Zouden ze opgewonden raken van ons? Zouden ze ons perverse exhibitionisten vinden? Jens had er duidelijk schijt aan. ‘Ik ga zo komen,’ zegt hij met geknepen stem. Ik kreun om hem aan te moedigen zijn zaad in mijn kutje te lozen. Na nog een paar stoten voel ik dat hij zijn hoogtepunt bereikt. Hij grijpt mijn heupen vast en drukt zijn kin op mijn schouder terwijl hij zijn ballen in me leegspuit. Uiteindelijk geeft hij een kus in mijn nek, waarna hij zijn lul uit me laat glijden. Ik trek mijn jurkje naar beneden en draai me hijgend naar hem om. Zijn grijns gaat van oor tot oor. Hij drukt nog één warme, natte zoen op mijn mond. Daarna stopt hij zijn lul terug in zijn broek en knoopt hij hem dicht. Ik hijs snel mijn slipje vanaf mijn enkels omhoog en ga weer rechtop staan. Jens pakt mijn hand en samen lopen we weg van de deur.

Hij kan het niet laten om nog één keer naar de camera te zwaaien.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *