november 1, 2022

Onderworpen

‘Wil je meer, slet?’ buldert hij, terwijl hij mij een klap in mijn gezicht geeft. Ik knik fervent met mijn hoofd. ‘Ja, ja alsjeblieft,’ smeek ik. Twee seconden later zit zijn lul zo diep in mijn keel dat hij me doet kokhalzen. Mijn spuug loopt langs mijn kin omlaag en mijn mascara moet zeker op mijn wangen zitten. De halsband om mijn nek zit strak, hij heeft de riem strak gespannen zodat ik geen kant op kan.

Oké. Pauze. Verder hebben we een liefdevolle, gelijkwaardige relatie, mijn man en ik. We zorgen samen voor onze kindjes en hebben de taken in het huishouden goed verdeeld. We proberen elkaar nog steeds te versieren en mee op date te nemen. Nooit nemen we elkaar voor lief. Achter deze liefdevolle voorkant zit een seksleven waarin onze kinks de vrije loop nemen. Hij weet precies wat ik wil: compleet gedomineerd worden. Ik weet precies wat hij wil: een sletje dat aan al zijn verlangens voldoet.
Ik hoor je bijna denken…maar, nee. Dit doen we echt niet altijd. Meestal hebben we heerlijke gepassioneerde, warme en sensuele seks. Lekker vanilla en niks mis mee. Maar wanneer we het huis voor onszelf hebben – zoals dit weekend – komt deze kant van ons meteen de kop op steken. Vandaag kreeg ik al de hele dag pikante foto’s toegestuurd. Vrouwen die door meerdere mannen werden afgewerkt, vrouwen met uitgelopen mascara en twee piemels in hun mond. Ik stuurde wild enthousiast ook wat van mijn favoriete kiekjes door. Een vrouw die hard afgeranseld werd door een dominante man en een vrouw wiens keel dichtgeknepen werd terwijl ze ontiegelijk hard geneukt werd. Zo was de toon gezet.

“‘Genoeg gehad?’ sist hij, door zijn tanden. Ik kijk hem brutaal aan door betraande ogen. Langzaam schud ik mijn hoofd van links naar rechts, zover dat mogelijk is met de grip van zijn hand op mijn kin.”

Hijgend laat ik mijn hoofd hangen. Ik voel dat de binnenkant van mijn dijbenen zeiknat zijn van mijn eigen vocht. Zonder pardon word ik aan mijn strakke staart omhoog getrokken. Mijn man pakt mijn kin vast en kijkt me donker aan, zijn pupillen groot van opwinding. ‘Genoeg gehad?’ sist hij, door zijn tanden. Ik kijk hem brutaal aan door betraande ogen. Langzaam schud ik mijn hoofd van links naar rechts, zover dat mogelijk is met de grip van zijn hand op mijn kin. Met zijn vrije hand slaat hij tegen mijn borst. Ik geef een klein piepje maar laat me niet kennen. Ik wil meer. Natuurlijk weet ik hoe ik hem over het randje krijg. Ik verzamel mijn moed en spuug hem in zijn gezicht. Zijn ogen spuwen vuur terwijl hij met de achterkant van zijn hand zijn wang afveegt. ‘Wat ben je toch ook een goor ding,’ zegt hij donker. Hij pakt me bij mijn halsband en smijt me voorover op het bed. Hij duwt met zijn hand op mijn rug om me op mijn plek te houden en begint mijn billen af te rossen. Ik gil en probeer mezelf onder zijn aanraking uit te wringen. Hij blijft slaan, het ritme begint te komen. Ik begin langzaam te wennen aan zijn ritme en laat de pijn plaatsmaken voor genot. Ik kreun bij elke klap die neerkomt op mijn bil. Ze voelen rauw, rood en afgeranseld. Telkens raakt hij nét het plekje waar mijn bil overloopt in mijn bovenbeen. ‘Ohh, alsjeblieft,’ smeek ik, terwijl ik niet goed weet waar ik om smeek. ‘Dit heb je zelf gedaan, slet. Je krijgt wat je verdient,’ zegt hij, zijn zin steeds onderbroken door een klap op mijn reet. Ik vind mijn man geiler dan ooit. Als hij in zijn machtspositie zit vind ik hem zó intens seksueel aantrekkelijk. Op deze spelletjes kunnen we de komende maanden weer teren.

Plots stopt hij met slaan, zijn hand verdwijnt van mijn rug. ‘Liggen blijven,’ commandeert hij. In verwachting kijk ik over mijn schouder om te zien wat hij van plan is. De tube glijmiddel klikt open en ik zie dat hij een klodder op zijn vingers smeert. Zonder pardon glijden zijn vingers tussen mijn billen, waar hij meteen mijn kontgaatje vindt. Zijn wijsvinger glijdt naar binnen en ik adem scherp in. Met zijn andere duim stimuleert hij mijn clit. Ik kreun hard, de opwinding die ik voel zorgt ervoor dat ik bijna meteen klaarkom. ‘Heb ik gezegd dat jij mag klaarkomen, slet?’ sist hij intens. Ik schud mijn hoofd van nee. Zijn wijsvinger glijdt uit mijn kontje en plots gaat zijn middelvinger mee terug naar binnen. Mijn kontje wordt opgerekt door zijn dikke, gladde vingers en ik geniet van het gevoel wat hij bij me teweeg brengt. Hij blijft nu expres van mijn clit af, hij wil me de bevrediging van een orgasme – nog – niet geven. Zijn vingers glijden weer uit mijn kontje en ineens stopt hij zijn ringvinger erbij. Met drie vingers rekt hij me op, ik hoop in voorbereiding op zijn lul. Ik hijg en kreun terwijl hij me ruw vingert. Zijn hand is plots weg en ik voel zijn volle gewicht op het bed komen. Hardhandig trekt hij mijn billen omhoog en houdt mijn hoofd op het bed. Ik voel koude lucht over mijn kutje en glibberige kontje trekken. Compleet overgeleverd aan zijn genade voel ik dat hij boven me komt hangen, zijn voeten aan weerszijden van mijn knieën. Zijn eikel duwt tegen mijn kontje aan en ik voel dat hij, ondanks zijn vingerwerk, toch flink moet proppen om zijn dikke lul naar binnen te laten glijden. Ik ontspan me helemaal en voel dat hij stukje bij beetje aan terrein wint. Het gevoel van zijn harde pik die bezit neemt van mijn kontje maakt me gek.

Ik kreun diep en beweeg een beetje met mijn billen om hem dieper in me te krijgen. Met twee handen aan weerszijden van mijn heupen begint hij in me te pompen. Meteen laat hij zijn pik zo diep als hij gaat naar binnen glijden, mijn adem stokt. ‘Ik ga je kontje gebruiken,’ gromt hij. Ik sluit mijn ogen. ‘Ja, ja, alsjeblieft,’ kerm ik. Ik kan niet wachten om zijn lul te voelen samentrekken wanneer hij zijn zaad in me loost. De sensatie van zijn pik die in en uit me glijdt is meer dan ik aankan, ik voel dat ik afsteven op een overdonderend orgasme. Ineens voel ik dat hij de riem weer oppakt en deze strak trekt terwijl hij in me blijft rammen. De halsband beneemt me de adem en ik krijg nauwelijks nog lucht. Ik maak verstikte geluidjes en voel dat mijn climax nóg dichterbij komt met iedere stoot. Nét voordat ik mijn stopteken wil maken barst ik uit in een intens hoogtepunt. De grip rond mijn keel verslapt onmiddellijk en de stroom van adem door mijn longen maakt mijn orgasme des te lekkerder. Mijn kreun komt van ver, van diep. Tegelijkertijd voel ik dat zijn lul nog harder wordt. Hij gaat klaarkomen, ik weet het zeker. Hij zet zich wederom schrap met zijn handen op mijn heupen en ramt zijn pik genadeloos bij me naar binnen. Ineens stokt zijn adem en barst ook hij uit in een sidderend orgasme. Zijn lul en ballen trekken samen om al zijn cum bij me naar binnen te spuiten. Zodra hij terug komt op aarde laat hij voorzichtig zijn pik uit me gaan. Hij duwt mijn billen omlaag en trekt, zachtaardig dit keer, aan de riem om mijn bovenlichaam omhoog te laten komen. Intiem en gepassioneerd zoenen we even, ons spel is voorbij. Intussen voel ik zijn zaad een beetje uit mijn kontje sijpelen. ‘Fuck dat was goed,’ zucht hij. Ik knik en glimlach. ‘Heerlijk, als de kids even van huis zijn,’ beaam ik. Hij grinnikt en staat op van het bed waarna hij me een klap op mijn bil geeft. Ik sis even, mijn billen voelen nog rauw en rood van het pak slaag van even hiervoor. ‘Oeps, sorry,’ zegt hij schaapachtig.

Ik hoor dat hij naar de badkamer loopt en het bad vol laat lopen. Ik zucht content en laat me op mijn rug op het bed vallen. Zo kan ik het makkelijk mijn hele leven met deze vent volhouden.

Artwork made by Coloringcuties
Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *