september 14, 2022

De nachtzuster

Half 12, mijn dienst is begonnen. Ik wissel Karin af, die al druk haar tas aan het inpakken was toen ik het kantoor binnenkwam.

‘Man, je moet echt die hunk zien in kamer 2.25,’ zegt ze, met een knipoog. ‘Wat heeft ‘ie?’ vraag ik nieuwsgierig. ‘Hersenschudding, moet voor de zekerheid om het uur wakker gemaakt worden. Geloof dat hij morgenochtend geopereerd wordt aan een gebroken vinger,’ antwoordt ze, terwijl ze haar tas dichtritst. ‘Ah, oké. Normaal hadden ze hem wel naar huis gestuurd, toch?’ vraag ik door. Karin kijkt bedenkelijk voordat ze antwoord geeft. ‘Ja, maar ik geloof dat er thuis niemand hem kon observeren. Plus, die operatie morgenvroeg.’ Ik maak een instemmend geluid. Ik laat mijn vinger over de patiëntenlijst glijden en zie dat ik waarschijnlijk een rustige nacht tegemoet ga. Niet erg, kan ik mooi mijn slechte serie afkijken vannacht.

Neuriënd type ik nog wat kleine zaken rondom de administratie af. Het is, zoals gedacht, erg rustig op de zaal. Wanneer ik op de klok kijk zie ik dat het alweer kwart over 12 is, tijd voor de ronde. Ik loop zachtjes langs alle kamers en kijk af en toe naar binnen om te controleren of alles rustig is. Bij kamer 2.25 stop ik. Ik kijk op het bordje bij de deur. Meneer Rondhoven. Zijn deur zit niet helemaal dicht omdat er om het uur iemand even moet komen kijken en hem wakker maken. Ik loop naar binnen en leg mijn hand op zijn schouder. Zijn stevige, ronde en verrassend gespierde schouder. ‘Meneer Rondhoven, ik ben Giselle, de nachtzuster. Ik moet u weer even wakker maken,’ fluister ik. Kreunend draait hij zijn gezicht naar me toe. Uiteindelijk doet hij zijn ogen open. ‘Hoe voelt u zich?’ vraag ik zacht. ‘Alsof ik ben aangereden. Wat ook zo is,’ bromt hij, met een opmerkelijke dosis humor voor iemand die net wakker is. Ik moet moeite doen om mijn lachje te onderdrukken. ‘Oké, kan ik verder nog iets voor u doen? Anders laat ik u lekker verder slapen en kom ik over een uurtje weer terug,’ zeg ik. ‘Alles oké,’ zegt hij zacht. Ik knik en doe een stap achteruit. Hij draait zich op zijn rug en zijn deken glijdt een stuk naar beneden. Zijn borstkas is nauwelijks behaard maar intens gespierd. Hoe is deze man ooit geschept? Hij ziet eruit alsof hij een auto met zijn lichaam kan tegenhouden. Hij slaat zijn armen onder zijn hoofd maar dan vertrekt zijn gezicht van de pijn. Hij trekt één hand onder zijn hoofd vandaan en ik zie het tijdelijke verband wat om zijn vinger is aangelegd. Langzaam loop ik de kamer uit.

In het kantoor schieten mijn gedachten telkens terug naar de man in kamer 2.25. Ik stel voor dat hij mij naar zijn bed trekt en gepassioneerd zoent. Ik zie onder het witte laken zijn bobbel verschijnen. Ik klim schrijlings bovenop hem op het bed… RRRRING. Ineens gaat de telefoon. Ik schrik op uit mijn fantasie en voel dat mijn wangen rood zijn. Ik zucht een keer diep voordat ik opneem. Het is Jenny, mijn collega van een andere afdeling. ‘Alles onder controle daar?’ vraagt ze flauw. Ik moet mijn best doen om niet te stotteren. ‘Ja hoor, het is hier echt mega rustig. En bij jou Jen?’ vraag ik terug. Ik hoor een diepe zucht aan de andere kant van de lijn. ‘Saaaaai… ik heb al twee films gekeken, ben er nu al klaar mee,’ klaagt ze. Ik grinnik. ‘Tsja, nog even bikkelen meissie! Ik ga weer hangen, ik moet zo weer mijn ronde doen, oké?’ Ik schuifel op mijn stoel en duw mijn benen even tegen elkaar aan wanneer ik denk aan meneer Rondhoven. Vijf minuten later sta ik op om mijn ronde weer te doen. Bij zijn kamer adem ik even in en uit voordat ik naar binnen stap. Hij ligt nog op zijn rug. Ik kan het niet laten om even naar hem te kijken, voordat ik hem wakker maak. Zijn huid zit strak om zijn spieren gespannen, ik zie hier en daar een blauwe plek van het ongeluk. Zacht leg ik mijn hand op zijn borstkas. ‘Meneer Rondhoven, ik ben het weer, Giselle. Ik kom je weer even wakker maken,’ fluister ik. Hij pakt mijn hand in een reflex vast terwijl hij wakker schrikt. Ik deins terug en trek mijn hand snel naar me toe. ‘Sorry, ik wilde u niet laten schrikken,’ zeg ik snel. Hij gromt zacht. ‘Deed je niet, sorry dat ik jou liet schrikken,’ zegt hij zacht. ‘Kan ik nog iets voor u doen, meneer?’ antwoord ik. Hij schudt zijn hoofd en kucht zacht. ‘Oké, dan laat ik u lekker slapen.’ Ik doe een stap naar de deur en leg even zacht mijn hand op zijn scheenbeen, waarna ik er bemoedigend in knijp. ‘Dankjewel, Giselle,’ voegt hij nog toe. De manier waarop mijn naam zijn lippen verlaat doet een huivering over mijn ruggengraat lopen.

Ik kan er niks aan doen. Mijn handen jeuken om zijn gespierde lichaam weer te voelen. Ik draai ongeduldig op mijn bureaustoel en laat wat lucht tussen mijn opeengeklemde lippen ontsnappen. Nog tien minuten en dan ga ik zijn kamer weer binnen. Mijn fantasie neemt weer de vrije loop en ik merk ineens op dat mijn slipje nat is. ‘Fuck…’ zucht ik, hardop. Terwijl ik snel naar de wc loop om mijn ondergoed droog te vegen gaat ineens het belletje in mijn kantoor af. Ik ren terug en zie dat kamer 2.25 heeft gebeld. Meneer Rondhoven. Met rasse schreden loop ik op zijn kamer af. Wanneer ik mijn hoofd naar binnen steek zie ik dat hij rechtop in bed zit, zijn nachtlampje aan. ‘Is alles oké?’ vraag ik zacht. Hij schudt zijn hoofd langzaam. ‘Ik heb toch wel ergens last van,’ klaagt hij. Ik loop op hem af en kom direct aan zijn bed staan. ‘Waar heb je precies last van?’ vraag ik, terwijl ik hem onderzoekend aankijk. ‘Het deed pijn dat ik niet wist hoe je er precies uitzag,’ grijnst hij. Ik frons mijn wenkbrauwen en vraag mezelf af of ik gek word. Mijn mond gaat open en vervolgens meteen weer dicht. ‘Je stem klonk zo lieflijk, je aanraking was zo zacht,’ gaat hij verder. Ik knipper verbaasd met mijn ogen terwijl ik me nog steeds afvraag of dit fantasie of werkelijkheid is. ‘Je bent nog mooier dan in mijn droom,’ zegt hij warm. Ik trek aan het boordje van mijn witte jasje en voel dat ik bloos. ‘Heeft u koorts?’ vraag ik schaapachtig. Ik leg de rug van mijn hand op zijn voorhoofd, hij voelt niet warmer dan normaal. Plots pakt hij mijn hand vast. Ik kijk toe terwijl hij mijn hand naar beneden laat zakken. Hij neemt vrijpostig de knokkels van mijn wijs- en middelvinger in zijn mond. Ik voel hoe zijn tong zachtjes over mijn knokkels glijdt. Mijn onderbuik trekt zich samen en ik word week van binnen. Ik slik.

Meneer Rondhoven kijkt me met grote ogen aan. Ik schraap mijn keel. ‘Meneer…’ begin ik. ‘Noem me Joey,’ zegt hij schor. ‘Joey…’ zeg ik ademloos. Met één hand trekt hij me aan mijn arm dichter naar hem toe. Mijn neus raakt bijna de zijne. Ik adem bibberend in en uit. Hij overbrugt de laatste afstand door zijn kin zachtjes in mijn richting te duwen. Zijn warme, zachte lippen raken die van mij. Ik kus hem zacht terug en geniet van de warmte van zijn tong op de mijne. De stoppelbaard die zich om zijn mond heeft gevormd prikkelt mijn huid. Met zijn andere hand pakt hij mijn andere schouder vast en hij trekt me op zijn bed. Ik lig met mijn heupen tussen zijn benen en voel dat hij hard is onder zijn dekens. Ik duw mezelf zachtjes tegen zijn bobbel aan en voel sensaties door mijn clit schieten. Onze zoen wordt steviger en dieper. ‘Ah,’ sist hij plotseling. Ik trek mijn gezicht geschrokken terug. ‘Sorry, doe ik je pijn?’ vraag ik bezorgd. Hij houdt zijn hand met gebroken vinger omhoog. ‘Deed ik zelf, ik vergeet steeds dat die vinger gebroken is,’ fluistert hij, terwijl hij zijn schouders nonchalant ophaalt. Met zijn goede hand begint hij brutaal mijn jasje open te maken. Ik volg zijn vingers met mijn blik en laat het gebeuren. Hij laat zijn hand in mijn bh glijden en kneedt mijn borst zachtjes. Ik kreun. Hij vangt mijn kreun weer op met zijn mond. Gepassioneerd zoenen we verder, zijn bobbel blijft tegen mijn clit schuren. Brandend van verlangen druk ik mijn onderlichaam nog dichter tegen hem aan. Hij kreunt zacht en begint vervolgens ongeduldig de dekens van zijn onderlichaam af te duwen. Ik help hem mee en zie dat hij alleen zijn boxershort draagt. De contour van zijn harde lul is duidelijk af te lezen. Vanaf de basis loopt hij helemaal richting zijn rechterheup, een ferme pik zo te zien. Zijn vinger glijdt onder het elastiek van mijn werkbroek. ‘Uit,’ is alles wat hij zegt.

Snel schop ik mijn klompjes uit en op de grond en trek ik mijn broek over mijn billen en benen heen uit. Mijn jasje volgt en het witte hemd is als laatste aan de beurt. Ondertussen ligt Joey goedkeurend naar me te kijken, zijn hand loom om zijn pik geslagen. ‘Ik wil je bovenop me,’ zegt hij, terwijl hij me wenkt met zijn slechte hand. Ik trek snel mijn slipje en bh uit en heb dan nog net het inzicht om even het gordijn om ons heen dicht te trekken. Ook al ben ik alleen op de afdeling, je weet nooit of er ineens een patiënt rondwaart. In onze cocon van gordijnen kruip ik over hem heen. Zijn onderbroek hangt inmiddels al op zijn bovenbenen en ik trek hem naar zijn enkels. De lul die hij in zijn hand heeft ziet er imposant uit, ik vraag me af hoe ver ik hem kan hebben. Langzaam schuifel ik naar voren tot mijn natte kutje boven zijn hand hangt. Hij voelt met zijn vingers zachtjes aan mijn lippen en mijn ingang en smeert wat van mijn vocht op zijn eikel. Ondertussen buig ik me naar voren voor een volgende zoen. Op het ritme van onze tongen die elkaar steeds weer vinden duwt hij zijn eikel speels naar binnen. Hij vult me nu al, heb ik het idee, ook al is hij pas net begonnen. Kreunend laat ik me verder over zijn lul zakken, hem steeds wat natter makend met mijn vocht. Zijn tong voelt hemels op de mijne, scheuten van genot banen zich een weg richting mijn clit. Zijn goede hand wisselt af tussen het kneden van mijn borst en mijn bil. Uiteindelijk laat hij hem op mijn heup liggen en dicteert het ritme van mijn bewegingen. Ik laat zijn lul in en uit me glijden door mijn heupen op en neer te duwen. De sensatie van zijn lengte die in en uit me gaat is ontzettend geil. Ik kreun als hij me weer vult en voel dat ik precies met mijn clit over zijn huid schaaf als ik mijn heupen een klein beetje kantel.

Hij stimuleert mijn beweging door mee te kreunen en de druk op mijn heup te vergroten. Onze zoen wordt onderbroken en onze voorhoofden liggen tegen elkaar aan terwijl we in elkaars mond hijgen. Mijn bewegingen worden heftiger en sneller en ik voel mijn orgasme opborrelen vanuit mijn tenen. Ik klem mijn kaken op elkaar en laat alle sensaties in volle hevigheid over me heen komen. ‘Ahh, fuck ja,’ kerm ik. Hij hijgt met me mee en spoort me aan om het af te maken. ‘Laat me komen,’ hijgt hij. Mijn hoogtepunt is langzaam weggezakt en ik concentreer me nu op dat van hem. Ik voel zijn lul diep in me stoten terwijl ik mijn heupen telkens op hem laat zakken. Hij gromt en knijpt in mijn bil. Ik merk dat hij er bijna is. Nog een paar stoten en hij komt sidderend klaar. Ik voel hoe zijn lichaam verstijft en ik geniet van zijn gezichtsuitdrukking terwijl hij zijn ballen in me leegt. Ik beweeg nog een aantal keren langzaam op en neer totdat zijn orgasme wegtrekt. Hijgend kijken we elkaar aan, allebei een lach op ons gezicht. Ik moet mezelf nog steeds bijna knijpen om te weten of dit realiteit of fantasie is geweest. Hij trekt mijn mond naar de zijne en zoent me warm. We laten elkaar los en ik til mezelf van hem af, tot ik weer naast het bed sta. Snel raap ik mijn kleding bij elkaar en kleed ik me aan. Hij trekt ondertussen met zijn goede hand zijn boxershort omhoog en de dekens weer over zich heen. Als mijn ogen de zijne vinden zie ik dat hij geamuseerd naar me kijkt.

‘Wat is er?’ vraag ik nieuwsgierig. Hij begint te grinniken. ‘Ik weet niet of het bij de taken van een nachtzuster hoort, maar ik kan wel een wasbeurt gebruiken,’ grapt hij.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *