juli 26, 2022

Housekeeping!

Hij is er weer, de beroemde – of moet ik zeggen beruchte? – hotelgast. Minstens één keer per maand siert hij ons hotel met zijn aanwezigheid. Hij is een rijke zakenman die vaak op reis is en ons hotel, een luxe parel dichtbij het vliegveld, is zijn favoriet. Van mijn collega’s weet ik dat hij soms oneerbare voorstellen doet aan kamermeisjes. Echter, hij betaalt er blijkbaar rijkelijk voor. Het is een knappe man van ergens in de veertig, een donker uiterlijk. Ik heb nooit het geluk om zijn vaste suite te mogen schoonmaken. Zou vandaag anders zijn?

‘Jenny, jij hebt vandaag de suite want Carola is ziek,’ zegt mijn bazin, met haar schorre rookstem. Ik knik en draai me snel om, handdoeken tegen mijn borst geklemd. Wat ze niet ziet is dat een glimlach mijn gezicht bijna in tweeën scheurt.

Zachtjes klop ik op de deur. Er hangt geen ‘niet storen’ kaartje aan de klink, dus dat zou een goed teken moeten zijn. ‘Binnen,’ hoor ik een donkere mannenstem zeggen. Mijn maag doet een salto en ik adem nog een keer diep in en uit voordat ik mijn pasje door de deur haal. Eenmaal binnen zie ik dat de kamer gehuld is in duisternis. Enkel een lampje vanuit de hoek van de kamer brandt. Daar zit hij, in een relaxfauteuil. Ik loop naar binnen met een stapel handdoeken in mijn handen en kijk hem een milliseconde aan, voordat ik kuis naar de grond kijk. ‘U had gevraagd om schone handdoeken,’ zeg ik gedwee. ‘Leg ze maar op bed,’ zegt hij, terwijl hij naar het bed gebaart. Zijn stem trilt dwars door mijn lijf en ik krijg het onmiddellijk warmer. Wat zou hij met me willen doen?

“‘Stop,’ gebiedt hij. Ik kijk hem weer aan. ‘Zo niet?’ vraag ik onbeschoft, terwijl ik mijn handen naar de sluiting van mijn bh laat gaan.”

Terwijl ik de handdoeken op het bed leg voel ik dat hij mij van achteren bekijkt. Om de situatie in de hand te spelen buig ik net wat verder voorover dan nodig is. Ik geef hem een verleidelijke aanblik op mijn billen, gehuld in kousen welke omhooggehouden worden door jarretels. ‘Weet je wie ik ben?’ bromt hij. Ik ga rechtop staan, maar draai me nog niet naar hem om. ‘Ja, meneer,’ antwoord ik gehoorzaam. ‘Weet je wat ik van je wil?’ vraagt hij vervolgens. Ik schud mijn hoofd zachtjes van links naar rechts. ‘Nee, meneer,’ zeg ik. Ik wil het hem horen zeggen. ‘Ik ben op zoek naar een slaaf voor één uur. Om aan al mijn verlangens te voldoen,’ zegt hij kortaf. Ik adem huiverig in en uit en knik dan met mijn hoofd. ‘Ben jij de persoon die ik hiervoor moet hebben?’ vraagt hij zakelijk. Ik draai me naar hem om en kijk hem voor het eerst recht in zijn ogen aan. ‘Ja, meneer,’ antwoord ik brutaal terwijl ik mijn vingers al naar de knoopjes van mijn witte blouse laat gaan. ‘Goed,’ is het enige wat hij zegt. Zijn ogen zakken af naar mijn handen en hij leunt wat verder naar achteren in zijn stoel. Aangemoedigd door zijn stilte blijf ik doorgaan met uitkleden. ‘Als er iets gebeurt wat je niet wil, zeg je zwart,’ zegt hij plots. Ik rits mijn rokje open en laat deze naar beneden vallen, over mijn voeten. ‘Heb je dat begrepen?’ vraagt hij streng. Ik knik wederom terwijl ik een schouderbandje van mijn bh naar beneden doe. ‘Stop,’ gebiedt hij. Ik kijk hem weer aan. ‘Zo niet?’ vraagt ik onbeschoft, terwijl ik mijn handen naar de sluiting van mijn bh laat gaan. Vliegensvlug staat hij op uit zijn stoel. Hij overbrugt de afstand tussen ons in een oogwenk en zijn vingers begraven zich in de huid van mijn bovenarmen. ‘Je doet wat ik zeg, anders zijn er consequenties’ gromt hij. Ik hijg van opwinding maar bijt op mijn onderlip terwijl ik hem van onder mijn wimpers aankijk. ‘Gelukkig hou ik van straf,’ zeg ik hees.

Nog voor ik goed en wel in de gaten heb wat er gebeurt landt er een vlakke hand op mijn wang. Mijn mond valt open en er ontsnapt een verontwaardigd zuchtje over mijn lippen. Ik voel mijn wang branden, exact zoals ik het wil. Ik ben het soort sub dat haar meester uitdaagt, één die geen genoegen neemt met klakkeloze gehoorzaamheid. Ik moet onderworpen worden. Brutaal spuug ik in zijn gezicht. Zijn ogen spuwen vuur en er verschijnt een scheve grijns op zijn gezicht. Mijn spuug druipt langzaam langs zijn wang, naar zijn kin, op de grond. ‘Dus jij bent er zo eentje,’ grinnikt hij kwaadaardig. Ik pers mijn lippen op elkaar en blijf hem strak aanstaren. Hij sleurt me mee naar de relaxfauteuil waar hij me hard op mijn knieën duwt en over zijn schoot werpt. Zijn vlakke hand landt op mijn billen en een kreuntje ontsnapt over mijn lippen. ‘Meer?’ vraagt hij stoïcijns. Ik knik hevig van ja. Zijn hand landt weer op mijn billen, harder dit keer. Mijn lichaam trekt onwillekeurig samen en ik voel dat ik al zeiknat ben. Hij blijft op mijn billen slaan, telkens zoekt hij het randje tussen mijn kont en mijn dijbeen op. Ik kom in het ritme van zijn klappen en voel dat mijn lichaam zichzelf overgeeft aan hem. Zachtjes kreun ik wanneer hij me voor de zoveelste keer op dezelfde plek spankt. Mijn billen branden genadeloos. Plotseling stopt hij. Heel zacht masseert hij mijn pijnlijke, rode billen. Dezelfde handen die net pijn brachten brengen nu verzachting.

Ik laat mezelf langzaam van zijn schoot vallen tot ik op mijn knieën zit en naar hem opkijk. Zijn duim glijdt langs mijn onderlip terwijl hij me met een schuin hoofd bekijkt. ‘Een mooi exemplaar, zo brutaal ook,’ zegt hij, voor het eerst met iets van warmte in zijn stem. Vervolgens ritst hij zijn broek open en haalt zijn harde, kei dikke lul tevoorschijn. Mijn mond valt open als ik hem zie en als ik weer in zijn ogen kijk zie ik dat dit hem deugd doet. Hij schuift wat naar voren op de stoel en staat dan op. Zijn lul strijkt langs mijn gezicht en ik laat mijn mond gretig openvallen, mijn tong uitgestoken. Hij pakt mijn achterhoofd vast en duwt zijn pik een stuk naar binnen. Ik kan hem nauwelijks aan, mijn kaken gaan zeker pijn doen. ‘Zuigen,’ commandeert hij. Ik begin hem te pijpen en wanneer het niet diep genoeg gaat duwt hij mijn hoofd dichter naar zijn lul toe. Ik krijg nauwelijks lucht en kokhals wanneer zijn pik achterin mijn keel glijdt. Hij laat me weer even los om adem te halen. Betraand kijk ik naar hem op, hijgend maar klaar voor de volgende ronde. Hij begint mijn mond weer te neuken en ik voel draden spuug langs mijn kin omlaag lopen. Elke keer als zijn pik te diep gaat, ga ik bijna over mijn nek, waarna hij even pauzeert en zijn zeiknatte lul terugtrekt. Stralen mascara druipen langs mijn wangen en hij veegt ze uit met zijn duimen. ‘Laatste keer,’ belooft hij. Nog even neukt hij mijn keeltje en wanneer hij zijn pik weer terugtrekt hangt hij vol met mijn speeksel. Half buiten adem laat ik mezelf met mijn billen op mijn onderbenen zakken.

Hij haakt zijn hand onder mijn knot en trekt me hardhandig omhoog. Zonder iets te zeggen flikkert hij me voorover op het bed. Mijn benen hangen over de rand en ik voel dat hij mijn slip naar beneden rukt. Mijn natheid trekt een spoor over mijn dijbeen. Zijn voet schopt mijn voeten uit elkaar en ik ben compleet hulpeloos wanneer hij mijn armen pakt en deze op mijn rug vastpint met één van zijn handen. Met zijn andere hand geleidt hij zijn dikke eikel richting mijn natte kutje. Ik voel hoe hij zijn gladde eikel door mijn lippen laat glijden. Zonder nadenken ramt hij zijn lul in één beweging naar binnen. Ik snak naar adem en beweeg mijn armen waardoor deze pijn doen. Meteen begint hij hard in me te stoten en bij elke stoot ontsnapt er een kreuntje over mijn lippen. Ik hoor hem grommen en kreunen terwijl hij zijn lul zo mogelijk nog dieper naar binnen duwt. Hij doet me pijn en ik hou er van. Ik probeer naar hem om te kijken over mijn schouder, ik wil zien hoe hij me neukt. Zijn pik klapt keer op keer naar binnen en hij heeft zijn kaken op elkaar geklemd van inspanning. Mijn mond staat open en ik kreun hard omdat hij zich in me blijft rammen. ‘Bek dicht!’ gromt hij, terwijl hij mijn armen een stuk omhoog duwt. Door de pijn laat ik mijn gezicht in het dekbed vallen en lig ik stil tot de druk op mijn armen afneemt. Ik kreun in het dekbed terwijl ik voel dat hij zijn climax gaat bereiken. Zijn pik spant zich nog harder aan en wordt nog dikker dan daarvoor. Zijn gekreun wordt dwingender, dierlijker. Ik voel hoe hij zich in me verliest en uiteindelijk trekt hij op het laatste moment zijn lul uit mijn kutje. Met zijn vrije hand rukt hij zichzelf klaar, over mijn kont heen. Ik voel warme draden sperma landen op mijn volle billen. Zodra hij klaar is laat hij de grip op mijn armen verslappen. ‘Een waar kunstwerk,’ complimenteert hij zichzelf. Ik duw mezelf op mijn ellebogen omhoog en bewonder mijn billen, zover ik dat kan zien over mijn schouder heen. ‘Inderdaad meneer, een mooi kunstwerk,’ bevestig ik.

‘Fris jezelf op en kleed je aan,’ beveelt hij kortaf. Ik ga rechtop staan en loop richting de badkamer waar ik zorgvuldig zijn cum van mijn billen was. Wanneer ik terug de kamer in loop zie ik dat hij rommelt met een envelop. Ik trek mijn kleding weer aan en als ik mijn blouse dichtknoop steekt hij de envelop naar me uit. ‘Dit is voor jou, voor je dienst,’ zegt hij, zonder enige emotie. Ik frons mijn wenkbrauwen terwijl ik naar de uitgestoken hand met de envelop kijk. ‘Nee, dank je,’ antwoord ik. Hij kijkt me verward aan en steekt nogmaals de envelop naar me uit. Ik sla mijn armen over elkaar. ‘Ik hoef je geld niet. Ik wil alleen de belofte dat, wanneer je hier de volgende keer weer bent, je naar mij zult vragen als je kamermeisje,’ zeg ik brutaal. Ik zie lachrimpels rond zijn ogen verschijnen en een donkere grijns op zijn gezicht. ‘Prima,’ antwoordt hij. ‘Prima,’ zeg ik terug, het toonbeeld van onschuld.

Ik draai me op mijn hakken om en loop richting de deur. Ik hoor hem verontwaardigt gniffelen terwijl ik de deur achter me dicht trek.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *