augustus 30, 2022

Bekeken

Terwijl ik mijn bikini aantrek hoor ik mijn vriend in zijn werkkamer rommelen. Ik haal mijn schouders op en gooi een handdoek over mijn schouder. Hij moet zelf weten of hij nog werk verzet vandaag, ik ben er klaar mee. Het is veel te warm om te werken.

Eenmaal beneden gris ik de zonneolie en mijn zonnebril van het aanrecht en loop ik richting de tuindeuren. De deur opent krakend en ik word meteen geraakt door een muur van warme lucht tegen mijn blote huid. Snel sluit ik de deur achter me zodat de warmte buiten blijft. Ik loop naar ons kleine grasveldje, klap mijn handdoek open en kijk even over mijn schouder naar het slaapkamerraam van de buurman. Niks te zien. Ik begin mezelf op een langzaam tempo in te smeren. De olie glijdt heerlijk en geeft een warme gloed aan mijn reeds gebruinde huid. Als ik bij mijn benen kom voel ik plots mijn nek tintelen. Je kent dat wel, zo’n zesde zintuig. Ik weet dat ik bekeken word. Stiekem kijk ik vanuit mijn ooghoek weer naar het raam van de buurman. Ik zie zijn schim duidelijk achter het gordijn. Ik draai mijn hoofd terug en grijns.

“Zou hij over zijn half harde lul strelen wanneer ik voorover buig en hem een blik gun op mijn bevallige billen?”

Je zou kunnen zeggen dat mijn buurman een voyeur is. Nagenoeg altijd als ik in de tuin ben – laat staan in mijn bikini – bekijkt hij me. Ik vraag me vaak af wat hij doet. Zou hij al plezier halen uit het feit dat hij me bekijkt wanneer hij denkt dat ik het niet zie? Zou hij over zijn half harde lul strelen wanneer ik voorover buig en hem een blik gun op mijn bevallige billen? Heeft hij zichzelf al meerdere malen klaargerukt op het beeld van mij, zonnebadend als een ingesmeerd kippetje aan het spit? De gedachten die door mijn hoofd razen winden me mateloos op. Waar mijn buurman een voyeur te noemen is, ben ik wellicht exhibitionistisch aangelegd. Mijn kutje tintelt bij het beeld van mijn buurman die kei hard klaarkomt door het zien van mijn lichaam.

Omdat ik weet dat hij kijkt smeer ik mezelf ook meteen maar aan de achterkant in. Doelbewust kneed ik mijn billen en laat ik mijn handen nét iets te ver onder mijn bikinibroekje glijden. Huiverend merk ik dat ik mezelf ook extreem aan het opwinden ben. Mijn tepels steken hard door mijn topje heen. Ik smeer nog wat olie tussen mijn handen en knip de achterkant van mijn topje los. Ik weet dat hij de zijkant van mijn borst ziet, misschien zelfs een stukje tepel. Zo goed en zo kwaad als het gaat smeer ik mijn rug in. Vervolgens laat ik me als een kat die zich uitrekt voorover op mijn handdoek zakken. Ik draai mijn gezicht expres naar zijn raam en kijk vanachter mijn zonnebril of ik hem zie. Natuurlijk, hij is nog steeds goed te zien vanachter het dunne gordijn. In mijn hoofd speelt zich een film af. Hij laat zijn hand eerst zachtjes over zijn broek gaan, om te voelen of zijn pik al zo hard is als hij denkt. Hij streelt zichzelf wanneer hij ziet dat ik mijn benen insmeer. Langzaam maar zeker opent hij zijn knoopje en duwt zijn onderbroek naar beneden. Zijn harde lul komt over zijn broek gevallen en hij pakt hem in zijn hand. Met zijn hele hand streelt hij zijn pik van boven tot onder. Met zijn eikel tussen duim en wijsvinger knijpt hij zacht wat voorvocht uit zijn piemel. Hij smeert zijn voorvocht uit over zijn eikel en blijft zichzelf daarna op een tergend langzaam tempo stimuleren. Hij heeft niet veel nodig om klaar te komen, hij wil het moment bewust rekken.

Ik voel dat mijn kutje inmiddels druipt. Ik schuifel iets en knijp mijn billen een seconde bij elkaar. Jep, zeiknat. Plots hoor ik de tuindeur krakend opengaan. ‘Ha schat, lig je lekker?’ zegt mijn vriend. Ik schuif mijn zonnebril op mijn hoofd en kijk over mijn schouder. ‘Zeker! Kom je er bij?’ vraag ik warm. Mijn vriend trekt zijn shirt uit en komt naar het gras gelopen. Hij ploft naast me neer, zonder handdoek. ‘Pff, het is echt niet te houden daar boven,’ klaagt hij. Ik glimlach warm en leg mijn hand even op zijn arm. ‘Mag ik zeggen, mevrouw, dat u er wel erg lekker bij ligt?’ zegt hij vervolgens, met een scheve grijns. Ik grijns naar hem terug en draai mezelf om. Zijn ogen worden groot als hij ziet dat ik geen topje aan heb. ‘San!’ sist hij. Ik haal mijn schouders op en trek één wenkbrauw op. ‘Nou en, wie kan ons hier nou zien?’ zeg ik onschuldig, dondersgoed wetend dat onze buurman ons nog steeds bekijkt. De blik in de ogen van mijn vriend slaat onmiddellijk om van verbazing naar geilheid. Hij buigt naar me toe en geeft me een heerlijke, natte zoen. Ik kus hem vol overgave terug en open mijn ogen stiekem een seconde om te kijken of de buurman ons nog ziet. Zijn schim is beter zichtbaar dan net, hij is iets naar voren gestapt, richting het raam. Opwinding maakt zich van me meester en ik trek mijn broekje vliegensvlug uit. De mond van mijn vriend valt open terwijl hij even schichtig om zich heen kijkt. Even bekruipt me een gevoel van paniek, zou hij hem zien staan?

Mijn vriend komt onmiddellijk omhoog en positioneert zich tussen mijn benen. Ik zucht. Hij heeft de buurman duidelijk niet gezien. Ik wring onder de aanraking van mijn vriend terwijl hij uitgebreid mijn borsten liefkoost. Stiekem werp ik een blik naar boven en ik zorg dat het tafereel er heerlijk geil uitziet. Met mijn mond open en mijn rug hol slaak ik kreuntjes van genot terwijl mijn vriend aan mijn tepels zuigt. Ik voel zijn harde lul tussen mijn benen drukken en ben vastberaden om mijn buurman de show van zijn leven te geven. ‘Uit,’ hijg ik, terwijl ik met mijn wijsvinger aan de onderbroek van mijn vriend trek. Haastig schuift hij de onderbroek naar zijn knieholtes en komt weer terug liggen. Zijn warme eikel glijdt langs mijn zeiknatte poesje en ik pak hem vast om te zorgen dat hij naar binnen glijdt. Kreunend voel ik hoe hij me vult. Het gras prikt in mijn rug maar het kan me niet schelen. Ik focus me op wat ik voel en terwijl mijn vriend zijn hoofd in mijn nek heeft kijk ik uitdagend naar het raam van de buurman. Zijn schim wordt onmiddellijk iets minder zichtbaar, maar hij blijft wel staan. Ik weet zeker dat hij zijn orgasme nauwelijks nog kan inhouden, rukkend aan zijn harde lul. Mijn vriend begint in me te bewegen en ik voel binnen twee seconden al dat mijn orgasme niet lang op zich laat wachten. Het feit dat de buurman zich op ons aftrekt windt me meer op dan ik ooit had kunnen denken. ‘Hmm ja, alsjeblieft,’ kreun ik, terwijl mijn vriend het tempo verhoogt. Hij schuurt met elke beweging langs mijn clit en het genot bouwt zich razendsnel op. ‘Ik kom al bijna, kom samen met mij,’ hijg ik, in zijn oor. Mijn vriend kreunt hard terwijl hij zijn best doet het vol te houden tot ik ook zover ben. ‘Ja, nog even,’ zeg ik zacht. Hij blijft me doorneuken tot ik overspoeld word door een intens orgasme. Zo hard ben ik in geen tijden klaargekomen. Mijn vriend verliest zichzelf meteen door het gevoel wat mijn poesje om zijn pik teweeg brengt. Met een paar laatste stoten spuit hij mijn kutje vol.

Hijgend ligt hij bovenop me en hij kust me zacht. Ik open stiekem één oog en kijk naar het raam van de buurman. Ik zie dat hij met één hand tegen zijn raam steunt. Waarschijnlijk heeft hij net ook een mega hard orgasme gehad. Ik zie het helemaal voor me, zijn hand om zijn lul geklemd, rukkend tot hij warme, dikke klodders sperma afvuurt in het niets. Mijn vriend laat zich uit me glijden en ik steun op mijn ellebogen terwijl ik hem nog een kus geef. ‘Jeetje, jij kwam snel klaar,’ zegt hij goedkeurend. Ik grinnik en glimlach mysterieus. ‘Tjsa, ik weet niet hoe het komt maar ik was echt botergeil,’ antwoord ik.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *