juli 18, 2022

Doen, durven, of…

Het is spelletjesavond. Normaal gesproken kwamen onze vrienden en vriendinnen en masse naar het huis van mij en mijn vriend, Dirk. Helaas had dit weekend elk stel afgezegd behalve Patty, de enige single meid in ons gezelschap. Patty is een heerlijk wijf. Ze is lief, vrolijk en barst van de energie. Elke keer dat we bij elkaar zijn komt ze weer over de brug met nieuwe verhalen over haar escapades. Dirk en ik genieten intens van de levendige manier waarop ze vertelt over haar nieuwste veroveringen. Wat Patty niet weet is dat haar verhalen soms de reden zijn dat wij die avond wilde seks hebben met elkaar.

De bel gaat, mijn blik schiet een fractie van een seconde naar Dirk. Hij springt op van de bank en loopt snel richting de deur. Ik hoor dat hij Patty enthousiast begroet. Snel pak ik nog even drie wijnglazen uit de kast, de kans dat Patty geen wijn wil vanavond is nihil. Patty komt de huiskamer ingestormd en brengt een golf van energie met zich mee. ‘Ha lekker ding!’ zegt ze enthousiast, met uitgestoken armen. Ik ren in haar armen, ze ruikt heerlijk. ‘Hoi lieve schat,’ begroet ik haar warm. Ze strekt haar armen uit om me even te bekijken. ‘Je ziet er goed uit meid,’ complimenteert ze me. Vanuit de deuropening zie ik Dirk glimlachend naar ons kijken. Patty loopt naar het aanrecht waar ik de wijnglazen neer heb gezet. ‘Zo, alles staat al klaar voor mij, zie ik?’ gniffelt Patty, terwijl ze een knikje geeft naar de wijnglazen. ‘Zeker weten, onze drankorgel moet wel goed verzorgd worden,’ grapt Dirk. Patty en ik lachen. Dirk trekt intussen de koelkast open en haalt een fles wijn tevoorschijn.

Een fles wijn later zit de stemming er al goed in. Mens-erger-je-niet veroorzaakt grote hilariteit en ergernis, vooral bij Dirk. Het lukt hem maar niet om een zes te gooien. Gefrustreerd gromt hij terwijl zijn dobbelsteen – alweer – op vijf landt. Uiteindelijk wint Patty en finish ik als tweede. Dirk jammert gespeeld en staat op om een nieuwe fles wijn te halen. Patty en ik geven elkaar een high five. ‘Wat zullen we nu doen?’ vraagt Patty, heel enthousiast. Ik leg even mijn vinger op mijn kin terwijl ik nadenk. ‘Doen, durven of de waarheid?’ antwoord ik brutaal. Patty krijgt onmiddellijk een ondeugende grijns op haar gezicht. ‘Jij zit vol met goede ideeën,’ kirt ze verleidelijk. Dirk grinnikt vanuit de keuken terwijl hij de kurk uit de fles haalt. ‘Wij weten toch alles al over jou, Pat,’ zegt hij plagend. Patty grinnikt. ‘Jullie weten de helft nog niet joh,’ antwoordt Patty geheimzinnig, terwijl ze mij een knipoog geeft. Dirks wenkbrauwen schieten verbaasd omhoog en hij uit een goedkeurend geluidje. Met de fles in zijn hand komt hij terug naar de bank gelopen. Hij schenkt alle glazen vol en wanneer hij zit kijkt hij Patty verwachtingsvol aan. ‘Waar wil je mee beginnen, Pat?’ vraagt hij nieuwsgierig. ‘Ik ga voor waarheid,’ antwoordt ze. Dirk kijkt even naar het plafond terwijl hij nadenkt. ‘Heb je ooit een trio gedaan?’ vraagt hij dan. Mijn blik schiet vliegensvlug naar Dirks ogen en ik zie een geamuseerde grijns op zijn gezicht terwijl hij brutaal terugkijkt. ‘Ja, duh,’ antwoordt Pat verveeld. ‘Alsof dat iets is wat jullie nog niet wisten?’ vraagt ze vervolgens. Dirk en ik schudden ons hoofd. ‘Oprecht, dat wisten we nog niet,’ zeg ik. Patty haalt onschuldig haar schouders op.

‘Oké, nu is Dirk,’ zegt Pat, terwijl ze haar bovenlichaam in zijn richting draait. Nieuwsgierig staren we naar Dirk, benieuwd wat hij kiest. ‘Doen,’ zegt hij vastberaden. Pat grinnikt. Ik besluit het voortouw te nemen. ‘Geef Pat een sensuele zoen,’ zeg ik stoutmoedig. Pat haar mond valt open als ze van mij naar Dirk kijkt. Ik pers mijn lippen op elkaar en blijf ze allebei om en om aankijken. Dirk fronst zijn wenkbrauwen in een soort check. ‘Sure?’ vraagt hij nog eens. ‘Jep. Doen,’ geef ik hem terug. ‘Tenzij jij er niet oké mee bent, Pat?’ vraag ik snel. Pat glimlacht stout. ‘Oh lieverds, jullie weten toch inmiddels wel dat ik overal voor in ben…’ antwoordt ze sensueel. Dirk vat haar opmerking op als duidelijke toestemming en hij beweegt dichter naar haar toe. Ik kijk toe en voel mijn buik samentrekken van opwinding terwijl Dirks lippen die van Pat raken. Ik zie dat hun tongen langs elkaar glijden, allebei hun ogen zijn gesloten. Als ze de zoen stoppen zie ik dat ze allebei glazige ogen hebben, donker van opwinding. ‘Jouw beurt,’ zegt Dirk insinuerend. Pat draait naar mij toe. ‘Doen?’ vraagt ze verwachtingsvol. ‘Doen,’ zeg ik vastbesloten, met een knik van mijn hoofd.

“Ik voel vlinders richting mijn clit fladderen terwijl mijn tong haar mond verkent.”

Pat schuift dichterbij en pakt met haar hand mijn wang vast terwijl ze haar lippen over die van mij laat glijden. Haar zoen is vrouwelijk, teder en zacht. Ik voel vlinders richting mijn clit fladderen terwijl mijn tong haar mond verkent. Mijn hand glijdt in haar nek en ik voel haar zachte haren op mijn vingertoppen. Voor ik het weet zijn we al even aan het zoenen, Dirk kucht om ons te onderbreken. Pat en ik laten elkaar los en kijken tegelijkertijd naar Dirk. Ik steek mijn hand naar hem uit en trek hem naar me toe voor een zoen. Afwisselend kussen we elkaar, het spel is vergeten. Pat trekt ineens haar topje uit en heeft alleen nog haar bh en een rokje aan. Ook ik trek mijn topje uit. Omdat ik geen bh aan heb zit ik meteen in mijn blote borsten. Pat kijkt bewonderend naar mijn voorgevel en trekt vervolgens ook snel haar bh uit. Ik laat mijn hand speels onder haar rokje glijden en begin haar over haar slipje heen te strelen. Pat zucht terwijl ze met Dirk zoent en ze laat zich wat verder achterover op de bank zakken. Dirk kneedt voorzichtig haar borsten en ik kijk met verlangen naar het tafereel wat zich voor mij afspeelt. Pat laat Dirk weer los en trekt mij naar haar mond toe. Ondertussen heb ik een vinger langs haar slipje laten glijden en voel ik dat ze nat is. Voorzichtig laat ik mijn middelvinger bij haar naar binnen glijden. Haar adem stokt en daarna ontsnapt een licht kreuntje over haar lippen, in mijn mond. Dirk kijkt met glinsterende ogen toe. Ik zie dat hij zijn broek open heeft en over zijn inmiddels harde pik streelt. Ik heb mijn vinger op Pats clit en maak iets snellere bewegingen. Haar buik gaat op en neer terwijl ze zucht. ‘Doorgaan zo,’ kreunt ze zacht, in mijn oor. Ik blijf haar vingeren en kijk terloops naar Dirk. Die ademt sneller en kijkt intens naar ons. Pat pakt mijn pols vast en knijpt er in. ‘Niet stoppen,’ zucht ze. Ik voel dat ze haar hoogtepunt nadert en ik blijf op hetzelfde tempo doorgaan. Ze kreunt en heft haar heupen wat op terwijl ze haar climax bereikt. Ik blijf haar nog even zachtjes doorvingeren en stop dan langzaam. Haar ogen gaan open en ze kijkt glazig van mij naar Dirk.

Pat staat op van de bank en komt voor me staan, tussen mijn benen. Vervolgens laat ze zich op haar knieën zakken op het kleed. Ze opent mijn benen wijder en trekt voorzichtig mijn slipje naar beneden, over mijn enkels. Ze kijkt vanuit haar ooghoek even naar Dirk en ziet dat hij nog zeer content met zijn lul aan het spelen is. Hij knikt, zijn manier om aan te geven dat we vooral niet moeten stoppen. Pat laat haar tong over mijn been glijden, startend bij mijn knie. Ze baant zich een weg richting mijn dijbeen en haar tong langs mijn gevoelige binnenkant laat rillingen over mijn hele lijf schieten. Ze draait zachtjes rondjes met haar tong rond mijn ingang. Haar vinger glijdt rustig bij me naar binnen en ik wriemel onder haar aanraking. Mijn heupen duwen als vanzelf richting haar lippen en tong. Uiteindelijk voel ik haar tong over mijn clit gaan, zoete verlossing. Haar vinger blijft me zacht stimuleren terwijl haar tong in een gekmakend tempo over mijn clit glijdt. Ik pak haar hoofd vast om haar daar te houden. ‘Ja daar, alsjeblieft,’ smeek ik haar. Aangemoedigd door mijn woorden blijft ze me likken. Ik werp één blik op Dirk en voel mijn hoogtepunt naderen. Hij kijkt zo geil naar ons en ik zie dat zijn eikel glinstert van het voorvocht. Ik sluit mijn ogen en laat me meevoeren door het moment. De spanning in mijn onderbuik bouwt zich razendsnel op. ‘Ik kom,’ kreun ik. Voor ik het weet spat ik uit elkaar in een verpletterend orgasme. Mijn heupen bewegen onwillekeurig en mijn onderbuik spant en ontspant zich terwijl ik de golven van genot over me heen voel spoelen. Langzaam stopt Pat met likken en trekt ze haar vinger terug.

Dirk ziet dat we allebei naar hem kijken. Hij staat op van de bank, zijn harde lul steekt voor hem uit. Pat blijft op haar knieën zitten en ik voeg me bij haar op het kleed. Ik wenk Dirk met mijn vinger. Hij schuifelt naar voren en even moet ik bijna lachen omdat zijn pik komisch een beetje van links naar rechts zwaait. Ik kijk even naar Pat en ze kijkt verwachtingsvol naar de pik van Dirk. Zou ze verbaasd zijn over zijn lengte? Wanneer hij bij ons is pak ik gretig zijn lul in mijn hand. Ik begin hem af te trekken en zie dat Pat haar hand onder zijn ballen legt en deze zachtjes kneedt. Dirk ademt wat sneller van opwinding. Uiteindelijk pak ik het achterhoofd van Pat vast en geleid haar naar Dirks eikel. Ze steekt haar tong uit en Dirk houdt zijn adem in. Langzaam laat ze haar tong over zijn eikel glijden terwijl ze geil naar hem opkijkt. Ik lik mijn lippen af en hou nog steeds Dirks lul in mijn hand. Zachtjes duw ik Pats hoofd verder over Dirks pik heen. Ze neemt hem in haar mond en maakt hem nat. Ze zuigt aan zijn piemel en ik hoor de bekende smakkende geluiden die me, vreemd genoeg, enorm opwinden. Plotseling laat ze zijn lul los, glimmend van haar speeksel. Ze knikt naar mij en ik neem het stokje van haar over. Gretig zuig ik aan zijn lul en ik merk dat zijn ademhaling in horten en stoten begint te komen. Hij is er klaar voor.

Ik laat zijn pik los en begin hem weer af te trekken, mijn hand glibbert over zijn lengte. Pat spuugt op zijn eikel waardoor mijn hand nog beter glijdt. Dan komt ze met haar gezicht recht naast me zitten en houdt haar mond open, haar tong uitgestoken. Ik kijk naar Dirk en zie dat zijn ogen donker zijn van geilheid, zijn mond staat een stukje open. Hij kreunt en zijn buik schokt op en neer. Ik kom naast Pat zitten met mijn gezicht en richt zijn lul op onze openstaande monden. Voor ik het weet kreunt Dirk diep en begint zijn lul salvo’s sperma op ons af te vuren. Dikke lange draden landen op de tong van Pat en op mijn tong en kin. Ik lik ze zorgvuldig weg en slik het door. Pat duwt met haar vinger een verdwaalde straal in haar mond en slikt ook. We steken onze tongen uit en Dirk knikt goedkeurend. Hij laat zijn handen liefkozend even over onze wangen gaan en duwt ons dan naar elkaar toe voor nog een zoen. We zoenen teder en loom, ze smaakt naar Dirk.

Dan grinnikt Patty.

‘Dat was nog eens een spelletjesavond om nooit te vergeten,’ zegt ze ondeugend.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *