oktober 11, 2022

Zijn privé danseres

Voor de tweede avond op rij moet ik werken dit weekend. Daar gaan mijn plannen. Patricia is – wederom – ziek en ik moet voor haar invallen. Ach, ja…zoals ze zeggen: The show must go on.

Laat me je vertellen wat het is dat ik doe. Ik ben wat ze noemen een exotisch danseres. Een stripper, in de volksmond. Mijn werk is geen pracht en praal, ook al wordt het tegenwoordig in allerlei videoclips wel zo gepresenteerd. Tientallen voluptueuze dames die op de maat van de muziek staan te twerken en dollarbiljetten die om hen heen vliegen. Knappe, brede mannen aan hun voeten, rappend over hoe bad deze bitches zijn. Was het maar waar. Vaak zijn het zielige, eenzame mannen die hun avonden slijten in de stripclub. Ze hopen een relatie met je op te bouwen door elke week terug te komen en trouw een fooi te geven. Soms heb je een groep op vrijgezellenfeest die allemaal nét iets te handtastelijk worden. Security pakt ze op en flikkert ze buiten. Op zich werk ik in een chique tent, er komen veel mannen die samen met hun zakencontacten een avondje vertier zoeken. Niks werkt beter voor de onderlinge band dan samen drinken en kijken naar halfnaakte vrouwen, I guess. Deze mannen smijten met geld, zo maken ze immers indruk op elkaar. We mogen flessen champagne naar hun tafel brengen, maar ze zullen niet snel een privédans boeken. Soms, héél soms krijg je een klant die écht geld heeft en niet bang is om het uit aan je uit te geven. Héél af en toe zijn ze ook nog eens knap te noemen. Laat hij nou precies op dit moment door de deur lopen.

Vanaf mijn plek op het podium heb ik een geweldig uitzicht op de deur. Ik zie dat hij binnengelaten wordt door onze uitsmijter en richting de bar loopt. Hij komt hier vaak, zeker drie keer per maand. Wanneer hij weet dat ik werk vraagt hij nagenoeg altijd een privédans van mij. De sfeer wordt de laatste tijd steeds heter. Ik daag hem uit en laat van hem steeds meer toe. Het is zéker niet de bedoeling dat we seks hebben met klanten, laat staan in de club. Toch kan ik niet ontkennen dat ik heel graag een keer bovenop zijn naakte, kloppende lul wil eindigen. Ik vraag me af of hij eenzaam is, of dat hij gewoon zoveel geld heeft dat hij niet weet wat hij er mee aan moet. Of hij een vrouw en kinderen heeft? Don’t know, don’t care. Zolang hij maar geld aan me uitgeeft zodat ik een extra avondje vrij kan nemen. Of misschien gewoon mijn huur kan betalen deze maand… Wat? Studeren in Amsterdam is duur, hoor.

Als mijn favoriete klant eindelijk zijn drankje in handen heeft (Jack ’n coke) komt hij richting het podium waar ik op sta te dansen. Speciaal voor hem laat ik me verleidelijk op mijn knieën zakken terwijl ik in de paal naar beneden glijd. Ik draai me om, steun op mijn handen en steek mijn billen in zijn richting. Uitdagend kijk ik over mijn schouder. De scheve, jongensachtige glimlach op zijn gezicht maakt me week van binnen. God, wat heb ik zin om die vent te verscheuren. Hij wenkt me met zijn wijsvinger. Ik draai me om en gooi mijn benen open voordat ik me op handen en voeten draai. De blik op mijn kutje in mijn slipje doet zijn adamsappel bewegen. Langzaam, roofdierachtig, kruip ik op hem af, ons oogcontact niet verbrekend. Eenmaal aangekomen bij zijn gezicht stop ik, op zo’n tien centimeter afstand van zijn neus. ‘Wat kan ik voor je doen?’ vraag ik onschuldig. ‘Je gaat met me mee,’ antwoordt hij. Ik glimlach en knik. Hij steekt zijn hand uit en ik pak deze gretig aan. Hij helpt me van het podium af en weet de weg naar de privéruimtes. Ik loop met hem mee, heupen wiegend bij elke stap op mijn hoge hakken. Buiten de privéruimte staat weer een beveiliger. Hij kijkt me indringend aan en ik knik glimlachend naar hem. Het teken dat alles oké is en dat hij niet op zijn hoede hoeft te zijn. In de ruimte sluit ik het gordijn en draai ik me langzaam om. Mijn zakenman is al gaan zitten in het bankje dat om het kleine podium met de paal in het midden is gebouwd. Er zit genoeg ruimte tussen het podium en het bankje zodat ik nog op zijn schoot kan gaan zitten. Maar eerst, een showtje.

Uiteindelijk is mijn bh uit en ben ik alleen nog gehuld in een kanten slipje, hold-up kousen en mijn naaldhakken. Ik zie dat zijn lul hard is. Hij heeft hem vakkundig naar links gelegd maar zijn dunne pantalon, samen met de verlichting in de ruimte, verraden hem. Ik ga op mijn billen op het podium zitten, mijn benen wijd, mijn voeten op het bankje aan weerszijden van zijn benen. Met mijn handen streel ik vanaf mijn kuiten naar mijn dijbeen. Bij mijn kutje aangekomen streel ik tergend langzaam over mijn slipje heen. Ik kijk hem van onder mijn wimpers aan en laat speels mijn vinger even langs mijn slip glijden. Onmiddellijk voel ik mijn eigen vocht op mijn vinger. Ik buig iets voorover en laat mijn glibberige vinger over zijn lippen glijden. Hij laat zijn lippen iets van elkaar gaan en likt dan snel met zijn tong over de plek waar ik ben geweest. Hij zucht, duidelijk opgewonden. ‘Smaak ik?’ vraag ik brutaal. Hij knikt en ik zie dat zijn adamsappel beweegt als hij slikt. ‘Ik wil meer,’ voegt hij toe. Ik til mijn billen van het podium en laat me op zijn schoot zakken, mijn rug leunt nog tegen het podium. Met doelbewuste bewegingen schuur ik met mijn poesje over zijn broek heen. Mijn borsten steken verleidelijk in de lucht terwijl ik mijn billen op en neer laat glijden over zijn kruis. Zijn harde pik is overduidelijk aanwezig en ik kan eigenlijk niet wachten om hem te zien. Langzaam duw ik mezelf van het podium af met mijn bovenlichaam en haak mijn handen om zijn nek heen. Mijn borsten worden in zijn gezicht geduwd en terwijl ik iets omhoog beweeg is mijn tepel precies op de juiste hoogte. Hij opent zijn lippen en neemt zonder aarzelen mijn tepel in zijn mond. Zijn handen vouwen zich om mijn billen en hij duwt me dichter tegen zijn kloppende lul aan. Ik geniet van het gevoel van zijn tong op mijn tepel. Hij bijt zachtjes en ik kreun, mijn lippen tegen zijn oor.

“Ergens weet ik dat we te ver gaan. Ik weet dat dit niet mag. Ik kan alleen niet stoppen.”

De spanning in mijn kruis bouwt zich op en ik denk dat ik zo nat ben dat ik door mijn slipje heen lek. Eén van zijn handen vouwt zich verder achter mijn billen door en glijdt ondeugend even langs de rand van mijn slipje. ‘Zo nat…’ zucht hij, zijn mond nog op mijn tepel. De warmte van zijn adem doet een rilling over mijn rug lopen, kippenvel breidt zich uit over mijn huid. Ergens weet ik dat we te ver gaan. Ik weet dat dit niet mag. Ik kan alleen niet stoppen.

Met mijn vingers ga ik tussen ons in en ik rits zijn broek open. Ik voel mijn weg onder zijn boxer totdat ik zijn blote lul in mijn hand heb. Hij duwt zijn heupen iets omhoog waardoor ik zijn ondergoed een beetje naar beneden kan trekken. Ik trek hem op een loom tempo af en hij blijft met mijn borsten spelen. Zijn voorvocht is voelbaar op zijn eikel, ik smeer het zachtjes uit met mijn duim. Hij zucht en ik hoor weer een stem in mijn hoofd die zegt dat ik moet stoppen. Ik schud zachtjes mijn hoofd en kies voor mijn duistere kant. Ik trek mijn slipje aan de kant en duw zijn lul tussen mijn lippen. Ik glij over zijn eikel en ben zo nat dat het geen moeite kost om hem naar binnen te laten gaan. Met een kreun laat ik me compleet over hem heen zakken. We hebben niet gezoend en vanaf de achterkant moet het er nog uitzien alsof ik hem een lapdance geef. Ik laat mijn bovenlichaam weer naar achteren, tegen het podium, zakken. Ik speel met mijn eigen borsten terwijl ik zijn lul langzaam in en uit me laat glijden. Hij kijkt naar beneden en heeft perfect uitzicht op zijn pik die in en uit mijn poesje gaat. Hij zucht en zijn ogen rollen weg van genot. Intens langzaam en bewust muisstil blijf ik doorgaan met neuken. De spanning bouwt zich op in mijn lichaam. Het is verboden, het is stil, het is intiem. Terwijl ik mijn orgasme over me heen voel denderen bijt ik op mijn hand om mijn kreun binnensmonds te houden. Hij laat zijn handen over mijn lichaam heen glijden en vervolgens voel ik dat zijn pik nog harder wordt dan voorheen. Hij komt klaar en het kost hem duidelijk ook moeite om stil te zijn. Ik kom naar voren en duw mijn tepel in zijn mond. Hij zuigt er dankbaar aan maar ik voel zijn warme gehijg ontsnappen langs mijn tepel af. Ik blijf zachtjes doorgaan met rijden totdat hij kalmeert en zich achterover in de bank laat vallen. We kijken elkaar aan en beseffen dat we te ver zijn gegaan.

Zijn jongensachtige grijns maakt echter alles goed. Ik beantwoord zijn glimlach stout en laat mezelf van zijn lul af glijden. In de hoek van de ruimte staat een keukenrol – eigenlijk om de paal mee schoon te maken – die ik gebruik om zijn cum zo goed mogelijk weg te vegen. Ik hoor dat hij zijn broek dichtritst en opstaat. Ik kijk hem over mijn schouder aan en zie dat hij met zijn portemonnee rommelt. Hij trekt er zes briefjes van vijftig uit. Met grote ogen kijk ik naar het bedrag in zijn hand. ‘Dit was niet in geld uit te drukken, ik voel me eigenlijk raar over het feit dat ik je hiervoor betaal,’ zegt hij verontschuldigend. Ik knik. Ik voel me ook een beetje raar bij het geheel. Toch pak ik dankbaar het geld aan, ik ben nou eenmaal aan het werk en de tijd voor een enkele privédans is eigenlijk al verstreken. Ik stop het geld in de rand van mijn slipje en ben van plan het meteen naar de kleedkamer te brengen zodat niemand vragen stelt. Terwijl ik het gordijn open wil trekken pakt hij mijn hand. ‘Ik wil je nog een keer zien,’ zegt hij. Ik kijk hem aan en schenk hem een glimlach. ‘Ik zal vast wel weer aan het werk zijn, de volgende keer als je langskomt,’ antwoord ik geruststellend. ‘Nee, dat bedoel ik niet. Ik wil je zien…buiten de club,’ zegt hij, ietwat beschaamd. Mijn wenkbrauwen schieten omhoog. ‘Buiten, als in, een date?’ vraag ik. Domme trut die je bent, hoezo zou deze vent met je willen daten. Hij denkt vast dat je op elke pik duikt waar je mee in een privéruimte zit. ‘Ja, een date. Je bent anders, anders dan die meiden hier. Je bent slim, je bent mooi,’ zegt hij, met heldere stem. Ik voel een blos naar mijn wangen kruipen. ‘Je hebt me ooit verteld dat je dit doet om je huur en je studie te betalen en dat je er mee gaat stoppen wanneer je klaar bent met studeren,’ vult hij aan. Ik knik bedachtzaam. ‘Ik kan je huur betalen, je kan stoppen hier, als je dat wil tenminste,’ zegt hij aarzelend. Zijn idee klinkt verleidelijk.

Ik open het gordijn met een ruk.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *