september 26, 2022

Vader en zoon

Terwijl ik op mijn rug lig, wakker, denk ik aan de geile seks die ik net heb gehad. Zijn handen op mijn lijf, het gevoel van zijn pik die in en uit me glijdt. Een rilling van genot gaat door me heen wanneer ik ineens nog wat sperma langs mijn bilspleet naar beneden voel sijpelen. Ik smak met mijn lippen en besef me dat ik intense dorst heb. Tijd om wat te drinken te pakken. Ik kijk naar rechts en zie dat Adam, met zijn lippen iets van elkaar, rustig slaapt.

Op kousenvoeten en gehuld in een groot wit T-shirt van Adam sluip ik de trap af naar beneden. Mijn borsten hangen los en mijn tepels worden als vanzelf hard door het schuren van de stof. Het herenhuis voelt plots erg leeg en donker. Adam zei dat hij hier alleen woonde, met zijn vader. Was er verder niemand thuis? Eenmaal in de keuken trek ik de koelkast met een zwaai open. Een fles cola trekt mijn aandacht. Wanneer ik de koelkast dicht doe trek ik een paar kastjes open om glazen te vinden. Dit is de eerste keer dat ik hier blijf slapen, ik heb geen idee waar alles staat. Een kastje boven het aanrecht is gevuld met glazen. Ik reik naar een glas maar moet op mijn uiterste tenen staan om erbij te kunnen. Zelfs dan lukt het me nauwelijks, elke keer als ik een glas aanraak met mijn vingertoppen schuift het verder de kast in. Ik voel tocht langs mijn blote billen gaan omdat het T-shirt inmiddels omhoog gekropen is. ‘Ahem,’ hoor ik plotseling, vanachter het kastdeurtje. Ik schrik me een ongeluk, trek als gebrand mijn hand terug en sla het deurtje dicht. Mijn borsten klotsen wild in het T-shirt door mijn plotselinge bewegingen. Met grote ogen staar ik in het gezicht van een knappe man. Een man die verdacht veel op Adam lijkt. Ik slik en knipper met mijn ogen. ‘Sorry, ik wilde een glas pakken maar ik kan er niet bij,’ zeg ik ademloos. Zijn gezicht verzacht iets en hij komt dichterbij me staan en pakt een glas uit de kast. ‘Geeft niks, ik wilde je niet laten schrikken,’ bromt hij, met lage stem. Zijn intens mannelijke geur vult mijn neusgaten en mijn onderbuik trekt zich samen. Ik voel de warmte van zijn lichaam door mijn dunne T-shirt heen en mijn tepels worden zo mogelijk nog harder. Ik sla mijn armen over elkaar in een poging mijn borsten te verhullen. Het glas klapt op het aanrecht en de man richt zijn stoute blik weer op mij. Ik kijk hem aan en kan ineens geen woord meer uitbrengen. Ik wil hem. Nu.

“Ik laat mijn tong verkennend zijn mond binnenglijden en dat doet de situatie escaleren.”

Bedachtzaam laat ik mijn armen van elkaar afglijden. Ik zie dat hij het niet kan helpen: zijn blik daalt onmiddellijk af naar mijn harde tepels. Ik kijk hem vanonder mijn wimpers aan. Brutaal, verleidelijk. Hij torent boven me uit met zijn brede lichaam en hij buigt iets naar voren waardoor de afstand tussen onze lichamen bijna wordt weggenomen. Onbezonnen zet ik de eerste stap. Ik ga op mijn tenen staan en druk een kus op zijn lippen. Zijn ogen worden groot van verbazing als ik weer op platte voeten voor hem sta. Fuck, nu heb ik het gevreten. Maar tegen mijn verwachting in is hij geïntrigeerd. Hij pakt mijn armen vast en draait me iets zodat ik het aanrecht in mijn rug voel. Zijn harde lijf drukt zich tegen mijn schaambot en zijn hoofd buigt wat naar beneden. ‘Wat een brutaal ding…’ zegt hij zacht, met lage stem. Ik hef mijn kin naar hem op en houd ons oogcontact in stand. Zijn wijsvinger komt onder mijn kin en hij tilt mijn hoofd nog wat verder omhoog. Tegelijkertijd buigt hij verder naar beneden om zijn lippen op die van mij te drukken. Zijn stoppelbaard schuurt lichtjes over mijn huid en ik voel dat mijn knieën week worden door zijn kus. Ik laat mijn tong verkennend zijn mond binnenglijden en dat doet de situatie escaleren. Zijn ene hand grijpt me ruw bij mijn haren. Zijn andere hand ligt op mijn borst en kneedt deze door het T-shirt heen. Hij knijpt in mijn tepel en ik kan een kreetje niet onderdrukken. ‘Ssst…’ maant hij me tot stilte. Plotseling pakt hij me bij mijn heupen en tilt hij me op het aanrecht. Zijn onderlijf wurmt zich onmiddellijk tussen mijn benen en ik trek hem dichter naar me toe door mijn benen om zijn lichaam te slaan. Zijn spijkerbroek schuurt over mijn clit, nog steeds gehuld in een doorschijnend onderbroekje. Ik voel dat ik nat ben, al weet ik niet of het alleen mijn eigen vocht is wat mijn slipje momenteel doorweekt. Zijn zoen wordt ruiger en mijn geduld bereikt haar eind. Ik trek aan het shirt en onthul mijn borsten. Zijn lippen laten de mijne los en hij buigt door zijn knieën zodat hij mijn tepels kan liefkozen. Hij sabbelt, bijt, likt en ik wring onder zijn aanraking. In een snelle beweging trekt hij mijn slipje over mijn enkels uit.

Hij positioneert zich weer tussen mijn benen en ik trek aan zijn broekriem. Zijn broek glijdt tot op zijn enkels en ik voel zijn harde lul door zijn onderbroek heen. Hij is warm, klopt verleidelijk en ik kan niet wachten om hem in mijn natte kutje te voelen. Ongeduldig ruk ik aan de band van zijn onderbroek waardoor zijn pik tevoorschijn springt. Zulk soort dingen zijn dus erfelijk, denk ik terwijl ik mijn wenkbrauwen op trek. Met een grijns op zijn gezicht duwt hij zijn eikel tegen mijn ingang aan. Ik schuifel wat naar voren en voel hoe hij zich in me dringt. Stukje bij beetje komt hij verder naar binnen en mijn adem stokt even. Ik klem mijn benen om zijn middel en voel hoe hij me compleet vult. Hij duwt zijn gezicht in mijn nek en begint in me te bewegen. Zijn baardje schuurt tegen de gevoelige huid in mijn nek en mijn hele lichaam wordt overladen door kippenvel. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik de lul van Adam’s vader in mijn kutje voel bewegen. Juist doordat het zo fout is voel ik me alleen maar meer opgewonden. ‘Harder,’ fluister ik. Met een grom pakt hij mijn heupen vast en trekt me nog iets verder naar het randje van het aanrecht. Zijn stoten komen met meer geweld en ik kreun van geilheid. Ik klamp me vast aan zijn schouders om mijn evenwicht te bewaren. Ondertussen wil ik alleen maar dat hij zich in me verliest en dat zijn sperma vermengd wordt met dat van zijn zoon. Zulke zondige gedachten, vermaan ik mezelf. ‘Neuk dit kutje tot je klaarkomt,’ hijg ik. Ik voel dat hij zijn kaken op elkaar klemt. Zijn ademhaling komt in horten en stoten. Mijn borsten deinen heftig op en neer terwijl hij keer op keer zijn dikke lul naar binnen ramt. Plotseling voel ik dat hij iets verstijfd en dat hij op zijn hoogtepunt afstevent.

Met een paar diepe stoten komt hij klaar. Hij kreunt, gromt en knijpt in mijn heupen. Ik kreun met hem mee van opwinding terwijl ik voel hoe hij zich in me leegspuit. Hij beweegt nog een paar keer in en uit me en laat dan zijn lul uit me glijden. Ik voel hoe het vermengde sperma zich een spoor langs mijn benen trekt als ik weer met mijn voeten op de grond sta. Adam’s vader bekijkt me hijgend en ik kijk hem weer uitdagend aan. ‘Wat een vies meisje ben je toch,’ zegt hij verleidelijk. Ik voel me gevleid. Ik glimlach naar hem en gris zonder iets te zeggen het T-shirt samen met mijn slipje van de grond. Daarna neem ik snel een slok uit de fles cola. Adam’s vader trekt zijn broek omhoog en stopt zijn inmiddels half harde lul terug in zijn onderbroek. Ondertussen ben ik ook weer – enigszins – presentabel en loop ik richting de trap. Ik kijk nog een keer over mijn schouder en zie dat hij tegen het aanrecht hangt. Zijn ademhaling is nog steeds gejaagd en hij kijkt met donkere opwinding naar me. ‘Tot de volgende keer, meneer Smit,’ zeg ik, voordat ik de trap op ren. Met een stoute glimlach op mijn gezicht klim ik naast Adam in bed. Ik lig nog even op mijn rug, starend naar het plafond. Loom vinger ik mezelf, met als glijmiddel het sperma van zowel Adam als zijn vader. Zo stil als ik kan, kom ik klaar. Ik zucht tevreden en val binnen een paar seconden in slaap.

Het eeuwenoude gezegde ‘zo vader, zo zoon’ blijkt toch wel een kern van waarheid te bevatten.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *