oktober 18, 2022

Jong geleerd

We hebben een overeenkomst, hij en ik. Ietwat onconventioneel, dat geef ik meteen toe. Wekelijks – of tenminste tweewekelijks – ontmoeten we elkaar voor seks. Dat is alles, no strings attached. Inmiddels ben ik 45 en is hij 24. Doe jij de rekensom?

We hebben elkaar leren kennen via gedeelde vrienden, gewoon in de kroeg. Hij viel me meteen op. Een stuk volwassener dan al zijn vrienden maar nog steeds zo bleu. We raakten aan de praat over mijn scheiding en over het feit dat hij het lastig vond om een vriendinnetje te vinden. Van het een, kwam het ander. Nummers uitgewisseld, appjes gestuurd, afgesproken…
Mijn riante woonhuis leent zich perfect voor onze seksuele escapades. Ik woon sinds mijn scheiding alleen en mijn dochter studeert in Amsterdam. Mijn jonge minnaar is ontzettend leergierig en geduldig. Hij wil dat ik hem alle kneepjes van het ‘vak’ leer. Op mijn beurt vind ik deze overeenkomst perfect, dat kan je wel begrijpen. Ik heb een jonge, kneedbare heer die ik kan laten doen wat ik wil en waar ik zin in heb. Met hem kan ik eindelijk schaamteloos aangeven waar ik opgewonden van word. Hij oordeelt niet en pakt alle tips en trucks met beide handen aan. Mijn ex-man daarentegen was een soort Duracell konijn in bed – en dan heb ik het niet over het uithoudingsvermogen. Flink rammen en uiteindelijk te snel klaarkomen, totaal geen oog voor mijn behoeften. De keren dat ik door zijn toedoen klaargekomen ben kan ik waarschijnlijk op twee handen tellen. Best wel triest, als ik er zo op terugkijk. Ik had ook mondiger moeten zijn wellicht. Maar wat wist ik nou? Hij was mijn eerste liefde.

Er wordt op de achterdeur geklopt. Ik schrik op van mijn boek en besef me dat ik de tijd uit het oog verloren ben. Met spanning in mijn onderbuik loop ik richting de deur. Met een kwajongensglimlach staat hij op me te wachten. Zodra hij binnenstapt duwt hij me tegen de muur om me te zoenen. Whooo, cowboy, rustig aan! Ik rem hem zachtaardig af en hij kijkt me verontschuldigend aan. ‘Goedemiddag Lars, fijn dat je er bent,’ zeg ik gemeend. Hij knijpt even zacht in mijn arm. ‘Ik vind het ook fijn om je weer te zien, Suus,’ antwoordt hij. ‘Lust je wat te drinken?’ vraag ik, terwijl ik richting de koelkast loop. ‘Biertje,’ zegt hij snel. Ik maak een biertje voor hem open en hij neemt dankbaar een paar slokjes van de koude vloeistof. Ik til mijn theeglas naar hem op bij wijze van proost en neem een slokje. In mijn hoofd kleed ik hem al uit. Daarnaast weet ik precies welk hoofdstuk van het grote sekshandboek we vandaag gaan behandelen. Hij mag oefenen met verleiding en het uitstellen van genot.

Nadat zijn biertje op is pak ik zijn hand en leid ik hem de trap op. Op mijn bed liggen al wat items uitgestald waar we vandaag mee aan de slag gaan. Nieuwsgierig loopt hij naar het bed en pakt het eerste wat hij niet kent. ‘Wat is dit dan?’ vraagt hij, terwijl hij het ding omhoog houdt. ‘Dat is een clitorale vibrator. Speciaal gericht op het stimuleren van, ja je raadt het al, de clitoris.’ Hij drukt zijn lippen op elkaar en zet het ding aan. Zachtjes begint het te trillen. ‘Als je dat knopje vaker induwt gaat hij steeds harder trillen,’ zeg ik, terwijl ik het voordoe. ‘Weet je hoe je de intensiteit kan inschatten?’ vraag ik, alsof ik hem een quizvraag voorleg. Hij schudt zijn hoofd. ‘Hier, tegen je neus houden.’ Ik duw de vibrator tegen zijn neus aan en verhoog de intensiteit nog wat. ‘Oh shit, dat gaat hard!’ zegt hij, terwijl hij geschrokken het ding van zijn gezicht haalt. ‘Juist, dat is ook echt niet altijd fijn voor de vrouw. Je moet dus goed rekening houden met het feit dat je zo’n ding nooit – meteen – te hard zet.’ Hij gooit het ding weer terug op het bed en houdt daarna ondeugend een setje handboeien aan zijn wijsvinger omhoog. ‘Oeh, dit is leuk,’ zegt hij grijnzend. Ik glimlach terug. ‘Zeker weten,’ antwoord ik. Ik kom achter hem staan en haak mijn vingers onder zijn shirt. Zonder moeite glijdt het shirt over zijn hoofd heen. Ik geniet van de jeugdige aanblik van zijn huid. Zo glad, zo strak. Zijn spieren golven onder zijn huid en ik krijg het onmiddellijk warm van binnen. Hij draait zich naar me om en we zoenen intiem, precies zoals ik het hem geleerd heb. We beginnen elkaar uit te kleden, tot we zijn aangekomen bij ons ondergoed. Zijn wenkbrauwen gaan even omhoog als hij ziet dat ik een pikant rood setje draag. Zonder dat ik hem al te veel instructie hoef te geven pakt hij de handboeien van het bed.

Getraind klikt hij eerst mijn bh achter mijn rug los. ‘Liggen,’ zegt hij daarna, terwijl hij naar het bed gebaart. Gehoorzaam ga ik op mijn rug liggen. Zijn bovenlichaam buigt zich over mij heen wanneer hij de handboeien om mijn polsen klikt. Ik ruik zijn muskusachtige lichaamsgeur en dit windt me op. ‘Auw, niet te strak,’ zeg ik, als hij iets te ver door klikt met mijn linkerhandboei. ‘Oh shit, sorry!’ pruttelt hij, terwijl hij hem losmaakt en weer opnieuw vastklikt. Mijn handen kunnen nergens meer heen nu de handboeien achter de bedspijlen zijn vastgemaakt. Brutaal laat hij zijn vinger in mijn mond glijden. Ik sabbel op zijn vinger terwijl ik hem aan blijf kijken. Zijn pupillen worden groot wanneer zijn opwinding groeit. Ik kijk even naar beneden en zie dat zijn pik al zo hard is als steen, in zijn onderbroek. ‘Ik wil dat je me overal kust, maak me gek,’ gebied ik hem. Hij knikt en begint bij mijn oorlel. Rustig aan kust hij een pad naar beneden langs mijn nek naar mijn borsten. Hij sabbelt loom aan mijn tepels en neemt de tijd. Ik adem scherp in wanneer hij zachtjes in mijn tepel bijt. Mijn verlangen groeit en groeit en ik weet zeker dat ik nat ben. Uiteindelijk gaat hij verder naar onder, door naar mijn buik. Rondom mijn slipje blijft hij wat langer hangen om me te plagen. Uiteindelijk gaat hij door naar de binnenkant van mijn dijen en stopt hij bij mijn tenen. Ik voel dat ik al opgewonden ben en zie dat hij op het bed zoekt naar iets wat hij kan gebruiken. Hij reikt naar de vibrator en laat deze aan mij zien. Ik knik langzaam. Hij activeert de vibrator en zet deze – heel aandoenlijk – even aan zijn neus om te voelen of het oké is. Dan legt hij de vibrator op de huid van mijn borsten waarna mijn tepels meteen weer strak trekken. Ik zie dat hij het leuk vindt om mij te plagen. Zijn ogen twinkelen geamuseerd en opgewonden.

“‘Nu ga je me tot het randje van een orgasme brengen, dan stop je meteen,’ zeg ik, terwijl ik hem intens aankijk.”

‘Neem je tijd,’ zeg ik zacht. Hij knikt en laat de vibrator langs mijn navel naar mijn clit glijden. Omdat mijn onderbroek er nog voor zit voelt de sensatie anders dan wanneer ik naakt zou zijn. Ik zucht als hij de vibrator langzaam omhoog en omlaag laat glijden. ‘Zo ja,’ complimenteer ik hem. Hij kijkt geconcentreerd terwijl hij mijn slipje langzaam naar beneden trekt. Volledig naakt en vastgebonden ben ik overgeleverd aan zijn genade. Gelukkig ben ík nog altijd degene met de controle. ‘Nu ga je me tot het randje van een orgasme laten komen, dan stop je meteen,’ zeg ik, terwijl ik hem intens aankijk. ‘Oké,’ bevestigt hij. Met de vibrator op mijn clit houdt hij goed in de gaten wat er met mijn lichaam gebeurt. Mijn ademhaling wordt langzaam zwaarder en mijn ogen zijn dicht. Ik wriemel wat op het bed en laat mijn benen uit elkaar vallen. Ik vertrouw hem volledig en geef me compleet aan hem over. Ik begin te kreunen en ik voel mijn hoogtepunt aanstormen. ‘Stop!’ gebied ik hem. Abrupt haalt hij de vibrator van mijn poes. Een beetje geschrokken kijkt hij me aan. ‘Shit, sorry,’ verontschuldigt hij zich. ‘Geeft niks,’ hijg ik. ‘Hou mijn lichaamstaal goed in de gaten dit keer,’ voeg ik toe. Hij kijkt vragend naar de vibrator in zijn hand en vervolgens naar mij. Ik knik, ik ben er weer klaar voor. Hij legt voorzichtig de vibrator weer op de juiste plek. ‘Stilhouden zo, ja,’ kreun ik zacht. Hij laat de vibrator liggen en ik voel dat mijn hoogtepunt weer snel dichtbij komt. Dit keer heeft hij goed opgelet, hij haalt de vibrator van mijn clit af voordat ik te ver kan gaan. ‘Heel goed,’ zeg ik, terwijl ik glimlach met mijn ogen dicht. Na ongeveer vijftien seconden legt hij de vibrator weer terug. Ik ben inmiddels zo geil dat ik van elke aanraking zowat al kan uitbarsten in een heftig orgasme. Vrijwel meteen moet hij het ding weer van me af halen. Ik hijg inmiddels en voel dat ik tussen mijn billen door op het bed druip. ‘Nog één keer,’ zeg ik buiten adem. Hij glimlacht, legt de vibrator weer terug en haalt hem nét op tijd weer van me af. ‘Hmm…shit!,’ kreun ik gefrustreerd. Hij lacht hardop. ‘Nu mag je,’ zegt hij. Ik verwelkom de sensatie met volle overgave en kom tot één van mijn heftigste orgasmes tot nu toe. Kreunend wring ik onder de vibrator tot ik het niet meer aankan. ‘Stop maar, stop maar,’ zeg ik zacht. Hij luistert onmiddellijk door de vibrator van me af te halen en uit te schakelen.

Hijgend kijk ik hem aan, mijn wangen zijn rood en ik ben zo mogelijk nog vochtiger dan daarvoor. ‘Zo zie je er pas lekker uit,’ zegt hij schor. Ik glimlach, hij maakt me zowat verlegen. Onderzoekend laat hij een vinger langs mijn kutje gaan. Onwillekeurig schok ik nog wat na door zijn aanraking. Hij kijkt naar zijn vinger, glanzend van mijn vocht. ‘Wil je meer?’ vraagt hij, terwijl hij me aankijkt. Ik knik. Ik verlang naar zijn harde lul in mijn kutje. Hij staat op van het bed en trekt zijn boxershort in een vloeiende beweging omlaag. Zijn piemel springt maar al te enthousiast tevoorschijn. Hij kruipt op bed en komt tussen mijn benen in liggen. Ik voel zijn warme eikel tussen mijn lippen glijden en in mijn poes. Zo nat ben ik, hij gaat meteen naar binnen. Hij kreunt zacht wanneer hij niet meer verder kan. ‘Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik je weer gek maak?’ vraagt hij onschuldig. ‘Neuk me en zorg ervoor dat je langs mijn clit schuurt met je schaambot. Als je ziet en voelt dat ik bijna kom, weet je wat je moet doen…’ antwoord ik. Hij begint rustig te bewegen tussen mijn benen. Ik merk dat hij op zoek is naar de juiste houding. Met mijn benen om zijn middel help ik hem een beetje mee, tot ik merk dat hij goed zit. ‘Ja, zo! Precies dit,’ hijg ik. Hij blijft rustig stoten en met elke stoot brengt hij me weer dichter naar een hoogtepunt. Ik zie de focus op zijn gezicht, het is bijna schattig te noemen. Zijn jongensachtige enthousiasme doet me opleven. Wederom merkt hij aan mijn lichaam dat ik bijna klaarkom. Hij stopt met bewegen en zoent me gepassioneerd op mijn mond totdat het gevoel weer bekoeld is. Licht kreunend begint hij weer in me te bewegen. De combinatie van zijn huid die langs mijn clit schuurt en zijn harde lul die in en uit me glijdt maakt me wild. Binnen no time komt mijn orgasme weer aanvliegen. Hij stopt weer, nét op tijd en begint aan mijn tepels te likken en te zuigen. Laag kreunend duw ik mijn heupen omhoog om het gevoel weer terug te brengen. ‘Uh uh, jij wilde dat ik jou gek maakte,’ berispt hij mij. Gefrustreerd frons ik mijn wenkbrauwen. Hij begint weer langzaam het ritme op te pakken en brengt me weer tot op het randje van een hoogtepunt. Opnieuw stopt hij voordat ik over het randje heen val. Hij kust me in mijn nek en sabbelt aan mijn oorlel. Ik hijg in zijn oor van onvervuld verlangen. ‘Deze keer wel, alsjeblieft,’ kreun ik.

Langzaam pikt hij het tempo weer op, met elke beweging zet hij mijn clit verder in de fik. Wanneer ik bijna klaarkom stopt hij abrupt. Ik kreun teleurgesteld. Hij lacht zachtjes en geeft me een zoen op mijn mond. ‘Oké, ik beloof het nu,’ zegt hij warm. Zonder oogcontact te verbreken begint hij weer in me te bewegen. De intimiteit van het moment brengt me nog sneller tot mijn hoogtepunt. Ik spat uit elkaar in meer dan duizend stukjes. Mijn hele lichaam trekt samen en mijn rug trekt zich hol door de kracht van mijn orgasme. Ik kreun en sluit mijn ogen omdat de opwinding me nagenoeg teveel is. Hij komt met zijn gezicht dicht bij het mijne en geeft me een kus op mijn lippen. Ik beantwoord zijn zoen gepassioneerd. ‘Dit was echt heel goed,’ complimenteer ik hem. Ik zie dat hij opzwelt van trots. ‘Hoe wil jij klaarkomen?’ vraag ik aan hem. Hij denkt even na. Dan pakt hij mijn benen op en legt ze over zijn schouders. Hij begint in me te bewegen op een hoger tempo dan daarvoor. Ik kreun van genot en plezier. Hij hijgt terwijl hij het tempo en de kracht van zijn stoten nog wat opvoert. Hij klapt bij elke beweging diep bij me naar binnen en ik geniet van de rauwe passie die hij demonstreert. Hij knijpt hard in de huid van mijn benen. ‘Ik ga je kutje volspuiten,’ gromt hij. Ik knik en voel bij elke stoot mijn borsten op en neer deinen en de handboeien tegen de huid van mijn polsen komen. ‘Ja, kom maar,’ hijg ik. Hij sluit zijn ogen en ramt zichzelf in me klaar. Zijn huid glimt van het zweet en ik voel zijn pik in me samentrekken wanneer hij zijn zaad loost. Kreunend stoot hij nog een paar keer door tot zijn orgasme wegtrekt. Ik hijg van inspanning en genot. Uiteindelijk laat hij zich langzaam uit me glijden en hij ploft naast me neer op mijn bed. Zijn buik gaat omhoog van zijn in- en uitademing en zijn pik schokt nog een beetje na terwijl hij weer wat slapper wordt. ‘Shit dat was goed,’ zucht hij. Ik draai mijn hoofd naar het zijne en glimlach bevestigend. ‘Oh shit, je ligt nog vast, sorry!’ zegt hij, terwijl hij omhoog schiet en onmiddellijk de handboeien losmaakt. Ik wrijf even over mijn polsen en vervolgens trekt hij me tegen zich aan. Even liggen we daar, naakt en onze benen in elkaar verstrengeld.

Wat zal ik het jammer vinden als hij de meid van zijn dromen treft.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *