augustus 25, 2022

De cougar

Al tijden heb ik mijn zinnen op hem gezet. Elke week komt hij nonchalant mijn sportwinkel binnen, één en al testosteron. Qua leeftijd ben ik veruit zijn meerdere, vorige week blies ik nog vijftig kaarsjes uit. Fysiek doe ik zeker niet voor hem onder. Dat is hem ook opgevallen.

‘Ding’. De bel van de winkel gaat en ik loop vanuit mijn kantoor op een ontspannen tempo richting de toonbank. Aha, daar zal je hem hebben. Alsof hij niet weet waar hij voor komt, loopt hij langzaam door de winkel. Hij tilt hier en daar iets op, om het vervolgens weer terug te zetten. Ik volg hem met mijn ogen en verroer me niet, als een torenvalk die bidt boven een veldmuis. Hij grist iets uit een rek en loopt naar de toonbank, brutaal oogcontact makend. Uiteindelijk zet hij de zak proteïnepoeder met een demonstratieve klap neer op de toonbank. Ik trek één wenkbrauw naar hem op en tuit mijn lippen. ‘Deze graag,’ zegt hij, met lage stem. Ik laat mijn ogen opvallend van zijn gezicht naar zijn lichaam glijden, tot zijn heupen die achter de toonbank verdwijnen. Wanneer ze weer omhoog komen antwoord ik. ‘Was dat alles, deze keer?’ vraag ik koket. Hij likt snel over zijn onderlip. ‘Niet per se,’ antwoordt hij, met een zweempje nervositeit in zijn stem. Mijn wenkbrauwen schieten omhoog. ‘Oh?’ is alles wat ik zeg. Hij slikt. Ik loop om de toonbank heen, hij blijft staan waar hij staat. Ik duw mijn borst tegen zijn arm en breng mijn lippen dicht naar zijn oor. ‘Waar kan ik je nog meer mee helpen?’ fluister ik. Zijn arm glijdt om me heen en hij drukt meteen zijn lippen op de mijne. In een wilde, roofdierachtige zoen overmeestert hij me. Ik hou van zijn manier van handelen, laten we dat voorop stellen.

“Ik laat mijn handen over zijn lichaam glijden en trek met mijn nagels een licht spoor naar beneden, over zijn borstkas en zijn buik.”

Snel ruk ik mezelf uit zijn armen en loop ik richting de deur. Ik draai de deur op slot en draai het bordje voor het raam van ‘open’ naar ‘gesloten’. Doelbewust loop ik terug, mijn ogen donker van verlangen. Ik grijp hem bij de hand en sleur hem mee naar achteren, naar het kamertje waar ik verblijf als er niemand in de winkel is. Aan de zijkant van de ruimte staat een bed. Tijdens de scheiding was dit mijn vaste slaapplaats. Omdat ik het bed wel handig vond als ik terugkwam uit de stad en te dronken was om nog naar huis te gaan, heb ik het laten staan. Wanneer we tot stilstand komen pakt hij me bij mijn staart vast en trekt me weer naar hem toe voor een zoen. Ik ruk mijn hoofd los en mijn elastiekje wordt uit mijn haren geschoven. Mijn lange, golvende lokken vallen rond mijn schouders. ‘Fuck, je bent zo geil,’ brengt hij uit. Ik glimlach scheef en trek zijn shirt omhoog. Ultra gespierd en heerlijk gebruind, zo heb ik ze het liefst. Ik laat mijn handen over zijn lichaam glijden en trek met mijn nagels een licht spoor naar beneden, over zijn borstkas en zijn buik. Hij huivert en kijkt me aan, zijn pupillen groot van opwinding. Ik ruk aan zijn broekriem en binnen één minuut is hij naakt. Zijn grote, harde lul steekt recht vooruit en ik pak hem in mijn hand. Zacht, warm en toch zo hard als staal. Terwijl ik hem zoen trek ik hem lichtjes af. Hij kreunt zacht en beweegt een beetje met zijn heupen richting mijn hand. Ongeduldig typje, ja ja.

Met een duw komt hij met zijn blote kont op het bed terecht. Ik knoop mijn blouse rustig open en gooi deze op de grond. Mijn grote borsten zijn gehuld in een kittig tijgerprintje. Ik laat mijn zwarte broek over mijn heupen glijden en zie in zijn ogen dat hij geniet van de aanblik. Ik streel de zichtbare huid van mijn borsten even terwijl ik verwarmd word door zijn bewonderende glimlach. Daarna knip ik met één hand mijn bh los en dan laat ik mijn slipje naar de grond zakken. Voor het bed laat ik me even op mijn knieën zakken. Zijn pik steekt recht omhoog en ik maak gretig van de gelegenheid gebruik door hem even in mijn mond te nemen. Zijn hand ligt losjes in mijn lange haren verweven terwijl ik mijn mond over zijn lul laat glijden. Ik maak hem nat met mijn speeksel en proef zijn ziltige voorvocht op zijn eikel. Ik stop met pijpen en duw mezelf weer omhoog. Ik gebaar dat hij verder naar achteren op het bed moet gaan liggen. Ik wil eerst krijgen wat mij toekomt. Zijn ogen worden groot van opwinding als hij ziet dat ik op het bed kruip en mezelf vervolgens over zijn onderlijf positioneer. Hij denkt duidelijk dat ik me over zijn lul ga laten zakken, maar niets is minder waar. Ik blijf naar boven kruipen totdat ik met mijn kutje op zijn mond zit. Hij begrijpt de hint en begint me te likken terwijl hij mijn billen vastpakt. Ik wieg zachtjes met mijn heupen en hou mijn ogen gesloten. Het genot bouwt zich langzaam op terwijl ik zijn tong over mijn clit voel gaan. Ik leg mijn handen tegen de muur achter zijn hoofd en kreun zacht als ik voel dat mijn hoogtepunt nadert. Door mijn geluidjes aangemoedigd, likt hij op eenzelfde tempo door. Nog een paar seconden… Zuchtend kom ik klaar. Mijn knieën zakken wat verder in en zijn gezicht wordt nog dichter op mijn kutje gedrukt. Ik blijf nog even zitten en voel mijn genot rustig wegzakken. Heerlijk.

Ik kruip langzaam van hem af en zie dat alles rond zijn mond glimt van mijn vocht. Tussen zijn benen draai ik me om, mijn billen naar hem toe. Ik zie nog net de blik van verrassing in zijn ogen voordat ik mijn hoofd afwend. Ik reik naar achteren om zijn harde lul op te zoeken. Achterstevoren zittend duw ik mijn billen naar achteren tot ik zijn pik tegen mijn ingang voel komen. Langzaam duw ik mezelf op zijn piemel. Stukje bij beetje glijdt hij verder naar binnen. Uiteindelijk kan hij niet dieper en begin ik op een verleidelijk tempo mijn heupen op en neer te bewegen. Hij moet een geweldig uitzicht hebben, zijn dikke lul die in en uit mijn strakke poesje gaat. Opgewonden kreunt en gromt hij terwijl ik het tempo wat omhoog gooi. Ik heb zin om hem het orgasme van zijn leven te bezorgen. Ik sla twee keer met mijn hand op mijn eigen, melkwitte bil. Hij legt zijn handen op mijn billen en knijpt er in, goedkeurende geluiden komen over zijn lippen. Ik blijf gestaag op zijn pik zakken en voel dat hij nóg wat harder wordt. Zijn ademhaling wordt steeds wat sneller en onregelmatiger. Ik pak tussen mijn bovenbenen zijn ballen in mijn hand en masseer ze zacht. Hij nadert zijn hoogtepunt en ik heb geen zin om te stoppen met bewegen. Hij knijpt hard in mijn heupen en ik blijf met mijn billen op zijn onderlichaam ketsen. Grommend komt hij tot een intense climax. Hij kreunt hard terwijl ik zijn sperma uit hem rij. Ik voel zijn ballen in mijn hand samentrekken als ze de laatste stralen cum bij me naar binnen schieten. De grip op mijn billen verslapt iets en ik merk dat zijn orgasme wegtrekt. Tevreden laat ik mezelf van zijn lul af gaan. Ik sta naast het bed en kijk op hem neer. Hij is nog ietwat verdwaast en wrijft over zijn bezwete gezicht met de achterkant van zijn hand.

Hij grinnikt terwijl ik mezelf aankleed. Ik kijk hem aan met een scheve glimlach en opgetrokken wenkbrauw. Hij opent zijn mond om iets te zeggen. ‘Er is één ding wat ik zeker weet. In deze winkel is de klant écht koning…’ zegt hij, terwijl hij weer grinnikt.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *