augustus 1, 2022

Uitgeleend

Ik was zo bleu. Mijn Dom en ik leerden elkaar kennen via een website die ervoor gemaakt is om gelijkgestemden te ontmoeten. Een onervaren maar gewillige sub, dat was ik. Natuurlijk wist ik dat er voor mij een wereld open zou gaan. Van hulpmiddelen die mijn Dom gebruikte om mijn limieten te testen tot psychologische spelletjes die hij met mij speelde om mij tot het randje te brengen. Vorige week bleek echter dat ik nog steeds verrast kon worden. Ik mocht mee naar een speciale avond in een club, alleen voor Doms en hun subs. Het thema was gala maskerade. Ik was intens nieuwsgierig.

De deurbel gaat, mijn hart springt nagenoeg uit mijn borstkas. Gehuld in mijn zwarte, korte jurkje en hoge hakken loop ik naar de voordeur. Ik voel tocht langs mijn naakte kutje gaan. Alleen mijn bh, jarretelgordel en kousen verhullen nog iets van mijn lichaam. Wanneer de deur opengaat zie ik mijn Dom staan, netjes gekleed in een zwart pak. Hij ziet er imposant uit en mijn maag trekt samen van opwinding. Hij bekijkt me vluchtig van top tot teen en knikt goedkeurend. ‘Goede avond,’ zegt hij, met een warme klank in zijn stem. Ik voel me content door zijn tevredenheid. Ik doe een stap terug om hem binnen te laten, mijn ogen gehoorzaam op de grond gericht. Eenmaal in de keuken tilt hij een tasje op en zet deze op het aanrecht. ‘Voor jou, voor vanavond,’ zegt hij geheimzinnig. Nauwelijks kan ik mijn enthousiasme verhullen. Een cadeau krijgen van mijn Dom is altijd een feestje. Ik trek het tasje nieuwsgierig open en rommel er in. Een mooie zwarte doos komt tevoorschijn. Als ik het open kijk ik vluchtig even naar mijn Dom. Zijn ogen schitteren en hij heeft een scheve grijns om zijn mond. In het doosje ligt een fijne, zwarte halsband en een bijpassende riem. De halsband heeft een slotje aan de voorkant waarmee hij open en dicht kan. In een satijnen zakje vind ik het sleuteltje. Mijn Dom aarzelt geen moment en pakt het sleuteltje van me over. ‘Hij kan alleen af wanneer ik dat wil,’ zegt hij bevelend. Ik knik en til de halsband op om het beter te bekijken. Mijn Dom komt achter me staan en legt mijn lange vlecht over mijn schouder naar voren. Hij pakt de halsband van me over en doet hem bij me om, waarna hij zorgvuldig het slotje dicht klikt. Tevreden gromt hij terwijl hij even zijn handen op mijn schouders legt. Warme, grote handen.

‘Dat was nog niet alles,’ zegt hij speels. Ik tuur weer in het tasje en zie dat ik nog een klein doosje vergeten ben. Wanneer ik het open zie ik een fijn, zwart kanten maskertje. ‘Die moet je vanavond opzetten,’ voegt hij toe. Ik knik weer en bestudeer het maskertje door het een keertje te draaien in mijn handen. Ik werp hem een glimlach toe en hij glimlacht terug. ‘Ben je er klaar voor?’ vraagt hij intens. Ik weet eigenlijk niet waar ik klaar voor moet zijn, maar ik vertrouw hem honderd procent. ‘Ja, meneer,’ antwoord ik. Hij pakt de halsband van het aanrecht. ‘Mooi zo, dan gaan we. De taxi wacht,’ zegt hij, terwijl hij zich al richting de deur beweegt. Ik volg gedwee en gris nog snel een cape van mijn kapstok. In de taxi duurt het niet lang voordat hij onder mijn jurkje met mijn blote kutje speelt. Zijn vingers glijden langs mijn lippen en maken me nat. De spanning van de avond die nog staat te gebeuren vullen me met opwinding. ‘Doe je masker maar op, we zijn er bijna,’ zegt hij vervolgens. Vakkundig doe ik het maskertje op en ik knoop het dicht boven mijn vlecht. Ook mijn Dom zet zijn zwarte masker op. Ik zie zijn blauwe ogen nog door de gaatjes glinsteren. Arm in arm lopen we naar de ingang van de club. Er ligt een rode loper en eenmaal voorbij de portier ziet alles er zwoel uit. De ruimtes worden verlicht door zacht kaarslicht en bijna alle decoratie is rood of zwart. Het geheel zet een klassieke, donkere en sensuele sfeer neer. Ik kijk verwonderd om me heen en ben benieuwd waar we precies zijn. In de taxi kon ik mijn ogen nauwelijks open houden door de opwinding terwijl mijn Dom met mij speelde. Ik voel dat ik al nat ben, mijn dijbenen zijn vochtig.

‘Deze maken we vast,’ zegt mijn Dom, terwijl hij de riem aan het ringetje van mijn halsband vastklikt. Zonder dwang loop ik achter hem aan, de ruimte in waar hij me naartoe leidt. De ruimte is schaars verlicht en een zwoel achtergrondmuziekje klinkt door een tweetal speakers. Ik zie een aantal mannen staan, ook gehuld in pak en een zwart masker. Daarnaast zie ik evenveel vrouwen, allen dragen ze een halsband en zijn ze gehuld in een zwart, simpel jurkje. Alle blikken schieten onze kant op terwijl we binnen lopen. De gesprekken die gaande waren, verstommen. Ineens voel ik me bekeken, kwetsbaar. Mijn Dom legt onmiddellijk zijn hand rond mijn middel en duwt me zachtjes naar het midden van de kamer. Alle mannen knikken naar mijn Dom, alle vrouwen hebben hun blikken braaf naar beneden afgewend. ‘We zijn compleet,’ zegt één van de gemaskerde mannen. ‘Daar lijkt het wel op,’ antwoordt mijn Dom, met donkere stem. Ik slik en voel mijn hartslag zo mogelijk nog sneller worden. Wat gaat er gebeuren? Eén van de gemaskerde mannen doet een stap naar voren. ‘Vanavond zijn we hier bij elkaar voor de inwijding van onze subs. Zij zullen allen uitgeleverd worden aan een andere Dom. Dit ritueel zal hun positie als officiële sub bevestigen. Daarnaast is het een kans om hun gehoorzaamheid aan hun Dom te tonen.’ De man draait zich naar zijn eigen sub en geeft een kort rukje aan haar riem. Ze doet een stap naar voren, zonder naar hem te kijken. ‘Jij zal vanavond uitgeleend worden aan Meneer S,’ zegt hij, terwijl hij de riem uitsteekt naar de man naast hem. Ik kijk schichtig even om me heen. Aan wie zou ik uitgeleend worden? Alle mannen zien er goed uit, zo ver ik dat kan zien. Iedere Dom geeft om de beurt de riem van hun sub aan een andere Dom. Als laatste ben ik aan de beurt, er is logischerwijs nog maar één Dom over. Heel kort voel ik iets van jaloezie als ik kijk naar de sub die nu bij mijn Dom staat. Gauw duw ik het weg. Ik loop gedwee naar de Dom die met uitgestoken hand tegenover mij staat. ‘Ik zal goed voor je zorgen,’ fluistert hij in mijn oor. Ik voel een rilling over mijn lijf lopen. Geilheid giert door mijn lichaam.

‘Heren, laat het u bevallen,’ zegt de leider van de groep. Voor ik goed en wel in de gaten heb wat er gebeurt beginnen de Doms hun uitgeleende subs bevelen te geven. De één krijgt meteen al het plezier om een piemel in haar mond geduwd te krijgen. De ander wordt over de knie gelegd en wordt meteen toegetakeld met een zweepje of blote hand. De Dom die ik heb gooit het echter over een andere boeg. Hij loopt tergend langzaam om me heen en bekijkt me van top tot teen. Ik hoop dat ik hem beval. Hij laat zijn vinger over mijn ruggengraat glijden en ik voel kippenvel uitspreiden over mijn hele lichaam. ‘Mooi,’ fluistert hij ineens in mijn oor. Mijn mond valt een stukje open van opwinding. Hij duwt gelijk zijn vinger in mijn mond. Zoals het een braaf subje betaamt zuig ik onmiddellijk aan zijn vinger. Met zijn natte vinger duwt hij de bandjes van mijn jurkje omlaag, waarna deze naar de grond glijdt. Diezelfde vinger haalt hij langs mijn natte kutje. Dan smeert hij mijn eigen vocht op mijn lippen. Hij knijpt in mijn billen en trekt mijn bh naar beneden waardoor mijn borsten worden ontbloot. Even kijk ik naar mijn Dom, wiens lul nu al diep in de keel zit van zijn leensub. Mijn aandacht wordt teruggetrokken naar het hier en nu omdat mijn leen Dom intens hard in mijn tepels knijpt. Ik laat een klein kreuntje ontsnappen en zie dat dit hem goed doet. Zijn mondhoeken trokken even omhoog. Hij trekt aan mijn halsband waardoor ik gedwongen op min knieën terecht kom. Terwijl hij zijn rits opent kijkt hij op me neer. Zijn dikke lul komt uit zijn onderbroek gezwaaid en richting mijn mond. Hij slaat met zijn pik op mijn wangen en mijn kin. Ik steek gehoorzaam mijn tong uit en voel zijn dikke eikel daar terecht komen. Hij pakt mijn vlecht vast en duwt me over zijn lul heen met mijn mond. Ik probeer zo goed en zo kwaad te zuigen en toch te blijven ademhalen. Plots knijpt hij mijn neus dicht en blijft hij mijn keeltje neuken. Wanneer ik het nauwelijks meer hou, stopt hij. Ik snak naar adem, mijn speeksel loopt over mijn kin naar mijn borsten. Hij smeert mijn speeksel uit en knijpt wederom hard in mijn tepels. Ik kreun.

Mijn Dom kijkt even goedkeurend in onze richting, ik voel zijn blik op ons branden. Ondertussen buigt mijn leen Dom me over een bankje, in het midden van de kamer. Hij pakt een platte zweep tevoorschijn. Ik zie het woord slut in de zweep staan. Hij begint me te slaan, op mijn dikke, ronde billen. Steeds weer op dezelfde plek. Ik kom in het ritme van zijn afranseling en voel het genot door mijn lichaam stromen. Om me heen is het inmiddels een waar bacchanaal aan geluiden en aanblikken. Er wordt gepijpt, geneukt en geslagen. Mijn Dom gooit de zweep weg en pakt mijn vlecht vast. Hij trekt mijn rug in een ongemakkelijke houding waarna ik voel dat hij zijn lul tegen mijn natte poesje duwt. Zonder blikken of blozen glijdt hij naar binnen. Hij begint me op een genadeloos hard tempo te neuken terwijl hij hard aan mijn vlecht trekt. Ik kreun het uit. Met één hand haakt hij in mijn mondhoek waardoor ik tegen zijn vingers aan moet kreunen en mijn eigen speeksel wederom voel druipen. Hij laat mijn mond los en duwt meteen zijn duim in mijn kontje. Ik voel me gevuld en geil terwijl hij me hard door blijft neuken. Zijn dikke lul is anders dan die van mijn Dom, zeker niet minder goed. Zonder een woord te zeggen trekt hij zijn lul terug en trekt me overeind aan mijn halsband. Hij duwt me in de richting van een spiegel en draait me om. ‘Kijk naar jezelf,’ gromt hij. Ik zie mezelf in de spiegel staan, onder mijn eigen spuug en met uitgelopen mascara. ‘Kijk nu eens hiernaar,’ zegt hij sadistisch, terwijl hij mijn onderlijf richting de spiegel duwt en mijn hoofd vasthoudt. Ik zie het woord slut dikgedrukt op mijn bil staan. Heel mijn bil is rood en het woord is duidelijk te lezen. ‘Dat is wat je bent,’ fluistert hij in mijn oor. Ik knik. ‘Ja meneer, dat ben ik,’ bevestig ik. Hij duwt me tegen de spiegel, mijn borsten worden geplet. Wederom duwt hij zijn hele lengte meteen in mijn kutje. Hij begint zich weer in me te rammen, ik kan alleen maar kreunen. Hij slaat op mijn billen en gromt hard. Dan laat hij me weer los en trekt me aan mijn halsband mee terug naar het bankje.

Hij legt me voorover en pakt iets uit de doos met spullen. Een buttplug. En tijgerbalsem. Ik zie hem voorzichtig een klein beetje tijgerbalsem op de buttplug smeren. Dan komt hij vastberaden naar me toe en duwt de buttplug in mijn kontje. Ik voel de tijgerbalsem langzamerhand beginnen te branden aan de buitenkant van mijn kontje. Vervolgens trekt hij de buttplug er weer uit. Ook van binnen brandt het nu. Aan mijn vlecht trekt hij me naar zicht toe, ik zit weer op mijn knieën terwijl hij boven me uit torent. Mijn kontje staat in de fik, maar ik laat me niet kennen. ‘Heb je daar geen last van?’ vraagt hij gemeen. Ik schud mijn hoofd. ‘Nee, meneer,’ antwoord ik. ‘Zozo, goed opgevoed deze,’ zegt mijn leen Dom in de richting van mijn eigen dom. Ik kijk naar rechts en zie mijn eigen Dom grijnzen. Mijn hart maakt een sprongetje en ineens voel ik het branden van de tijgerbalsem een stuk minder. Voor ik iets anders kan doen of denken heb ik weer de lul van mijn leen Dom in mijn keel. Hij neukt me genadeloos hard en knijpt af en toe weer mijn neus dicht waardoor ik naar adem snak. ‘Heb jij het verdiend om de cum van deze Dom in je slettenbek te krijgen?’ kreunt hij. Ik knik met mijn hoofd en kijk omhoog terwijl zijn lul mijn mondje nog vult. ‘Mond open dan,’ commandeert hij. Ik open braaf mijn mond en steek mijn tong uit. Hij begint te spuiten en zijn sperma komt overal. Op mijn wangen, mijn kin en in mijn mond. Uit reflex wil ik zijn sperma in mijn mond duwen met mijn wijsvinger. ‘Nee!’ zegt hij streng. Ik stop. ‘Je kruipt naar je eigen Dom om te laten zien wat voor een braaf cumsletje jij bent,’ beveelt hij. Ik zit op handen en voeten en kruip braaf in de richting van mijn eigen Dom. Die zit tot aan zijn ballen in het kontje van zijn geleende sub. Mijn geleende Dom trekt aan mijn riem en geleidt naar voren zodat ik in het blikveld zit van mijn eigen Dom. ‘Zo, dat heb je goed gedaan,’ kreunt hij terwijl hij zijn geleende sub door blijft neuken. Het tafereel windt me op. ‘Nu mag je het in je mond duwen, sletje,’ zegt de andere Dom tegen me. Ik duw vakkundig al het sperma mijn mond in en slik het door. Ik presenteer mijn lege mond aan mijn eigen Dom waarna hij sidderend klaarkomt in het kontje van zijn geleende sub.

In de taxi terug naar huis kijk ik voor het eerst mijn Dom aan. Ons spel is zo goed als voorbij. ‘Wat vond je ervan?’ vraagt hij nieuwsgierig. Ik grinnik. ‘Ik vond het geweldig, meneer,’ antwoord ik.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *