augustus 14, 2022

De dans

Elke donderdagavond heb ik dansles. De knusse, kleine zaal met warme verlichting creëert de juiste setting voor de zwoele stijl waar we de afgelopen weken mee bezig zijn: de tango. Helaas krijg ik net een appje dat mijn vaste danspartner ziek is. Het is altijd maar de vraag aan wie je dan gekoppeld wordt. Ik hoop dat Klaas – hij doet zijn naam eer aan, zijn heupen lijken wel gemaakt van hout – mij bespaard blijft.

Terwijl ik de zaal binnenloop begroet ik de mensen om me heen. Ik zie dat Klaas geanimeerd in gesprek is verweven met zijn danspartner. Ik slaak een zucht van verlichting. Met een glimlach kijk ik om me heen, benieuwd wie vanavond mijn danspartner wordt. Mijn dansleraar loopt vlak langs me en ik ruik zijn kruidige parfum. Heerlijk. Verlangend kijk ik even naar zijn achterste, die geweldig uitkomt in zijn strakke, zwarte broek. Als de les uiteindelijk begint zie ik dat we nog steeds met een oneven aantal zijn. Shit, straks moet ik toeschouwen. Saai… Dan stapt mijn dansleraar op mij af. ‘Ik ga vanavond wel met jou, Dafne,’ zegt Paolo warm. Ik voel mijn hart een slag overslaan. Ik knik, trek mijn vestje uit en gooi het over een stoel. Waarom deze man zo’n uitwerking heeft op mij, ik zou het niet weten. Hij is totaal mijn type niet. Normaal ga ik voor de lange, blonde, Hollandse mannen. Hij is maar iets groter dan ik, heeft korte, zwarte krullen en duidelijk een Mediterrane afkomst. Toch doet het altijd iets met mij om hem te zien dansen. Zijn gracieuze bewegingen hebben wat weg van een sierlijk roofdier dat zijn prooi besluipt. Zijn donkere ogen branden van passie wanneer hij tijdens de tango zijn partner leidt, of moet ik zeggen, verleidt. Vanavond was het mijn beurt.

Eerst legt Paolo wat uit over de passen van vandaag. We krijgen een uitdagende combinatie aangeleerd waarin de vrouw met haar been langs de heup van de man haakt. Vervolgens duwt de man haar terug en lopen ze kruis aan kruis een aantal passen terug. De man stapt dan achter de vrouw en laat zijn armen over haar lichaam dwalen terwijl de vrouw nog een aantal tangopassen maakt. Het geheel ziet er moeilijk maar intens sensueel uit. Natuurlijk doet Paolo nu alleen het stuk van de man voor. Verrassend snel pakt hij mijn hand en trekt hij mij naar voren, uit de veiligheid van de groep. ‘Je doet het even met mij voor, het maakt niet uit als je fouten maakt, oké?’ Paolo kijkt me vol vertrouwen aan en ik knik. Hij loopt samen met mij de passen door. Ik voel hoe hij de leiding pakt en ik geef me over aan zijn capabele handen. Ik sla mijn been om zijn heup en hij pakt me stevig bij mijn onderrug. Onze kruizen raken elkaar zowat en ik voel dat ik het plotseling warm krijg. Paolo trekt me zo dicht tegen hem aan dat onze neuzen elkaar raken. Mijn mond valt een stukje open en het geheel beneemt me de adem. Dan duwt hij mijn heup terug waardoor ik automatisch een pas naar achteren zet. Vanuit daar neemt hij weer de leiding en neemt me mee naar de andere hoek van de ruimte. Daar beweegt hij vloeiend om me heen tot hij achter me staat. Ik voel zijn warme adem in mijn nek en laat mijn hoofd de andere kant op vallen. Zijn handen glijden langs de zijkant van mijn lichaam en hij laat een spoor van hitte achter. Kippenvel spreidt zich uit over mijn armen, rug en borstkas. Ik voel mijn tepels in mijn bh hard worden van opwinding. ‘Dafne, je vergeet nu wel je passen, maar dat is oké,’ zegt Paolo, terwijl hij me loslaat en van me weg stapt. Ik kijk gegeneerd naar mijn spiegelbeeld en zie dat mijn wangen en borstkas rode vlekken vertonen. Ik lik beschaamd over mijn lippen en sluip terug de groep in.

‘Oké, nu jullie. We beginnen met kleine stapjes, daarna het geheel en dan op muziek,’ beveelt Paolo de groep. Iedereen begint te rommelen met elkaar en waar een aantal al snel wat succes hebben blijft een aantal hopeloos achter. Ik sta een beetje ongemakkelijk met mijn handen te wringen en naar de rest van de groep te kijken terwijl Paolo rondloopt en corrigeert. Zodra iedereen enigszins de bewegingen te pakken heeft komt hij mijn kant op. ‘Nu jij nog,’ zegt hij, met een speelse glimlach om zijn mond. Het hele riedeltje begint weer overnieuw en ook deze keer laat hij me niet koud. Opwinding schiet naar mijn kruis en ik merk dat ik moeite heb met het focussen op de pasjes. Wanneer zijn handen over mijn lichaam glijden sluit ik mijn ogen en smelt mijn bovenlichaam tegen het zijne. ‘Mooie inleving,’ fluistert hij in mijn oor. Een huivering trekt langs mijn nek. Ik adem diep in en uit terwijl ik mijn ogen snel weer open. Paolo knipoogt naar me terwijl hij naar de muziekinstallatie loopt. Nog een aantal keren oefent iedereen op muziek, dan wordt er nog wat uit de vorige lessen herhaald. Uiteindelijk mag er nog even vrij gedanst worden. Paolo steekt zijn hand naar me uit en samen doorlopen we alle passen die we tot nu toe hebben geleerd van de tango. Zijn sterke hand leidt me door heel de ruimte. De snelle, scherpe bewegingen worden afgewisseld door warme en intieme poses. Aan het eind van de les ben ik bezweet en intens opgewonden. ‘Je was heerlijk,’ zegt Paolo zacht. Ik kijk even schichtig om me heen om te zien of iemand deze opmerking heeft gehoord. Iedereen is druk bezig met zichzelf. Paolo sluit de les af en ik loop richting mijn tas. De groep beweegt zich richting de deur en ik loop met ze mee. Op het laatst besef ik me ineens dat mijn vestje nog over een stoel hangt. Snel huppel ik naar binnen om mijn vestje te pakken. Paolo kijkt verbaasd op van zijn telefoon. ‘Vergeten!’ grinnik ik, terwijl ik het kledingstuk van de stoel gris.

“Zacht laat ik zijn vinger naar binnen glijden en ik omhul zijn vinger met mijn tong. Ik zuig voorzichtig terwijl ik ons oogcontact niet verbreek.”

‘Je was goed vanavond, Dafne, al was je een beetje afgeleid,’ zegt Paolo ondeugend. Ik voel mijn wangen rood worden. Inmiddels hoor ik dat iedereen al weg is, shit. Paolo komt op me af gelopen, zijn stappen doelbewust. Wederom voel ik me als een prooi die als versteend blijft staan terwijl er duidelijk een roofdier om haar heen cirkelt. ‘Je moet alleen nog wat werken aan je souplesse, bij sommige bewegingen,’ fluistert hij. Ik slik. Zijn vinger trekt zacht vanaf mijn wang naar mijn nek. ‘Je bent soms nog wat stijf, op de momenten waarop je je juist helemaal moet overgeven,’ gaat hij door. Zijn wijsvinger glijdt over mijn sleutelbeen en ik hou mijn adem vast. Ik kijk in zijn donkere ogen en weet niet goed wat ik moet zeggen. Het liefst zou ik willen dat hij me kust. Geschrokken van mijn eigen gedachten wend ik mijn blik af. Met zijn wijsvinger onder mijn kin dwingt hij me om hem weer aan te kijken. Mijn onderbuik wordt week en ik besluit niet af te wachten, hoe ongepast ook. Ik pak zijn pols vast en beweeg zijn wijsvinger richting mijn mond. Zacht laat ik zijn vinger naar binnen glijden en ik omhul zijn vinger met mijn tong. Ik zuig voorzichtig terwijl ik ons oogcontact niet verbreek. Zijn pupillen worden groter en hij ademt diep in. Hij trekt zijn vinger terug en laat zijn natte wijsvinger over het decolleté van mijn topje glijden. Huiverend adem ik in, de opwinding wordt me bijna teveel. Hij pakt me bij mijn middel en trekt me tegen zijn lichaam aan, mijn borsten tegen zijn borstkast, neus aan neus. Ik overbrug de laatste afstand en duw mijn mond op die van hem. Hij beantwoordt mijn zoen meteen en kust me vol overgave terug. Al zoenend beginnen we elkaar uit te kleden. Mijn topje is nat van het zweet en zijn blouse is ook vochtig. Paolo onderbreekt onze zoen om de gespjes van mijn dansschoenen los te maken en mijn strakke legging van mijn benen af te stropen. Onze monden vinden elkaar weer en ongeduldig trek ik aan zijn broekriem. Hij schopt zijn schoenen uit en binnen no time zijn we allebei naakt.

Ik kijk nieuwsgierig naar zijn pik, die inmiddels recht vooruit steekt. Hij houdt me op een armlengte afstand en bewondert op zijn beurt mijn lichaam. ‘Prachtig,’ gromt hij. Ik word weer verlegen. Dan trekt hij me achter zich aan naar een bank, bedekt door een wit laken. Hij gaat op zijn billen zitten en ik ga schrijlings bovenop hem zitten. We zoenen en ik voel hoe de lengte van zijn lul precies tussen mijn schaamlippen gaat. Ik ben al nat en glijd zachtjes heen en weer over zijn warme pik. Hij kreunt zacht en ik voel dat zijn lul klopt van verlangen. Ondertussen pakt hij mijn borsten vast en kneedt hij ze. Daarna neemt hij mijn tepel in zijn mond. ‘Hmm, zout,’ zegt hij. Ik trek aan zijn donkere haren om zijn mond weer bij de mijne te krijgen en ik proef het zout op zijn lippen. Ondertussen voel ik hoe hij met één hand zijn pik vastpakt. Ik duw mezelf iets omhoog om hem de ruimte te geven die hij nodig heeft. Zijn eikel drukt tegen mijn ingang en wanneer ik voel dat hij goed zit laat ik me heel zacht, héél voorzichtig, steeds wat verder over hem heen zakken. Ik kreun lichtjes en hoor dat Paolo ook geniet van het gevoel. Uiteindelijk vult hij me helemaal. Ik begin te bewegen, zijn pik glijdt langzaam in en uit me. Mijn schaambot schuurt tegen dat van hem, elke keer als ik helemaal op zijn lul zit. Paolo pakt me vast in een intense omhelzing en ik sluit mijn ogen terwijl ik me focus op het gevoel dat zich opbouwt in mijn clit. Met zijn arm om mijn middel moedigt hij me met korte bewegingen aan om door te gaan. Ik blijf op zijn pik rijden en ik wrijf mezelf richting een heftig orgasme. Mijn hoofd valt in mijn nek en ik zucht diep terwijl ik voel dat ik er bijna ben. Zijn armen pakken me nog wat steviger vast waardoor we nog dichter bij elkaar zijn. De geilheid en intimiteit van het moment brengen me over het randje. Mijn orgasme is nog nooit zo intens geweest. De opbouw begint in mijn tenen en vuurwerk van genot explodeert door heel mijn lichaam.

Paolo houdt het zelf nauwelijks nog doordat hij zo geniet van mijn orgasme. Hij beweegt zijn heupen nu zelf terwijl ik de laatste golven van genot voel wegtrekken. Hij kreunt hard en dierlijk terwijl hij in me blijft bewegen. Dan voel ik hoe hij een beetje verstijfd en met een lage grom komt hij klaar. Hij houdt me stevig vast en duwt zijn hoofd tussen mijn borsten terwijl ook hij spetterend klaarkomt. Nog een paar keer laat hij zijn pik in en uit me glijden en dan zitten we stil. Hij laat zich achterover vallen en neemt mijn bovenlichaam met zich mee. Ik laat mezelf een beetje op mij zij zakken waardoor zijn lul uit me glijdt. Daar liggen we samen, zwaar ademend en content. Allebei zijn we verbaasd over wat er nu precies is gebeurd. Ik wil de magie van het moment niet doorbreken dus ik ligt zo stil als ik kan. Zijn arm ligt om me heen en ik ruik de muskusachtige geur van zijn oksel. Hij drukt een kus op mijn haren. ‘Jij moet vaker zonder danspartner komen,’ grapt hij zacht. Ik grinnik. ‘Daar ben ik het helemaal mee eens,’ antwoord ik.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *